subota, 22. siječnja 2011.

Osveta je odgovor na cyber-napada?

Zanimljive vijesti prikaza u http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/H_W6EWkfe7c/Is-Retaliation-the-Answer-To-Cyber-Attacks:
coondoggie piše "Ukoliko osveta napadi biti samo još jedan sigurnosni alat većim informatičkim trgovinama koristiti u borbi protiv cyber-napada? To je kontroverzna ideja, a zakon općenito mršti na cyber napade u cjelini, ali na Black Hat DC konferenciji prošlog tjedna, neke zvučnike uze pitanje da li i kako organizacija treba kontranapad protiv protivnika jasno koristeći napad alata za break u i potkopavaju o sigurnosti poslovnih podataka. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Nexus Jedan dobiva maleni ažuriranje android 2.2.2, popravlja SMS usmjeravanje pitanja

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/01/22/nexus-one-gets-tiny-update-to-android-2-2-2-probably-fixes-sms/:
Nije da se preforsirali svojim Samsung nasljednik , Nexus Jedan je dobivanje minijaturni over-the-air update, kao i, slanje korisnika na um-savijanje vožnja s Android 2.2.1 (verziju FRG83D) za FRG83G graditi od android 2.2.2 . Kad su temeljito pojavljuju zbunjen i zbunjeni s druge strane, što će oni naći? Razgovarali smo s Googleom i to je samo nekoliko bugfixes, ali jedan od njih je prilično važno - Ova nadogradnja će ići dolje u analima povijesti kao onaj koji ne nehotice slati šaljive tekstove namijenjene za svoje suradnike kako bi vaš smrtno ozbiljan gazda. Oh, i ako to zvuči kao nešto što želite imati odmah, umjesto da se čeka formalna rollout možete pronaći datoteku trebate na Googleovim poslužiteljima upravo sada.

[Hvala svima koji su poslali to u]

Nexus Jedan dobiva maleni ažuriranje android 2.2.2, popravlja SMS usmjeravanje pitanja prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 22 siječanj 2011 17:18:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Android i Me | izvor FRG83D update (Google) | Pošalji ovaj | Komentari

MicroHP - Novi IT Giant?

Zanimljive vijesti prikaza u http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/S8BVeyF_hlo/MicroHP-mdash-the-New-IT-Giant:
storagedude piše: "Iako je svibanj se popeo nezapažen od strane većine IT industriji gledateljima, ovaj tjedan je najava od Microsofta i HP da su dva u kombinaciji na integrirane uređaje za korporativne poslovne inteligencije i e-mail mogao biti početak bliže veze između dva IT divovi kao oni traže da se protuteža rastu hardvera i softvera dominaciju IBM i Oracle Iz članka: "Kombinirajte Microsoft i HP - to nazvati MicroHP - i što imate punu Windows-Linux-plus scale-out hardvera i softvera crta.? . uz iznimno jaku poziciju kako u SaaS / javne oblak i podatkovnim centrima, a veliki prisutnost na Business Desktop To bi omogućilo takav spojeni subjekt za izradu dobro podešen uređaji za takve vruće područjima kao što su BI / analytics - što su Microsoft i HP imati samo učinio. '"

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


BMW radi na električni 5-series limuzina za Kinu, još uvijek ne možemo dobiti dizel

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/01/22/bmw-working-on-electric-5-series-sedan-for-china-we-still-cant/:
BMW radi na električni 5-series limuzina za Kinu, još uvijek ne možemo dobiti dizel
Sigurno da će doći negdje drugdje na kraju, ali za sada električne verzije BMW je velikodušno proporciji 5-series limuzina izgleda predodređen isključivo za Kinu. U sklopu tvrtke partnerstvo s Brilliance China Automotive, BMW Brilliance Automotive planira stvoriti čista EV 5-serije i to show off ove godine - u nekom trenutku. Nema više detalja poznato o automobilu, iako smo sasvim sigurni zašto se to događa. EVS postaju sve više i više popularan tamo kao Kina se bori za slijeganje off masivni stranim ulje ovisnost i BMW vidio slično masivni 87 posto skok u rast svoje prodaje u Kini u 2010. Dakle, tu je tvoj motiv, ali još uvijek ćete morati čekati malo za ostatak detalja.

