srijeda, 16. ožujka 2011.

Obama poziva na novi Zakon o pravima privatnosti

Zanimljive vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/2eqWGWpYSb0/Obama-Calls-For-New-Privacy-Bill-of-Rights:
CWmike piše "Obama uprave je podloga novi zakon podataka privatnost prava usmjerene na zaštitu potrošača protiv bezobzirnog online praćenje i prikupljanje podataka od strane oglašivača. Ja novije vrijeme, high-profile primjera potreba za poboljšanje zakona o zaštiti privatnosti uključuju Facebook osobne prakse prikupljanja podataka i Google problema preko svojih Street View Wi-Fi njuškanje pitanje. U svjedočenju pripremljena za Senatskog odbora o trgovini znanost i promet, Ministarstva trgovine pomoćnik tajnika, Lawrence Strickling, rekao je da Bijela kuća želi da Kongres donese zakon nude 'podataka osnovica potrošača mjerama zaštite privatnosti. ' Strickling rekao uprave poziv za novi online zaštiti privatnosti proizlazi iz preporuka od strane Ministarstva trgovine u rad pušten u prosincu. Uprave potporu mjerama zaštite privatnosti je veoma značajna, rekao je Joel Reidenberg, profesor na Fordham Pravnom fakultetu koji se specijalizirao za pitanja privatnosti . "Ovo je prvi put od 1974 da je američka vlada poduprla obvezno opća pravila o privatnosti", rekao je Reidenberg. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Netflix započeti Stvaranje izvornog sadržaja

Zanimljive vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/txJrEC3lcRw/Netflix-To-Start-Creating-Original-Content:
olsmeister piše "Netflix može biti poznat po nude neke od naših omiljenih TV i film potoci, no tvrtka je oko na korak do svoje igre i početi predavati izvorni sadržaj. Netflix je navodno nadmašiti broj velikih kabelske mreže za nove dramske serije proizvedenog by i glumi Kevin Spacey pod nazivom House of Cards, i može biti oko zatvoriti posao na više od 100 milijuna dolara, navodi se u izvješću o Deadline.com. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Apple prelazi na djecu Zaustavite stalci gore iTunes Mjenice

Zanimljive vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/-6yxhydaLvQ/Apple-Moves-To-Stop-Kids-Racking-Up-iTunes-Bills:
Xacid piše "Apple Inc je promijenio način kupnje unutra iPhone i ipad igre su ovlašteni nakon kupci žalili da njihova djeca su stalci gore više stotina dolara vrijedan optužbi. Pitanje je da nakon korisnik unio svoju lozinku iTunes na uređaju, uređaj nije brz za lozinka ponovno za 15 minuta. Svaka kupi, da li se u iTunes trgovini ili unutar jare-friendly igre kao što su 'Smurf's Village, "bez prošao kroz novu lozinku brz. To je značilo da roditelji koji su predali nad svojim iPhone ili iPads da njihova djeca ponekad bili šokirani velikim kupovine 'Smurfberries' i drugih virtualnih bling ".

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Ubisoft je Rocksmith nastoji dokazati da svatko može svirati gitaru

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/03/16/ubisofts-rocksmith-aims-to-prove-anyone-can-play-guitar/:

Pa, to izgleda kao Ubisoft još uvijek misli da postoji neki prostor ostavio u igri žanru ritam. To je samo najavio da će biti ispuštanje Rocksmith za PlayStation 3 i Xbox 360 negdje ove jeseni, koji je zapravo obnovljenu verziju Guitar Rising igra koja je bila u razvoju u GameTank za neko vrijeme sada. Kuka s ovim je da je to zapravo će vam koristiti bilo koji pravi gitaru igrati igru, i to čak i obećava da vas naučiti kako igrati ako ne znate već. Ubisoft također kaže da vam neće trebati pojačalo igrati - samo uključite svoju gitaru pravo u svoju konzolu, očito sa standardnim USB kabel instrument. Pojedinosti o samoj igri su inače prilično svjetlo, iako to ne čini kao da ćete imati prilično čvrste postrojavanje glazbe igrati zajedno s, uključujući pjesme od David Bowie, The Black Keys, Interpol, Nirvana i Rolling Stonesa. Šef o prošlosti pauze za video teaser.

