srijeda, 23. ožujka 2011.

Valve je Gabe Newell nagovještava moguće parom luke do IOS / Android, može biti puše vrući zrak

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/03/23/valves-gabe-newell-hints-at-possible-steam-port-to-ios-androi/:
Mi bih preporučiti uzimajući to sve sa zdravim zrno soli, za sada, ali prema sretan Para Powered foruma član koji je zabio izlet Valve sjedištu tvrtke s obzirom IOS / Android luka pare. Da, Steam - znate, da je mahnito popularan igra distribucije usluga koja je radi svoj ​​darnedest da uništite maloprodajnog igra prodaje video. Kako se priča ide, Politička Gamer je mogao sjesti s Valve vlastitim Gabe Newell za krpelja, i dok je tema razgovora očito su bili različiti, jedan bod u posebno uvrijeđen naš interes. Navodno, Gabe je potvrdio da je tvrtka "u potrazi IOS / Android platformu za moguće proširenje sa Steam", što čini apsolutnom smislu s obzirom koliko dobro primljena iPod touch i iPhone su po igrače. Za dizanje, Sony Ericsson Xperia Play je samo oko zavoja, a ako Amazon je u mogućnosti to lansirati svoj ​​App Store , zašto ne izgurati igra-centric jedna od ime koje ljudi već znaju i povjerenje? Naravno, razmišljajući mogućnost je daleko drugačiji od ulaganja sredstava u novi proizvod, pa sve dok ne čuju da je potonji definitivno se događa, mi ćemo biti događaj naše najbolje potisnuti naša očekivanja. Poziv je samoodržanje.

Valve je Gabe Newell nagovještava moguće parom luke do IOS / Android, može biti puše vrući zrak prvobitno pojavio na Engadget o srijeda, 23 ožujak 2011 16:44:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Recombu | izvor Parni | Pošalji ovaj | Komentari

Nokia C5-03, punu Smartphone za 170 €

Zanimljive vijesti na URL:http://www.tecnoka.com/smartphone/nokia-c5-03-un-smartphone-completo-por-170-euros/:

Već ovaj tjedan smo predstaviti neke od inovacija finske tvrtke Nokia. Ovaj put to je prijelazu C5-03 Nokia je stariji brat C5 Nokia, mobitel, i mi predstaviti prije nekog vremena u Gizmos

Nokia C5-03 se odlikuje terminal mala težina (teži samo 90 grama), koji nadopunjuje njegov prethodnik s touchscreen i neke druge značajke koje će ga vrlo kompletnu cijenu smartphone tržištu koja se nudi, 170 milijuna eura.

Uz zaslon osjetljiv na dodir 3, 2 inča, Nokia C5-03 uključuje kameru od 5 megapiksela koji omogućuje prikazivanje video, radio i GPS veze, Bluetooth, WiFi i USB.

Što se tiče memorije, Nokia C5-03 nudi 40 MB interne, koji se može pretvoriti u do 16 GB ako koristite microSD karticu, iako je serija uključivat će 2 GB

Kao operativni sustav Nokia C5-03 radi na Symbian 1, koji je bio poznat do sada kao Symbian S60. Izborniku uređaja nudi dobru zbirku ikona koje pružaju izravan pristup pošte i socijalne mreže.

Neke aplikacije Vrhunac Nokia C5-03 su pristup Nokia Music Store i Ovi Store, iz koje možete kupiti glazbu i aplikacije za Nokia telefone. S druge strane, Nokia C5-03 nudi prikaz svih vrsta sustava Microsoft Office dokumente, PDF i Zip.

Cijena Nokia C5-03 kao što sam rekao da ćemo biti 170 €.

Kyocera pokreće developer program za dual-screen Echo smartphone

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/03/23/kyocera-launches-developer-program-for-dual-screen-echo-smartpho/:
Kyocera je obećao da SDK za dual-screen Echo smartphone će se uskoro, kada ga je najavio prošlog mjeseca, a sada je isporučen to i još više. To je samo započeo punopravni Android Developer Program za telefon, koji će omogućiti programerima pristup Kyocera podršku tima, dodatna promocija i co-marketing mogućnosti za svoje aplikacije, pa čak i posuđeni jedinice, iako to nije jasno točno tko je prikladna za potonje. Oni zainteresirani za sudjelovanje možete skinuti SDK i kontakt Kyocera za dodatne informacije na link ispod.

