petak, 7. listopada 2011.

Gotovo Deal: EU odobrio Microsoft $ 8,5 milijardi Stjecanje Skype

Zanimljivi vijesti na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/uiBi4aX3pN4/:
microsoft

Europska komisija je izbrisan Microsoft 8,5 milijarde dolara predložena akvizicija Skype. Kao što je najavio u svibnju, Microsoft ušao ugovor o kupnji Skype za 8,5 milijarde dolara u gotovini. Uz ovo odobrenje, stjecanja sada može održati.

Posao je dobio američki regulatorno odobrenje od FTC je u lipnju. U vrijeme stjecanja, Microsoft i Skype je rekao da "nadaju da će dobiti sve potrebne regulatorne dozvola tijekom ove kalendarske godine." Jasno je da njihova želja ostvarila.

Skype će postati novi poslovni odjel unutar Microsoft, a sadašnji izvršni direktor Tony Bates će preuzeti titulu predsjednika divizije Microsoft Skype, izravno u Microsoft CEO Steve Ballmer. Mnogi vjeruju da je Microsoft preplatili za Skype, osobito s obzirom na činjenicu da Facebook i Google su oko njuškanje VoIP tvrtke. A to je Microsoft najveća akvizicija do sada.

Evo EU izjava o stjecanju:

Europska komisija je izbrisan iz Uredbe EU-a spajanju predložena akvizicija na internetu glasovne i video komunikacije usluga Skype Microsoft Corporation, jer sporazum ne bi bitno onemogućiti učinkovito tržišno natjecanje u Europskom ekonomskom području (EEA) 1 ​​ili bilo koji značajan dio.

U području zaštite potrošača komunikacija, istrage utvrdio da su stranke aktivnosti uglavnom preklapaju za video komunikaciju, gdje Microsoft je aktivno kroz svoje Windows Live Messenger. Međutim, Komisija smatra da nema tržišno natjecanje na tom rastućem tržištu, gdje brojni igrači, uključujući Google, su prisutni.

Za Enterprise Communications, istraga potvrdila da Skype ima ograničen prisutnost na tržištu za te proizvode i ne natječu se izravno s Microsoftovim poduzeće komunikacije proizvod Lync, koji se koristi uglavnom velika poduzeća.

Komisijinu istragu io mogućim učincima konglomerata, jer Skype i Microsoft su aktivni u susjednim tržištima.

Transakcija je prijaviti Komisiji za odobrenje regulatornih u EEA 2. rujna 2011.



Steve Jobs 'Stanford Početak Adresa gledalo 8 milijuna puta jučer

Zanimljivi vijesti na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/8Y1SN74HVHg/:
Steve Jobs-1

Wow. U svjetlu tužnu vijest za Apple suosnivač Steve Jobs 'prolazi, video s njegove nadahnuća govorima i prezentacijama vidjeli čeljust-ispuštajući iznosu od pogleda . Jedna od radnih mjesta 'najpoznatije i novije govora, početak govora na sveučilištu Stanford u 2005 prosječno 2.000 dnevni prikazi u rujnu. Jučer, govor vidio više od 8 milijuna puta, prema Vidljivi mjere.

Njegov mnogo proizvod prezentacije na Apple događaja u prosjeku 24.000 dnevni prikazi u rujnu (evo rane jednom od 1997.) Jučer, te video generira više od 6,8 ​​milijuna pregleda. Njegov intervju uz Billa Gatesa na All Things Digital prosječno 11.000 dnevni prikazi u rujnu. Jučer, te video iskrsle 850.000 pregleda. Dakle, više od 15 milijuna pregleda ukupne samo u jednom danu.

To nije pitanje da sve ove videa su sada dio našeg kolektivnog sjećanja Steve Jobs.


Osoba: Steve Jobs
Web stranica:
Tvrtke: Pixar , NeXT , Apple

Steve Jobs je bio suosnivač i izvršni direktor tvrtke Apple i ranije Pixar. Steve Jobs rođen je u Green Bay u Wisconsinu kako bi Joanne Simpson i sirijske oca. Pavao i Clara Poslovi Mountain View, Kalifornija potom ga usvojili. Godine 1972, Jobs završio Homestead High School u Cupertinu, Kaliforniji i upisano u Reed College u Portland, Oregon. Jedan semestar kasnije, on je ispao iz, kasnije zauzima studij filozofije i stranih kultura. Steve Jobs je duboko ukorijenjen interes u. ..

