utorak, 12. travnja 2011.

<em>Hobit</em> Snimanje na 48fps

Zanimljive vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/Jc8Z2o9V24g/emThe-Hobbitem-Filming-at-48fps:
Anonimni čitatelj piše: "Peter Jackson najavio je preko svog Facebook stranici da se Hobbit pucao na 48 sličica u sekundi, ameliorating '3 D glavobolje 'da su mnogi gledatelji žalili na u posljednjih nekoliko godina za bum-formatu. Film je je pucao i projicirane na 24fps od 1920-ih, s iznimkom Douglasa Trumbull je 60fps 'ShowScan' format, koristi se za Universal Povratak u budućnost vožnje, među ostalima. Jackson se predviđa da rasprostranjenog usvajanja 48fps tijeka rada ne samo da može poboljšati 3D ali i opće kino iskustvo, iako to može zaraditi samo neke unatrag izgleda kritičara. Ali, sve do digitalne fotografije glavnice u potpunosti uzurpira celuloid, to može biti dobra vijest za Kodak, koji sada imaju još više razloga da oplakuju smrt Stanley Kubrick. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Studenti tvrde novi rekord savijanja papira

Zanimljive vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/5dIiNYPIcf8/Students-Claim-New-Paper-Folding-Record:
Skupini od 15 učenika, zajedno sa svojim učiteljem tvrde novi rekord savijanja papira. Skupina tvrdi da su propali (u istom smjeru) 13000 metara toaletni papir na pola 13 puta, razbijanje stari rekord 2002 od 12 puta. Iz članka: ". [Učitelj] Tanton je vodeći studenata iz svetog Marka na pokušaje da se oboriti rekord za pet godina, ali nakon nekoliko neuspjelih pokušaja, Tanton pitao klub MIT origami, OrigaMIT, da mu pomogne i njegovi učenici dobiti pristup na MIT-Infinite koridor ".

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


AT &amp; T Snižava pristup podacima samo $ 500/GB

Zanimljive vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/GKVRzaP5UwY/ATampT-Lowers-Data-Access-To-Just-500GB:
GMGruman piše: "Bez sumnje, u potez pokazati kako imaju manje nositelji (nakon što kupi T-Mobile) će biti dobro za američke mobilne klijente, AT & T je najavio niži podataka cijene za kupce ne na ugovor: Na po-gigabajt osnovi, GoPhone Korisnici će platiti samo 500 dolara umjesto prethodnih 5.000 dolara. Takav posao. cijena je zaista manji, ali čak i najbolji izbor za takve korisnike je pet puta više nego obični korisnici plaćaju. A s obzirom da je pay-as-you-go cijenama što siromašnima i ljudima koji žive paycheck to paycheck korištenje, rezultat je onih koji si mogu priuštiti najmanje još platiti daleko najviše. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Opera 11,10 pokrenuta s tvrtke &#39;najskuplja oglas ikad&#39;

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/04/12/opera-11-10-launched-with-companys-most-expensive-ad-ever/:
Opera je oduvijek bio malo preglednika koji bi mogao, a tvrtka je sada obuhvaćajući tom duhu više nego ikad sa svojim novim oglasne kampanje za samo-izdan Opera 11,10. U tom smislu, to je pokrenula novu oglasnu kampanju da se ponosno pohvaliti je da je najskuplji ikad - rekordnim $ 8,517.26, uključujući i težina 1.500 dolara da splurged na neke "trendy Švedski odjeću." Naravno, preglednik sama je prava priča ovdje i, dok je inkrementalni nadogradnju, to ne pohvaliti nekoliko prilično velikih nove značajke, uključujući i podršku za Google-ov novi WebP format slike, "SpeedDial" za svoje omiljene web stranice, i turbo mod koji obećava da će se zbiti i učitavanje web stranice brže kada ste na sporoj vezi. Samo kako se to radi? Mi ćemo pustiti Opera's Christen Krogh objasniti u ne-troškovi-poštedio video nakon pauze.

Nastaviti čitanje Opera 11,10 pokrenuta tvrtke 'najskuplja oglas ikad'

Opera 11,10 pokrenuta s tvrtke 'najskuplja oglas ikad' prvobitno pojavio na Engadget o Thu, travanj 12, 2011 15:36:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Opera | Email ovu | Komentari

Garmin Forerunner 610 uvesti, svoj prvi zaslon osjetljiv na dodir GPS sat za trkače (video)

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/04/12/garmin-intros-the-forerunner-610-its-first-touchscreen-gps-watc/:
Tijekom godina, Garmin je poboljšao svoju liniju za Forerunner GPS satova, nudi nešto za svakoga s grafovima , pa čak i crtica o ' ružičaste . No, novi, vitak-dolje Forerunner 610 je prvi touchscreen značajke koje možete iskoristiti za okretanje izbornika umjesto osjećaj oko za domaćin minijaturna gumba. Za vaš $ 350, to će prikazati udaljenost, vrijeme koje je proteklo, a tempo sve na jednom zaslonu, iako možete dodati druge podatke, kao što je broj otkucaja srca. 610 je također prvi u skladu s run / hoda upozorenja, koja se čuva Auto Lap i druge značajke aktivne čak i kada se otkrije da ides. Kao i uvijek, možete uploadati vaše prometuje na web-u bolan detalj, ali ovaj sat skače na socijalnu bandwagon sa "Virtualna Racer", Nike Running -esque zajednice gdje možete usporediti vaše statistike sa strancima '(ili samo pokušati najbolje svoj PRS, ako ne igraju slično).

