utorak, 11. siječnja 2011.

Louis Vuitton mobitel kopče je varka, potencijalno štetni za vaše muškosti

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/01/11/louis-vuitton-cellphone-belt-buckle-is-fake-potentially-harmful/:
Ovaj Louis Vuitton mobitel kopču nam dolazi putem Kine i okuplja dvije stvari koje nikad ne bi trebao biti u kombinaciji: lažne dizajnerske pojasevi i bežične komunikacije. Prije svega, da smo svi čuli upozorenja o veličini blizina naše dijete odluka; drugi, mi smo prilično sigurni da uzimajući svoj remen off svaki put kada se pozvati samo neće dovesti do frustracija, ali neke prilično čudno izgleda u podzemnoj željeznici, i konačno, to je lažna. Gledaj, to nije kao što smo anti-višak ovdje, ali čini nam se kao solid gold mobitel je daleko više praktičnih ulaganja. Ova vrlo smiješno čudna je očito dolazi kompletan s Bluetooth slušalice i ugrađeni u kameru, a podržava dual kartica stanju i TF kartica ekspanziju. Znate kako se osjećam o tome, ali ako morate, tu je video nakon skoka.

Nastaviti čitanje Louis Vuitton mobitel kopče je varka, potencijalno štetni za vaše muškosti

Louis Vuitton mobitel kopče je varka, potencijalno štetni za vaše muškosti prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 11 siječanj 2011 17:33:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor SKOPJE, Gadget | Pošalji ovaj | Komentari

Evolucija Batmobile

Zanimljive vijesti prikaza u http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/6-kBAJCDW5w/story01.htm:
Primijetio sam ovo slatko grafički praćenje evolucije Batmobile da sam proveo prilično smiješno dugo vremena bulji u. Pročitao sam moj udio Batman, ali postoje tona dizajne koji nisam vidio.

Pročitajte više ove priče na Slashdot.




ASUS Wavi Xtion gibanje očitavanje sustav upravljanja demoed na CES-u (video)

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/01/11/asus-wavi-xtion-motion-sensing-control-system-demoed-at-ces/:
ASUS ne može biti nigdje u blizini spreman za Wavi Xtion udariti police u maloprodaji (mi smo sluha Q2 2012), ali to nije zaustavilo našu braću na at Engadget Španjolski od plomba za ruku-na demonstracije na CES. Mi ćemo vas rado poštedio detalje o tome kako to radi, ali u praksi, saznali smo da je prilično sličan Kinect . Nije šokantno s obzirom da PrimeSense je iza oba polja , ali prije svega razlika, čini se, vrijeme reakcije. ASUS 'rješenje je ne sasvim kao lijep kao Kinect, biti sporiji prepoznati i prevesti gibanja u ispitivanju. Naravno, mi ne bismo očekivali proizvod koji je 18 mjeseci iz masovne proizvodnje da se u potpunosti na vrhu svoje igre, ali slobodno glavu na prošlost pauzu da vidi točno ono što mislimo.

Nastaviti čitanje ASUS Wavi Xtion gibanje očitavanje sustav upravljanja demoed na CES-u (video)

ASUS Wavi Xtion gibanje očitavanje sustav upravljanja demoed na CES-u (video) prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 11 siječanj 2011 16:52:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Engadget španjolski | Pošalji ovaj | Komentari

Assange mogla suočiti izvršenja ili Guantanamo Bay

Zanimljive vijesti prikaza u http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/m-ERJWiKTwc/story01.htm:
Anonimni čitatelj piše: "WikiLeaker-u glavni Julian Assange lica stvarne opasnosti da bude pogubljen, ili posustaje u logoru SAD-u zatvoru u zaljevu Guantanamo, ako, kao rezultat njegova izručenja u Švedsku, on završi u rukama Amerikanaca, njegovi odvjetnici tvrde. U kostur sažetak Assange obrane, posted on-line, Assange odvjetnici tvrde da je vjerojatno da će SAD tražiti njegovo izručenje 'i / ili ilegalni rendition "iz Švedske. U Sjedinjenim Američkim Državama "održat će se stvarni rizik da ga u pritvoru u zaljevu Guantanamo, ili negdje drugdje", njegovi odvjetnici pisati. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.