Trk LTE planove detaljne: telefoni tablets i modema dolaze do 2012

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/10/07/sprints-lte-plans-detailed-phones-tablets-and-modems-coming-b/:
Ako ste bili drži se nadam da u utorak Apple najava će biti trumped by ekskluzivni iPhone 5 na Sprint, pripremite se biti razočarani. Tvrtke potvrdio je da nema novih Prijave će biti prikazan off na svoje strategije događaja danas . Umjesto toga, prijevoznik je usmjeren na tome kako namjerava snop sve one odvojene radio - CDMA, LTE, WiMAX - u budućnosti uređaj line up. Naglašavajući potrebu za poboljšano korisničko iskustvo preko 4G tehnologije marketinga, operater je naglasio opredjeljenje za potporu postojećim WiMAX subs. Dual-mode CDMA / LTE proizvodi su postavljena na lansiranje u sredinom iduće godine, s tablets, pametnih telefona i modema preko oba high-end i mid-range da se na ponudi. Motorola je Sanjay Jah pojavila u taped segment potvrditi svoju tvrtku sudjelovanja u proizvodnji tih proizvoda 3G/4G. Naravno, Sprint planira podržati tekuće CDMA i WiMAX proizvodima, nudeći im za prodaju u cijeloj 2012. Što se tiče Direct Connect, tri od tih push-to-talk slušalica će pogoditi prijevoznika u posljednjem tromjesečju 2011, s dodatnim uređajima planirano za 2012.

Trk LTE planove detaljne: telefoni tablets i modema dolaze do 2012 prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 7. listopada 2011 11:22:00 EST. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji | Komentari

Comcast obećanja Xfinity VOD streaming na više uređaja, novi Xcalibur vodič u 2012

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/10/07/comcast-promises-xfinity-vod-streaming-on-more-devices-new-xcal/:
Ne očekujte Comcast zaustaviti svoje Xfinity VOD streaming rollout dnevni boravak sa samo Xbox 360 ovog Božića , kao izvršni Sam Schwartz obećao tijekom CTAM panel koji se planira razviti aplikacije za PS3, Wii, Roku i drugih povezanih TV platforme. višekanalni vijesti ne planira izvaljati streaming što više platformi kao i Netflix, tako da ćemo morati pričekati i vidjeti gdje je taj početni venture u IPTV prestaje. Razmislite veliki kabel boje na vrhu usluge? Možda još nije, jer Comcast tvrdi Netflix pretplatnici imaju tendenciju da se najviše proždrljiv korisnicima svojih VOD. Također u Comcast je budućnost svoje potpuno obnovljenu Xcalibur vodič softver s interneta i društvenih medija kravata-ins (provjerite naše rane doušnik zaviriti ovdje ), koji je ponovio Schwartz bi biti dostupan širom zemlje u nekom trenutku sljedeće godine.

Comcast obećanja Xfinity VOD streaming na više uređaja, novi Xcalibur vodič u 2012 prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 7. listopada 2011 11:47:00 EST. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Višekanalni Vijesti | Pošalji | Komentari

Troškovi prelaska na LTE? Sprint potrošiti 10 milijarde dolara tijekom iduće dvije godine

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/10/07/the-cost-of-switching-to-lte-sprint-to-spend-10-billion-over-t/:
Pitam se samo koliko to košta u fazi iz identificirati i WiMAX mreže te staviti sve svoje jaja u jednoj, CDMA / LTE s okusom koš? Pa, Joe Euteneuer, Sprint je financijski direktor, samo ponudio do iskren odgovor na svoje " Strategija Update "događaj: 10 milijarde dolara u iduće dvije godine. Na kraju, on osigurava sve prikladne-up financijskih analitičara u sobi, tvrtka treba uštedjeti 10 milijarde dolara na 11 milijarde dolara kroz 2017 (kao da je zgodan slajd tamo razbija), sa 4 milijarde dolara od toga proizlazi iz ne moraju održavati ' ol loptu i lanac identificirati mrežne više. Sada je točno, mi smo u manjini u ovom susretu industrije analitičara, ali ne moraju biti bankar shvatiti da je jedan lik govori: jasno, tvrtke klađenje svoju budućnost ne samo na (CDMA!) iPhone ali LTE brand 4G.

