utorak, 20. rujna 2011.

Nvidia Kal-El Tegra će imati Peti "Temeljni Companion"

Zanimljivi vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/reuvi9U305I/Nvidias-Kal-El-Tegra-Will-Have-Fifth-Companion-Core:
Blacklaw piše s člankom u Thinq o predstojećim quad core Tegra čipsetom. Citiram članak: "Nvidia je izdala nekoliko tehničkih pojedinosti svoje nadolazeće 'Kal-El" Tegra procesor, uključujući i tajna to je učinjeno dobro držati pod šešir do sada: to je pet-core, a ne četiri jezgre, čip. " Peti jezgra će se ostvarila niži i ima za cilj da sustav koristi male snage, bez potrebe za potpuno obustaviti. Prije nekoliko godina Openmoko je nejasno slične ideje uključiti mikrokontrolera za low-resurs miruje zadataka (npr. GPS logiranje), ali ovaj dizajn je superioran jer to bi trebalo biti više ili manje transparentan za korisnika svemirske programe.

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Spektrofotometar Analiza bojice

Zanimljivi vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/q0keFlwRumw/Spectrophotometer-Analysis-of-Crayons:
Volhav piše: "Kao i mnogi kao dijete, fotograf Mark Meyer pitali što je razlika između žuto-zelene i zeleno-žuta je u tom Crayola kutiji bojice. Pomoću alata monitor kalibracija i Argyll 3rd party softver je ocijenjen kutija od 24 Boja kutija Crayola bojice, te ih nacrtane s RGB vrijednostima. Čak su lijepo Verzija za ispis postera veličinu grafikona u svom blogu. Za monstrum ili znatiželjan to je bio prilično zanimljiv zaplet. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


ViewSonic V3D241wm, monitor računala s 3D

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.tecnoka.com/perifericos/viewsonic-v3d241wm-un-monitor-para-ordenador-con-tecnologia-3d/:

ViewSonic ne želi biti ostavljeni, a predstavila je novi monitor koji ima tehnologiju trenutno u modi u 3D.

V3D241wm ViewSonic ima 24-inčni LED zaslon s latencija 2 ms, 300 candelas svjetline, kontrasta i 20.000.000:1 120Hz refresh rate, frekvencija ovisno o proizvođaču uživati ​​u 3D sadržaja pomoću polarizirane naočale uključeni u ovaj monitor.

Trenutno ne znamo što će cijena u eurima, ali u Velikoj Britaniji se prodaje za oko £ 330, koji je u trenutnom tečaju će biti oko 376 €, iako ne možemo učiniti to je cijena kada se biti na prodaju u Španjolskoj.

Više informacija | ViewSonic

Nokia C5-03, full smartphone za 170 €

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.tecnoka.com/smartphone/nokia-c5-03-un-smartphone-completo-por-170-euros/:

Već ovaj tjedan ćemo predstaviti neke od naglašava finske tvrtke Nokia. Ovaj put je na prijelazu Nokia C5-03 Nokia stariji brat C5 mobitel i donosimo prije nekog vremena u Gizmos

Nokia C5-03 se odlikuje terminala lagan (teži samo 90 grama) koji se savršeno uklapa i njegov prethodnik sa zaslonom osjetljivim na dodir i nekim drugim caracterísitcas koji čine ga vrlo kompletan smartphone tržišna cijena koja je ponuđena, 170 eura.

Osim zaslon osjetljiv na dodir 3, 2 inča, Nokia C5-03 sadrži 5 megapikselnu kameru koja omogućuje video, radio i GPS veze, Bluetooth, WiFi i USB.

Što se tiče memorije, Nokia C5-03 ima 40 megabajta unutarnje, koja se može pretvoriti u do 16 GB ako koristite microSD kartice, ali će uključivati ​​standardne 2 GB

Kao operativni sustav Nokia C5-03 radi sa Symbian 1, koji je bio poznat do sada kao Symbian S60. Uređaja izbornik nudi dobru zbirku ikona koje pružaju izravan pristup računima e-pošte i društvenih mreža.

