subota, 15. listopada 2011.

Državni odvjetnik Kritika Gizmodo e-mailove u iPhone 4 Prototip slučaja

Zanimljivi vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/lGEmSm5dlwE/district-attorney-critiques-gizmodo-emails-in-iphone-4-prototype-case:
lee1 piše "Nakon policija razbila u Gizmodo urednika dom i uzima e-poštu od računala nalaze se u sklopu istrage o ukradenim 2010 iPhone prototip, San Mateo Distrikta odvjetništvo zatražila od suda da se povuče naredbe za pretresanje, jer je povrijeđeno zakon namijenjen za zaštitu novinara. Ipak, DA, a ne ispričavam za ilegalne pretraživanje i zapljenu, objavio kritiku oduzete e-pošte, komentirajući da su 'maloljetnike' i da 'Bilo je očito da su ljuti s tvrtkom o ne pozivaju na ... neke velike Apple događaja. ... to je kao 15-year-old djece govori.''"

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


HTC 4G zadiviti pregled

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/10/15/htc-amaze-4g-review/:
Što učiniti kada ste već stvorili Sensation ? Ako ste HTC , možete repackage da munje u malo drugačijem kućištu, smanjite glasnoću (čitaj: broj okretaja) do 11 i posuditi malo optičkih čarobnjaštva dodati da novi smartphone miris. Sve ključne elemente koji se mogu naći u DNA tvrtke najnovije imperativno zove proizvod nudi - zadiviti 4G. Jasno, HTC bacanje oprez u vjetar promjenjiv potrošača ovdje, podizanje bar za Android korisnika očekivanja i miješanje u samo dovoljno pijanka blještavilo za pobjedu nad onima teško zarađen monstrum dolara. Dakle, ono što je kuku ovaj put 'round? Ne, ne Beats - to je za euro stepcousin, Sensation XE . Ovdje, glavna atrakcija je ovaj uređaj sposobnost za surfanje uz T-Mobilea HSPA + mreže 42Mbps . To je pravo, magenta je tiptoeing u LTE brzinu teritorija i da ste je dobio 3,0 Sense pomoći Pilot koji bežični vožnju. Pridružite nam se nakon pauze kao što guliti natrag slojeva ovog unibodied mobilnih luk.

Nastaviti čitanje HTC iznenaditi 4G recenzija

HTC 4G zadiviti pregled prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 15 listopad 2011 00:00:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji | Komentari

Tjedan u IT: Dart, VPN, i Chrome Remote Desktop

Zanimljivi vijesti na URL:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/VN7kk6Kv5Q0/week-in-it-dart-vpns-and-chrome-remote-desktop.ars:

Draga Meg Whitman ... Neki neželjene savjete o HP-ove PC budućnost : HP još uvijek možete napraviti računala koja čine inženjer puls ubrzati. Pitanje je da li oni imaju dušu lijevo to učiniti ili više ispravno, da li odbora HP još uvijek ima puls.

JavaScript ima problema. Trebamo Dart ih riješiti? : JavaScript, klinac osi kolskog kotača od scripted web stranice, nije savršen programski jezik. Google preferira vlastiti jezik, pikado. Što je to u redu s JavaScript, a Google doista na pravom putu?

Pročitajte ostatak ovog članka ...

Pročitajte komentare na ovaj post


Pitajte Slashdot: Ergonomski okoliš Office?

Zanimljivi vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/MCpySTv1zOI/ask-slashdot-ergonomic-office-environment:
relyte piše: "U duhu nedavnih anketa - gdje mnogi ljudi preporučuje ergonomski kategorije - Koji je najbolji način da se ugodno, ergonomski, učinkovit rad okruženje Ja sam samo s početkom moje karijere u razvoj softvera, a ja bih? dobiti veliku stolicu, tipkovnica, miš, monitor, itd. Što modeli biste preporučili za spremanje odjeće, obuće i suza na zglobovima, očima, i mišići? Ima li drugih kategorija bih trebao uzeti u obzir? "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Doing znanosti s virtualnim Biolozi