Troškovi prelaska na LTE? Sprint potrošiti 10 milijarde dolara tijekom iduće dvije godine prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 7. listopada 2011 00:17:00 EST. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji | Komentari

DHS nastavi s 'Pre-Crime' prepoznavanja projekta

Zanimljivi vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/XAYzD3LQExM/DHS-Goes-Ahead-With-Pre-Crime-Detection-Project:
suraj.sun savjete vijest da US Department of Homeland Security je započeo testiranje svoj projekt predvidjeti buduće zločine o članovima javnosti. Budućnost značajke Screening Technology (FAST), projekt je "dizajniran za praćenje i nadzor, između ostalih inputa, pokrete tijela, glasa mijenja, prozodija promjene (promjene u ritmu i intonacije govora), oko pokreta, tjelesne topline mijenja, i disanje uzoraka. " Terenska ispitivanja je provedeno na velikom mjestu ranije ove godine, a dokumente je nedavno dobiveni Zakona o slobodi informiranja pokazuju da je zahtjev testiranje odvija na druge članove javnosti kao dobro. "Nije jasno jesu li ti ljudi su bili obaviješteni da oni koji sudjeluju u FAST studiju."

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


XBLA, PC orci Must Die dodaje trećeg lica akcije toranj obrana

Zanimljivi vijesti na URL:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/YBHA43jSxqQ/xbla-pc-orcs-must-die-adds-third-person-action-to-tower-defense.ars:

To je lako izgubiti strpljenje s većinom toranj obrana igre. Vi studija krajolik, postaviti svoju obranu, a zatim gledati neprijatelja ili pada ili preuzeti na području koju pokušava zaštititi. Kada se stvari počinju ići krivo, postoji vrlo malo možete učiniti o tome, osim ponovno učitati igru, pokušajte različite strategije, a zatim gledati pasivno kao razina sama igra se još jednom. To je razlog zašto orci Must Die je takav dah svježeg zraka: igra stavlja vas u stvarni tamnice koju pokušavate braniti, i daje vam sportske priliku u borbi protiv natrag.

Igrate pomalo bedast karaktera čiji je glavni umire na početku igre, tako da je na vama je da preuzme obranu pukotina iz nadolazeće horde ORC. Kako napredujete kroz igru ​​ste dati pristup obranu, kao što su katu šiljcima, oprugom pločice koje se mogu bacati kiselinu u orci jame, whirring lopatice koje pada sa zidova. Svaka obrana troškovi određeni iznos za mjesto, a vi zaraditi valute ubijanja orci, pa održavanje proračun je važno.

Pročitajte ostatak ovog članka ...

Pročitajte komentare na ovaj post


Google stavlja MySQL u App Engine Cloud sa Google Oblak SQL

Zanimljivi vijesti na URL:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/KtPSgD0l-fI/google-puts-mysql-in-app-engine-cloud.ars:

Google je ispunjen jedan od glavnih rupa u svojoj platformi-kao-a-Service (PaaS) nudi s uvođenjem Google Cloud SQL, relacijske baze podataka uslugu za programere izgradnju aplikacija u Java i Python na Google App Engine platforma. Cloud SQL, na temelju open-source baza podataka MySQL, objavljeno je na Google App Engine Blog jučer, te se uklonio iz odabranim programerima u ograničenom suđenje besplatno.

Pročitajte ostatak ovog članka ...

Pročitajte komentare na ovaj post


CEATEC 2011: Panasonic pomoć robota i Awesome RoboticBed u akciji (video)

Zanimljivi vijesti na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/I7_vAjfZ9_g/:
HOSPI-Rimo

Već smo pokazali ste Panasonic je cool za kosu-pranje robota na videu, ali je tvrtka trenutno izlaže još dva robota na CEATEC 2011-tech izložbi u Japanu: jedna je tzv HOSPI-Rimo (pomoć robota koji smo pokriveni prije dva tjedna), drugi model podesno zove RoboticBed.