BAE-a laseri slijepa morima gusare, imati nikakvog utjecaja na ledu Pirates

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/01/11/baes-lasers-blind-high-seas-pirates-have-no-effect-on-ice-pira/:
BAE Systems ima svoje ruke u neke prilično luda istraživanja u prošlosti, iz Bug Botovi na plašt nevidljivosti razvoj i još mnogo toga. No, kao i ovaj sljedeći predmet implikacije za naše planirane distopijski gadget zajednice na otvorenom moru (mislim Waterworld-susreće-Engadget Show), uzeli smo obavijest tout de suite. Biti prodali kao ne-smrtonosno zastrašuje da gusari, srce broda-based sustav je Nd: YAG laser koji se može koristiti za odvratiti od napadača više od pola milje udaljeno - te ih dezorijentirati na bliže rasponima. "Učinak je sličan, kada pilot napada iz pravca sunca", rekao je BAE-a Roy Evans. "Odsjaj od laser je intenzivan dovoljno da bi ga nemoguće cilj oružja kao što AK47s ili RPG, ali nema stalni učinak." Wild, ha? Provjerite PR nakon pauze za potpuni nisko-dolje.

Nastaviti čitanje BAE-a laseri slijepa morima gusare, imati nikakvog utjecaja na ledu Pirates

BAE-a laseri slijepa morima gusare, nemaju utjecaja na ledu Pirati prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 11 siječanj 2011 16:30:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink BBC | | Pošalji ovaj | Komentari

Intervju s C + + Stvoritelja Bjarne Stroustrup

Zanimljive vijesti prikaza u http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/KliwKXB6qag/story01.htm:
DevTool piše "Bjarne Stroustrup govori o predstojeći C + 0 x standard i nadolazeće značajke ona donosi, teškoće standardiziranja programskih jezika uopće, izračunavaju rizike da Odbor za standarde mogu priuštiti da se s novim značajkama, pa čak i svoj novi Godina rezolucijama. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.




U Google mornarice

Zanimljive vijesti prikaza u http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/h2tYBWrzXTk/story01.htm:
. Theodp piše "već nakon sastavljen privatni Air Force, Google's top execs se sada čini da se okreće njihovu pažnju na izgradnju osobne ratne mornarice Na kraju računati, CEO Eric Schmidt supruga okupili stabilan tri klasične utrke brodovima - Swan 80 Selene, 46-noga W-klase Equus i Alerion Mischief Možda. da ne bude preforsirali, tisak izvješćuje da Google osnivač Larry Page samo snapped up 45 milijuna dolara superyacht zove Senses iz Novog Zelanda biznismen Sir Douglas Myers, koji se osvrnuo na razmetljiv -još-strašan jahte kao i njegov 'avantura brod. " Kao što Google voli reći, 'samo najnovije korake u Google's opredjeljenje za čiste i zelene energije budućnosti. " Dakle, ne Google execs jedu svoju ugljik otisak noge dogfood kalkulator? " Sve što znam je li Larry želi otići ribolov, ja ću donijeti mamac ili on može doći ovdje i ribe na Zen pontonski čamac. To samo jednom procurila, motor obično počinje desno gore, i dok nema Helipad, volio bih gledati nekoga probati.

Pročitajte više ove priče na Slashdot.




WP7 ažurirati brže app vrijeme učitavanja, kopirajte i zalijepite je pravi, puštanje datum ostaje nejasan

