četvrtak, 16. prosinca 2010.

Kalkulator Umrežavanje s CALCnet i vrata CS

Zanimljive vijesti prikaza u http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/eRFF_LHzeHA/story01.htm:
KermMartian piše: "U nastojanju da svoj vjerni kalkulator grafičkim više poput računala, ljuska se zove Vrata CS je razvijena, s integriranim umrežavanje stog, CALCnet2.2. Protokol je pokazao u demo devet kalkulator pong-tip, i mnoge upravljanje datotekama, GUI, i druge značajke Vrata CS može se vidjeti na ovdje. Svi pridruženi softver je dostupan za download. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.




Dell Mjesto Pro stižu prije Božića, ako ste naručili od 14.

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/12/16/dell-venue-pro-arriving-before-christmas-if-you-ordered-by-the-1/:
Dell, ti ne bi igrati s našim emocijama opet, bi li? Najnoviji službeni update od dječaka i djevojčica u Round Rock kaže da ako ste uspjeli dobiti nalog za Pro Mjesto u koje je 14. ovog mjeseca, ti si zlatna za to primaju prije Božića - koji je znatno prijateljski procjena nego prije , kada su neki ljudi su se rekli 6. siječnja. Ako ste naručili od 14., tvrtka savjetuje da "koristiti Procijenjeni datum isporuke razumjeti kada će ga dobiti." U međuvremenu, ako je vaš Mjesto Pro je već uspio izaći iz skladišta , preporučujemo da koristite ovu priliku da piljiti u ovaj post's comments kao i mnogim forumima kao što eventualno mogu.

[Hvala svima koji su poslali to u]

Dell Mjesto Pro stižu prije Božića, ako ste naručili od 14. prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 16 pro 2010 16:37:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Dell Zajednice | Pošalji ovaj | Komentari

CA je talina Prvi Salt energetskih postrojenja Odobreno

Zanimljive vijesti prikaza u http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/c1n8VkH44Cg/story01.htm:
Anonimni čitatelj piše: "Ove godine smo vidjeli rastopljena sol postrojenja snage početi pokupiti pare širom svijeta, a sada tehnologija zagrijava Amerike -. Kalifornija samo odobrila prvu rastopljena sol biljka energije Designed by SolarReserve, biljka koristi heliostats da se usredotočite toplinske energije na snagu toranj ispunjen sa soli, koja je u mogućnosti doći do vrlo visoke temperature (preko 1000 stupnjeva celzijusa) i mogu držati toplinu za izvanredne duljinu vremena. topline iz ove rezerve od rastaljene soli onda može biti pumped kroz generator pare osigurati na zahtjev energije dugo nakon što sunce je skup. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.




Fosilna Connected gledati pojam prikazuje vitalne informacije iz android ili BlackBerry telefon, izgleda odlično to radiš

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/12/16/fossil-connected-watch-concept-displays-vital-info-from-your-and/:
Naravno, poduzeća nisu imali previše uspjeha s priključenim satovi - zapamtite SPOT ? Ali ne gubite nadu! Gledati Fosilna Connected koncept pokazuje da je barem netko još uvijek pokušava donijeti zglob-based chronometers u 21. stoljeću. Ovaj sat je dizajniran da par s android ili BlackBerry telefon putem Bluetooth za prikaz vremena, Caller ID info, tekstualne poruke, tako dalje i tako dalje. I za razliku od puno satova vidimo u tom prostoru, to zapravo izgleda ljepušan osuditi dobar. Ostaje da se vidi točno kada ti učinit će to na tržištu (trenutno tvrtka je raspršeno indeksiranje iz koncepta i "pokazujući im oko Silicijske doline", prema Robertu Scoble), ali kada oni bi trebali prodati za oko 200 $. Nabavite bliže pogledati nakon prekida.