BMW radi na električni 5-series limuzina za Kinu, još uvijek ne možemo dobiti dizel prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 22 siječanj 2011 16:16:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Autoblog Green | izvor Automotive News Europe | Pošalji ovaj | Komentari

Betelgeza raznijeti Uskoro - ili ne

Zanimljive vijesti prikaza u http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/8PCvV_hIp70/Betelgeuse-To-Blow-Up-Soon-mdash-Or-Not:
rubycodez piše "vala 2012-vezanih urnebes je hit na internetu o zvijezda koja čini" desno rame "lovca Oriona.. Betelgeza Astronom Phil pletenica ponovno stavlja glasine da se odmorim zvijezda zaista će eksplodirati kao Tip II supernova, a kad to ne će biti svjetliji nego Venera, gledano sa Zemlje, iako ne kao sjajna kao pun mjesec. To će biti vidljiv na noćnom nebu tjednima, i mogao bi biti vidljiv na nebu dan za kratko vrijeme. No, taj događaj bi se moglo dogoditi danas ili 100.000 godina od sada, ili koliko milijuna godina od sada. Budući da Betelgeza je preko 600 svjetlosnih godina daleko, njegova nasilna smrt neće naštetiti Zemlji na bilo koji način, ali će definitivno osigurati veliki izvor bogatstva znanstvenih informacija o supernove. Kao geeks, možemo se samo nadati jezgra Betelgeza prolazi katastrofalan neuspjeh u našem životu. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Vizualizirati: stanje smartphone ratova

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/01/22/visualized-the-state-of-the-smartphone-wars/:
Kao što je AT & T's iPhone ekskluzivnost nevoljko teeters na rubu zaborava , čini se dobro vrijeme da se jedan zadnji pogled na smartphone igralište, način na koji je prije V-Day . New York Times hendikep je učinio taj posao za nas s gore grafikona, koji istovremeno daje nam osjećaj razmjera kada uspoređujete američkih prijevoznika i izlaže koncentracije Android uređaja preko te mreže. To također pokazuje veliki masnoće naletjeti IOS na AT & T, što je najveći prijevoznik u smislu kombinaciji iPhone i android korisnici - ništa šokantno tamo, ali prava zabava će biti u uzimanje pogledati na ovom istom podataka nekoliko mjeseci od sada . Hoće li iPhone ulomak sama u cijelom četiri glavna mreža? Hoće li AT & T Android stabilan ikada biti respektabilan? Namjestite na svoj sljedeći obrok od "zabava, ali uglavnom nevažne statistike" kako biste saznali.

Vizualizirati: stanje smartphone ratova prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 22 siječanj 2011 15:02:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Gizmodo | izvor NYTimesa Bits Blog | Pošalji ovaj | Komentari

Google Nije broda Relicensed Java Code Nakon Svih

Zanimljive vijesti prikaza u http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/bjel48YE4pA/Google-Didnt-Ship-Relicensed-Java-Code-After-All:
RedK piše "U pratiti do jučerašnje vijesti o Google očito relicenciranje povjerljive Oracle kod pronađen u Java pod ASL, čini se da je blogger koji na početku prijavili problem je bio običan krivu, kao što je datoteka je naznačeno bili u suprotnosti s Oracle autorskog prava ne zapravo ne brod s android. Google je također izbrisana su mnoge od tih slika, koje su uglavnom koristi kao jedinica testova. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Apple haker kopa do Qualcomm baseband dokaz za decompiling iTunes?

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/01/22/apple-hacker-digs-up-qualcomm-baseband-proof-by-decompiling-itun/:
Mi smo malo kratki osoblje na Qualcomm chipset inženjera u ovom trenutku, pa nam oprosti ako mi odmah ne može potvrditi tu priču, ali mi smo sluha iPhone haker Zibri je otkrio dokaz o Apple / Qualcomm suradnje u svojim vrlo vlastiti graditi iTunes. Zibri tvrdi da je kidanje osim na najnoviju verziju, našao komad koda gore, koja sadrži datoteke koje su navodno ekskluzivni "gradivni blokovi" od Qualcomm radio firmware. To ne govori nam ništa o iPhone trebao 5 ili ipad 2, na žalost, kao što je to vjerojatno samo odnosi na to CDMA chipset u Verizon iPhone 4 ... ali s pravom izgrađeni, može obrt neograničeni broj čuda.