Nakon prijave neke epske radi s touchscreen Nano , mi bismo biti znatiželjan da vidim kako reagira na zaslonu je nakon prstima postaju znojni, iako Garmin obećava da će dobro raditi kroz znoj, kišu, i touchscreen-friendly rukavice. To je dostupan na Garmin's site, iako predlažemo Vam hardcore trkača provjeriti DC Rainmaker na pregled u nastavku: to je sve što ste željeli znati o 610, ali su se bojali pitati, uključujući i usporedbu snimke s ostalim preteče i rukavica test.

Nastaviti čitanje Garmin Forerunner 610 uvesti, svoj ​​prvi zaslon osjetljiv na dodir GPS sat za trkače (video)

Garmin Forerunner 610 uvesti, svoj ​​prvi zaslon osjetljiv na dodir GPS sat za trkače (video) prvobitno pojavio na Engadget o Thu, travanj 12, 2011 14:04:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Garmin | Pošalji ovaj | Komentari

Pukotina BlackBerry playbook priručnika za obuku pojavi online, Bill Belichick viče &#39;nevine!&#39;

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/04/12/leaked-blackberry-playbook-training-manual-appears-online-bill/:
Twiddling Vaše thumbs u očekivanju sada da ste smješteni vaše playbook naručiti ? Zašto ne sebe staviti na dobro koristiti učeći da prašnjavom lubanje kako ga koristiti? Na prvi pogled, ovaj vodič za malo prodavači izgleda kao da je mogao biti izbačen zajedno po nas , zajedno s turneje u lukama i koristan podsjetnik koji možete koristiti zaslon osjetljiv na dodir u oba krajolik i portret modu. Ali to je u dijelu prodaje simulacije da stvari stvarno početi da biste dobili zanimljiv. Za sve govori o tome kako playbook je očito pratitelj za vlasnike BlackBerry, to je jasno RIM dobio dopis o tome da je prihvatljiv za potrošače, previše. Na primjer, tvrtka radije ponavljanja reći da "pruža fantastične multimedijske, pravi multitasking, i pristup cijelom internetu - bez iznimke", ". [To] vam daje poslovne alate morate promijeniti način na koji radite", nego Hit izvor link da se upozna i ne plaćaju pozornost - kao što su trećeg razreda pravopis sat ili posjetite na DMV, to dolazi s kviz (ili osam).

[Hvala, Velkcro]

Pukotina BlackBerry playbook priručnika za obuku pojavi online, Bill Belichick viče 'nevine!' prvobitno pojavio na Engadget o Thu, travanj 12, 2011 14:27:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink N4BB , BerryReview | izvor RIM | Pošalji ovaj | Komentari

Smanjenje Utjecaj smrti u Sci-fi

Zanimljive vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/yLtO9wzJKag/The-Decreasing-Impact-of-Death-In-Sci-fi:
brumgrunt piše: "Jesu li znanost pokazuje fantastike TV i filmove overusing smrt kao zaplet uređaj? I, više je najvažnije, učiniti bilo koji od nas vjeruju da mrtav lik je stvarno mrtav bilo više?"

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Kako Napadači će se koristiti protiv vas Epsilon podataka

Zanimljive vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/nAq6xDfDLuQ/How-Attackers-Will-Use-Epsilon-Data-Against-You:
Trailrunner7 piše: "Što bi kriminalci koji su provalili u Epsilon učiniti s popise e-pošte su? Najjednostavnija stvar za napraviti je prodati tih skupova podataka na crnom tržištu ili, potencijalno, na konkurente žrtve tvrtki. Prema najnovijim podacima iz podataka breaches.net, iznosi su do 57 kupaca, uključujući kreditne kartice provideri s branded kartice - Visa (obavijesti poslane za najmanje 3 karte), svjetska financijska mreža narodne banke (12 kartice) i Citigroup (3 kartice) kriminalaca. mogu napraviti nešto novca ima i re-investirati u tehnologiju ili usluge za druge napore. Kada napadač je stekao uporište na jedan ili više sustava koristi svoj trag, oni mogu početi žetvu vjerodajnice. učestalost s kojom prosječnom potrošači koriste istu username / password kombinacije na više web lokacija je takva da je takva informacija može dovesti do pristupa drugim potencijalno postojeće račune na high-profile društvenih mreža. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Treći svezak Skroman stigne, &#39;Frozenbyte&#39; Edition