Nastaviti čitanje Fosilna Connected gledati pojam prikazuje vitalne informacije iz android ili BlackBerry telefon, izgleda odlično to radiš

Fosilna Connected gledati pojam prikazuje vitalne informacije iz android ili BlackBerry telefon, izgleda odlično to radiš prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 16 pro 2010 14:42:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Geeky Gadgets | izvor Scobleizer | Pošalji ovaj | Komentari

Nokia C5-03, punu Smartphone za 170 €

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.tecnoka.com/smartphone/nokia-c5-03-un-smartphone-completo-por-170-euros/:

Već ovaj tjedan smo predstaviti neke od inovacija finske tvrtke Nokia. Ovaj put to je prijelazu C5-03 Nokia je stariji brat C5 Nokia, mobitel, i mi predstaviti prije nekog vremena u Gizmos

Nokia C5-03 se odlikuje terminal mala težina (teži samo 90 grama), koji nadopunjuje njegov prethodnik s touchscreen i neke druge značajke koje će ga vrlo kompletnu cijenu smartphone tržištu koja se nudi, 170 milijuna eura.

Uz zaslon osjetljiv na dodir 3, 2 inča, Nokia C5-03 uključuje kameru od 5 megapiksela koji omogućuje prikazivanje video, radio i GPS veze, Bluetooth, WiFi i USB.

Što se tiče memorije, Nokia C5-03 nudi 40 MB interne, koji se može pretvoriti u do 16 GB ako koristite microSD karticu, iako je serija uključivat će 2 GB

Kao operativni sustav Nokia C5-03 radi na Symbian 1, koji je bio poznat do sada kao Symbian S60. Izborniku uređaja nudi dobru zbirku ikona koje pružaju izravan pristup pošte i socijalne mreže.

Neke aplikacije Vrhunac Nokia C5-03 su pristup Nokia Music Store i Ovi Store, iz koje možete kupiti glazbu i aplikacije za Nokia telefone. S druge strane, Nokia C5-03 nudi prikaz svih vrsta sustava Microsoft Office dokumente, PDF i Zip.

Cijena Nokia C5-03 kao što sam rekao da ćemo biti 170 €.

Engadget podijela: osvojiti računalni inženjer Barbie!

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/12/16/engadget-giveaway-win-a-computer-engineer-barbie/:
Vi vjerojatno već znate ovo, ali ovdje na Engadget, mi volimo naše čitatelje. A, kad smo dobili priliku, volimo dati malo natrag. Danas, mi smo sretni da imaju novi računalni inženjer Barbie ponuditi do jedne slučajne, sretan commenter. Ovaj Barbie ima novu karijeru i novi stav da ga uskladiti, i mislim ona je ljepušan svjež. Sve što trebate učiniti da osvoji je ostaviti komentar ispod - nakon čitanja pravila, naravno.

Zahvaljujući Mattel za pružanje nam se s lutkom.

Pravila:
  • Ostavite komentar ispod. Svaki komentar će učiniti.
  • Možete unijeti samo taj podijela jednom. Ako unesete ovaj podijela više od jednom ćete automatski biti diskvalificiran, itd. (Da, imamo robote da temeljito provjeriti kako bi se osigurala pravičnost.)
  • Ako unesete više od jednom, samo jednom aktivirati komentar. Ovo je ljepušan self objasnidbeni. Samo budite oprezni i da ćete biti u redu.
  • Natječaj je otvoren za sve stanovnike od 50 država, District of Columbia, i Kanada (osim Quebeca), 18 ili više godina! Žao mi je, ne čine to pravilo (mrzimo isključujući bilo tko), pa se ljuti na naši odvjetnici i Natječaj zakoni ako morate biti lud.
  • Pobjednici će biti izabrani nasumce. Četiri dobitnika dobit će jedan računalni inženjer Barbie.
  • Ako ste odabrali, biti ćete obaviješteni putem e-pošte. Pobjednici moraju odgovoriti u roku od tri dana od završetka natječaja. Ako ne odgovori u tom roku, još jedan pobjednik će biti izabran.
  • Prijave se mogu podnijeti do srijeda 22 prosinac 2010 u 11:59 ET. Sretno!
  • Cijeli pravila može se naći ovdje.

Engadget podijela: računalni inženjer Barbie! Pobijediti prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 16 pro 2010 14:20:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji ovaj | Komentari

ViewSonic V3D241wm, računalnog monitora s 3D tehnologijom

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.tecnoka.com/perifericos/viewsonic-v3d241wm-un-monitor-para-ordenador-con-tecnologia-3d/:

ViewSonic ne želi biti ostavljeni i predstavio novi monitor koji ima modni tehnologije u ovom trenutku, 3D.

