utorak, 29. ožujka 2011.

CrunchBoard poslovi: rad na TechCrunch

Zanimljive vijesti na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/M6BE7Q3edIc/:
Array

Nintendo kaže 3DS postavlja dan-jedan ručni prodajni rekord, to ne kvantificirati

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/03/29/nintendo-says-3ds-sets-day-one-handheld-sales-record-doesnt-qu/:
Koliko Nintendo 3DS dlanovnici dobio prodao Amerike nakon Triforce Johnson je dobio jedan ? Dovoljno za Nintendo pohvaliti. "US dan jednog prodajnog brojevi za Nintendo 3DS su najviše bilo Nintendo ručnih sustava u našoj povijesti", tvrdi tvrtka danas, dodajući da se volumen tehničke podrške naziva dobio je također "dobro ispod stopa doživjeli tijekom proteklih hardver pokreće "i da nema problema s raširena ručni. To svibanj zvuk malo prerano, s obzirom na Nintendo neće dati stvarne podatke o prodaji do 14. travnja, ali mi smo spremni razmotriti mogućnost da Virtual Boy's ostavština je učinio: možda ovaj put, samo velike glavobolje Nintendo ručni stvorit će se za voli od Sony i Microsoft.

Nintendo kaže 3DS postavlja dan-jedan ručni prodajni rekord, to ne kvantificirati prvobitno pojavio na Engadget dana uto, 29. ožujka 2011 16:50:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Joystiq , Shacknews , USA Today | | Pošalji ovaj | Komentari

Coulomb je ChargePoint app sada pruža EV punjenje status

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/03/29/coulombs-chargepoint-app-now-provides-ev-charging-station-statu/:
Tu je nažalost još uvijek nema Android verzija, ali Coulomb je sada izbacila prilično značajan ažurirati svoje ChargePoint app za IOS i BlackBerry. Osim što vam pomaže pronaći EV punjenje postajama u Sjedinjenim Državama, Europi i Australiji, app sada će također pružaju u stvarnom vremenu punjenja informacije o statusu, uključujući i stvari kao što je ukupni trošak za punjenje i struja za punjenje konfiguraciju. Ostala poboljšanja uključuju novi pejzažnom načinu rada, sposobnost da biste vidjeli svoju početnu ChargePoint stanica , te sposobnost da se samo tražiti u blizini ChargePoint stanice (u roku od tisuću stopalo radijus). Full press release je nakon pauze.

Nastaviti čitanje Coulomb je ChargePoint app sada pruža EV punjenje status

Coulomb je ChargePoint app sada pruža EV punjenje status prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 29 ožujak 2011 17:21:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Telematika Vijesti | izvor iTunes Pregled , BlackBerry App World | Pošalji ovaj | Komentari

Xbox 360 Update Preview Program počinje iznova, prijavite se za doušnik zavirite sada

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/03/29/xbox-360-update-preview-program-begins-anew-sign-up-for-your-sn/:
Jednom davno, Xbox 360 ploču je izgledao kao na slici gore - zatim, Microsoft je pjeskareno s godišnjim promjenama pretvoriti u toplo, dobrodošlice sučelje smo upoznali i ljubavi. Ako ste već svjesni te činjenice, onda i vi znate da odabrana grupa sretan igračima obično dobiva isprobati najnovije izdanje mjeseci ispred svojih vršnjaka , a danas Microsoft drži prijave za novu verziju koja će uključivati "ažurirani Xbox 360 format diska", ma što to moglo značiti. Također ćete dobiti besplatnu kopiju Halo: Reach, ako vaše ime je bere - koji je, prema Major Nelson, je mnogo vjerojatnije, ako ste plaćati za Xbox LIVE Gold računa - tako da ćete vjerojatno želite roniti kroz drevne e-post-žurbi pronaći svoj Windows Live ID, nad glavom na našu više pokrivenost link i dati ga ići. Pustiti nas znati što su ti novi diskovi su sve o ako se u, eh?