Nastaviti čitanje Ubisoft je Rocksmith nastoji dokazati da svatko može svirati gitaru

Ubisoft je Rocksmith nastoji dokazati da svatko može svirati gitaru prvobitno pojavio na Engadget o srijeda, 16 ožujak 2011 15:09:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Joystiq | izvor Rocksmith | Pošalji ovaj | Komentari

O2 Njemačka kaže HP Veer dolazi svibnja

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/03/16/o2-germany-says-hp-veer-is-coming-in-may/:
Cvrkut gore samo o govori sve za ovaj - pa, na njemačkom, svejedno. Prema O2 Njemačka, HP Veer će biti lansiranje na nosač negdje u svibnju, što vjerojatno znači da će također biti dostupan i drugdje u Europi, u isto vrijeme, i vjerojatno u SAD-u te - mi smo prije samo čuo " ovog proljeća "za lansirati datum. Nažalost, postoji još uvijek nije riječ o bilo koji US prijevoznika za Pixi nasljednika, iako netko sigurno će biti u mogućnosti to podići. To je prilično svjetlo, nakon svega.

[Hvala, Mario]

O2 Njemačka kaže HP Veer dolazi svibnja prvobitno pojavio na Engadget o srijeda, 16 ožujak 2011 15:37:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor @ O2inside (cvrkut) | Pošalji ovaj | Komentari

Light Slikarstvo Wi-Fi

Zanimljive vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/E_mcOi14le0/Light-Painting-Wi-Fi:
dostojevski78 piše: "Neki Norveški studentima umjetnosti sagradio ovu Gizmo vizualizirati Wi-Fi signala u gradskim ulicama. Rezultat je jednostavno prekrasan. Tko je rekao da tehnologija ne mogu biti estetski ugodan?"

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


17-year-old pobjeđuje Intelov $ 100K nagradu za znanost

Zanimljive vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/Z1qiEvJaavI/17-Year-Old-Wins-Intels-100K-Science-Prize:
autospa piše "California tinejdžer koji je napuknut kompleksni matematički jednadžba je dobio Intel Science Talent Search je 100.000 dolara prvo mjesto nagrada. Evan O'Dorney, 17, osvojio je nagradu za 'njegovo matematičko projekt u kojem je usporedio dva načina za procjenu kvadratni korijen cijeli broj. [on] je otkrio upravo kada brži način će raditi, "Intel je najavio u srijedu."

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Engadget Podcast vraća danas, žive u 6:00 PM ET!

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/03/16/the-engadget-podcast-returns-today-live-at-6-00pm-et/:
Oči ne možete prevariti. Engadget Podcast se vratio - i za ovaj sljedeći, najveći epizoda, Josh, Pavao, i Nilay će biti sjedaš vagati u o svim pitanjima u vezi tehnologije. That's right, mi smo dobivanje natrag zajedno bend i ometanje kroz vijest jedini način da znam kako: slučajno, i sa puno vrištanje. Hoćete li nam se pridružiti u 6:00 PM ET za sve zabavno? Vjerujte nam, nećete želite propustiti ovo!

Nastaviti čitanje Engadget Podcast vraća danas, žive u 6:00 PM ET!

Engadget Podcast vraća danas, žive u 6:00 PM ET! prvobitno pojavio na Engadget o srijeda, 16 ožujak 2011 14:15:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji ovaj | Komentari

LunchCommunicator filmova vaša svaki zalogaj, sprema odnosima

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/03/16/lunchcommunicator-films-your-every-single-bite-saves-relationsh/:
Jeste li ikada htjeli reći svoje najmilije kako zahvalan (ili nezahvalan) koje su za svoj "lunch paketa", ali ne i ljut na vlasništvo neugodan licem-u-lice dijalog o tome? Pa, sada možete! Istraživačka skupina na Sveučilištu Ochanomizu, Japan sjeckan gore nerdy ručak kutija - koja se sastoji od Creative web kameru i Viliv S5 MID - samo za ovu svrhu. Ideja je da kada se otvore, kamera će započeti snimanje okviru priprema kod kuće, a kada je otvorena opet na poslu, on automatski pokreće reprodukciju snimke priprema, a istovremeno snimanje restoran munching daleko. Očito, možete baciti u povremenim "oishii" i "arigatō", dok ste na njemu. Zvuči kao savršen poklon za mladence, ako nas pitate. Video nakon pauze.