Neki programi Vrhunac Nokia C5-03 su pristup Nokia Music Store i Ovi Store, iz koje možete kupiti glazbu ili mobilne aplikacije za Nokia. S druge strane, Nokia C5-03 nudi prikaz svih sustava Microsoft Office dokumente, PDF i Zip.

Cijena Nokia C5-03 kao što smo vam biti objašnjeno 170 €.

Hakeri Break preglednika SSL / TLS enkripcija

Zanimljivi vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/zQOJmzAizEw/Hackers-Break-Browser-SSLTLS-Encryption:
Prvi put prihvatio podnositelja CaVp piše članak u Registar o exploit koji se čini da utječu na sve preglednike i može dekriptirati aktivne TLS sjednici. Iz članka: "Znanstvenici su otkrili ozbiljne slabosti u gotovo svim web stranicama zaštićen Secure Sockets Layer protokol koji omogućuje napadačima tiho dekriptiranje podataka koja je prolazi između web poslužitelju i krajnjih korisnika preglednika." Tajno je zakazan za petak 23. rujna na konferenciji Ekoparty. Imajte na umu da ovo utječe samo na SSL 2.0 i TLS 1.0, na žalost većina web poslužitelji su loše konfigurirani da i dalje prihvatiti SSL 2.0, TLS i 1,1 i 1,2 su vidjeli ograničen implementacije. Praktičnost napada, ostaje da se određuje (za jednu nije vrlo brzo, ali ako je namjera je samo za dekriptiranje podataka za kasniju uporabu to nije zapreka).

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Petina telecommuters rade manje od sat vremena dnevno

Zanimljivi vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/WC8mKWT13WE/A-Fifth-of-Telecommuters-Work-Less-Than-An-Hour-Per-Day:
MrCrassic piše "Rad kod kuće nije odmor ... ili je to?" Citiram članak u Registar: "Gotovo jedan od pet Amerikanaca koji rade od kuće samo sat za sat ili manje dnevno, prema anketi, dok je treći boravak u svojim pidžama Četrdeset posto telecommuters kažu oni rade između. četiri i sedam sati, 17 posto rade goli minimum i samo 35 posto rade osam ili više sati, CareerBuilder pregled 5.299 ljudi pokazala. ... Stay-at-home radnika je također rekao uzimajući odjeveni za taj dan bio previše naporan: 41 posto žena i 22 posto muškaraca - trećine ukupno - ostao u svojoj PJS ".

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Microsoft je izgubio 5,5 dolara milijarde Bing Od 2009

Zanimljivi vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/pQCkMK_6sLo/Microsoft-Has-Lost-55-Billion-On-Bing-Since-2009:
Slijetanje na slashdot za prvi put, MightyMartian piše: "Prema CNN Money, Microsoft je izgubio 5,5 milijarde dolara u Bing, od njegova pokretanja u 2009. Ali, to dobiva još bolje. Ukoliko ste uključili Microsoft druge on-line ponuda, sve na putu natrag do 2007, gubici su negdje u susjedstvu od 9 milijarda dolara. Ali ne brinite, analitičari očekuju da Bing postati profitabilan u "tri do četiri godine."

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Intel Developer Forum (IDF) 2011 wrap-up

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/09/20/intel-developer-forum-idf-2011-wrap-up/:
Došli smo, vidjeli smo, mi osvojili - i baš kao da, Intel Developer Forumu je bila gotova. Slično kao i proteklih godina, Chipzilla ponosno je premlaćivanje svoje bubanj: vidjeli smo demo Ivy mosta i Haswell , zdrav pomaže u Ultrabooks i, naravno, svoje velike brzine povezati du jour, Thunderbolt . No, to ne znači da nismo vidjeli mnogo drugih slučajnih , um-poticanje drugost . Jeste li uhvatiti sva blaga smo našli vreba duboko unutar dvorane ove godine pokazuju? Nažalost, ne možemo reći odavde, tako da bolje hop prošlosti pauzu za puni popis i saznajte.

