srijeda, 30. ožujka 2011.

Harvard fizičar stavlja vatre s elektrificirana štapić, nada se da podijeliti na HarvardConnection

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/03/30/harvard-physicist-puts-fires-out-with-electrified-wand-hopes-to/:
Ok, pa možda Ludovico Cademartiri će biti prisiljeni dijeliti dobre vijesti o Facebooku (ili ConnectU, ako je on u igra ulogu buntovnika), ali barem mu je dužan da vidi više od nekoliko stotina hitova. Prema Harvard Crimson, navedene fizičar i natucanje drugih istraživači su naišli na novi način da se ugasiti plamen: struja. Ideja na kraju je omogućiti vatrogascima da squash požara bez ugasiti kuće ili objekta sa vodom i pjenom - ukoliko hit sa snopom soka, postoji barem luč priliku da nešto može spasiti. Dok specifičnosti projekta su očito daleko iznad naših glava, srž je prilično jednostavan - plamen sadrže čestice čađe, koji postaju "električki nabijenih tijekom izgaranja." S obzirom da su oni vrlo čestice reagiraju električnog polja, dovoljno jake zrake može uviti stvari dok je ugašen u potpunosti. Sasvim iskreno, to je kazaljka-na iskustvo mi očajnički pokušavamo dogovoriti, ali do tada, to izgleda kao još jedan krug Harry Potter će morati učiniti.

Harvard fizičar stavlja vatre s elektrificirana štapić, nada se da podijeliti na HarvardConnection prvobitno pojavio na Engadget o srijeda, 30 ožujak 2011 17:45:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink NPR , Switched | izvor Harvard Crimson | Pošalji ovaj | Komentari

SAD Pošaljite zračenja-Očvrsli Roboti u Japanu

Zanimljive vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/oL4V8X5GTmM/US-To-Send-Radiation-Hardened-Robots-To-Japan:
CWmike piše: "Sjedinjene Države šalju specijalizirani roboti u Japan kako bi dužnosnici tamo dobiti kontrolu nad Fukushima nuklearnih elektrana oštećena u ovom mjesecu je razornog potresa i tsunamija. Dr. Peter Lyons, vd pomoćnika tajnika za nuklearnu energiju sa Doe, rekao je roboti, koji bi mogao biti poslan u područja koja bi bila opasna za ljude da unesete zbog visoke razine radijacije, moglo bi početi davati dužnosnici čitanja na okoliš unutar nuklearne elektrane. Lyons rekao je američki Senat u utorak, "Mi smo se kreće ekspeditivno kako bi brod ne samo roboti, ali i subjektima koji možda će se koristiti za vlak japanskom operaterima. Ne znamo još koliko blizu operatori će morati biti na mjestu. " Upitan o dobivanju informacija o stanju oštećenih reaktora, rekao je Lyons roboti mogao dati neke informacije. "Dakako, nije sve što je potrebno, ali neki, rekao je on."

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Svemirski brod Šalje prva slika iz Merkura Orbita

Zanimljive vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/guMdEtApd2w/Spacecraft-Sends-First-Image-From-Mercurys-Orbit:
adeelarshad82 piše: "NASA je objavio slike Merkura zarobljen od strane svojih letjelica Messenger -. prvi dobiveni iz orbitu planeta Prva slika je došao u 05:20 u Istočnoj jučer, a tijekom sljedećih šest sati, Messenger zarobljen dodatnih 363 slika, koje su još uvijek prenose na Messenger momčad na Zemlji. U sljedeća tri dana, letjelice će snimiti još 1.185 slika, s ciljem snapping 75.000 tijekom sljedeće godine. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Google primati redovite revizije o privatnosti sljedeće FTC rješenje o Buzz

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/03/30/google-to-receive-regular-privacy-audits-following-ftc-ruling-on/:

Pa, to izgleda kao spektar Buzz će se nazire veliki preko Google za neko vrijeme doći - tvrtka je upravo postignut dogovor s FTC da će ga vidjeti primiti neovisan o privatnosti revizija svake dvije godine za narednih dvadeset godina nakon rješenje da se nalazi Google krši vlastite pravila o privatnosti s uslugom. U blogu danas, Google također kaže da će sada "traže od korisnika da nam daju potvrdan pristanak" prije nego što napravi bilo kakve promjene u tome kako on dijeli svoje osobne podatke, te dodaje da bi željeli "ispričati opet za pogreške smo napravio sa Buzz. " Što se tiče FTC, predsjednik Jon «Leibowitz» opisuje naselja kao "tvrd" jedan, i kaže jednostavno da "kada tvrtke čine privatnosti obećanja, kako bi im čast."