Nastaviti čitanje Kyocera pokreće program razvijen za dual-screen Echo smartphone

Kyocera pokreće developer program za dual-screen Echo smartphone prvobitno pojavio na Engadget o srijeda, 23 ožujak 2011 17:05:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Telefon Arena | izvor Kyocera | Pošalji ovaj | Komentari

Utah radi na ukidanju Anti-Transparentnost Zakona

Zanimljive vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/HHtCIJFgeSI/Utah-Works-To-Repeal-Anti-Transparency-Law:
Foldarn piše: "Nedavno je na Slashdot, Utah je guverner bio je počašćeni s nagradu Blackhole. Guverner Herbert sada je objavio izjavu i sastanak s konkretnim datumom da ukine neproziran zakon iz knjige u nastojanju da ostanu u zvani ... pogriješiti, vratiti povjerenje u javnosti. pravu sudačku nadoknadu za zakonodavce da odgovori na zahtjeve za informacijama, uklonjen je broj predmeta koji se mogu tražiti, a porasle su cijene tih istih proizvoda. trenutno je na rasporedu postane zakon ovog ljeta. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Volvo C30 Electric zamrzava sjeverno od Arktičkog kruga, potjera los i izgubi pola svoje rasponu (video)

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/03/23/volvos-c30-electric-freezes-north-of-the-arctic-circle-chases/:
Postoje oni predviđaju sudbina i tama za električne automobile kada temperatura pada, a oni steadfastedly rekavši da je frigidna baterije neće biti kraj ceste kada je u pitanju gorivo-besplatan prijevoz. Stvarnosti leži negdje između, ali Volvo je barem radiš pravu stvar: ispitivanje smrznute bale iz svojih C30 Electric put do sjeverno od Arktičkog kruga. Kada stvari dobiti jako hladno automobil može koristiti etanol-powered grijač, kako bi stvari udoban za oba vozača i baterije i na temperaturama do-30C (to je-22F), auto je dokazano da upravljanje raspon 80 km, što je samo krpelja ispod 50 milja. S obzirom na hatchback je ocijenjeno za 100 milja raspona kada toplije to nije baš dobra vijest za Eskim ekolozi koji vole automobile Švedski. Ipak, mora se reći one su prilično ekstremnim uvjetima, kao što je prikazano na video ispod, što uključuje i snimke nekih ekstremnih los uzgojem.

Nastaviti čitanje Volvo C30 Electric zamrzava sjeverno od Arktičkog kruga, potjera los i izgubi pola svoje rasponu (video)

Volvo C30 Electric zamrzava sjeverno od Arktičkog kruga, potjera los i izgubi pola svoje raspona (video) prvobitno pojavio na Engadget o srijeda, 23 ožujak 2011 15:51:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Svi automobili Electric | izvor Volvo (YouTube) | Pošalji ovaj | Komentari

Vapnena voda je tužio Za 75 triliona

Zanimljive vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/w_MLuZ5SofY/Limewire-Being-Sued-For-75-Trillion:
DarthVain piše "13 zapisa tvrtke pokušavaju tužiti Vapnena voda za 75 $ triliona NYC Sudac u slučaju misli da je 'apsurdno' Njegova gotovo poput ovih medijskih tvrtki su njihovi najgori neprijatelj pokušava napraviti sebi izgledati smiješno Iz članka:..." diskografske kuće, koja je tražila naknadu štete od 400 milijarde dolara za 75 trilijuna dolara, su tvrdili da odjeljak 504 (c) (1) Zakona o autorskom pravu Zakona predviđeno za naknadu štete za svaki primjer kršenja gdje dvije ili više stranaka bili odgovorni. Za popularne stranice kao što je Lime Wire, koja je tisućama korisnika i milijune downloads, Wood je smatrao da je šteta nagrada će biti zapanjujući prema ovom tumačenju. 'Ako tužitelji bili u mogućnosti ostvarivati ​​zakonom štete teorija utemeljena na broj izravnih prekršiteljima po radu tuženika naknadu štete mogao doći u bilijunima ", napisala je. 'Kao što je optuženika na umu, tužitelji su sugerirajući nagradu koja je više novca nego cijelu glazbenu glazbene industrije je napravio jer je Edison izum fonograf u 1877. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Lažnu web certs izdaju za Google, Yahoo, Skype

Zanimljive vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/Q3oik18Z5UA/Phony-Web-Certs-Issued-For-Google-Yahoo-Skype:
Gunkerty Jeb piše "veliki izdavatelj Secure Socket Layer (SSL) certifikate priznao je u srijedu da je izdao devet lažnih SSL certifikati za sedam web domenama, uključujući i one za Google.com, Yahoo.com i Skype.com sljedeće sigurnosti na kompromis affiliate tvrtka. napada potječe iz IP adrese u Iranu, navodi se u priopćenju iz Comodo Inc "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


NY Times Pita Twitter Shut Down Retweeting Feed

Zanimljive vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/EK-mhJwNy3o/NY-Times-Asks-Twitter-To-Shut-Down-Retweeting-Feed:
WesternActor piše "Prema PCMag.com, New York Times je pitao Twitter zatvoriti feed FreeNYT Twitter da je u osnovi retweets sve Times članaka. Je li to doista moguće? Uostalom, hrane samo ukazuje na popis Times Twitter račune, svi koji se također mogu naći na Times 'website. Ako Times uspije u zaklopac ovo dolje, to bi moglo imati smrzavajući utjecaj na Twitter i online slobode govora u cjelini. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Hacker Postovi njegova zločina na YouTubeu, Zemljišta u zatvoru