Zanimljivi vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/ThOG-ZuCtXs/doing-science-with-virtual-biologists:
Anonimni čitatelj šalje glas novog istraživanja automatizaciju računalne eksperimente. Tim znanstvenika razvila komad softvera, pod nazivom Eureqa, u rješavanju složenih, računalno-intenzivne biološkim problemima. Novi papir u časopisu Biology Fizička detalje njihovog uspjeha (sažetak). "Istraživači su izabrali taj sustav, nazvan glycolytic oscilacije, za obavljanje virtualni test softver jer je jedan od najvažnijih opsežno studirao bioloških sustava kontrole. Jenkins i Vallabhajosyula koristi jedan od procesa 'detaljni matematičkih modela za generiranje podataka odgovara mjerenja znanstvenik bi u različitim uvjetima. Za povećanje realizma testa, istraživači su slani podataka sa 10 posto slučajna pogreška. Kad su hranjene podatke u Eureqa, to izvedeno niz jednadžbi koje su gotovo identične na poznate jednadžbe. 'Što je stvarno iznenađujuće je da je proizveo ove jednadžbe priori', rekao je Vallabhajosyula. "Jedina stvar softver je znao unaprijed je zbrajanje, oduzimanje, množenje i dijeljenje."

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Windows 7 obuzima XP na globalnoj razini, Vista nalazi plačući u kutu

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/10/15/windows-7-overtakes-xp-globally-vista-found-weeping-in-a-corner/:
Prema StatCounter, to je uzeti otprilike dvije godine za Redmond najnovije nadmašiti XP i postati svjetski dan 'većina popularan operativni sustav. Listopada 2011 maraka po prvi put da je Windows 7 je pretekla XP na globalnoj razini, s 40 posto udjela na tržištu u odnosu na njegov 38. Što se tiče Viste, to je bila držeći stabilan na oko 11. Nije da je velik dio iznenađenje, kao iu Sjevernoj Americi, Windows 7 je krunu natrag u travnju ove godine . Zaokruživanje se prvih pet su OS X (iako nije jasno je li to bilježi sve Cupertinu u zvijeri) i Linux, koje dolaze u na 7 i 0,82 posto. Ali nemojte uzimati naša riječ za to, hop na preko izvora veze i dobiti svoj interaktivni grafikon na.

[Hvala, Pipera]

Windows 7 obuzima XP na globalnoj razini, Vista nalazi plačući u kutu prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 15 listopad 2011 13:23:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink WinRumors | izvor StatCounter (1) , (2) | Pošalji | Komentari

Kongresmeni zabrinuti Amazon svile pitanjima privatnosti

Zanimljivi vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/M8Dkg9KkXuU/congressmen-worried-about-amazon-silk-privacy-issues:
suraj.sun šalje ovaj citat iz članka u Ars: "Kongres pokušava završiti svoju kolektivnu glavu oko Amazon novi Svila web preglednika Na ročištu privatnosti jučer, kongresnik Joe Barton (R-TX) je izrazio ogorčenje načinom na koji je Svila". Split 'dizajn može dimnjak sve korisničke podatke pregledavanja preko Amazon backend poslužitelja. "Moje osoblje jučer mi je rekao da je jedan od naših vodećih Internet tvrtke, Amazon, će stvoriti vlastiti server i vlastiti sustav i oni će na snagu svima koji koristi Amazon proći kroz njihove poslužitelju i oni će skupiti sve ove informacije o svakoj osobi koja to bez te osobe znanja. Dosta je dovoljno. " Danas je došao sličan pucao s druge strane prolaza, s kongresnik Ed Markey (D-MA) poletan off pismo (PDF) na Amazon CEO Jeff Bezos o istoj privatnost. "Potrošači mogu kupiti novi Kindle požara pročitajte 1984, ali ne mogu shvatiti da tablet je "Big Browser" se može gledati svoje svaki pritisak na tipku, kada su on-line ", Markey navodi se u priopćenju."

