četvrtak, 2. lipnja 2011.

Sony otkriva cijene i veličine "Google TV?

Zanimljive vijesti na URL:http://www.tecnoka.com/television/sony-deja-ver-los-precios-y-los-tamanos-de-%c2%bfgoogle-tv/:

Čini se da je netko unutar tvrtke, ili ste nezadovoljni sa svojim plaće i žele uništiti iznenađenje da je tvrtka spremna je za utorak 12. listopada, ili zaista imaju potrebu prošlo. Zašto? Jer ne samo da procurile informacije (što ne znamo je li to realno) o mogućim veličinama u koji će Google TV, ali imena su se pojavili koja će se zvati modeli u pitanju.

Njihova imena su: NSX-24GT1 24 inča, NSX-32GT1 31 inča, NSX-40-inčni 40GT1 NSX-46GT1, (pogodili ste) od 46 inča. Pa ipak, također rizik da njihove cijene bi ukupno između 1.300, 1.400 i 1.900 dolara.

Znatiželjan detalj: ako je to istina, najjeftiniji Google TV bi biti čak i skuplji (300 dolara) da je 32-inčni model skuplji od Sony je ljudima u njihovom katalogu.

Skype protokol obrnutog je projektirana

Zanimljive vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/TJDlUUXm7Ts/Skype-Protocol-Has-Been-Reverse-Engineered:
Anonimni čitatelj piše: "Jedan istraživač je odlučio da želi da open source Skype za obrnuti inženjering protokol usluga koristi. U stvari, on tvrdi da su već postigli da podvig na novi Skype-open-source blog. Izvorni kôd objavljena za verzije 1.x/3.x/4.x Skype, kao i pojedinosti o RC4 sloja aritmetički kodiranje usluga koristi. Dok mu je namjera može biti da se ponovno Skype kao open source platformi, upitno je kako će dobiti vrlo daleko bez suočava vojsku Microsoft odvjetnika. Skype nije otvorena platforma i Microsoft će se želite zadržati ga na taj način. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


ViewSonic V3D241wm, računalnog monitora s 3D tehnologijom

Zanimljive vijesti na URL:http://www.tecnoka.com/perifericos/viewsonic-v3d241wm-un-monitor-para-ordenador-con-tecnologia-3d/:

ViewSonic ne želi biti ostavljeni i predstavio novi monitor koji ima modni tehnologije u ovom trenutku, 3D.

V3D241wm Viewsonic ima 24-inčni LED panel sa latencija 2 ms, 300 candelas svjetline, kontrasta 20.000.000:1 i 120Hz refresh rate, frekvencija ovisno o proizvođaču uživati ​​u 3D sadržaja pomoću polariziranih stakala uključeni u ovaj monitor.

U ovom trenutku ne znamo što će cijena biti u eurima, ali u Velikoj Britaniji se prodaje za oko £ 330, koji se po trenutnim stopama koje će biti oko 376 €, iako ne možemo ovo se cijeni kada je u pitanju da se prodaje u Španjolskoj.

Više | Viewsonic

Lodsys Sues 7 iPhone devs Više od povrede patenta potraživanja

Zanimljive vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/8JLHKov4FoU/Lodsys-Sues-7-iPhone-Devs-Over-Patent-Infringement-Claims:
Dachannien piše "ocito-O i Ars Technica izvješće koje Lodsys je podnio tužbu [ovdje je prigovor] u istočnoj District of Texas protiv sedam iPhone programere, tvrdeći da su optuženici kojima se povređuje dva patenta. Apple je ranije naznačeno svoje uvjerenje da svi iPhone programere zaštićeni su licencni ugovor da je Apple napravio s patenata "bivši opunomoćeniku, intelektualno Ventures. Lodsys No inzistira na tome da su optuženici ipak odgovoran za povrede. Još uvijek otvoreno pitanje je li Apple će nadilaziti mailing snažno sročen slova u obrani third-party iPhone devs. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Istraživač tvrdi Magneti mogu utjecati na krvni Viskoznost

Zanimljive vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/_eK8eMroC8k/Researcher-Claims-Magnets-Can-Affect-Blood-Viscosity:
BuzzSkyline piše "nekoliko minuta u visokom magnetskom polju (1,3 Tesla) je dovoljno tanka krvi za 30%, što dovodi do potencijalno novi lijek bez terapije u prevenciji srčanih napada. Snažan polje uzrokuje krvnih stanica da se postroje u lancima da protok mnogo lakše nego nasumično zaostalim pojedinačnim stanicama, prema istraživanju očekuju se ovog mjeseca u časopisu Physical Review E. " Ja ne mogu pomoći misleći o Penn & Teller's pogledajte na magneti-kao-lijek, iako barem ideju ovdje opisane zvukove realna i ne oslanja na moć sugestije.

