četvrtak, 9. prosinca 2010.

Cenzura Beating By usmjeravanja Oko DNS

Zanimljive vijesti prikaza u http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/QCjtQZZ9ML0/story01.htm:
.. Jfruhlinger piše: "Prošli mjesec, u SAD-DR zatvoriti broj mjesta je tvrdilo da su povredu autorskog Oni to učinio naručivanje VeriSign promijeniti web stranice 'autoritativni poslužitelj imena domene To je pokazalo da je DNS predmet uplitanja vlasti - i sada broj projekata su se pojavili na preskočiti DNS u cijelosti. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.




Amazon Lažni Proizvodi i Lažni Recenzije

Zanimljive vijesti prikaza u http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/nTR7uTGrxwQ/story01.htm:
RSK piše: "Prvi put sam došao preko lažnih recenzije na Amazon, to je bio smiješan. Koristeći Amazon's Window Shop app, JA je došao preko veliki kategoriji 'osobitoj proizvodi', i bio je više nego sretni da gledati kroz njega. Gotovo svaki od proizvodi sam našao na popisu (urana Ore, 1 galon mlijeka, roditelj djeteta Test, svježoj cijeloj Zec) bili lažni, s tisućama gostiju na njih. Kao kupac, nisam bio svjestan kako je lako je očito lažni recenzije proizvoda i to me smeta. Kada sam shopping, prvi (i puno puta samo) mjestu gdje sam je posjetiti Amazon pročitati recenzije ako sam na tržištu za nešto. Ja ne očekujem gostiju da se riječ Božja, ali ja ne pretpostavljaju određeni stupanj legitimiteta za većinu od njih. Iako to neće utjecati na moju korištenje Amazon (pogotovo ne u ovo doba godine), želio bih da se mjehurić ovaj gore na Amazon pozornost pa neko vrijeme je proveo na poboljšanju kvalitete pregleda. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.




Apache podnio ostavku iz odbora JCP Izvršnog

Zanimljive vijesti prikaza u http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/aGxf5_-HllI/story01.htm:
iammichael piše "Apache Software Foundationa podnio je ostavku svoje sjedište na Java SE / EE Izvršnog odbora zbog dugog spora oko dozvola ograničenja na TCK (test kit potvrđivanju third-party java implementacije su u skladu sa specifikacijom)"

Pročitajte više ove priče na Slashdot.




Snapstick pokazuje off iPhone-kontrolirana prototip internet TV

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/12/09/snapstick-shows-off-iphone-controlled-internet-tv-prototype/:
To još uvijek nije stvarni proizvod samo još, ali laktaš Snaptick dao žude rano gledati na eponymously pod nazivom internet TV sustav, koji to kaže će izazov voli Google TV i Apple TV. Tvrtke kuka je da ona jednostavno donosi "punom web" na TV, koji se mogu kontrolirati niti putem telefona ili prijenosnog računala. U slučaju tvrtke iPhone app, zapravo može čitati sadržaj iz vašeg iPhone na TV, pa čak i imaju više ljudi kontrolu isti TV sa svojim iPhone. Stvari se malo složeniji kada je u pitanju stvarni uređaj, ipak. Čini se tvrtka još uvijek nije siguran što će se obliku ona se - to bi mogao biti zaseban set-top box kao prototip gore, ili to može biti ugrađena u Blu-ray player ili TV. S obzirom da je stanje stvari, to ne bi trebao doći kao iznenađenje da više nema naznaka cijena ili puštanje datum, no tvrtka je sada prihvaćanja zahtjeva za privatne beta, a možete dobiti ideju o tome što bi moglo biti u dućan u video nakon pauze.

Nastaviti čitanje Snapstick pokazuje off iPhone-kontrolirana TV prototip internet

Snapstick pokazuje off iPhone-kontrolirani internet TV prototip prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 9. prosinac 2010 14:29:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Žedneti , Snapstick | Pošalji ovu | Komentari

Google Cr-48 Chrome laptop pregled (update: video!)