V3D241wm Viewsonic ima 24-inčni LED panel sa latencija 2 ms, 300 candelas svjetline, kontrasta 20.000.000:1 i 120Hz refresh rate, frekvencija ovisno o proizvođaču uživati u 3D sadržaja pomoću polariziranih stakala uključeni u ovaj monitor.

U ovom trenutku ne znamo što će cijena biti u eurima, ali u Velikoj Britaniji se prodaje za oko £ 330, koji se po trenutnim stopama koje će biti oko 376 €, iako ne možemo ovo se cijeni kada je u pitanju da se prodaje u Španjolskoj.

Više | Viewsonic

OnLive igre sustav pregleda

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/12/16/onlive-game-system-review/:
Mi smo još uvijek malo načina daleko od potpuno slobodan laptop koji učiniti sve što je u oblaku, ali ako sve što želite je potpuno virtualnu igru konzole spojen na TV, možete kupiti jedan sada. Osam godina nakon što je Phantom dobio polako smijali lice na planetu, OnLive MicroConsole ispunjava iste osnovne obećanje: to je okvir manje od jednog inča visok da struje iz igre snažan udaljenim poslužiteljima. Već smo vam rekli što očekivati od OnLive je sustav igre, ali sada da smo s obzirom da je naša sve, možemo pomoći da pronađete odgovor na jedini preostali pitanje: to je vrijedno vašeg fondove?

Nastaviti čitanje OnLive igre sustav pregleda

OnLive Igra sustav pregled prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 16 pro 2010 13:52:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji ovaj | Komentari

Motorola stadija 'prijave žiga savjeti na uređaju s gaming / fitness značajke

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/12/16/motorola-stadia-trademark-application-hints-at-device-with-gam/:
To nije točno tona ići dalje, ali žiga nedavno podnijeli Motorola za riječ "stadija" ima barem otvorio nekoliko zanimljivih mogućnosti. Iako (još nepostojeće) Uređaj u pitanju je naizgled telefon odnose s obzirom na robu i usluge Motorola se nada da su pokrivene, aplikacija također posebno spominje "igra uređaj u prirodi ručnih jedinica za igranje elektronskih igara za korištenje s vanjskim zaslon ili monitor ", zajedno s brojnim fitness vezanih uz funkcije kao što su puls, brzina, i kalorija nadzor. To je drugi malo dalje je podupirač gore mimo poseban "stadija" prijava žiga podnesena od strane Motorole još u studenom, koji je posebno pokrivena "uređaja fitness nadzor." Što to sve znači? Ako bismo morali valjda bismo reći da je neka vrsta fitness pribor dizajniran za uporabu s telefonom (eventualno s nekim igrama poput značajke). Nažalost, nagađanje je o svemu što možemo učiniti u ovom trenutku.

Motorola stadija 'prijave žiga savjeti na uređaju s gaming / fitness značajke prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 16 pro 2010 13:29:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink PocketNow , Telefon Arena | izvor USPTO | Pošalji ovaj | Komentari

Google Maps 5,0 hitova Android, uključuje nove 3D prikaz karte i offline Nalazite

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/12/16/google-maps-5-0-hits-android-includes-new-3d-map-view-and-offli/:
Google nikada nije bojao "to ispuhati" s Google Maps, najpoznatije sa svojim uključivanjem plovidbe , koja pokucao noge iz pod puno GPS uređaja i navigacijskih aplikacija na tržištu. Google Maps 5,0 za Android bi moglo izgledati slično kao zemlja drobljenje , ali to označava značajnu promjenu za osnovno tehnologija Google Maps. Ono što je najvažnije, Google sada koristi vektorske grafike za svoje karte, koje su skalabilna i mnogo manju težinu od tradicionalnih stitched zajedno slike se koristi u većini Google Maps inkarnacija. Vektora također omogućuju nešto drugo puno seksipilnije: dva prsta može "podrezivati", karte i sada ste dobili 3D pogled na krajolik. To je ne sasvim kao jeftin kao Google Earth, ali izgleda puno više korisnih. Druga stvar ove niske propusnosti vektorske karte omogućuje Pogledaj caching karata, posebno vaše najposjećenijih mjesta, a cijeli putovanja koja su preusmjeren u navigaciji, uključujući i potencijalne preusmjeravaju. Bilo tko sa Android 1.6 ili više uređaja možete preuzeti 5,0 odmah za besplatno, ali 3D i offline značajke su 2.0 + jedini.