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Korelaciji s psihopatije govora obrasci

Zanimljivi vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/8uA3Ix8A-L0/correlating-psychopathy-with-speech-patterns:
florescent_beige piše: "Istraživači iz Cornell i UBC izvješće koje analizu uzoraka korištenja govora Wmatrix, uz nešto što se zove Rječnik utjecati na jezik (vidi demo ovdje), pokazuje da je psihopata govoriti drugačije od drugih ljudi, barem statistički (sažetak). Iako kažu da su te razlike "vjerojatno izvan svjesnom kontrolom", autori ne reći ako ima bilo koji način predviđanja koristiti. Bez obzira, popularni tisak već je otišao naslov-nelinearne o tome. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Sony Reader T1 Hakirano

Zanimljivi vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/IwM3e7ApLxw/sony-reader-t1-hacked:
Nate najveći piše: "Prošlo je tek nešto više od mjesec dana od T1 pokrenula i samo nekoliko tjedana, budući da dostavljaju -. I to je već bio sjeckan video je surfaced koji pokazuje T1 prikazuju broj aplikacija, uključujući i novi početni zaslon , AW Launcher, a nekoliko različitih čitanja aplikacije. To se ne može pokrenuti Angry Ptice samo još, ali to je još uvijek velika vijest. Ne postoje detalji još o tome kada ćete biti u mogućnosti mijenjati svoju T1, ali sam kladiti da će biti filtriranje prilično brzo. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Sony omogućuje vidjeti cijene i veličine li Google TV?

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.tecnoka.com/television/sony-deja-ver-los-precios-y-los-tamanos-de-%c2%bfgoogle-tv/:

Čini se da je netko unutar tvrtke, ili su nezadovoljni sa svojim plaće i želi uništiti iznenađenje da je tvrtka spremna je za utorak 12. listopada, ili stvarno imaju potrebu prošlo. Zašto? Jer ne samo da je procurila informacija (koje još nije poznato je li realno) o mogućem veličinama koje dolaze Google TV, ali i imena pojavili su se koji će biti pozvani modeli u pitanju.

Njihova imena su: NSX-24GT1 24-inčni NSX-32GT1 31 inča, NSX-40GT1 40-inčni NSX-46GT1, (da, pogodili ste) od 46 inča. Ipak, oni su također usudio reći da je njihova cijena iznosila bi između 1.300, 1.400 i 1.900 dolara.

Čudna stvar: ako je to istina, najjeftiniji model Google TV će biti još skuplji (300 dolara) za 32-inčni model skuplji od Sony vlastitog naroda u katalogu.

ViewSonic V3D241wm, monitor računala s 3D

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.tecnoka.com/perifericos/viewsonic-v3d241wm-un-monitor-para-ordenador-con-tecnologia-3d/:

ViewSonic također žele biti ostavljeni, a predstavila je novi monitor koji ima tehnologiju modni u to vrijeme, 3D.

V3D241wm ViewSonic ima 24-inčni LED zaslon s latencija 2 ms, 300 candelas svjetline, kontrasta i 20.000.000:1 120Hz refresh rate, frekvencija prema uputama proizvođača za uživanje u 3D sadržaja korištenjem polarizirane naočale uključeni u ovaj monitor.

Trenutno ne znamo što je cijena eura, ali u Velikoj Britaniji se prodaje za oko 330 funti, koja je u trenutnom tečaju će biti oko 376 €, iako ne možemo učiniti to cijene kada se biti na prodaju u Španjolskoj.

Više informacija | ViewSonic

Padfone, većina nenamjerno Funny lansiranja proizvoda ikad

Zanimljivi vijesti na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/UpyAgyb9r6o/:
Screen Shot 2011-10-15 at 12.54.24 AM

Naravno ovo Padfone stvar (da je stvaran ) dogodio u svibnju, ali sam ga vidio i ne mogu prestati smijati i ne može usredotočiti na druga stvar sam pisao pa sam ga ovdje objavljivati, preuzmite ga iz moje sustava, Arrington stilu.

Asus "pokušavajte zaobići inovator je dilema za Frankensteining dvije Apple proizvoda, isprekidanih po "prekršiti pravila" i "inovacija iznad očekivanja", grafika, me valjanje na podu smijeha moje dupe off.

Način da ide Asus, između "Je li ovo pisanje ili Telefon u pisanje?" I "Tko je me zove? Whoah, "Ja sam bez riječi.

Wired viši urednik Bill Wasik razmišlja ranije , "Trebamo izraz za kulturne proizvode koji su (a) ne šali, ali (b) netko uključen u njihovu stvaranju jasno." Ok, će Stoner na Asus odgovoran za ovo molimo FESS u Komentari?

Dodatak: U slučaju da netko je bio zbunjen da gdje Padfone uklapa u velikoj shemi stvari, ljudi više na Digital Inspiracija su stvorili ovu ruci Venn dijagrama.