srijeda, 1. prosinca 2010.

ViewSonic V3D241wm, računalnog monitora s 3D tehnologijom

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.tecnoka.com/perifericos/viewsonic-v3d241wm-un-monitor-para-ordenador-con-tecnologia-3d/:

ViewSonic ne želi biti ostavljeni i predstavio novi monitor koji ima modni tehnologije u ovom trenutku, 3D.

V3D241wm Viewsonic ima 24-inčni LED panel sa latencija 2 ms, 300 candelas svjetline, kontrasta 20.000.000:1 i 120Hz refresh rate, frekvencija ovisno o proizvođaču uživati u 3D sadržaja pomoću polariziranih stakala uključeni u ovaj monitor.

U ovom trenutku ne znamo što će cijena biti u eurima, ali u Velikoj Britaniji se prodaje za oko £ 330, koji se po trenutnim stopama koje će biti oko 376 €, iako ne možemo ovo se cijeni kada je u pitanju da se prodaje u Španjolskoj.

Više | Viewsonic

Napad Trojanski Pisači

Zanimljive vijesti prikaza u http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/yxQ-8xo7M1U/story01.htm:
snydeq piše "Sigurnost profesionalci su prislušni trojanski konj pristupne točke zaogrnut u pisači i ostala uredska oprema da se infiltrira klijente koji žele da im obranu testiran, InfoWorld izvješća. Napadači obučeni u uniforme IT dobavljač spadati pisači za tvrtke za test-drive. Nakon uređaj je spojen na mrežu, penetracija testeri su platforma iza bilo perimetar obranu iz kojeg se napada. 'možete staviti svoj okvir unutar pisača ladicu i zalijepiti ga zatvoriti, a tko će primijetiti da postoji jedan ili dva ili tri napajanja kabeli izlazi? ' jedan istraživač sigurnosti kaže metode. varijanta napada, predstavio Errata Security na konvenciji Defcon sjeckanje, koristi napad-alat-natovaren iPhone poštom na cilj tvrtke da se unutar tvrtke mrežu obranu. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.




FTC Predlaže Ne Popis pjesama za web

Zanimljive vijesti prikaza u http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/fKcngCJyPZo/story01.htm:
Anonimni čitatelj piše: "Savezna Trade komisija predložila je dopuštajući korisnicima da odluče iz vlasništvo njihovih online aktivnosti prate u srijedu u sklopu agencije preliminarnom izvješću o potrošačkim privatnost. FTC predsjednik Jon« Leibowitz »je rekao da bi radije za kreatora popularnih web preglednicima se s postavljanjem na vlastitu koji će omogućiti potrošačima da se isključiti iz vlasništvo njihovih pregledavanja i pretraživanja navike prati. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.




Hidepon Radovi turbina vlak: dovoljno mali da se sladak, dovoljno velik za vožnju

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/12/01/hidepon-works-turbine-train-small-enough-to-be-adorable-big-en/:
Pa, ne uvijek kucati za Japan ne uzimajući u obzir apsolutno sve. Dom za neke od svjetskih najvećih , najčišće i najbrže vlakove je također dom za jedan od najvažnijih minuskula, ali za razliku od one igračke ćete razmotati tijekom blagdana, ovaj loš dječak zapravo služi bona fide svrhu. Dizajniran i showcased by Hidepon radovi, izum vidite gore je zapravo plinska turbina-powered model vlak, i dok je mali dovoljno donijeti osmijeh na vaše dijete lice, to je veliki / dovoljno snažan da se zapravo vodi od jedne lokacije do sljedeći. Samo problem? Plaćanje za željezničku infrastrukturu.

Nastaviti čitanje Hidepon Radovi turbina vlak: dovoljno mali da se sladak, dovoljno velik za vožnju

Hidepon Radovi turbina vlak: dovoljno mali da se sladak, dovoljno velika da se vozimo prvobitno pojavio na Engadget o srijeda, 1. prosinac 2010 14:21:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink OhGizmo | izvor Hidepon Radovi , Mladost (Hidepon radova) | Pošalji ovaj | Komentari

GE oblici novi dom poslovne gospodarenje energijom u cilju premošćivanja "komunalno-potrošača jaz '