Nastaviti čitanje Google Maps 5,0 hitova Android, uključuje nove 3D prikaz karte i offline Nalazite

Google Maps 5,0 hitova Android, uključuje nove 3D prikaz karte i offline Nalazite se prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 16 pro 2010 13:06:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Google Mobile Blog | Pošalji ovaj | Komentari

Sony otkriva cijene i veličine "Google TV?

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.tecnoka.com/television/sony-deja-ver-los-precios-y-los-tamanos-de-%c2%bfgoogle-tv/:

Čini se da je netko unutar tvrtke, ili ste nezadovoljni sa svojim plaće i žele uništiti iznenađenje da je tvrtka spremna je za utorak 12. listopada, ili zaista imaju potrebu prošlo. Zašto? Jer ne samo da procurile informacije (što ne znamo je li to realno) o mogućim veličinama u koji će Google TV, ali imena su se pojavili koja će se zvati modeli u pitanju.

Njihova imena su: NSX-24GT1 24 inča, NSX-32GT1 31 inča, NSX-40-inčni 40GT1 NSX-46GT1, (pogodili ste) od 46 inča. Pa ipak, također rizik da njihove cijene bi ukupno između 1.300, 1.400 i 1.900 dolara.

Znatiželjan detalj: ako je to istina, najjeftiniji Google TV bi biti čak i skuplji (300 dolara) da je 32-inčni model skuplji od Sony je ljudima u njihovom katalogu.

Chrome Throws Flash U izdvojenom

Zanimljive vijesti prikaza u http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/2-szpmQeHuk/story01.htm:
wiredmikey piše "Google najavio je danas da će se proširenje Chrome je sandboxing tehnologija uključiti Flash Player plug-in". Sandboxing 'tehnologija je metoda izolacije zahtjeva od ostatka operativnog sustava i čvrsto kontrolira svoje resurse. Prema Google , nova sandboxing značajka dodaje dodatni sloj zaštite i pomoći će u zaštiti korisnika od zlonamjernih stranica koje pokušavaju oteti sustava ili ukrasti informacije iz sustava. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.




Istraživanje pokazuje da Fox News čini vas manje informirani

Zanimljive vijesti prikaza u http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/RqYILVtcpNQ/story01.htm:
Istraživanje američkih birača svjetskog javnog mnijenja pokazuje da je Fox News gledatelji su znatno više nego neinformirana potrošača vijesti iz drugih izvora. Jedan od najzanimljivijih pitanja je o predsjednik Obama's rodno mjesto. 63 posto Fox gledatelji vjeruju Obama nije rođen u SAD-u (ili da je nejasno). U 2003 sličnog istraživanja o ratu u Iraku pokazala je da Fox gledatelji su ponovno manje znanja o toj temi od prosjeka. Neka plamen rat početi!

Pročitajte više ove priče na Slashdot.




Unboxing Ninje kick back četvrti zid za Nexus S

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/12/16/unboxing-ninjas-kick-back-the-fourth-wall-for-the-nexus-s/:
Kada je YouTube video nije YouTube video? Svaki tako često, promocija pops gore na site koji misli izvan okvira, da tako kažemo. U čast Nexus S (tj. najbolje android telefon vani do sljedećeg najbolje android telefon izlazi), Google je ponovno udružio s Patrickom Boivin i njegova fukara grupa malih nindža - prethodno nam pokazuje pravi Unboxing snaga na Nexus Jedan paket . Mi ne želimo pokvariti zabavu, tako da samo klikati i uživajte ... i nakon što je sve rekao i učinio, držati oko vanjska strana za nunchuks. Vjerujte nam.

Unboxing Ninje kick back četvrti zid za Nexus S prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 16 pro 2010 00:47:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink SlashGear | izvor YouTube | Pošalji ovaj | Komentari