subota, 4. prosinca 2010.

Govor balon u obliku Govori-er sada na prodaju, mi se slušati

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/12/04/speech-bubble-shaped-speak-er-now-on-sale-we-take-a-listen/:
Čak i za renomirane utičnicu poput Art Lebedev studio , to je teško dobiti quirky, dizajn-centric proizvoda u komercijalizirane, utrka do dna svijeta. Daleko previše često, snovi umiru u proizvodne linije, a neke od najbolje dizajnirane opreme u svijetu staje na ploči za crtanje. Nekako ili neki drugi, Sherwood Forlee i Mihoko Ouchi uspjeli prevladati tradicionalnu proizvodnju ograničenja i donijeti ovaj fantazija u život. Ako ćete opoziv, čuli smo. 'S Speak-er još u siječnju ove godine, i dok smo znali su planovi u mjesto kako bi se početi isporučivati 'em krajnjim korisnicima prije zore 2011, možemo održavati zdrav razina skepticizma - postoji ništa kao prilično srce-wrenching kao da vaš mjehurić praska, nakon ratcheting svoje nade gore previsoka, znaš? Danas, mi smo oduševljeni reći da Govorite-er sada kupac za one s 99,95 dolara na pretek, a ako vam je stalo da čuju što mi mislimo o tome većina strašan set stol govornika ovog planeta ikada poznata, glava pravo na prošlost break.

Nastaviti čitanje govora mjehurića u obliku Govori-er sada na prodaju, mi se slušati

Govor balon u obliku Govori-er sada na prodaju, mi se slušati prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 4. prosinca 2010 17:25:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Speak-er | Pošalji ovaj | Komentari

Kina Pregledano Interneta kao "Regulirajući"

Zanimljive vijesti prikaza u http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/A8KkXW-9GLc/story01.htm:
Radcliffe_V piše "Prema procurila kabel preko Wikileaks, kineska vlada vidi Internet kao vrlo kontrolirati, bez obzira na zapadni pogled na neki drugi način. The New York Times članak također baca svjetlo na tome kako su uključeni kineska vlada je u cyber napade protiv američkih sredstava i poduzeća kao što je Google. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.




Lufthansa lansira u-letu WiFi na interkontinentalnih letova, uvodi u 'budućnosti'

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/12/04/lufthansa-launches-in-flight-wifi-on-intercontinental-flights-u/:
Postoji samo nema dva načina o tome: što je Lufthansa je uspjela ostvariti ovdje nije ništa kratko je nevjerojatno. Dok je pohlepan jetsetters su uživajući u letu na WiFi (odaberite) domaći rute za nekoliko godina, tijekom leta zabava je dolazi naglo zaustaviti kada ukrcaj let zahtijevaju putovnicu. San dugo vući u letu Internet je osjećao kao daleka jedna, ali čini se da je budućnost doista se događa danas. Prijevoznika FlyNet usluga je lansirao ovaj tjedan, i uz pomoć Panasonic i 802.11n bogova da bude, to je sada nudi širokopojasni pristup internetu na interkontinentalnih ruta. U početku, usluga će biti ograničena na odabir Sjevernoatlantskog staze, ali pristup mora biti dostupan na "gotovo cijelu Lufthansa interkontinentalni mreži do kraja 2011."

Nema specifične izvedbe brojke su što je pušten, ali tvrtka ne zovu ga "vrlo brzo" i dovoljno brz za otvaranje velikih privitaka "bez odlaganja." Ili još bolje, zračni prijevoznik će omogućiti mobitel za pristup podacima (GSM i GPRS) u proljeće iduće godine, dajući highfalutin 'bigwigs mogućnost za slanje i primanje tekstualnih poruka najskuplji svog života. Deutsche Telekom će pružiti stvarni internet usluga, sa cijenama postaviti kao što je: 10,95 € (ili 3500 milja) za jedan sat ili 19,95 € (ili 7000 milja) za 24-satni pass koji omogućuje pokroviteljima za pristup web-u " na sve letove Lufthansa opremljen hotspot tijekom razdoblja važenja, kao i nakon leta Lufthansa u salonima. " Oh, i jesam smo spomenuti da je to potpuno besplatno kroz 31 siječnja 2011? To je.

Nastaviti čitanje Lufthansa lansira u-letu WiFi na interkontinentalnih letova, uvodi u 'budućnosti'

Lufthansa lansira u-letu WiFi na interkontinentalnih letova, uvodi u 'budućnosti' prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 4. prosinca 2010 15:59:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Gadling | izvor Lufthansa |

Vrata Sneak non-Default luke Hacked poslužitelji

Zanimljive vijesti prikaza u http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/rTqAWzT7QxE/story01.htm:
. UnmaskParasites piše: "Da bi se promet na njihovim online trgovine, softverskih pirata hack renomirani legitimne web stranice ubrizgavanje skrivene spammy linkova i stvaranje vrata stranicama Google rezultata pretrage su ozbiljno otrovan kao vrata nemarom webmastere kompromitiranih web stranice čini ovu shemu održiv -. Doorways ostati nezapažen za godina. Ne tako davno, hakeri su počeli ponovno konfigurirati Apache poslužitelja na ugroženim kako bi im poslužiti ulazne stranice off non-default lukama, i dalje uzimanje prednost od koristeći osnovana imena domena. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.