Xbox 360 Update Preview Program počinje iznova, prijavite se za doušnik zavirite sada prvobitno pojavio na Engadget dana uto, 29. ožujka 2011 16:08:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Major Nelson | Pošalji ovaj | Komentari

NASA ranjiva na sakaćenje cyber-napada

Zanimljive vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/Ejd-16zbVbo/NASA-Vulnerable-To-Crippling-Cyber-Attacks:
RedEaredSlider piše "računalne mreže NASA oslanja provesti svoj milijardi dolara misija je baš kao i vašeg Mac ili PC kod kuće. Ranjivi na cyber napade NASA poslužitelji sadrže propuste koji mogu omogućiti cyberattack da bogalj cijeli agencija, prema nedavnom revizorsko izvješće iz Ureda glavnog inspektora. izvješće je neprijatan pogled na NASA-ine interne računalne sigurnosti operacije, kao inspektor general preporučuje agencija ubrza provedbu nove agencije-širok program za nadzor problem sigurnosti mreže. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Vizualizirati: strašan, ne-funkcioniranje 'robota od bezvrijedni dijelovi računala

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/03/29/visualized-awesome-non-functioning-robot-made-from-worthless/:
To bi zapravo nije ništa, i to je sigurno u opasnosti indeksiranja u (ili izvan, međutim, da metafora djela) tajanstven doline , ali Mike Schropp najnoviji stvaranje siguran staviti osmijeh na naše lice. Sve je to stvar treba je par Pentium Nikes i to će biti uistinu styling! Get izbliza nakon pauze, a zatim pritisnite izvor link za obilje glamura metak u Ukupno Geekdom blog.

Nastaviti čitanje vizualizirati: strašan, ne-funkcioniranje 'robota od bezvrijedni dijelovi računala

Vizualizirati: strašan, ne-funkcioniranje 'robota od bezvrijedni dijelovi računala prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 29 ožujak 2011 16:33:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Ukupno Geekdom | Pošalji ovaj | Komentari

Stvari postaju gore u Fukushima

Zanimljive vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/5CVUCMOc-tA/Things-Get-Worse-at-Fukushima:
Anonimni čitatelj piše: "zračenja su razine skyrocketing oko Japana Fukushima nuklearne elektrane kako izvješća ukazuju da radioaktivnog jezgra je pregrijan i rastopljeni kroz njegovu izolaciju broda i na betonski pod zračenja razinama unutar reaktora dva su nedavno umjerena na 1.000 millisieverts po satu -. razini, tako visok da su radnici samo mogao ostati u području za 15 minuta pod trenutna izloženost smjernica. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Napad i obrana Tor mreže

Zanimljive vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/H04ln8O50dA/Attacking-and-Defending-the-Tor-Network:
Trailrunner7 piše "U razgovor na radionici USENIX leet utorak, Nick Mathewson od Tor projekta razgovarali grupe nedavne izazove u odgovoru na suzbijanju napore vlade u Egiptu, Kini i drugdje. Što Tor članovi su naučili u ovih posljednjih incidenata je da se dok su vlade postaju sve gore ispred o njihovu spremnost da isključiti pristup Internetu uopce ili cenzurirati sadržaj, korisnici postaju sve više snalažljiv. Mathewson je rekao da grupa radi na metode za ublažavanje problema koji se na nacionalnoj razini ograničenja uzrok Tor korisnicima. Jedna od metoda uključuje kreće na modularnom prijevoz metodu kako bi dobili oko neke prigušni da ISP-ovi izvode na šifrirani promet kako bi Tor korištenje teže. U odvojenom razgovor na leet, Stevens LeBlond od INRIA u Francuskoj ovog istraživanja o metodama za praćenje Tor korisnike natrag u IP adresu. Jedan od napada, koji LeBlond i njegov co-autora pod nazivom "Bad Apple", koristi se izlaz čvor da su istraživači pod kontrolom kako bi se trag potoci podataka poslanih od strane korisnika BitTorrent više Tor natrag u njihove IP adrese. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