Video ispod pokazuje HOSPI-Rimo (Remote Inteligencija i mobilitet / slici gore) u akciji na CEATEC 2011. To recap, ovaj medicinski, mobilni robot je trebao olakšati prikovan za krevet bolesnika doći u dodir s liječnicima ili članovima obitelji koji žive daleko ("virtualni posjeta"):

Takozvani RoboticBed, koji je svoj debi u 2009, je zapravo prilično strašan.

To je u biti krevet koji se može pretvoriti u električni invalidskih kolica i obrnuto. Panasonic tvrdi najnoviju verziju pokazati na CEATEC 2011 je "više praktične" i sigurniji od prethodnih modela:

Via Robonable [JP]



ZipPay za pokretanje nove Mobilno plaćanje usluga jeftinija od Trga

Zanimljivi vijesti na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/H0zdLPp2U1I/:
zippay-logo

Najlakši način za opisivanje tih mobilnih plaćanja početak ZipPay je reći da je kao trg i Venmo imao dijete, a to je rezultat. Kao trg, početak ima za cilj da se bave potrebama pojedinaca i malih poduzetnika koji ne mogu priuštiti visoke naknade povezane s vlasništvo svoje trgovačke račune, dopuštajući im da prihvatiti plaćanje kreditnom karticom putem telefona. U međuvremenu, kao Venmo, rješenje će također pružiti način za obavljanje osobe na osobu plaćanja.

No, postoje neke ključne razlike. Za početak, za razliku od trga, ZipPay neće koristiti dongle. On također obećava nižim stopama od Trga je 2,75% po ukrasti.

Kako će to biti učinjeno, međutim, još uvijek je nejasno.

Umjesto dongles koji pridaju telefona slušalice, kao što je slučaj s trga, ZipPay će ponuditi mobilne lisnice rješenje koje koristi neki neobjavljen patentirana tehnologija.

Za učitavanje kartice u novčaniku, utjecati ZipPay je Card.io , novi Software Development Kit (SDK) za mobilne programere koji koristi kombinaciju računala vizije i stroj inteligencije "čitati" kartice se održavaju do mobitela kamere. Ova tehnologija omogućuje brže upis podatke o kreditnoj kartici u mobilnu aplikaciju, u usporedbi s ručnim upisivanjem u brojkama na malom tipkovnici.

Za razliku od Square-a novčanik-kao što je kartica Case , koji pruža digitalni "kartice" za lokalni trgovci, ZipPay je novčanik podržava sve glavne kreditne kartice, uključujući i Visa, MasterCard, Discover i American Express. Trgovina kartice, popust kartice i članske iskaznice će biti podržani iu budućnosti.

Kartica podaci se pohranjuju izravno na uređaj u šifriranom obliku, međutim, to nije NFC-omogućen koji se kreće novčanik sustav. Tu je obavezno 4-znamenkasti PIN kod za ZipPay app, ali kako je kartica se podaci šalju između klijenta i trgovac ili dva ZipPay korisnicima ostaje misterija.

Tvrtka CEO Ryan Stevens kaže da nije spreman otkriti taj dio sustava za natjecateljski razloga, ali moguće je da app na neki način koristi smartphone senzora za spajanje ta dva uređaja, svaka što je potrebno za pokretanje ZipPay app. Možda nešto poput čekić ?

Na strani trgovac, kao što su trg, ZipPay će omogućiti ubrzano prijave, tako da novi korisnici mogu početi prihvaćanja kreditne kartice odmah. Tvrtka radi osnovne background check na licu mjesta, a ako nema očite crvene zastave, na račun je odobren. Trgovci mogu naplatiti do 1.000 dolara da prvi dan (isto kao i trg priručnik ulaska / kartica nije prisutna ograničenja). Kasnije, kada je puna background check prolazi kroz, granica je pao.

ZipPay je bankarski partner na pozadina (neimenovane za sada), a uplate su pohranjena u trgovačke račune unutar 1 do 3 dana, što znači ACH sustav je uključen.

U drugom dijelu ZipPay sustav je značajka koja uključuje peer-to-peer plaćanja, nešto vrlo slično pokretanje Venmo . U ovom slučaju, obje će osobe trebale bi imati ZipPay app na svoje uređaje, a zatim ponovo koristeći neobjavljen tehnologije, isplate se mogu odmah biti poslana između uređaja.