Nastaviti čitanje Intel Developer Forum (IDF) 2011 wrap-up

Intel Developer Forum (IDF) 2011 wrap-up prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 20. rujna 2011 15:00:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji | Komentari

Microsoft nudi diskontirana hardver, softver za studente iz obitelji s niskim primanjima

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/09/20/microsoft-to-offer-discounted-hardware-software-to-students-fro/:
Ne trebate doktora ekonomije shvatiti da vremena su prilično teško sada - pogotovo za one na donjem kraju ljestvice prihoda. Srećom, ipak, Microsoft je najavio novu inicijativu čiji je cilj pružanje milijun učenika iz obitelji s niskim primanjima s popustom hardvera, softvera i usluga širokopojasnog interneta. Ova tri godine digitalni uključivanje program proširenje Redmond je oblikovati budućnost kampanje, koja je, tijekom pet godina, već je stavio računala u rukama više od 10 milijuna siromašnih djece širom svijeta. Prema ovom javno-privatnog partnerstva, Microsoft će raditi s različitim neprofitna, korporativnih i vladinih organizacija za pružanje low-cost računala, obrazovni softver, posao vještine obuke i high-speed internet onima kojima je najpotrebnija. Krajnji cilj je, naravno, je da se most jaz dijeli postignuća učenika s at-home internet od svojih manje digitalno opremljenim vršnjacima. Prema Fed, djeca koja nemaju pristup Internetu kod kuće diplomski srednjoj školi po stopi koja je šest do osam postotnih bodova manje od onih koji učiniti. Napuhavanje nacionalne stope siromaštva i širenje prihoda praznine vjerojatno neće učiniti mnogo za lijek koji razlika, ali svakako si u nadi da Microsoft može napraviti razliku. Saznajte više u punom PR, nakon pauze, ili na izvor link ispod.

Nastaviti čitanje Microsoft nudi diskontirana hardver, softver za studente iz obitelji s niskim primanjima

Microsoft nudi diskontirana hardver, softver za studente s niskim prihodima obitelji prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 20. rujna 2011 15:19:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Microsoft | Pošalji | Komentari

Samsung Epic 4G Touch ruši se, potvrđuje epsku crendentials

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/09/20/samsung-epic-4g-touch-gets-torn-down-confirms-its-epic-crendent/:

Samsung 4G Epic Touch je trijumf inženjerstva, ometanje oh-tako-jako-puno u oh-tako-malo okvir. Što bolji način za proslavu svoje čudesno dizajn, nego da ga suza sve do njezinih sastavnih dijelova, a zatim ga ponovno sastaviti? Hvala dečki na iFixit, jer su već to učinili - opet . Zanimljivi točke su samo jednu EMI štit - za razliku od nekih konkurenata - što je velika vijest za one koji žele oponašati suza-dolje vlastite Sprint specifične GSII . To još uvijek može dokazati da bude izazov, s obje staklena ploča i LCD očito spojeni na sredini telefona, što znači da je zamjena za raskošan 4,5-inčnim AMOLED Super Plus zaslon može dokazati skupa. Kliknite ispod za slikovni udarac po udarac teardown, neka je zadržati slinjenje na minimum, mora mi?

Samsung Epic 4G Touch ruši se, potvrđuje epsku crendentials prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 20. rujna 2011 15:40:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor iFixit | Pošalji | Komentari

30.000-Core skupina na Amazon EC2

Zanimljivi vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/XbaiJmAQCtA/30000-Core-Cluster-On-Amazon-EC2:
Ulazak u redovima prihvatio podnositelja, hooligun piše članak u Ars Technica o prilično velik grozd izgrađen na EC2. Iz članka: "detalji su impresivni:. Izračunali 3.809 slučajeva, svaki s osam jezgri i 7GB RAM-a, za ukupno 30.472 jezgri, 26.7TB RAM-a i 2PB (petabajta) diskovnog prostora sigurnosti osigurana je s HTTPS, SSH i 256-bitno AES kodiranje, i klastera vodio između podatkovnih centara u tri Amazon regija u Sjedinjenim Državama i Europi. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


T-Mobile korisnicima će biti u mogućnosti zadržati stope planova na AT & T, nakon isteka ugovora