Apple haker kopa do Qualcomm baseband dokaz za decompiling iTunes? prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 22 siječanj 2011 13:44:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Apple Insider | izvor Zibri's Blog | Pošalji ovaj | Komentari

Biotehnološka tvrtka Izrada fosilnih goriva s 'Knjižnica' bakterija

Zanimljive vijesti prikaza u http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/ZS5QLe50CyQ/Biotech-Company-Making-Fossil-Fuels-With-a-Library-of-Bacteria:
Saysys šalje izvadak iz priče u Globe and Mail: "U rujnu, u privatnom održan i vrlo tajnovite američke biotehnološke tvrtke pod nazivom Joule Neograničeno dobio patent za 'proprietary organizma - genetskim inženjeringom cyanobacterium koji proizvodi tekući ugljikovodici: dizelsko gorivo , mlazno gorivo i benzin. Ova revolucionarna tehnologija, tvrtka kaže da će dostaviti obnovljive zalihe tekućih fosilnih goriva gotovo bilo gdje na Zemlji, u biti neograničena količina, a na energetski trošak ekvivalentan od $ 30 (US) barelu sirove nafte. To će isporučiti, tvrtka kaže, 'fosilnih goriva na zahtjev ". ... Joule kaže da sada ima 'knjižnica' na fosilna goriva organizama na radu u Massachusettsu učionice, svaki projektirana za proizvodnju različitih goriva. To je 'dokazano proces, "je proizvela etanol (na primjer) po stopi protuvrijednosti do 10.000 US galona ral godine. Ona očekuje da će ovaj prinos mogao pogoditi 25.000 galona ral godine kada je umanjena za komercijalnu proizvodnju, što je ekvivalent za oko 800 barela sirove ral godine. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Shogun Bros Chameleon X-1 pregleda: miš koji je gamepad, previše

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/01/22/shogun-bros-chameleon-x-1-review-the-mouse-thats-a-gamepad-t/:
Kikiriki maslac i žele. Džin i tonik. Breskve i vrhnje. Neke čudne kombinacije čine savršen osjećaj u paru, ali kako o miš i PC gamepad? Te dvije stvari su ono što Hong Kong periferne proizvođač odlučio kombinirati, a rezultat je bio Shogun Bros Kameleon X-1 - gaming miš možete flip pronaći dvanaest tipki i dva minijaturna analogne palice na dnu. Djeluje kao gamepad, naravno, i funkcije kao jednu ruku multimedijalni daljinski previše. No, je li to bilo dobro? Mi smo ga koristili kao naš primarni perifernih za više od tjedan dana, a nakon pauze, mi ćemo vam reći.

Nastaviti čitanje Shogun Bros Kameleon X-1 pregleda: miš koji je gamepad, previše

Shogun Bros Chameleon X-1 pregleda: miš koji je gamepad, previše prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 22 siječanj 2011 00:30:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji ovaj | Komentari

Audi Auto Union Type C e-tron studija stavlja svoje pow-pow-Power Kotači za sramotu

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/01/22/audi-auto-union-type-c-e-tron-study-puts-your-pow-pow-power-whee/:
Top brzina 18mph, i raspon od 15 milja? Naknade za samo dva sata? Ne, to nije budućnost prijevoza govorimo o ovdje, to je igračka. Igračka iz Audi , od svih mjesta. Tvrtka je stvorila ovaj s električnim pogonom i pola skale rekreacija Auto Union Type C, Grand Prix vozač od kasnih 1930-ih, i to učinio u e-tron krinkom, primjenom nazivom iz svoje odrastao liniju EVS, kao što su preslatko e-tron Spyder . Ovaj jedan je namijenjen za djecu svih uzrasta - tako dugo dok oni kraći od 5'11''- i ona će biti izložena na Međunarodnom sajmu igračaka u Nürnbergu. U ovom trenutku ne postoji spomenuti plan za proizvodnju, niti cijena, ako nije Audi, ali je sigurno to je jedan od onih "ako morate pitati" stvari - da je tijelo u potpunosti je izrađen od karbonskih vlakana, a da stvari ne dolaze jeftini.

Nastaviti čitanje Audi Auto Union Type C e-tron studija stavlja svoje pow-pow-Power Kotači za sramotu

Audi Auto Union Type C e-tron studija stavlja svoje pow-pow-Power Kotači za sramotu prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 22 siječanj 2011 10:57:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink ElectricCarsReport | | Pošalji ovaj | Komentari