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/12/09/google-cr-48-chrome-laptop-preview/:
Pa, bi li pogled na ono što su se pojavili na našem kućnom pragu leden jutros? That's right, mi smo sada ponosni vlasnici Google Chrome prvi OS laptop - Cr-48 . Očito, mi ripped otvoriti kutiju i dobio pravo na rukovanje 12,1-inčni Atom-powered laptop. Dakle, što se osjećam kao stvar? Kako je to tipkovnica? I još važnije, kako je Chrome OS tražite? Stand by za naše dojmove, koje ćemo dodavanjem u dubinu preko dana. Prvi dojam: ova stvar je drugačija. Ovdje su neke brzi bullet bodova, jedan od naših omiljenih formata za prikaz podataka u popisu:

Hardver
  • Cijelo tijelo se sastoji od meke, lijepe mat crne boje. Ona se osjeća vrlo Droid-poput, samo malo manje gumirane.
  • Sveukupno, to izgleda puno kao crni MacBook, uključujući i magnetski kvaka sa split spot za dobivanje prst i podizanje poklopca, vrlo sličan tipkovnicu, i slične šarke.
  • Tu je na od onih velikih Zavist stilu clickpads. To je veliki multitouch pomicanje, i veliki opće mousing osjećati (bolje nego u većini Windows laptop), ali ona također ima neke da Zavist nevolje zamrzi prst plutajući na donjem dijelu jastuk. Uglavnom, morate kliknuti mišem ili, ne možete se radi oboje odjednom.
  • Ako vam se ne sviđa ClickPad uvijek možete priložiti kao USB miš. Mi priključen Logitech MX Bilo gdje i su mousing daleko.
  • Mat ekran nas savlada sa zahvalnošću. Hvala, Google. Hvala.
  • Tu je iznimno širok Ctrl i Alt tipke na lijevoj strani, zahvaljujući nedostatku Windows Ključ.
Softver
  • Ona počinje se odmah, i to je zapravo jako teško reći da li smo ga staviti u stanje pripravnosti ili ne, jer nema pogon buke, a nismo hit na bilo koji ljubitelj buke još bilo.
  • Mi smo poteškoća pri instaliranju Photoshop.
  • Naše aplikacije nisu sinkronizirali više od našeg desktop kopiju Chrome, koji mora biti još uvijek u tisku značajku.
  • Trebate internet vezu za vrlo prvi setup i prijavu, ali možete se prijaviti na postojećeg korisnika, dok je uređaj offline, a pristup sve što je spremljeno ili HTML5-pohranjene na uređaju - poput neke od tih novih Chrome Web Apps.
  • Dok je probuditi iz stanja čekanja traje manje od sekunde, hladno boot traje oko 15 sekundi da bi se na login screen, i još 6 ili 7 sekundi za prijavu nakon što ste unijeli lozinku.
  • Ostatak našeg pojavljivanja će biti oko Poppit!.
  • Flash je stvarno loše, oba s opće namjene, a posebno s video. Adobe nije izgrađen Flash ubrzanja još za Linux, a ne postoji čip hardversko ubrzanje, bilo. YouTube je kao slideshow, YouTube radi, ali nije velika.
Najvažnija stvar za upamtiti je da je ovaj proizvod ni na koji način dizajniran za masovno tržište, a to je do Samsung, Acer i drugi predstojeći trećim stranama da se zapravo graditi hardvera ćemo završiti kupovinu u dugoj vožnji. Ipak, čini se da mnogo ovdje da laptop proizvođača svih vrsta mogao uzeti na znanje, i generičkih-ified ili ne, Cr-48 je prilično upečatljiv

Update: Tu je video nakon pauze!

Razvijanje ...