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/01/11/wp7-update-with-faster-app-load-times-copy-and-paste-is-real-r/:
Kao što je objašnjeno prije , Windows 7 Telefon je postavljen za puštanje veliki update kasnije ove godine, ali čini se da dečki u Redmondu napokon mogu biti spremni za slanje OS osvježiti koji će značajno poboljšati postojeću WP7 korisničko iskustvo. Prvo i najvažnije, kopirajte i zalijepite je uključen, što s obzirom koliko dugo smo čekali za to funkcionalnost, će biti više nego dovoljno da se smiriti većinu. Ažurirati, međutim, također obećava bitno niže vrijeme učitavanja za third-party apps zbog poboljšanja u upravljanje memorijom. Mi nemamo podatke o specifičnim ugađanje napravio, ali općenito, promjene se dodijeliti više memorije za pre-loading aplikacija ubrzati stvari značajno. Tko zna kada će korisnici dobiti nadogradnju, ali ovdje je u nadi da je prije nego kasnije. Proviriti video nakon pauze da vidite samo koliko brže ćete doći do vaše početi honanje Voće ninja vještine kada raspoloženje štrajkova.

Nastaviti čitanje WP7 ažurirati brže vrijeme učitavanja app, kopirajte i zalijepite je pravi, puštanje datum ostaje nejasan

WP7 ažurirati brže app vrijeme učitavanja, kopirajte i zalijepite je pravi, datum izlaska ostaje nejasan prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 11 siječanj 2011 14:41:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink WMPoweruser | izvor AnandTech | Pošalji ovaj | Komentari

Best of CES 2011

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/01/11/best-of-ces-2011/:
Možda, samo možda , ste primjetili da Engadget premješteno prošlog tjedna Grad grijeha za CES 2011 . Oh da, postavili smo kamp u dvostrukim širok prikolica, liveblogged naša srca out, češljana show katu, i radio naš stražnji završava off vam donijeti više vijesti gadgeta nego li ikada pomislili moguće. To je istina, mi smo napisan preko 720 postova ( 40 ili tako o tabletama sam!), pucao je više od 180 videa , a vi donio preko 350 foto galerije u posljednjih sedam dana. To je tonu tehnologije novosti i proizvode, ali naravno, samo one neke su bili u mogućnosti da se izdižu iznad ostalih i držati u našoj kolektivnoj zastrašujuće košnica-uma. Sa taj je rekao, da smo usklađeni naš godišnji najbolje popisa za vas, tako hit break i blagdan oči na ono što su dužni da se neke od najboljih proizvoda od nove godine.

Nastaviti čitanje Best of CES 2011

Best of CES 2011 prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 11 siječanj 2011 15:02:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji ovaj | Komentari

ISP Upozoriti Europa - Web Blocks ne rade

Zanimljive vijesti prikaza u http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/B8FlX2CUnSY/story01.htm:
Mark.JUK piše "europskog internetskog davatelja usluga Association (EuroISPA) upozorila je danas Europska unija (EU), koja planira usmjeren na rješavanje online seksualnog zlostavljanja djece sadržaja, koji predlaže da ISP-ovi u snagu usvajanjem obvezne web blokiranja (cenzura) tehnologija, će ne rade jer se takve metode su lako zaobići, ISP-a može se odnositi na vaše oči, ali svatko može i dalje se povez preko očiju od Umjesto EuroISPA je pozvao na MEP-a da razmotri trajno uklanjanje internet temelji seksualnog zlostavljanja djeteta sadržaj na izvoru, iako je to također radi u. problema kada serveri se nalaze izvan svoje nadležnosti. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.




Kako vam predočiti 100 GB Google tekstualnih podataka?

Zanimljive vijesti prikaza u http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/lRQnkESVHZc/story01.htm:
Anonimni čitatelj piše: "Tu je nevjerojatna serija grafikoni koji vizualizira trigrama i bigrams, dijelove rečenica koji su izvađeni iz Google web skupa podataka. Grafova označite riječ udrugama i učestalost kojom se njima koriste na web stranicama. Chrisa Harrisona s Carnegie Mellon University pronašao, na primjer, da je riječ "on" često je vezan za 'tvrdi,' a 'ona' nalazi se često "voli". Tu su i riječ-odnos ljestvice koji ističu riječi koje se koriste u kombinaciji s njihove suprotnosti, kao što su dobre i loše, mir i rat, i PC i Mac. " Ima puno tih stvari, i oni su zaista zanimljivo za pregledavanje putem.

Pročitajte više ove priče na Slashdot.