utorak, 25. siječnja 2011.

PayPal Većina Phished, Facebook Većina Blokirani

Zanimljive vijesti prikaza u http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/Ju1LyqjrP2c/PayPal-Most-Phished-Facebook-Most-Blocked:
Orome1 piše "Otvoren objavljena statistika o tome koji web-mjesta obično su blokirani - i koje web stranice korisnici često imali pristup -. U 2010 izvješću dodatno detalji tvrtke online scammers ciljano u 2010, kao i gdje je većina phishing web stranice su domaćin. Facebook je ujedno i jedan od najvažnijih blokirani, a najviše dopuštene web stranice, odražavajući push / pull dopuštajući društvenim stranicama u školama i na radnom mjestu. S druge strane, 45 posto svih phishing pokušaja da se napravi u 2010 ciljanom PayPal. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


PSA: Pojam Ink Adam može biti unbricked, i ovdje je 80MB popraviti

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/01/25/psa-notion-ink-adam-can-be-unbricked-and-heres-the-80mb-fix/:
Bilo je suze radosnice na pojam Ink Adam pokrenuti, ali i suze od srama, kao vlasnici dugo očekivanog Pixel Qi tableta koji su preuzeli prvu OTA update imali škriljevca brutalno uzidan . Srećom, ekipa pojam tinte čini se da su izdane brzo popraviti, kao što možete skinuti ROM izravno iz tvrtke web stranice i flash to udobnosti vlastitog doma. Uz pretpostavku da ste dobili sa sustavom Windows ili Linux računalo pri ruci, to je samo 80MB preuzimanje daleko, i da ćete pronaći datoteku linkove i detaljne skup uputa prava nakon pauze. Također ćemo napomenuti da je ovo daje hakerske zajednice intrigantna mogućnost da zavirite kroz Adam's code - ako nađete nešto zanimljivo, budite sigurni da obavijestite nas!

Nastaviti čitanje PSA: Pojam Ink Adam može biti unbricked, i ovdje je 80MB popraviti

PSA: Pojam Ink Adam može biti unbricked, i ovdje je 80MB popraviti prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 25 siječanj 2011 16:49:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Android Zajednice | izvor Pojam Ink Fan | Pošalji ovaj | Komentari

Verizon nudi BlackBerry Bold 6 nadogradnje za 9650 i Curve 3G večeras

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/01/25/verizon-offering-blackberry-6-upgrades-for-bold-9650-and-curve-3/:
RIM i njezin partner prijevoznici su obećavajući BlackBerry 6 ažuriranja za niz nedavnih modela, i Verizon's uzimajući par heavyweights zabit danas s uvođenjem službene nadogradnje paketa za Bold 9650 i Curve 3G 9330. Osim univerzalno pretraživanje i ukupni tok zračne struje sučelje, jedan od najvažnijih poboljšanja ovdje je dodatak od RIM-WebKit-based preglednik koji čini udaranje svoje omiljene stranice umjereno manje bolan nego prije. Potražite ažuriranje postati dostupna u 8:00 Eastern ovu večer, i online (vidi Izvor linkove za upute) i nad-the-air.

Verizon nudi BlackBerry Bold 6 nadogradnje za 9650 i Curve 3G večeras prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 25 siječanj 2011 17:11:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Verizon (1) , (2) | Pošalji ovaj | Komentari

State of the Union Address Goes Web 2.0

Zanimljive vijesti prikaza u http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/H6xafHiwPR0/State-of-the-Union-Address-Goes-Web-20:
CWmike piše: "Bijela kuća će biti prislušni Web 2,0 tehnologiju doprijeti do Amerikanci za vrijeme i nakon predsjednika države večeras unije adresu. Dok predsjednik Barack Obama čini njegov godišnjem obraćanju s početkom u 21:00 ET, službena Bijela kuća Web stranica će imati live stream od govora, uz karte i statistike pružiti kontekst i naglasiti ključne točke. 'Mi smo stavljanjem završavanja dotakne na novu značajku za WhiteHouse.gov koji će ponuditi poboljšane gledatelja iskustvo za predsjednika Obame države Unije adresu, 'napisao Macon Phillips, direktor Bijele kuće novih medija, u blog post. Neposredno nakon State of Unije adresu, Bijela kuća će biti domaćin Open za pitanja događaj na Twitter. Nekoliko visokih dužnosnici administracije će biti Fielding pitanja podnosi na Bijelu kuću Facebook stranici, Bijela kuća Webform, ili putem Twitter koristeći # sotu hashtag i reagirati na @ Whitehouse. I u srijedu, pritisnite tajnik Robert Gibbs bit će pitanja građana putem Twitter prije post-države Unija brifing. Svatko tko je zainteresiran može slijediti na Twitter @ PressSec saznati kada Gibbs će se pitanja postavljati i video odgovore. biste poslali pitanje za njega, odgovoriti na @ PressSec koristeći hashtag # 1Q. U 14:30 Istočne u četvrtak, Obama će se pitanja uživo na YouTube. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