Google primati redovite revizije o privatnosti sljedeće FTC rješenje o Buzz prvobitno pojavio na Engadget o srijeda, 30 ožujak 2011 16:27:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Službena Google Blog , FTC | Pošalji ovaj | Komentari

Wolfram Research preuzima Modeliranje i simuliranje MathCore Software Developer

Zanimljive vijesti na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/hjg2y0qK16M/:
Array

Book Review: The Art of Computer Programming. Volumen 4A: Kombinatorijalna Algoritam

Zanimljive vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/FehhusxwA9Q/Book-Review-The-Art-of-Computer-Programming-Volume-4A-Combinatorial-Algorithm:
asgard4 piše "Desetljeća u izradi, Donald Knuth predstavlja najnoviju nekoliko poglavlja u svom do sada klasik serije knjiga" The Art of Computer Programming. pionir informatike u posljednju knjigu o kombinatorički algoritmi tek je prvi u kao-a još nepoznat broj dijelova slijediti. Dok su ove još-to-biti-otpušten dijelova će se raspravljati o drugim kombinatorički algoritmi, kao što je graf i mreže algoritmi, fokus ove knjige pod nazivom Volumen 4A kombinatorički algoritmi Dio 1 je isključivo na kombinatorni pretraživanje i uzorak generacije algoritama. Slično kao i druge knjige u nizu, ovaj najnoviji komad je nesumnjivo instant klasik, ne nedostaje u bilo koje ozbiljne informatike knjižnice ili knjigu zbirke. " Držite čitanja za ostatak asgard4's pregled.

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Vimeo je gratis IOS video editing aplikacije punkera iMovie u vlastitoj kući, na raspolaganju sada

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/03/30/vimeos-gratis-ios-video-editing-app-punks-imovie-in-its-own-hou/:
Ipak waffling preko te banke-drobljenje 4,99 dolara iMovie kupiti? Mi smo ga dobili. Srećom, vi ste održava se dovoljno dugo da slobodno tržište doći i spasiti vas ( opet ) - Vimeo upravo je pokrenula legitimna alternativa u dućan danas App s daleko, daleko više preslatko cijena tag: 0,00 $. Službeni IOS app provjere u na 20.1MB, i nudi mogućnost za upload, upravljati, uređivati ​​i gledati video isječke (kao i one dočarao drugi, naravno). To će nositi uređivanja i slike za SD i HD snimke, a tu je čak i podrška za pauziranje / nastavak slike, dijeljenje putem svoje omiljene web stranice za društveno umrežavanje, i pogled na statistiku - ako ste u tu vrstu narcisoidni stvar. App je gore za iznenadan zahvat dolje u izvor link ispod, i dok smo mi sluh da su neki ljudi udaranje upload okrnuti svaki tako često, sigurni smo v1.0 graditi će biti osvježena u kratkom poretka. Oh, i za ipad i Android kontingenta? Vaš primjerak je na putu, ali pomaže strpljenja traži.

Nastaviti čitanje Vimeo je gratis IOS video editing aplikacije punkera iMovie u vlastitoj kući, na raspolaganju sada

Vimeo je gratis IOS video editing aplikacije punkera iMovie u vlastitoj kući, na raspolaganju sada prvobitno pojavio na Engadget o srijeda, 30 ožujak 2011 15:02:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Switched | izvor iTunes , Vimeo | Pošalji ovaj | Komentari

ASUS Eee Pad transformatora i Eee Škriljevac EP121 dobiti službeni UK cijene

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/03/30/asus-eee-pad-transformer-and-eee-slate-ep121-get-official-uk-pri/:
Čuli smo sajam iznos od glasina i nagađanja o nadnesen izdanju ASUS 'najnoviji i, možda, najluđi novi Ploče, a sada njegov daje nam pravi detalji - za UK barem. Mahnito jedinstven Eee Pad Transformator , prvi takve vrste ljulja Saće je gore za pre-order sada, uz službeni release datum 6. travnja, a cijena £ 379 za 16GB inačici i £ 429 za 32GB verziju, svaki na usamljen - možete dobiti 16GB iteracija s docking tipkovnice za 429 £. Njegova manje šaren pratilac, eee Škriljevac EP121 , sportske Windows 7 i Intel Core i5 procesor, hitovi Britaniji 10. travnja za £ 999, te je spreman za pre-order isključivo kroz Amazon UK do 1. svibnja. Nažalost, još uvijek nismo sigurni kada će prijeći ribnjak ili koliko će oni koštati kad su se ovdje, ali mi smo još uvijek prilično siguran Transformer dolazi negdje sljedeći mjesec.