Zanimljive vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/wrarHQp5-zc/Hacker-Posts-His-Crime-On-YouTube-Lands-In-Jail:
wiredmikey piše "bivši ugovor zaštitar koji je priznao sjeckanje u bolnicu računalnih sustava (u kojoj je radio), osuđen je na 110 mjeseci u federalnom zatvoru. Zašto je to učinio? On priznaje da je on namijenjen za korištenje robota i ugrožena računala . za pokretanje DDoS napade na web stranice rivala hakerske grupe FBI kaže kako posted video od sebe sjeckanje u bolnicu računala na YouTube - Dok temu 'nemoguća misija' igra, on je opisao svoje hack, korak po korak, uključujući umetanje od CD-a sadrži OphCrack program, koji mu je omogućila da zaobići sve sigurnosne. FBI pronašao CD sadrži OphCrack program u McGraw kuću i pronašli izvorni kod za bot na njegov laptop. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


ASUS 'K53E laptop dobiva pregledani, 2.53GHz Core i5 CPU-2520M dobiva pohvalio

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/03/23/intels-2-53ghz-core-i5-2520m-reviewed-within-asus-k53e-laptop/:
Nikad vidu činjenicu da je Intelov izlet-range laptop CPU sredinom dugo nakon najviše od high-end - 2.53GHz Core i5-2520M je oblikovanje do biti lijep izbor za one koji radije proračun izbor s mnogo konjskih snaga za churning preko HD video. Benchmarking gurui više na Hot Hardware nedavno primaju nove silicija, i ​​oni primijetili "neusporedivu učinkovitost po vatu profil za mobilne procesore," da ne spominjem robustan grafičke jezgre, "smiješno niska stanju mirovanja potrošnja energije," ugledni cijeni i dovoljno snage za bilo kakav softver naslov ne zove Crysis 2. ASUS '15,6-inčni K53E je bio test za kavu, te s početkom oznaku od samo $ 899, to je definitivno uvjerljiv paket. Na temelju njihovih testiranja, ovaj CPU je bio oko 15 do 25 posto brže preko odbora u odnosu na prethodnu generaciju 2.5GHz Arrandale kolega, i to s oko iste snage izvući, previše. Hit izvor link za više karata nego što biste voljeli vidjeti na prosjeku radni dan, i biti na vidikovcu za ovaj čip pogoditi cijeli pobio novim platformama u narednim tjednima.

ASUS 'K53E laptop dobiva pregledani, 2.53GHz Core i5 CPU-2520M dobiva pohvalio je prvobitno pojavio na Engadget o srijeda, 23 ožujak 2011 14:46:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Hot Hardware | Pošalji ovaj | Komentari

Operabots uzeti središnjoj pozornici u MIT Media Lab 'Umiranje i Powers' operu

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/03/23/operabots-take-center-stage-at-mit-media-labs-death-and-the-po/:
To je već imao svoju premijeru u Monacu prošle godine, ali skladatelj Tod's Machover novoj operi, "Smrt i ovlasti", sada je napokon je napravio Internet to u Sjedinjenim Državama. Zašto smo izvješćivanje o novoj operi (umjesto Opera ) na Engadget? Pa, to samo tako dogodi da značajka "Operabots" na slici gore, koji su pripremile MIT Media Lab . Laboratoriju je također pomogao razviti neke opere druge high-tech komponente, ali čini se kao Operabots su pravi stajanje - oni su "polu-autonomne" i slobodno lutaju oko pozornici tijekom opere, djelujući kao grčki zbor . Nije iznenađujuće, opera se također bavi nekim futurističkim predmet. Ovlasti naslov je Simon Powers, "Bill Gates, Walt Disney-tip" koji odluči prenijeti svoju svijest u "System" prije nego što umre - hijinks onda uslijediti. Oni u Bostonu očito još uvijek može dobiti ulaznice za konačnu izvedbu 25. ožujka - nakon toga kreće na Chicago za četiri predstave između 2. travnja i 10. lipnja. Šef o prošlosti pauze za pregled.