MetroPCS uzima mig iz Verizon, žalbe FCC neto neutralnost kod

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/01/25/metropcs-takes-a-cue-from-verizon-appeals-fccs-net-neutrality/:
To nije samo Big Red uzimajući problem s FCC konačni stav o net neutralnost, koja ne bi smjela doći koliko je iznenađenje - zemni kabel i bežične operateri imaju tendenciju da se prilično dobar posao usklađivanju njihova mišljenja o regulatornim pitanjima, a neto neutralnost je o kao velika regulatornih pitanja kao tvoj 'idući u dobiti. Dalje do pada pravne čekić je MetroPCS, podnošenje ovog tjedna s Washington, DC Circuit žalbenog suda i rekao da ga želi osigurati "zabrinutost konkurentne bežični prijevoznika, kao što su MetroPCS, se obratio." Zanimljivo, tvrtka posebno doziva neto neutralnost tužbe protiv svoje nove planove 4G - koji uslojiti non-preglednik korištenje podataka kao zasebnu kategoriju s vlastitim sić - kao jedan od razloga da je podnošenje žalbe, odvojeno, prijevoznika kaže da to će službeno odgovoriti na one prigovore sljedeći mjesec, tako da je očito nije spreman odustati i ponovno razmotriti svoje LTE strategije. To će biti zanimljivo vidjeti kako to sve igra se.

MetroPCS uzima mig iz Verizon, žalbe FCC neto neutralnost kod prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 25 siječanj 2011 15:49:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor The Washington Post | Pošalji ovaj | Komentari

Your Face Uskoro će biti u Facebook Oglasi

Zanimljive vijesti prikaza u http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/lx0zSgzdIRE/Your-Face-Will-Soon-Be-In-Facebook-Ads:
jfruhlinger piše: "Ako planirate na provjeru u Starbucks koriste Facebook Mjesta, vaši prijatelji uskoro može vidjeti vaš profil sliku u Facebook oglas za Starbucks - a, to ide bez govoreći, nećete biti plaćeni dime možete '. t opt out, osim, kao što je Dan Tynan stavlja ga, "studiozno izbjeći klikom na" Sviđa mi se "ili provjera u bilo kojem mjestu koje ima šest ili sedam figura oglas proračuna." ad će također uključivati sve što tekst možete koristiti u vašem checkin, pa Tynan sugerira neki pametan pranksterism ("Samo provjereni u Starbucks oko kutu i to doppio mocha latte okusa kao što su koze urin"). "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Papir baterije punite od vlage u zraku, naizgled prkositi zakonima prirode

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/01/25/paper-batteries-recharge-from-moisture-in-the-air-seemingly-def/:
Papir se puniti baterije od vlage u zraku, naizgled prkositi zakonima fizike
Neki kao što je rad s glinom, neki kao rezbarenje iz kamena, drugi rezati od silicija, ali tim u CENIMAT očito jako voli obični 'ol papir. Istraživači su dokazali da bi mogli ispisati tranzistora na stvari natrag u 2008 , i sada oni izradu papira baterije previše. Ali to je ništa novo, drugi su napravili mache stanica za godina. Što je uzbudljivo ovdje je da ti batts naplatiti s vodom, a oni ne trebaju jako puno stvari za sok gore. Samo 40 posto vlage u zraku je dovoljno da se vratiti svojim potenciju, prag da bi ih staviti izvan područja mogućnosti za samo-punjenje energije za Vegasu svjetla, ali nešto nam govori napon izlazili su iz ovog celuloze ne mogu nositi s takvom vrstom deformacija zapravo.