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Unutar DOJ-a groblje Domain Name

Zanimljive vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/gocf55QIwVY/Inside-the-DOJs-Domain-Name-Graveyard:
hugheseyau piše "između studenog 2010 i svibnja 2011, US Department of Justice (DOJ), pod mnogim bannera uključujući i US Immigration i carinske provedbu (ICE) i Savezni zavod za istrage (FBI), zaplijenila više od 140 imena domena iz mjesta navodno sudjelovali u "ilegalni prodaju i distribuciju krivotvorene robe i radova zaštićenih autorskim pravom" ili drugih nezakonitih aktivnosti. Ali što se točno događa kada domene su oduzete na takav način? Ovaj članak daje uvid u proces obavijesti o prekršaju, kao i pružanje jedinstven pogled na DOJ je ime domene groblje. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


AMD otvorio izraelski R & D centar, nagovještava ARM Link

Zanimljive vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/B6TTmqgkzZ4/AMD-Opens-Israeli-RampD-Center-Hints-At-ARM-Link:
siliconbits piše: "Naučili smo da AMD će otvoriti novi centar za istraživanje i razvoj u Izraelu u Tel-Avivu području, jedan koji će biti izgrađen oko Grafički lijek, mali startup su kupili u rujnu 2010, a koja je specijalizirana u razvoju alata za heterogenim računalnim i 3D grafike. Iako čip tvrtka nije objavio bilo kakve izjave za tisak, ali, vijest je jasan pokazatelj da je AMD vidi svoju budućnost (i njen opstanak) u više fragmentirano tržište na kojem x86 više nije dominantna platforma. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Anatomija privatnosti Nightmare

Zanimljive vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/B07gamiHE4o/Anatomy-of-a-Privacy-Nightmare:
itwbennett piše "Gennette Cordova zna iz prve ruke kako je nemoguće da se izbriše s Interneta. 21-year-old student je bio nesretan primatelj fotografija kongresmen Anthony Weiner ispupčen u svom boksači. gđa Cordova zatim ' gledali u nevjerici obična kao moje ime, dob, mjesto, linkove na stranice za društveno umrežavanje sam ikada koristio, moje stare telefonske brojeve i slike su prolazili zajedno s stranac strancu. " Ona je tada pokušali ukloniti svoje osobne podatke s interneta, jedne društvene mreže u isto vrijeme. Ali činjenica je, "do stranice za webmastere uklanja spornim sadržajem, ostat će dostupni putem tražilice poput Google," kaže bloger Dan Tynan. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Google WebRTC: Mogu li ga zamijeniti Skype?

Zanimljive vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/lp5YMqD2pvw/Google-WebRTC-Can-It-Replace-Skype:
mikejuk piše "Google WebRTC, sve open source, dio je web-revolucije koja omogućuje preglednik razgovarati izravno na drugu, bez potrebe za server uzimajući uključeni. WebRTC je API koji koristi novi P2P web API dopustiti programerima da implementirati audio i video komunikacije putem izravne veze između P2P preglednika. Ovo je stvarno igra mjenjač ". I, dok ova značajka ne činiti se to imati stečen puno pažnje do sada, Google Voice može nazvati zemni kabel i mobilnih telefona za malu naknadu, baš kao i Skype.

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Foxconn biljka ponovno otvara svoja vrata, biografije operacije nakon eksplozije

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/06/02/foxconn-plant-reopens-resumes-operations-following-explosion/:
Foxconn potvrdio je danas da je svojeg proizvodnog pogona u Chengdu, Kina je ponovno i nastavio operacije nakon eksplozije u ipad 2 proizvodni pogon prošlog mjeseca u kojem je poginulo troje djelatnika i lijevo drugi u bolnici. Tvrtka je također objavila da je zaključila istragu što je uzrokovalo eksploziju - sumnja se da je rezultat "zapaljive prašine u kanal" - ali to očito još nije spremna za puštanje tih nalaza.

Foxconn biljka ponovno otvara svoja vrata, biografije operacije nakon eksplozije prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 2. lipanj 2011 00:02:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink All Things D | izvor Wall Street Journal | Pošalji ovaj | Komentari

Book Review - JavaScript: Definitivno Vodič, 6. izdanje

Zanimljive vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/NFMhhHcLWdE/Book-Review----JavaScript-the-Definitive-Guide-6th-Edition:
coder4hire piše "Objavljen tijekom ranih dana web, u 1995, JavaScript prešla je dalek put. početku klijent-side skriptni jezik obično (pogrešno) koristi se za dekorativne efekte, to je sada sastavni dio brojnih velikih web Njegova povećanje sposobnosti i popularnost su zbog nekoliko čimbenika, uključujući razvoj knjižnica kojima se rješava ranije kamena spoticanja koji je držao jezik leđa (kao što su nedosljednosti među implementacije u različitim dobavljača preglednici) JavaScript:. U konačni vodič, autora David Flanagan, je prvi put objavljena tek godinu dana kasnije, u 1996, s nekoliko značajnih ažuriranja od tada. " Pročitajte u nastavku za ostatak coder4hire je pregled

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


'Worms From Hell' iskopali Mogućnosti za izvanzemaljskim životom

Zanimljive vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/Z3gpDrKUHXo/Worms-From-Hell-Unearth-Possibilities-For-Extraterrestrial-Life:
Anonimno podnio članku kaže: "Po prvi put, znanstvenici su otkrili kompleks multi-celled stvorenja žive milju i više ispod površine planeta, što je izazvalo nove mogućnosti o širenju života na Zemlji i potencijalnih podzemnih život na drugim planetima i mjesecima (sažetak). ... Istraživanje je vjerojatno da će potaknuti znanstvenim izazovima i uzrokovati neke kontroverze jer mjesta daleko složeniji život u okruženju gdje znanstvenici općenito su održani to ne bi trebalo ili čak ne može postojati. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.