Zakon i Multiverse

Zanimljive vijesti prikaza u http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/ZHkFCRZGZDU/story01.htm:
Anonimni čitatelj piše: "jwz posted link na ovu intenzivno nerdy blog koautori dva odvjetnika koji su oko pisati primjene u stvarnom svijetu zakon strip knjiga. Primjer teme uključuju mutanata i anti-diskriminacijskim zakonima (tri dijela serije!), Je Batman država glumac?, i federalizam i Keene Zakona. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.




Flix na Stix uskoro kioska: to je kao Redbox, ali s USB palac Pogoni

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/12/04/flix-on-stix-kiosks-coming-soon-its-like-redbox-but-with-usb/:
Koncept je daleko od novih - Warner i Paramount prijavili put natrag u zenit poznat kao "2009" ponuditi filmove na SD kartice, a zatim odaberite Blockbuster zakup kioska su popping 'em out otkad. No, Flix na Stix se očekuje twist na modelima koji su već vani, a to je onaj koji će bez sumnje lice neke poteškoće u postizanju istoj razini kao i prihvaćanja Redbox . Jednostavno rečeno (ili jednostavno kao moguće), potrošači valcera do kiosk, odaberite TV show, igru ili film, a onda se odlučite da li bi željeli kupiti ili iznajmiti naslov. Odijelo je tek izići s posebnim cijenama, ali (vjerojatno rugao gore) ugrađen video nakon pauze pokazuje najam stope od $ 1, $ 2, $ 3 i $ 4 za 3, 6, 9 i 12 dana. Tu je i nema jasan pokazatelj kako se TV epizoda, a igre će biti obrađene, ali smo čuli da korisnici mogu donijeti vlastite USB stick (USB 3.0 je prihvaćena!) Ili se odlučiti za nabavku jednog izravno iz stroja. Ukrasti vaše Visa ili Mastercard (Daj, ne Discover ili AMEX?), A zatim ... čekati.

U stvari, ovo je sposoban biti najveća prepreka. Koje su rezolucije se nudi? Što ako odaberete 1080p film koji je 7GB, i imaju samo 4GB USB voziti? Ili još bolje, što ako imate 8GB USB 2.0 pogon i liječnički pregled u deset minuta? Comically dovoljno, demonstracija video zapravo pokazuje zaštitnika igranje igra poker, a ona čeka transfer za dovršetak - nešto nam govori da neće ići preko i sa potencijalnim kupcima čekaju u redu. Mi smo guessing da većina ljudi će pravo na mir da li čekati da kupiti nešto iz okvira prelazi nekoliko minuta, te s obzirom na samu prirodu ove sheme, to zvuči kao da je scenarij gotovo je zajamčeno da se desi oglas nauseum. U svakom slučaju, očekujem da vidim prvi od ovih popping up u dva do tri mjeseca, au međuvremenu ćemo se kopanje za više detalja o cijenama i distribuciju planova.

Nastaviti čitanje Flix na Stix uskoro kioska: to je kao Redbox, ali s USB palac Pogoni

Flix na Stix uskoro kioska: to je kao Redbox, ali s USB palac Pogoni prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 4. prosinca 2010 14:58:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Yahoo Tech | izvor Flix na Stix | Pošalji ovaj | Komentari

Apple iPhone 4 (opravdano) na prodaju za prvi put: $ 50 off na Radio Shack

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/12/04/apple-iphone-4-legitimately-on-sale-for-the-first-time-50-of/:
Propustila Crni petak ? Dobro na vas. Sada, još uvijek na tržištu za iPhone 4 ? Ako je tako, vjerojatno biste trebali pokažite Vaše vozilo do najbližeg Radio Shack, stat. Po prvi put od odlaska na prodaju u lipnju, Apple iPhone 4 legitimno na prodaju od prodavača da zapravo postoji i neće prodati vaše osobne podatke kako bi neki siledžija u offshore raj nikada niste čuli. (Ne, Walmart je 2 dolara uštede se ne računa.) Mi smo rekli da je $ 50-off prodaja se obavlja na izlazu do svijesti okolnih Radio Shack-a (doduše nisko-ključ) bežični posao, i ako smo imali pogoditi, mi ' d kažu da vjerojatno ćete raditi do savršenstva. Otkako slušalicu počeo isporučivati ovog ljeta, idući stopa je $ 199 (na ugovor) za 16GB model ili 299 dolara (također na ugovor) za 32GB okus, ovaj posao hack $ 50 od svakog, a tu je čak 8 GB iPhone 3GS za 49 dolara ako ste obličje da se stvari čak i niže. Ili još bolje, Shack 's ponudom 75 dolara trade-u kredit na bilo kojem funkcionalnom / non-puknut iPhone 3G, kao i 125 dolara za 3GS u kao uvjet, što znači da možete hodati u danas, ruku na 3GS, i napustiti s iPhone 4 za $ 25 (plus naknade za aktivaciju). Naravno, posao je dostupna samo na cigle i mort lokacije (čitaj: ne online), i zabava u pitanju zatvoriti 11. prosinca. Dakle, tko je u?