ASUS Eee Pad transformatora i Eee Škriljevac EP121 dobiti službeni UK cijene prvobitno pojavio na Engadget o srijeda, 30 ožujak 2011 15:24:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Slashgear | Email ovu | Komentari

Boxee pojedinosti na sljedećoj Box ažurirati ipad podršku i više svibnja

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/03/30/boxee-details-next-box-update-with-ipad-support-and-more-in-may/:
Boxee Box ipad app
Ne pristajemo biti iznenađeni da se u sljedeće Boxee Box Update nije zapravo dolazite do kraja ožujka , ali samo da plima nas preko CEO Avner Ronen je pokupio svoju blogging pero i otkrio mnoge promjene na putu. Kao što je spomenuto na taj australski podcast, preglednik će biti brže, kao i novi on-screen zaslon za FF / RW kontrola, opcije za sortiranje lokalnih datoteka te dodatnih jezika. Smješko je rezerviran za vijest da je podrška za Boxee za ipad će biti uključeni, prije prelaska na popis bugova koji će biti otisnut van. Rani pristup korisnici bi trebali očekivati ​​da vidim test gradi rolling out uskoro, s planovima za velike ažuriraju Boxee Box (i " drugim Boxee temelji uređajima "), svaka tri mjeseca ili tako, tako bismo trebali očekivati ​​ovaj svibanj - ni riječi o bilo za PC klijenata. Do tada pogodak izvor link za sve detalje ili samo oživjeti naše posebne HZZ-ruke na vrijeme s Boxee za ipad u galeriji.

Boxee pojedinosti na sljedećoj Box ažurirati ipad podršku i više svibnja prvobitno pojavio na Engadget o srijeda, 30 ožujak 2011 15:38:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Boxee blog | Pošalji ovaj | Komentari

Google vlakno dolazi u Kansas City

Zanimljive vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/GFd3Ek2WRb4/Google-Fiber-Comes-To-Kansas-City:
tekgoblin piše "Ne zaboravite kampanje Google je objavio dugo dok leđa kako bi vlakna na svoj prednja vrata? Pa, to izgleda kao oni čine neki stvarni napredak sada i pokretanje dijela mreže u Kansas City, Kansas. gradu Topeka je zapravo privremeno se preimenovan Google, Kansas, glavni grad optičkih vlakana, u premjestiti da biste dobili Google položiti vlakana tamo. Čini se da su radili, jer posao je upravo bio potpisao za roll out vlakana u gradu, koja bi trebala biti dostupna svima u području do 2012. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


FCC davanje daleko Wi-Fi usmjerivači za širokopojasni Testovi

Zanimljive vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/t-cIa0WICZM/FCC-Giving-Away-Wi-fi-Routers-For-Broadband-Tests:
Anonimni čitatelj piše: "federalna komisija za komunikacije (FCC) će biti davanje daleko 10.000 Wireless-N routera kao dio svog programa za obavljanje broj širokopojasnih testova, u korist bolje veze u budućnosti. Oni nastoje da rade na poboljšanje niz pitanja, uključujući latencija, gubitak paketa, veza brzine i još mnogo toga. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


MS Globalnoj strategiji Načelnik: tablete hir

Zanimljive vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/e8y1GCufXC8/MS-Global-Strategy-Chief-Tablets-Are-a-Fad:
jfruhlinger piše: "Pitate se zašto Microsoft nije skakanje u crveno-vruće tableta na tržištu? Pa, možda je to zato što Craig Mundie, čovjek zadužen za tvrtke globalnu strategiju, nije siguran ako" veliki ekran tableta jastuk kategoriji 'ima izdržljivost. Naravno, moguće je da tablete će ići putem netbook, ali blogger Chris Nerney poziva Microsoft tobožnjim ukupno nedjelovanja u lice vruće tržište 'fantastičnih.' "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Unutar div megavata baterije koje će moć Rusije Sočiju Zimskih olimpijskih igara (video)

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/03/30/inside-the-giant-megawatt-batteries-that-will-power-russias-soc/:
Očistite i konstantne snage je nešto što mi uzimamo zdravo za gotovo ovdje u Americi. Naravno, vidjeli smo valjanje nesvjesticu u Kaliforniji prije, a da je ispad u sjeveroistočnom natrag u 2003 bio je izrazito uncool, ali oni su iznimka pravilo. Upravo sada mnogi japanski su građani koji se bave problemima energije u svjetlu razornog tsunamija, no u nekim dijelovima Rusije nepouzdani snage je izrazito pouzdan dio dana-to-dan život.

Dakle, ono što će se dogoditi kada se nekoliko stotina tisuća obožavatelja iz cijelog svijeta prepad u Sočiju u 2014, zajedno s flotila međunarodnih medija i svih najvećih svjetskih sportaša? Zimske olimpijske igre će se dogoditi, a moći će protok. To je, i ona će zahvaljujući tome skroman tražite kontejnera za gore. To se okupili u Ener1 'pogonu izvan s Indianapolis, a to je zapravo div baterija drži nevjerojatna jedan megavat-sat električne energije. To je dovoljno da sok snage 1.000 prosjek domova za sat vremena, ili da djeluje kao majka svih UPS-a. Pridružite nam se za izgled iznutra i video pokazati kako svaki od tih paketa je napravio.

Nastaviti čitanje Unutar div megavata baterije koje će moć Rusije Sočiju Zimskih olimpijskih igara (video)

Varalica pod:

Unutar div megavata baterije koje će moć Rusije Sočiju Zimskih olimpijskih igara (video) prvobitno pojavio na Engadget o srijeda, 30 ožujak 2011 13:41:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji ovaj | Komentari