BlackBerry playbook FAQ potvrđuje materinjem e-pošte, kalendara i kontakata aplikacije, ne samo kod pokretanja

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/03/29/blackberry-playbook-faq-confirms-native-email-calendar-and-cont/:
Native app situacija na BlackBerry playbook je jedan bod od borbe, jer uređaj je prvi put objavljen, a tu je još uvijek fer malo zbunjenosti čak i sada, manje od mjesec dana od lansiranja. Mi sada imamo prilično definitivan odgovor za jedno ključno pitanje, međutim, iako to ne može biti jednom ste bili u nadi za. Prema službenom FAQ predviđeno za Verizon webinar, playbook će doista biti uzimajući materinjem e-pošte, kalendara i kontakata aplikacije u "buduće nadogradnje softvera", ali ćete morati učiniti s njima u početku. To znači ili oslanjajući se na playbook web preglednik, ili pomoću "Most" način za pristup aplikacije na vašem BlackBerry smartphone. Dakle, playbook tehnički ne može biti " oslanjaju "na BlackBerry, ali je svakako jedan zgodan imati oko.

[Hvala, Tom]

BlackBerry playbook FAQ potvrđuje materinjem e-pošte, kalendara i kontakata aplikacije, ne samo u lansirati prvobitno pojavio na Engadget dana uto, 29. ožujak 2011 14:58:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor CrackBerry.com | Pošalji ovaj | Komentari

Gemalto donosi NFC plaćanja na telefone bilo inteligencije s Mastercard PayPass SIM

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/03/29/gemalto-bringing-nfc-payments-to-phones-of-any-intelligence-with/:
Gemalto donosi NFC plaćanja na telefone bilo inteligencije s Mastercard PayPass SIM
We're viđenje NFC čips pokazivanje gore, škakljanje iznutricama sve više i više mobilnih uređaja, ali u ovom stopa to će biti doba prije nego što smo vidjeli neki pravilan proboja na tržište. Gemalto svibanj imati samo skok-započeo taj proces s novim NFC na dizajn kartica SIM da je ovjerena od strane MasterCard PayPass . To je slično tvrtke Zuckerberg na SIM projektu smo čuli prošli mjesec, ali ovaj put to bežično je plaćati za piće, a ne bežično reći svoje prijatelje koliko ste jednostavno morali piti. To znači da u blizini-područje bežični isplate mogle su se gotovo svakog GSM telefona na svijetu, također omogućava siguran na uređaju transakcije, kao što je dodavanje još nekoliko minuta na pre-paid mobitela. To je rekao da se početak "masovne komercijalne roll out", daje nam razlog da se nadam da će uskoro zaboravljajući naše novčanike kod kuće će biti značajka, a ne bug.

Nastaviti čitanje Gemalto donosi NFC plaćanja na telefone bilo inteligencije s Mastercard PayPass SIM

Gemalto donosi NFC plaćanja na telefone bilo inteligencije s Mastercard PayPass SIM prvobitno pojavio na Engadget dana uto, 29. ožujak 2011 15:26:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Gemalto | Pošalji ovaj | Komentari

Čovjek u nevolji za Korištenje helikoptera za skijanje na vodi

Zanimljive vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/mUdrAGgjDPM/Man-In-Trouble-For-Using-Helicopter-to-Water-Ski:
Australski čovjek potrošnje popodne skijanje na vodi s njegovim sinom ne mogu shvatiti što sve komiješanje je oko. Uostalom, on nije bio pilot helikoptera vuče svoga sina zbog nemara. "To je vještica-lova", kaže Milton Jones. "On je bio kući iz škola. Ja samo ga vidjeti za nekoliko tjedana svake godine i mi samo su vlasništvo malo zabave. Bilo je savršeno sigurno. I've been leti za 20 godina i vrlo sam iskusan. Sve Yahoo je izlazi iz mene do sada. " Nažalost, civilno zrakoplovstvo organ ne mislim helikopter skijanje je zdrav otac-sin aktivnost i zaprijetila pravnim djelovanjem.