[Hvala, Manuel]

Papir baterije punite od vlage u zraku, naizgled prkositi zakonima prirode prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 25 siječanj 2011 15:26:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Ispit Informatica | Pošalji ovaj | Komentari

Spam Razine najniže od 2009

Zanimljive vijesti prikaza u http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/a1eo7Ygrqx4/Spam-Levels-Lowest-Since-2009:
wiredmikey piše "Nakon dva tjedna dramatičan pad spam razinama, spama sada čini 78,6 posto svih e-mail prometa, što je najniža stopa od ožujka 2009, kada je globalna spam stopa iznosila 75,7 posto od svih e-mail prometa, prema Symantec siječanj 2011 MessageLabs Intelligence Report, objavljena danas. volumena spama u optjecaju ovom mjesecu bio je 65,9% niža nego u istom razdoblju prije godinu dana, u siječnju 2010, kada je stopa iznosila 83,9 spam% svih e-mail prometa. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Dodge je sranje u Photoshop: Verizon Droid s AT & T 3G

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/01/25/dodge-sucks-at-photoshop-the-verizon-droid-with-atandt-3g/:
Dodge je sranje u Photoshop: Verizon Droid trčanje na AT & T 3G
Jeste li ikada poželjeli ste mogli dobiti Verizon -označeni, telefon trčanje na AT & T , i to s punim barova i 3G ne manje? Reklamirajte se jedan od Dodge je novo i virtualni proizvod priručnici, sada dostupan za iPhone i uskoro dolaze na BlackBerry i Android. Oni nastavak vrsta stvar Chrysler najavio je povratak na CES , samo omogućujući vam pregled informacija o vašem vozilu, a možda i neke aftermarket dijelova previše. Oni su dostupni za sada Durango i punjač, uz pokrivenost za Avenger, Journey, a Grand Caravan dolazi prije kraja mjeseca. Puni detalji o aplikacije u PR u nastavku, ali nažalost nema informacija o točno gdje bi trebali staviti SIM karticu u našoj Droid .

[Hvala, Joe]

Nastaviti čitanje Dodge je sranje u Photoshop: Verizon Droid s AT & T 3G

Dodge je sranje u Photoshop: Verizon Droid s AT & T 3G prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 25 siječanj 2011 13:51:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Autoblog | | Pošalji ovaj | Komentari

Fedora Infrastructure ugrožena

Zanimljive vijesti prikaza u http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/53XZP6aDiZc/Fedora-Infrastructure-Compromised:
Trailrunner7 piše "infrastruktura Fedora projekta bila ugrožena tijekom vikenda, a račun koji pripada Fedora suradnik je preuzela napadača. Međutim, Fedora dužnosnici priopćili su kako ne vjeruju da je napadač bio u mogućnosti to gurati bilo kakve promjene Fedora paketa sustava ili napraviti bilo kakve stvarne promjene u infrastrukturu. napad Čini se da je ciljana jednu određenu korisnički račun, koji je imao neke visoke vrijednosti povlastice. napadač bio u mogućnosti za kompromis račun izvana, i tada je imao sposobnost da se spojite na daljinu nekim sustavima Fedora. napadač također promijenio računa ssh ključ, Fedora rekli su dužnosnici. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Kina je Karta svijeta sada pruža karte i POI u Velikoj Firewall

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/01/25/chinas-map-world-now-providing-maps-and-pois-within-the-great-f/:
Kina je Karta Svijet je ono što se događa kada Google Maps ide socijalističkog
Tko treba na državnoj sponzorirane online mapiranje uslugu? Zašto Kina , naravno. Znamo da pojedine države ne baš povjerenja googles i tko zna koliko daleko zalutao svoj Google Maps servis može dovesti one upečatljiv građana. Tako sada postoji Karta svijeta, koju je izradio Državni zavod za katastar i kartiranju i smatra da se "autoritativan, vjerodostojni i jedinstven." Usluga je out od prošle godine, ali tek je nedavno izgubio svoju oznaku beta. Mi smo proveli nekoliko minuta klikom okolo i to sigurno izgleda prilično sveobuhvatan, nudeći karte i satelitski prikazi plus 120.000 točaka POI, pa čak i 3D prikazi nekih gradova, koji bi mogao napraviti nalaz svoj put na pećinu KIRF sve što je puno lakše.