Zanimljive vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/djGX6tBEBCY/Third-Humble-Bundle-Arrives-Frozenbyte-Edition:
supersloshy piše "tim iza prosincu prošle godine uspješnog Skroman Indie svezak 2 (kao i originalni Bundle naravno) pokrenuli su još jedan paket, ali ovaj put to je sastavljen u potpunosti od igara od strane developer Frozenbyte, uključujući Trine, Shadowgrounds, Shadowgrounds: Survivor, pre-order za Splot, a prototip Jack Claw (uz izvorni kod). Sve igre (osim Jack Claw) su, kao i uvijek, dostupna za Windows, Mac i Linux-based operativnim sustavima i bez DRM-a. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Kina doziva SAD Sloboda interneta

Zanimljive vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/bACG9q8PUIU/China-Calls-Out-US-On-Internet-Freedom:
rsmiller510 piše: "U slučaju zanimljiv lonac pozivanje kotlić crne, kineska vlada objavila izvješće kritizira američke vlade da su licemjeri, gdje Internet slobode bio zabrinut - kritiziraju druge za pucanje dolje, ali kruže kola kada se uključuje američke unutarnje sigurnosti (Wikileaks bilo tko?). I Kinezi bi mogli imati mjesto. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Igra Žanrovi - Opisne ili ograničenja?

Zanimljive vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/iDG0FiYAaCo/Game-Genres-mdash-Descriptive-Or-Restrictive:
Mišljenju komad u Rock, Paper, sačmarica pitanje je li način na koji smo svrstati video igre granice kreativnosti i inovativnosti u razvoju igre. "Ako sljedećeg Modern Warfare uveo dramatično različitim temama, bilo bi uzavreo. Naravno, postavite ga na Mjesecu, ali pobrinite se Ja sam roktati nakon NPC koji su dobili da igraju igre, ili ću psovati vas na internet. " Autor sugerira da je porast casual igara može djelomično pripisati njihovim tvorcima spremnost prekinuti s utvrđenim temama i stapaju različite vrste igre. "Postoji ogroman rizik za zamućivanje. To čini igru ​​teže na tržištu, prkosi kupaca očekivanja, a to zahtijeva educiranjem šire javnosti. To je sigurno da bi još jedan COD klon, jer smo svi ih znaju i što im je činiti. I si ono što želimo! No, kao dijete koje nikada nije pokušao novu hranu, odbijajući ga jesti zato što je drugačiji dovodi do vrlo ograničeno i dosadno nepca. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Microsoft gura van pregled graditi Internet Explorer 10 (video)

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/04/12/microsoft-pushes-out-preview-build-of-internet-explorer-10/:
Sretna sa svojim sjajnu novu kopiju Internet Explorer 9 ? To je već zastario - Microsoft pravedan najavljen Internet Explorer 10 na svojoj MIX Developer konferenciji u Las Vegasu, a ako ste trčanje Windows možete dograbiti žlicu upravo sada i uzorak rano okus. Možete preuzeti novu platformu Prikaz odmah na Microsoft's Test Drive stranicu i vidjeti gdje je tvrtka ide s ovim ranim iteracija, koji dodaje podršku za dodatne web standardima kao što su CSS gradijentima i CSS3 Fleksibilni Box izgleda. Prema press release, gospodin po imenu Dean Hachamovitch upravo objavio novi preglednik na MIX pozornici, ali mi zapravo gledate ga govori upravo sada, i ... on nije sasvim tamo još. Mi ćemo vam reći ono što on kaže.

Update: Video nakon pauze!

Update 2: Dean i Steven Sinofsky (predsjednik Windows podjele) doista su ga prikazuje off na pozornici, ali oni su samo obavlja istu Test Drive testovi mogli izvoditi kod kuće - ići dalje, znate da želite umoči svoj nožni prst u to HTML5 fishbowl.

Nastaviti čitanje Microsoft gura van pregled graditi Internet Explorer 10 (video)

Microsoft gura van pregled graditi Internet Explorer 10 (video) prvobitno pojavio na Engadget o Thu, travanj 12, 2011 00:15:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Microsoft | Pošalji ovaj | Komentari

Fellow Hakeri Blast Geohot za Sony nagodbu

Zanimljive vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/y3DwcunuSOc/Fellow-Hackers-Blast-Geohot-For-Sony-Settlement:
RedEaredSlider piše "hacker koji su se naselili uz Sony nakon što je tvrtka ga je tužila za modificiranje svoje PlayStation 3 konzola je uzimajući puno oštra kritika za ne uzimajući u borbi dalje." Night Breed "[napisao]" Tako je u osnovi ste podmiriti za posao i uzeo ljudi novac, dajući im lažne nade rješavanja njihovih prava? Što da li vi namjeravate učiniti s novcem koji je donirala vam dati jastuk za pravnu bitku? Nadam se da će se plaćati sve te ljude nazad budući da očito nije živio do svoje riječi. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.