Budući da tvrtka nije spremna na detalje svoje tehnologije, to je h

Engadget Podcast 259 - 2011/07/10

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/10/07/engadget-podcast-259-10-07-2011/:
Nešto mračan dvojac adrese donošenja čovjeka čiji izum rodila Podcasting sebi. Oni također govore o tablets i automobila, tako da ne brinite o tome stvar. To je Engadget Podcast ... još uvijek gladni, s poštovanjem i poniznošću.

Domaćini: Tim Stevens, Brian grijanje
Proizvođač: Trent Wolbe
Glazba: Baker Street


00:00:30 - Steve Jobs, suosnivač tvrtke Apple, preminuo je na 56
00:16:15 - Sjećanje Steve Jobs: svi smo odati počast
00:36:00 - Apple 'pričajmo iPhone glavni liveblog!
00:38:45 - iPhone 4S kazaljka-na!
00:42:00 - iPhone 4S službeno najavio: zemlje 14. listopada s početkom u 199 dolara u veličinama do 64 GB, dolaze u Sprint
00:47:58 - Grid10 pregled
00:59:00 - Amazon zapaliti pregled (2011)
01:05:10 - Tesla Model S testiranje vožnje i tvornice Tour (video)



Poslušajte podcast

Pretplatite se na podcast

[ iTunes ] Pretplatite se na Podcast izravno u iTunes (AAC poboljšane).
[ RSS MP3 ] Dodavanje hrane Engadget Podcast (u MP3) u svoj ​​RSS agregator i pokazati dostavljene automatski.
[ RSS AAC ] Dodavanje hrane Engadget Podcast (u poboljšane AAC) u svoj ​​RSS agregator.
[ Zune ] Pretplatite se na Podcast izravno u Zune Marketplace

Preuzmite podcast

POSLUŠAJTE (MP3)
POSLUŠAJTE (AAC)

Kontaktirajte podcast


Pošaljite vaša pitanja na @ tim_stevens .
Ostavite nam govorne pošte: (423) 438-3005 (gadget-3005)
E-mail: podcast na Engadget dot com
Twitter: @ bheater , @ timstevens

Varalica pod:

Engadget Podcast 259 - 2011/07/10 prvobitno pojavio na

Lenovo IdeaPad A1 sada na prodaju: kriška Gingerbread za ispod 200 dolara

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/10/07/lenovos-ideapad-a1-now-on-sale-a-slice-of-gingerbread-for-unde/:

Bio nestrpljivo čekaju Lenovo 7-inčni Gingerbread tablet otkad smo prvi put dotaknuo još u rujnu? Sigurno imate. Pa, možda imate. Ako je tako, zgrabite novca koji je gori rupu u džepu, tako da možete imati IdeaPad A1 na poziv tvoj vrlo vlastiti. 2GB model će vas koštati 199 dolara, a drugi Grant će dobiti 16GB verziju, obje su na rasporedu za brod prije Halloween. Hit izvor vode na užas jedan za sebe.

Lenovo IdeaPad A1 sada na prodaju: kriška Gingerbread za ispod 200 $ prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 7. listopada 2011 10:52:00 EST. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Lenovo | Pošalji | Komentari

Amazon zapaliti dodaje Vatrogasci specifične detalje Developer Portal, je tvoj FAQ

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/10/07/amazon-adds-kindle-fire-specific-details-to-developer-portal-a/:
Palite ognja ne može biti udaranje tržištu do studenog, ali Amazon već ažuriran svoje razvojne FAQ stranicu sa cijeli odjeljak posvećen skorom Android tablet. Na novoj stranici, naći ćete u velikoj mjeri standardne informacije o stvarima kao što je proces prijave i kako postaviti emulator Android SDK, iako postoji još nekoliko glavni sitnice, kao dobro. Na primjer, Amazon kaže da će pregledati baš svaki app u AppStore za gašenje kompatibilnost, kao dio automatiziranog procesa. Odbijeno aplikacije, Amazon nas informira, uključivat će one koje se oslanjaju na žiroskop, kamera, WAN modul, Bluetooth, mikrofon, GPS, ili mikro SD. Aplikacije su također zabranjeno pomoću Google Mobile usluga (i in-app naplate), koji, ako je uključen, morat će se "elegantno" ukloniti. U pogledu stvarnog sadržaja, Amazon je kažnjava sve aplikacije koje se mijenjaju tablet je UI na bilo koji način (uključujući tema ili wallpaper-based alata), kao i bilo koji pristup zahtjev korijen (to ostaje da se vidi kako je tvrtka će liječiti korijen-ovisna aplikacije već u svojoj trgovini). Zainteresirani devs možete pronaći više informacija na izvoru vode, u nastavku.