Kina je Karta svijeta sada pruža karte i POI u Velikoj Firewall prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 25 siječanj 2011 13:06:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Telematika Vijesti | izvor Karta Svijet | Pošalji ovaj | Komentari

Google Voice broj portanje službeno pokrenula

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/01/25/google-voice-number-porting-officially-launched/:
Nakon malo pogrešan start , Google je napokon službeno uključeno Google Voice broj portanje za sve postojeće korisnike. 20 dolara je sve što je potrebno da zamijene svoj glavna linija preko uslugu, iako ćete morati otkazati svoje postojeće ugovore o pružanju usluga kako bi se sve to dogoditi. Usluga je trenutno samo za postojeće korisnike GV, tako da ne možete otvoriti novi korisnički račun i luka odmah, ali Google kaže da nove račune će dobiti opcija u "sljedećih nekoliko tjedana." Dakle - tko vanjska strana ima će riskirati?

Nastaviti čitanje Google Voice broj portanje službeno pokrenula

Google Voice broj portanje službeno pokrenula prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 25 siječanj 2011 13:27:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Google Voice blog | Pošalji ovaj | Komentari

Treći sadržaja na Popularni BT portali su lažni

Zanimljive vijesti prikaza u http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/rme3dZ2dfu8/Third-of-Content-On-Popular-BT-Portals-Are-Fake:
siliconbits piše "studiji objavljenoj od strane skupina istraživača, od kojih je većina sa sjedištem u Europi, analizira izdavači sadržaja na dva glavna BitTorrent portali, Pirate Bay i MiniNova, i saznali da je gotovo trećina svih datoteka na dva mjesta su varanje. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


LG pripremajući Optimus 3D za veljaču najavu?

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/01/25/lg-prepping-optimus-3d-for-february-announcement/:
Razgovor o 3D značajke u LG's upcoming G-Slate postaju sve manje i manje nevjerojatan-sondiranje iz dana u dan, kapom off ovaj tjedan s nekoliko doozies: Prije svega, Carphone Warehouse je nizozemski ispostavu - nazvan jednostavno Telefon Kuća tu - ukratko Objavljeno teaser za nadolazeći "Optimus 3D" Android smartphone, iako je stranica od uklonjena. Drugo, u svijetu tech medije (nama uključen) upravo dobio pozvati na LG tuča na Mobile World Congress sljedećeg mjeseca gdje je teases novi Optimus model koji nas vodi "u novu dimenziju." Prilično jak nagovještaj tamo, ne bi li reći? To sve bi se trebao raditi u sljedećih nekoliko tjedana - ali mi smo ti upozorenje upravo sada, LG: ako bilo koji od ove stvari nije čaše-free, mi smo vas očekivali da će kupiti sve nas Guccis (srećom, izgledi dobri su oni koriste da su 4,3-inčni naočale jedinicu za rad bez demoed na CES-u ovog mjeseca).

LG pripremajući Optimus 3D za veljaču objavljivanja? prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 25 siječanj 2011 00:45:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Sve o telefoni | Pošalji ovaj | Komentari

Drugo-gen jabuka oguliti 520 je uhvaćen na video radi GPRS, izgleda kao iPhone 4

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/01/25/second-gen-apple-peel-520-caught-on-video-doing-gprs-looking-li/:
Drugo-gen jabuka oguliti 520 je uhvaćen na video radi GPRS, izgleda kao iPhone 4
Prošlogodišnji Apple Peel 520 okrenuo svoj iPod touch u iPhone - uglavnom, prihvaćajući SIM karticu i koji vam omogućava slanje i primanje poziva, tekstovi, pa čak i bacanje malo extra baterije svoj put. Sada gledamo novu generaciju uređaja i, što sigurno izgleda puno više gladak i manje pozamašan od prethodnog modela - od udaljenosti bi to moglo biti zbunjen za iPhone 4. Ova verzija također omogućava korištenje GPRS podataka, kao što možete vidjeti pokazali u videu ispod. Nema spomena o cijeni ili dostupnosti samo još, ali pregled jedinica je rečeno da su na putu do druge stranica s vijestima, tako da držite telefon - ili iPod kao što su bili.

[Hvala svima koji su poslali to u]

Nastaviti čitanje Drugo-gen jabuka oguliti 520 je uhvaćen na video radi GPRS, izgleda kao iPhone 4

Drugo-gen jabuka oguliti 520 je uhvaćen na video radi GPRS, izgleda kao iPhone 4 prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 25 siječanj 2011 00:23:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink SKOPJE, Gadget | izvor Yosion | Pošalji ovaj | Komentari