Nastaviti čitanje Operabots uzeti središnjoj pozornici u MIT Media Lab 'Umiranje i Powers' operu

Operabots uzeti središnjoj pozornici u MIT Media Lab 'Umiranje i ovlasti' opera prvobitno pojavio na Engadget o srijeda, 23 ožujak 2011 15:08:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink New Scientist | izvor MIT Media Lab | Pošalji ovaj | Komentari

BMW pokreće DriveNow, 'premium' auto uslugu dijeljenja s Dell Streak na svakom crtica (video)

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/03/23/bmw-launches-drivenow-the-premium-car-sharing-service-with-a/:
BMW pokreće DriveNow, 'premium' auto uslugu dijeljenja s Dell Streak na svakom crtica (video)
Ako vam se svidjela ideja Car2go uslugu smo profilirali nekoliko tjedana natrag, Smart fortwos dostupni za najam po minuti, a neke prilično fancy praćenje apps koji će vam pomoći pronaći ih, ali možda biste željeli voziti nešto malo veća, BMW ima li pokriven. Pa, uz pretpostavku da "ti" su njemački ili barem žive u Njemačkoj. Tvrtka je pokrenula vlastitu uslugu dijeljenja automobila naziva DriveNow. Ovo je jedna naplaćeno kao "nagrada" - iako začudo nitko tvrtke zaista vrhunski modeli će biti ponuđena. To je rekao, i Minis-a serije 1 automobili koje čine početni flote su jedva low-rent, a mi bismo biti posve šokirani ako nadolazeće i3 nije se dodaju u mješavinu niz cestu previše.

Upotreba detalji su još uvijek malo oskudna, ali znamo da je svaki automobil će imati crtica montirana Dell Streak kroz koji korisnici će se prijaviti u nakon otključavanja automobila vrata s RFID-opremljeni članske iskaznice ili čak prikladno obdarena vozačku dozvolu. Iznajmljivanje automobila troškovi 29 centi po minuti, do 14,90 € (oko $ 21) na sat, a bit će i 300 automobila dostupnih na prvi s početkom u Münchenu području. Ako niste u Münchenu to je teško kolačiće za sada, ali BMW je u nadi da su milijun članova širom svijeta do 2020. Možda je jedan od njih će vam biti.

Nastaviti čitanje BMW lansira DriveNow, 'premium' auto uslugu dijeljenja s Dell Streak na svakom crtica (video)

BMW pokreće DriveNow, 'premium' auto uslugu dijeljenja s Dell Streak na svakom crtica (video) prvobitno pojavio na Engadget o srijeda, 23 ožujak 2011 13:42:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji ovaj | Komentari

Linux Foundation objavljuje meego Smart TV, Radna skupina za Intel, Nokia i drugi znak na

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/03/23/linux-foundation-announces-meego-smart-tv-working-group-intel/:
Budućnost meego svibanj ne izgledaju prilično kao sjajna kao što je nekoć, ali ima dosta ljudi i dalje zalaže za to, i Linux Foundation je sada počinju se veći naglasak na jednom području u određenom: pametna televizora. U tu svrhu, to je samo najavio formiranje meego Smart TV Radne skupine, a to je već prijavio prilično nekoliko tvrtki, kao članovi, uključujući i Intel , Nokia , Nokia Siemens , Sigma Designs i drugima. Nije iznenađujuće, nema ih puno više nego neke općenitosti u ovom trenutku, no radna skupina se obavezala da će susret dva puta godišnje (prvi sastanak sljedeći mjesec), i to je obećavajuće za "započeti definiranje softverskih komponenti pružanje platforme standardizacije", a također poticanje "konkurentne diferenciranje u segmentu tržišta TV s alatima kao na Qt . " Full press release je nakon pauze.

Nastaviti čitanje Linux Foundation objavljuje meego Smart TV, Radna skupina za Intel, Nokia i drugi znak na

Linux Foundation objavljuje meego Smart TV, Radna skupina za Intel, Nokia i drugi znak na prvobitno pojavio na Engadget o srijeda, 23 ožujak 2011 14:03:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji ovaj | Komentari

Futurama obnoviti za 7. sezona

Zanimljive vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/Uo5cL3GfEXw/Futurama-Renewed-For-7th-Season:
Anonimni čitatelj piše: "U spot za treći međunarodni govoriti kao William Shatner dan, Futurama glas glumca Mauricea LaMarche pokazala je da show je bio obnovljen i on bi dobio ugovor za show."

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Book Review: Android Korisničko sučelje za razvoj

Zanimljive vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/KxXlBjtXfz0/Book-Review-Android-User-Interface-Development:
RickJWagner piše: "Dakle, želite da se Android Developer? Ako ste poput mene, vjerojatno ste bili žele naučiti kako se program mobilni uređaj, ali jednostavno nisu našli vremena da se master Objective-C. Tako sada da je Android je ovdje, svi mi vrt raznolikost Java coders mogu skočiti na bandwagon i početi slinging aplikacije van, zar ne? Pa, ispada da ima malo više od toga. Ova knjiga može napraviti staza iz svakodnevnog Java koda slinger za najprodavaniji pisac android app malo više vjerojatan. " Pročitajte u nastavku za ostatak Rick's pregled.

Pročitajte više ove priče na Slashdot.