Ekskluzivno: PlayStation telefon 'Zeus Z1 "prototip Usporedba na video

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/12/09/exclusive-playstation-phone-zeus-z1-prototype-benchmarked-on/:
Mi ne možemo dobiti dovoljno Sony Ericsson PlayStation Phone (također poznat kao Zeus Z1), a mi smo guessing ne možete. Upravo smo bili poslali novu video uređaja u akciji, samo sada je prikazivati Qualcomm's Neocore benchmark app. Kao što možete vidjeti, uređaj uspio 24,4 sličica u sekundi u prosjeku. To ne činiti se poput velik - naš Nexus S, na primjer, samo izdvajali off 55.6fps - ali imajte na umu, to nije konačna softver (ili hardver vjerojatno), tako da nema zaključaka uopće izvući iz ovaj presedan sada. Ipak, to je lijepo dobiti još jedan pogled na telefonu kao što smo palac bliže cilja još uvijek ne možemo napraviti preko horizonta. Nažalost, nema slide-out gamepad, ali je vidio da je prošlog tjedna . Nemojte biti pohlepni. Video nakon pauze.

Nastaviti čitanje Ekskluzivno: PlayStation telefon 'Zeus Z1 "prototip Usporedba na video

Ekskluzivno: PlayStation telefon 'Zeus Z1 "prototip Usporedba na video prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 9. prosinca 2010 14:43:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji ovaj | Komentari

Kina Blocks Vijesti Web stranice u znak prosvjeda Nobelove

Zanimljive vijesti prikaza u http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/H6YwsbaAAsg/story01.htm:
DaveNJ1987 piše "kineske vlade je blokirao web stranice BBC, CNN i norveški javnih usluga televizije NRK, manje od 24 sata prije disident Liu Xiaobo kineski pisac je zbog biti nagrađen Nobelovu nagradu za mir. Kina je vokalno kritičan prema planovima dodijeliti zatvoru pisac nagrada, pa čak i otišao što se tiče postavljanje vlastite 'Konfucije nagrade za mir' na suparnika nagrade se održava u Oslu sutra. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.




Apple firmware ažurirati najavljuje za ublažavanje tih prigovaralo MacBook Air prikaz brojeva

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/12/09/apple-announces-firmware-update-to-relieve-those-nagging-macbook/:

Izgleda kao reljef u očima za novu školu MacBook Air vlasnici pate od prikaza pitanja : znate, s neispravnim logika zajednice, a flickerin 'i freezin', i tako dalje i tako dalje. MacBook Air EFI firmware update 2,0 dolazi visoko preporučeno od strane Apple sebe za sve 2010 MacBook Air vlasnika, s tvrtkom rekavši da će se "rješava rijetke pitanje gdje MacBook Air čizme ili budi na crni zaslon ili postaje ne reagira." Zvuči kao no-brainer za nas! Hit do izvora link za download ovaj loš dječak za sebe.

Apple firmware ažurirati najavljuje za ublažavanje tih prigovaralo MacBook Air prikazati pitanja prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 9. prosinac 2010 13:01:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Apple Insider | izvor Jabuka | Pošalji ovaj | Komentari

Kina Blocks Vijesti Web stranice u znak prosvjeda Nobelove

Zanimljive vijesti prikaza u http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/x4l6YFcDVAY/story01.htm:
DaveNJ1987 piše "kineske vlade je blokirao web stranice BBC, CNN i norveški javnih usluga televizije NRK, manje od 24 sata prije disident Liu Xiaobo kineski pisac je zbog biti nagrađen Nobelovu nagradu za mir. Kina je vokalno kritičan prema planovima dodijeliti zatvoru pisac nagrada, pa čak i otišao što se tiče postavljanje vlastite 'Konfucije nagrade za mir' na suparnika nagrade se održava u Oslu sutra. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.




Wikileaks Branitelji prijete Amazon

Zanimljive vijesti prikaza u http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/B8JTLzZo7hA/story01.htm:
healeyb piše "CNN objavljuje da je, s početkom u 11 sati EST, hakeri (skovao Operacija Payback) odgovoran za DDoS napade na MasterCard, Visa, PayPal, i PostFinance su obećali da će započeti napad na Amazon za njihov opoziv Wikileaks EC2 račun -. Izdali su do-it-yourself sjeckanje alat za online Četvrtak, tako drugi ljudi mogu pomoći s napadima kažu skinuli web stranice MasterCard i Visa ... "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.