Nastaviti čitanje LunchCommunicator filmova vaša svaki zalogaj, sprema odnosima

LunchCommunicator filmova vaša svaki zalogaj, sprema odnose prvobitno pojavio na Engadget o srijeda, 16 ožujak 2011 14:41:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Gizmodo , DigInfo | izvor LunchCommunicator | Pošalji ovaj | Komentari

Book Review: Učenje ExtJS 3,2

Zanimljive vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/YbXJu-AXENM/Book-Review-Learning-ExtJS-32:
dulepov piše: "Proširena garnitura mogućnosti čini ExtJS vrlo popularan okvir Ali bogat skup značajki dolazi uz cijenu. okvira kompleks Iako su mnogi okvira se može naučiti iz izvora, s ExtJS to nije slučaj sintaksu.. objektno-orijentirano programiranje u JavaScriptu može biti vrlo teško razumjeti i ExtJS izvori pokazuju da je. Kao praktični programer, mislim da je najbolji način da saznate ExtJS je pročitati dobru knjigu i slijede primjeri inside.The ExtJS knjigu sam dobio je bio objavljen Packt Publishing je. To se zove učenje ExtJS 3.2. Ja osobno smatram iskusni developer ExtJS ali uvijek postoje iskusniji programeri i ovu knjigu napisao je nekoliko njih. " Pročitajte u nastavku za ostatak dulepov's pregled.

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


IsoHunt na sud: Google je veći problem

Zanimljive vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/K8wW9nEd7xo/IsoHunt-To-Court-Google-Is-the-Bigger-Problem:
Krystalo piše "isoHunt još uvijek se bori svojim pravnu bitku s MPAA. U posljednjoj epizodi, torrent web stranice podnio odgovor kratak u SAD Žalbeni sud u kojem se sugerira da Google, a ne IsoHunt, je najveći BitTorrent tražilice na Internet. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


NASA želi Zap Space Junk S Laseri

Zanimljive vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/4JaACgSUu6Q/NASA-Wants-To-Zap-Space-Junk-With-Lasers:
Hugh Pickens piše "MIT Technology Review izvješća koja imaju različite ideje su plutali za uklanjanje prostor junk, a većina njih jako skupo, ali sada Jamesom Masonom u NASA Ames Research Center je došao gore sa puno jeftinija opcija od zapping pojedinih dijelova junk s zemlji-based laser, da ih usporiti tako da su na kraju de-orbitu. Mason procjenjuje da je uređaj za testiranje poništenje Kessler sindroma može se staviti zajedno za milijun dolara, koji bi da se dijele po mnogim prostor-faring naroda, kako bi se izbjeglo neizbježno pravna pitanja da koristite takav uređaj će podići 'shema zahtijeva pokretanje ništa u svemir -. osim fotona (PDF) - i ne zahtijeva na orbiti interakcije -. osim fotona pritisak je tako manje vjerojatno da će stvoriti dodatni krhotine rizik u odnosu na većinu shema krhotine uklanjanje ", piše Mason". kraju koncept može dovesti do operativni međunarodni sustav za zaštiti satelita i velike krhotine objekata iz većine sudara, kao i pružanje visoke točnosti krhotine praćenje podataka i gorivo- manje stanica za čuvanje smallsats. '"

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Samsung najavljuje dostupnost, cijena za 2011 HDTV, Blu-ray playeri i HTIB

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/03/16/samsung-announces-availability-pricing-for-2011-hdtvs-blu-ray/:
To dolazi malo kasno u igri jer će mnoge od tih modela su već počeo isporučivati ​​, no Samsung je napokon vidio u formi da bi se otkrilo cijene i približni datumi isporuke za 2011 HDTV (i LCD i plazma), Blu-ray playera i kućnog kina u okviru sustava. Nema iznenađenja što se tiče mogućnosti od onog što smo vidjeli na CES-u i plazma i LCD HDTV linije su novi tanak bezeled modela, s novim LED rasvjeta tehnologija za LCD i "Real Black" paneli za plazme koji su narasli inča u veličini ove godine. U međuvremenu, Blu-ray playerima očekivano imati stečen slimmer i brže čizma gore u samo tri sekunde. 3D i Smart TV značajke standardne su na većini novih proizvoda ovaj put okolo, provjeriti nakon pauze za više detalja o tome što je novo i koliko oni će trošak za start out.

Nastaviti čitanje Samsung najavljuje dostupnost, cijena za 2011 HDTV, Blu-ray playeri i HTIB

Samsung najavljuje dostupnost, cijena za 2011 HDTV, Blu-ray playeri i HTIB prvobitno pojavio na Engadget o srijeda, 16 ožujak 2011 13:34:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Samsung (plazma) , LCD , Blu-ray , HTIB | Pošalji ovaj | Komentari