Amazon zapaliti dodaje Vatrogasci specifične detalje Developer Portal, je tvoj FAQ prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 7. listopada 2011 11:22:00 EST. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Android Središnja | izvor Amazon | Pošalji | Komentari

FCC želi prebaciti sredstva Telefon subvencija Širokopojasni

Zanimljivi vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/HxfdpHAIwxk/FCC-Wants-To-Shift-Phone-Subsidy-Funds-To-Broadband:
Anonimni čitatelj piše: "FCC predsjednik Julius Genachowski otkrio planove za remont jučer subvencije SAD-telefon program i pomak fokus na pružanje širokopojasnog pristupa. On je rekao," Broadband je otišao od toga da bude luksuz potrebu za puno sudjelovanje u našem gospodarstvu i društvu . Ako želimo u Sjedinjenim Državama da se u svijetu vodeći na tržištu, moramo prigrliti bitna cilja univerzalne širokopojasne, a reforme zastarjelih programa. " Prema BusinessWeek, program trenutačno podržava telefonske usluge za škole, knjižnice, siromašne i skupe područja. " Prošle godine je proveo 4,3 milijarde dolara kako bi osigurao podršku više od 1.700 prijevoznika u skupe područja. Genachowski nada promjena staviti u SAD "na putu do univerzalnih usluga širokopojasnog interneta do kraja desetljeća."

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Pitajte Slashdot: Da li Budući da je "Odan" Pay As Developer?

Zanimljivi vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/Mtj0uY4QhwE/Ask-Slashdot-Does-Being-Loyal-Pay-As-a-Developer:
Anonimni čitatelj piše: "Kao viši programer za male IT tvrtka sa sjedištem u Velikoj Britaniji koji će se uskoro objaviti vodeći projekt, znam da ako mi je otići tvrtka sada, to će izazvati ih neke vrlo velike probleme. Ja ' m trenutno trening druga dva 'junior' programeri, pokušavam da ih dovedem do brzine sa našim proizvodima, nažalost, oni su još uvijek daleko od shvaćanja tehnologije koje se koriste -. a da ne spominjem "zanimljiv" posao vanjske programere uspio napraviti Kodeksa Obično, ja nikad ne bi smatrao ostavljajući tako presudno vrijeme;. Ive 'bio u tvrtka za nekoliko godina i smatraju mnogi moji kolege, uključujući i veći upravljanje, biti prijatelji, međutim, bio sam prišao. drugu tvrtku koja je mnogo veći, i oni su mi ponudili povišicu od £ 7K raditi isti posao, plus njihov ured je praktički izvan moje prednja vrata (za razliku od moje trenutne 45 minuta mijenjati u svakom smjeru). To bi .. massive razlika u moj život da je rekao, ja ne mogu pomoći, ali osjećam da otići sada će iznevjeriti moju prijatelji i kolege Neki prijatelji su mi rekli da sam samo biti 'meka' - no mislim da sam se odani. bilo koji savjet? "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Rackspace u spin off oblak standarde postavljanja OpenStack projekt temelja

Zanimljivi vijesti na URL:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/848l6ixIBeI/rackspace-to-spin-off-cloud-standards-setting-openstack-project-to-foundation.ars:

NASA i web hosting tvrtka Rackspace zajednički pokrenuli novi projekt cloud computing prošle godine pod nazivom OpenStack. Cilj je proizvesti standardizirani skup otvoren komponenti source softvera za izgradnju izvan sebe domaćin elastična cloud computing okruženja.

OpenStack privlači veliku publiku suradnika i usvojitelji, ali projekt je pretrpio neke manje raste bol od pokretanja. U premjestiti na adresu upravljanja izazovima koje su nastale u proteklih godinu dana, Rackspace je odlučio spin off OpenStack projekta i obrazac neovisna zaklada koja će voziti truda naprijed.

Pročitajte ostatak ovog članka ...

Pročitajte komentare na ovaj post