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Stranica ne može Turn Back sat U Googleu

Zanimljive vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/LJGf9rxgIvo/Page-Cant-Turn-Back-Clock-At-Google:
rsmiller510 piše: "Koliko god dolazni izvršni direktor Larry Page željeli Google se kao brzo na noge kao mala tvrtka, kada ste kao velika kao Google, odlučivanje dobiva bogged dolje u upravljačku strukturu, a to je teško napraviti Tvrtka nešto što nije. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Dan s Deadmau5: LED, Super Mario, i techno

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/03/29/a-day-with-deadmau5-leds-super-mario-and-techno/:
Deadmau5 (također poznat kao Joel Zimmerman) jedan je od najvećih imena u elektronskoj i house glazbene scene - i on je također dogoditi da bude glavni tech glavu. Nedavno, kanadski proizvođač dodao neke nove impresivne brzine, kako bi njegove produkcije, u obliku masivnih LED-pokrivena kocke i potpis mau5head (to je proglašena "miš-glava" u slučaju da nije mogao pogoditi). Pročitajte zajedno nakon pauze za ekskluzivni pogled na ono što se događa unutar um Deadmau5 - i doslovno i figurativno.

Nastaviti čitanje dan s Deadmau5: LED, Super Mario, i techno

Dan s Deadmau5: LED, Super Mario, i techno prvobitno pojavio na Engadget dana uto, 29. ožujka 2011 13:30:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji ovaj | Komentari

MySpace gubi deset milijuna korisnika u jednom mjesecu

Zanimljive vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/c4l9b4UQrps/MySpace-Loses-Ten-Million-Users-In-One-Month:
Goldiloxx piše "Socijalno umrežavanje MySpace website izgubila više od deset milijuna korisnika u siječnju i veljači 2011, prema comScore. U veljači 2011, na Internet stranici su imali manje od 63 milijuna korisnika, što predstavlja pad od prethodnog ukupno oko 73 milijuna kuna."

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Čovjek Optuženi prodaje američkih vojnih Drones na eBay

Zanimljive vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/hE92KwO1pyc/Man-Accused-of-Selling-US-Military-Drones-On-EBay:
garymortimer piše "47-year-old Henson Chua je malo problema za pokušavate prodati RQ-11B 'Gavran' bespilotna letjelica na eBay iz članka:". savezne grand žiri u Tampa vratio optužnica tereti Henson Chua , 47, od Manilla, Filipini, sa povredama izvoza naoružanja kontrole Zakona i krijumčarenja, nakon istrage od strane US Immigration i carinske provedbu's domovinske sigurnosti istrage. Bude li osuđen po svim točkama, Chua lica maksimalnu kaznu od 20 godina u saveznom zatvoru. "Ja sam sebi mrda za nestalim ovu dražbu.

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Censorware dobavljači mogu prestati Mid-East Poslovanje

Zanimljive vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/1dTkYakABEw/-Censorware-Vendors-Can-Stop-Mid-East-Dealings:
Slashdot redovito Bennett Haselton se vratio s pričom o internet cenzuri na Bliskom istoku. Nekoliko softver za blokiranje tvrtki tvrdili da nisu imali kontrolu nad koliko različitih bliskoistočnih vlada koristi njihov softver. Bennett kaže da je vrijeme da se stavi ovo očito lažne tvrdnje da se odmori. Američki censorware tvrtke mogle jednostavno odsiječe bliskoistočne vlade da koristi njihov softver, a time bi im postojeći sustavi filtriranja daleko manje učinkovito, oni jednostavno odbijaju to učiniti. Hit link ispod da vidite što on ima za reći, i napraviti svoj vlastiti um.

Pročitajte više ove priče na Slashdot.