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/09/20/t-mobile-customers-would-be-able-to-keep-rate-plans-on-atandt-afte/:
Nakon spajanja AT & T & T svijet je tajanstveni jedan. Nitko ne zna kako to izgleda ili što pravila će biti, i to je prilično vjerojatno nećemo znati sve odgovore do stjecanja je završena - ako to čini se da je daleko . Međutim, barem još jedan komad je dodao da je zagonetka za sada, u skladu s unutarnjim zaposlenika FAQ poslao u TmoNews, bilo kupca u ljubavi sa svojim trenutnim stopa plan će biti dopušteno da ga djed u AT & T je sustav i držati ga nakon ugovora istekne. Zanimljivo dovoljno, to ne govori ništa o tome što će se dogoditi ako želite nadograditi vaš telefon, koji bi mogao biti sasvim druga priča. Barem ovaj mali komad vijesti služi da smiruje živčani duše brine o tome prisiljen da više cijene planu, što može držati puno ljudi iz naglo skakanje brod.

T-Mobile korisnicima će biti u mogućnosti zadržati stope planova na AT & T ugovor istječe nakon prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 20. rujna 2011 14:44:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor TmoNews | Pošalji | Komentari

Pitajte Slashdot: obnavljanja podataka iz 20-year-old disketa?

Zanimljivi vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/MoyQLM_uG34/Ask-Slashdot-Recovering-Data-From-20-Year-Old-Diskettes:
. Prvi put prihvatio podnositelja Zilog piše: "kraj 3,5-inčni disketni i nestanak povezan pogona pokazao mi je potrebno za backup desetaka disketama koje su pratile moje mladosti Pažljivo očuvan, te diskete pokazala čitati za veći dio - dok su neke približavaju 20 godina. Međutim, neke diskete su pokazali nedostatke površina u područjima s komprimiranim arhiva (zip). Bilo koji ideja o tome kako da se oporavim (koliko god je to moguće), te bad sektore? "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Google + ušao u Open Beta

Zanimljivi vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/_zQACvqmEUI/Google-Enters-Open-Beta:
Prvi put prihvatio podnositelja morgosmaci nam šalje post Google Blog o prelasku Google + iz zatvorenog "polje suđenje" za Open Beta. Kao dio ažuriranja, Google bacio u niz poboljšanja kako bi bila svratišta značajke: Android klijent, po imenu svratišta, integraciju s Google dokumentima, a preliminarni web servis API. I konačno možete pretraživati ​​za korisnike, postove, i druge sadržaje.

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


MakerBot je kornjačevina natjecatelje krstarenje oko našeg ureda (video)

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/09/20/makerbots-turtle-shell-racers-cruise-around-our-offices-video/:
Ovaj vikend je za kavu faire u New Yorku bio je loš u 3D pisači . Svaki šator na otvorenom prostoru bio je pakiran u kapacitete stvari, njihovi vlasnici stoje pokraj njih, prikazuje off male sitnice koje bi stvorili s uređajima. Sudeći prema njihovu prisutnost, čini se malo pitanje da je tehnologija pokazala uspjeh kavu zajednice. Među široj javnosti, međutim, oni 'bio puno teže prodati. Možda je cijena, ili možda je općenito dosadan konotacije riječi "pisač", ili to samo može biti činjenica da nije bilo pravo kultni slike kako bi prodati proizvode za javnost u cjelini.

MakerBot je kornjača natjecatelje Shell i može biti samo veleposlanik da je svijet 3D tisak potrebe. Igračka nogomet veličine RC AUTOMOBILI su dokaz da pozitivno uređaja može pretvoriti pravedan o išta možete zamisliti u stvarnost. Postoje određena ograničenja, naravno, kao i činjenica da se predmeti tiskani ne može biti veći od pet inča u promjeru. Školjke "stvoritelj izigrane koji je priznao nedostatak za sastavljanje proizvoda od malih komada koje ugriz zajedno. Check out više ruku na dojmovi i video s skijaša nakon skoka.

Nastaviti čitanje MakerBot je kornjačevina natjecatelje krstarenje oko našeg ureda (video)

MakerBot je kornjačevina natjecatelje krstarenje oko našeg ureda (video) prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 20. rujna 2011 13:03:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji |