četvrtak, 14. travnja 2011.

Visoki školski uzrast push down Cijena Near-Space fotografiju

Zanimljive vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/WrNAX03zqe8/High-Schoolers-Push-Down-Price-of-Near-Space-Photography:
Floodge piše "High School studenti Istražite znanja akademiji u Las Vegas, Nevada pokrenuli su u blizini balon prostor fotografiji koja je preko 2000 fotografija Las Vegas, Henderson, Boulder City, jezero Mead, Hoover Dam, Grand Canyon, i još mnogo toga! 'prostor obrt izgrađena je od koristi i recikliranih komponenti za ispod 60 dolara, a bio je inspiriran MIT studenata Projekt Ikar u 2009. " Near-prostor fotografija putem balon nije sasvim nova bilo više, ali cijena je velika granicu istražiti. I drago mi je da postoji škola pod nazivom "Istražite znanja Akademije."

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


BMW i Siemens partnerstva za bežične punjenja EVS, rezanje kabel u svibnju ove

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/04/14/bmw-and-siemens-partnering-for-wireless-charging-evs-cutting-th/:
BMW i Siemens partnerstva za induktivne punjenje EV suđenje, rezanje kabel to može
Povratak na CES-u bili smo zbunjen po Fulton Inovacija je viziju budućnosti bežičnih moć, koja je uključivala induktivno-optužen Tesla Roadster. Sada, netko je zapravo što je stvarnost. Siemens i BMW su partnerstva na području suđenja za induktivne punjače, s uređajem čineći njegov debi svibnja ispred njega bitak iskrcati u Berlinu u lipnju. U teoriji to može biti instaliran u parkirališta, taxi queues, i naravno driveways, potonuo pravo na zemlju - iz vida i uma. Niti poduzeće je izreka koja prototip automobila će se dati mogućnost da se uhvatiti valove koji ove induktivne chargesters će biti izbacivanje, ali mi bismo opasnosti Pretpostavljam da će biti jedan od BMW-ov novi i automobili , koji neće izgledati gotovo kao futuristički kao nevidljivi kotačima iznad da izgleda da su pobjegli od Wonder Woman set.

[Hvala, Jason]

Nastaviti čitanje BMW-a i Siemens partnerstva za bežično punjenje EVS, rezanje kabel u svibnju ove

BMW i Siemens partnerstva za bežične punjenja EVS, rezanje kabel u svibnju ove prvobitno pojavio na Engadget o Thu, travanj 14, 2011 16:53:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink E90Post.com Forum | izvor Siemens | Pošalji ovaj | Komentari

Bijela kuća je to kap Detalji Cyber ​​ID na Dan porezne

Zanimljive vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/ixndCViLWdg/White-House-To-Drop-Details-of-Cyber-ID-On-Tax-Day:
BeatTheChip piše: "Odjel za trgovinu Scry. Gary Locke planira objaviti detalje očvrsnuo Nacionalne strategije za Trusted identiteti u Cyberspace [NSTIC] program s početkom 11:00 porezu na dan. Tehnologije i nove politike bit će prikazan i razgovarali s odlaskom tisak. NSTIC , savezni cyber identitet programa, privukao kritike ranije ove godine o početnim najava za sličnosti da nacionalni identitet program. smatralo 'Real ID za Internet' po malo privatnosti i građanskih sloboda organizacije. NSTIC je nacionalna online autentifikaciju program za javnost koristiti pod nadzorom Dept of Homeland Security. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Uvodnik: Dragi RIM, ja sam vaš klijent, a ja ne nositi odijelo

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/04/14/editorial-dear-rim-im-your-customer-and-i-dont-wear-a-suit/:
Kao i Joanna besramno priznala u svojoj uredničke nekoliko mjeseci nazad, bio sam BlackBerry ovisnik. Ja sam također 20-godišnji student / tech-glava čija telefon služi svaku namjenu iz komunikacijski uređaj za glazbeni player na daljinskom upravljaču. Pokušao sam prebaciti hladna puretina i kupio iPhone 4 u kolovozu, ali negdje oko zahvalnosti sam dao i pokupila Verizon Bold. Ja sam bio dvostruko fisting otkad - koristeći BB gotovo isključivo za BBM, i moj iPhone za sve ostalo.

Brzo naprijed do kraja prošlog tjedna, kada sam prisustvovao sastanku u New Yorku s Tim Stevens i RIM CEO Mike Lazaridis da bi dobili najnovije jelo na playbook. Kao Lazaridis demoed bezbroj mogućnosti od HDMI prezentacije način da izgrađen-in music player tvrtke žestoko raspravljalo tableta, to me je pogodilo: jedno pitanje sam bio prebiraše od uzimajući pravi pogled na uređaj. Tko je za Na? taj trenutak, shvatio sam problem koji je bio mući RIM kao što je kasno - i to ne samo u svojoj strategiji tableta, ali telefon strategiju u cjelini: ne zna tko su njegovi proizvodi, za i nakon toga ne može isporučiti. Jesam li ja lud? Pročitajte nakon stanke i me saslušati.

Nastaviti čitanje Uvodnik: Dragi RIM, ja sam vaš klijent, a ja ne nositi odijelo

Uvodnik: Dragi RIM, ja sam vaš klijent, a ja ne nositi odijelo prvobitno pojavio na Engadget o Thu, travanj 14, 2011 15:52:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji ovaj | Komentari

New York City 16. travnja obilježava kao Dan četvorinu, gradonačelnik dobar osjećaj o njegovom šanse

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/04/14/new-york-city-acknowledges-april-16th-as-foursquare-day-mayor-f/:
16 je proizvod kvadrature četiri, pa naravno datum 16. travnja je najlogičnije da se zove jedan četvorinu dan. Samo zašto takav slavlje treba postojati je manje očita. Kako se ispostavlja, grassroots pokret četvorinu korisnika izgradili pare oko ideje posvetio dan za on-line check-in usluga, koji koncept zatim filtrira do četvorinu utemeljitelji koji su odlučili otići "100% na ovom,» i sada, pomalo iznenađujuće, tako je New York City Gradonačelnik ( bira jedan) Mike Bloomberg. Kao što je Mike ga vidi, četvorinu predstavlja dobar primjer NYC's početak-friendly okruženju, zbog čega je on daje njoj i dosad neformalna četvorinu Proslava Dana službeni New Yorku kao znak odobravanja. On je čak otišao toliko daleko da su dostaviti gradona Proglas četvorinu ureda, koje možete vidjeti za sebe nakon pauze.

Nastaviti čitanje New Yorku 16. travnja obilježava kao Dan četvorinu, gradonačelnik dobar osjećaj o njegovom šanse

New York City 16. travnja obilježava kao Dan četvorinu, gradonačelnik dobar osjećaj o svojoj šanse prvobitno pojavio na Engadget o Thu, travanj 14, 2011 14:48:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Poslovni Insider | izvor Mike Bloomberg , 4sqday , Dennis Crowley (Facebook) | Pošalji ovaj | Komentari

Predator Outdoes Kinect Na prepoznavanje objekta

Zanimljive vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/cx1cO3aNCf8/Predator-Outdoes-Kinect-At-Object-Recognition:
mikejuk piše "pravi proboj u AI omogućuje jednostavan video kamera i gotovo bilo koji stroj za praćenje objekata u njegovom mišljenju. Sve što trebate napraviti je nacrtati okvir oko objekta koji želite pratiti i softvera uči kako to izgleda na različitim kutovima i pod različitim uvjetima osvjetljenja kao što je to pjesme To znači da nema fazi treninga -. pokazati vam to objekt i to ga prati i čini se da rade jako dobro stvarno dobar vijest je da softver je izdana kao open source tako.! svi možemo ga isprobati! Ovo je način kako AI bi trebao raditi. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Flash na android ne uspije impresionirati

Zanimljive vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/skaEjIFa6lo/Flash-On-Android-Fails-To-Impress:
snydeq piše "InfoWorld je Neil McAllister test-pogoni Flash Player 10,2 za android 3,0, a pronalazi svoje nedostatke previše brišući se chalked do beta status. 'Najgori dio je igrača nedosljedno ponašanje. To dobiva stvarno frustrirajuće kad ima puno HTML i Flash mješoviti sadržaj na web-stranici. UI pretvara u tug-of-rat između preglednika i Flash Player, gdje je svaki dodir proizvodi različite učinke, naizgled nasumce ", piše McAllister." Dug kao JA mogao reći, bilo je jednu stvar i samo jedna stvar koja Flash Player za android 3,0 uspješno ostvaren. Na preglednik dionica Android, Flash sadržaj je nevidljiva, tako da ne primijetiti Flash-based oglašavanja. Uz instaliran Flash Player, međutim, sve te oglase odjednom pojavljuju gdje je nekada bilo ništa, njihov animirani grafike poskakujući i scuttling pod prstima poput žohara na večeru ladicu -. neki uspjeh "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Microsoft potvrđuje IE10 neće raditi na Vista, milijuni IE9 korisnika slijeganje

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/04/14/microsoft-confirms-ie10-wont-run-on-vista-millions-of-ie9-user/:
Ako ste dio dwindling grupe još uvijek koristeći Windows Vidik, youll 'morati pričekati do sljedećeg nadogradnja IE10 za spin - Microsoft je potvrdio da najnoviji inačici svoj ​​preglednik neće prikazivati ​​na zadnji gen operativni sustav, bilo u obliku developer preview ili prilikom konačne softvera brodova. Iako je primamljivo protumačiti kao pokušaj da se na Microsoftovim je dio staviti široko mrzio Vista u svojoj prošlosti, tu je zapravo presedan za to - ne zaboravite da Microsoft odrezani XP podršku, kada je otkriven IE9. Kao Microsoft rep rekao Computerworld, tvrtka radije ne bi razviti softver za najniže zajednički nazivnik. Barem, ako imate stick sa novo iskovane IE9, možete biti sigurni da ćete biti u dobrom društvu .

Microsoft potvrđuje IE10 neće raditi na Vista, milijuni IE9 korisnika slijeganje prvobitno pojavio na Engadget o Thu, travanj 14, 2011 13:50:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Computerworld | Pošalji ovaj | Komentari

Europski sud pravde da Outlaw Neto filtriranje

Zanimljive vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/1unZOylYHzU/European-Court-of-Justice-To-Outlaw-Net-Filtering:
jrepin piše "Danas, Europski sud pravde je dao prethodno mišljenje koje će imati dalekosežne posljedice u borbi protiv overaggressive zlostavljača autorskog monopol To nije pravomoćnu presudu, ali je nezavisni odvjetnik položaj,.. Sud općenito slijedi ovaj Zastupnik generala kaže da nema ISP može biti potrebno za filtriranje Internet, a pogotovo ne za provedbu autorskih prava monopol. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Microsoft 'najnoviji WP7 šasija spec. uključuje drugi-gen Snapdragon, opcionalno žiroskop

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/04/14/microsofts-latest-wp7-chassis-spec-includes-second-gen-snapdrag/:
Minimalne naočale za Microsoft Windows 7 OS Telefon uzeti lijepo naletjeti gore, to je otkrio na ovogodišnjem MIX . Trenutni WP7 UREÐAJI su svi trčanje Qualcomm MSM8x50 Snapdragon, izvorni dio 1GHz sa 200 Adreno grafikom, ali Microsoft je sada nadograđen zahtjev za Qualcomm drugi-gen dio, MSM8x55 i moćniji Adreno 205 GPU. To je već viđen rašireno prihvaćanje među uređajima poput HTC Thunderbolt i Xperia Play , ali Microsoft ne zadovoljava samo jedna od opcija, a također je bacanje u Qualcomm's MSM7x30 , fini multimedijalni izvođača koji je već hit na tržištu unutar T-Mobile G2 . Drugom dijelu također dolazi s Adreno 205, što je konstanta budućnosti Windows Phone uređaja, dok je mogućnost uključiti žiroskop također je provisioned za. Video MIX 11 sjednice obrazlaganja tih ugađanje i puno više o WP7 arhitekture se mogu naći nakon pauze.

Nastaviti čitanje Microsoft 'najnoviji WP7 šasija spec. uključuje drugi-gen Snapdragon, opcionalno žiroskop

Microsoft 'najnoviji WP7 šasija spec. uključuje drugi-gen Snapdragon, opcionalno žiroskop prvobitno pojavio na Engadget o Thu, travanj 14, 2011 13:04:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink MobileTechWorld | izvor Channel 9 | Pošalji ovaj | Komentari

Microsoft Dodaje Kinect podrška za Netflix

Zanimljive vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/_2cxVlpy9sM/Microsoft-Adds-Kinect-Support-For-Netflix:
Arneh piše: "Microsoft je danas izdao update za Xbox 360 koja donosi podršku za Kinect popularne Netflix aplikacija. Korisnici će biti zatraženo za nadogradnju sljedeći put kada pokrenete Netflix." Konačno, udaljeni da je moja 3 godine stara ne može sakriti.

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Sony otkriva cijene i veličine "Google TV?

Zanimljive vijesti na URL:http://www.tecnoka.com/television/sony-deja-ver-los-precios-y-los-tamanos-de-%c2%bfgoogle-tv/:

Čini se da je netko unutar tvrtke, ili ste nezadovoljni sa svojim plaće i žele uništiti iznenađenje da je tvrtka spremna je za utorak 12. listopada, ili zaista imaju potrebu prošlo. Zašto? Jer ne samo da procurile informacije (što ne znamo je li to realno) o mogućim veličinama u koji će Google TV, ali imena su se pojavili koja će se zvati modeli u pitanju.

Njihova imena su: NSX-24GT1 24 inča, NSX-32GT1 31 inča, NSX-40-inčni 40GT1 NSX-46GT1, (pogodili ste) od 46 inča. Pa ipak, također rizik da njihove cijene bi ukupno između 1.300, 1.400 i 1.900 dolara.

Znatiželjan detalj: ako je to istina, najjeftiniji Google TV bi biti čak i skuplji (300 dolara) da je 32-inčni model skuplji od Sony je ljudima u njihovom katalogu.

Svijet je Najmanja vjenčano prstenje Izrađena je od DNA

Zanimljive vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/fPyQ71vCcts/Worlds-Smallest-Wedding-Rings-Made-of-DNA:
fangmcgee piše "glupan ljubavi upozorenje:. njemački istraživači upravo stvorili na svijetu najmanji vjenčano prstenje, mjerenje manje od 1 / 1000 od širine ljudske kose Goethe sveučilišni profesor Aleksandar Heckel i njegov doktorski student Thorsten Schmidt napravio umjetne tvorevine iz dva uzajamno petlje DNA-poznat kao catenane, u jednom kap vode. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Adobe Flash Patch 0-day petak

Zanimljive vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/_LLnbwWud_4/Adobe-To-Patch-Flash-0-Day-Friday:
Trailrunner7 piše "Adobe planira krpa nedavno objavljeni Flash Player ranjivost u petak - samo četiri dana nakon što je objavljeno -. Za korisnike na Windows, Mac OS X i Linux ranjivost se koristi u ciljanim napadima odmah koje koriste zlonamjerni Word dokumente. Adobe je rekao da planira istisnuti krpa Flash Player za Google Chrome je danas, kao dio kanala Chrome release, ali Reader X korisnici će morati pričekati do lipnja za popraviti. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.