Apple iPhone 4 (opravdano) na prodaju za prvi put: $ 50 off na Radio Shack prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 4. prosinac 2010 14:01:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Radio Shack | Pošalji ovaj | Komentari

Nokia C5-03, punu Smartphone za 170 €

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.tecnoka.com/smartphone/nokia-c5-03-un-smartphone-completo-por-170-euros/:

Već ovaj tjedan smo predstaviti neke od inovacija finske tvrtke Nokia. Ovaj put to je prijelazu C5-03 Nokia je stariji brat C5 Nokia, mobitel, i mi predstaviti prije nekog vremena u Gizmos

Nokia C5-03 se odlikuje terminal mala težina (teži samo 90 grama), koji nadopunjuje njegov prethodnik s touchscreen i neke druge značajke koje će ga vrlo kompletnu cijenu smartphone tržištu koja se nudi, 170 milijuna eura.

Uz zaslon osjetljiv na dodir 3, 2 inča, Nokia C5-03 uključuje kameru od 5 megapiksela koji omogućuje prikazivanje video, radio i GPS veze, Bluetooth, WiFi i USB.

Što se tiče memorije, Nokia C5-03 nudi 40 MB interne, koji se može pretvoriti u do 16 GB ako koristite microSD karticu, iako je serija uključivat će 2 GB

Kao operativni sustav Nokia C5-03 radi na Symbian 1, koji je bio poznat do sada kao Symbian S60. Izborniku uređaja nudi dobru zbirku ikona koje pružaju izravan pristup pošte i socijalne mreže.

Neke aplikacije Vrhunac Nokia C5-03 su pristup Nokia Music Store i Ovi Store, iz koje možete kupiti glazbu i aplikacije za Nokia telefone. S druge strane, Nokia C5-03 nudi prikaz svih vrsta sustava Microsoft Office dokumente, PDF i Zip.

Cijena Nokia C5-03 kao što sam rekao da ćemo biti 170 €.

Android Market update donosi dugo očekivani "Srodne 'karticu, sličan app prijedloge

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/12/04/android-market-update-brings-long-awaited-related-tab/:
Sjetite se da "Povezano" kartica mi uočenih u Googleov vlastiti Gingerbread video ? Izgleda kao da nećete morati čekati za android 2,3 uživati plijen da El GOOG izdvojiti ono slične aplikacije možete sviđa nakon što ste jednom preuzimanje. Jutros, valovi android vjerna bića pronalaze novu karticu u svoje tržište, s Droid 2 i Nexus Jedan oboje vidio update ovdje na Engadget HQ. Naravno, to radi baš kao i App Store je jednako, ali to ostaje da se vidi koliko točno savjet. Kada se gleda na "Srodne 'za (također nedavno obnovljeno) Engadget app, mi smo nalaz stvari mi bismo radije da bude prvi na popisu o stranici ili tako dolje, ali sigurni smo da mix-i-utakmicu inženjera u planine Prikaži su već fine tuning stvari kao mi govoriti. Znate, tokom kratke trenutke se ne pripremaju za utorak veliki Chrome otkrivaju .


[Hvala svima koji su poslali to u]

Android Market update donosi dugo očekivani "Srodne 'karticu, sličan app sugestije prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 4. prosinca 2010 13:43:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji ovaj | Komentari

OpenSUSE ponuditi Rolling Izdanje Repository

Zanimljive vijesti prikaza u http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/AilJNAEhGH8/story01.htm:
dkd903 piše: "Iako su glasine o Ubuntu kreće na valjanje puštanje su doveli do zastoja, još jedan veliki Linux distribucija žele pružiti valjanje izdanje. U poruci na popis openSUSE-projekt mailing, openSUSE developer Greg Kroah-Hartman je najavio novi projekt -. openSUSE Tumbleweed OpenSUSE Tumbleweed će pružiti rolling release za one openSUSE korisnicima koji želi imati rolling release je bitno će biti repo sadrži najnovije stabilno verzije aplikacije "..

Pročitajte više ove priče na Slashdot.