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/12/01/ge-forms-new-home-energy-management-business-aimed-at-bridging-t/:
GE očito je bio u gospodarenju energijom home business za neko vrijeme sada , ali to je pojačao svoju igru u prilično velikom način ovaj tjedan. Tvrtka upravo je najavio službeni stvaranje svojih novih Home Energy Management poslovanja (ili HEM), koji će pasti pod GE Appliances & Rasvjeta podjela, te će biti na čelu Dave McCalpin (na slici gore). Prema GE, novi posao će se fokusirati na pomaganje i potrošačima i komunalnih poduzeća upravljaju potrošnje električne energije i troškova, i to će nadgledati čitav niz GE proizvoda vezanih za gospodarenje energijom, uključujući i stvari kao što su tvrtke GeoSpring hibridni vruće bojler, razni uređaji , a njegov novi Nucleus energetski sustav upravljanja postaviti ići na prodaju iduće godine. Šef o prošlosti pauze za potpuni press release.

Nastaviti čitanje GE oblike novi dom menadžmenta energije poslovni cilj premošćivanje "komunalno-potrošača jaz

GE oblici novi dom za upravljanje poslovnim energije s ciljem premošćivanja "komunalno-potrošača jaz ' prvobitno pojavio na Engadget o srijeda, 1. prosinac 2010 14:42:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink CNET News | | Pošalji ovaj | Komentari

Sony Ericsson načinu pregleda uživo pregled

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/12/01/sony-ericsson-liveview-review/:
Ovo nije prvi put da je Sony Ericsson je zašao u području špijun poput Bluetooth ručni pribor, ali kao što svi znamo, prekomjeran cijene i ograničenu funkcionalnost značilo tih starih timeri nikada stvarno skinula. Ali sada, stvari mogu biti različiti: SE je svježe pečeni načinu pregleda uživo obećava da će ponuditi velikodušnu skup značajki - uz svoje Android uređaj 2.x - dok ide malo lakše na vaš novčanik. To je sigurno zvuči ukusna, ali prije nego što zgrabite svoj virtualni košaricu, biti dvostruko sigurni da pročitate našu punu pregled prvi ... odmah nakon prekida.

Nastaviti čitanje Sony Ericsson načinu pregleda uživo pregled

Sony Ericsson načinu pregleda uživo pregled prvobitno pojavio na Engadget o srijeda, 1. prosinca 2010 15:13:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji ovaj | Komentari

Torrent Korisnici Fight Back

Zanimljive vijesti prikaza u http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/FOWOE0VOjKs/story01.htm:
eonlabs piše: "Torrent korisnicima se krivi za nezakonito preuzimanje Farcry se bore natrag u 96 stranici tužbu, odvjetnici na Dunlap, Grubb, a Weaver se optuženi." iznude, prijevare propustima, mail prijevara, wire prijevara, računalne prijevare i zlostavljanja, iznudu, prijevaru na sudu, zloupotreba procesa, prijevara na Uredu za autorska prava, autorsko pravo zlouporabe, nepravedan obogaćivanje, i zaštita potrošača povrede. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.




RIM tuži Kik u Kanadi za povrede patenta

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/12/01/rim-sues-kik-in-canada-for-patent-infringement/:
Stvari pravedan je dobio malo više zagrijava u RIM / Kik spora: RIM je sada podnijeli kanadski slučaj kršenja patenta protiv tvrtke, samo nekoliko dana nakon što je izvukao Kik Messenger od BlackBerry App World zbog " prekršio ugovorne obveze. " Mi nemamo prigovora još, pa nismo sigurni što točno RIM-patent pokriva, ali to je pošteno kladiti se reći da je vjerojatno poruka vezanih uz - i to je vjerojatno sigurnije kladiti reći da RIM ne poigravate kada je u pitanju koje se bave potencijalnim prijetnjama BBM. Možete igrati s bikovima, dobivate rogove.

Nastaviti čitanje RIM tuži Kik u Kanadi za povrede patenta

RIM tuži Kik u Kanadi za povrede patenta prvobitno pojavio na Engadget o srijeda, 1. prosinca 2010 13:57:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji ovaj | Komentari

Sarah Palin 'Target Wikileaks Poput talibana'

Zanimljive vijesti prikaza u http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/Cq93cd90HlA/story01.htm:
DMandPenfold piše "Sarah Palin, koja je široko tipped kao mogući republikanski kandidat za predsjednika u 2012, rekao je osnivač Wikileaks Julian Assange treba loviti dolje na način oružanim snagama ciljaju talibana i Al-Qaede". To znači da bismo trebali potrošiti milijarde dolara, a ne ga uhvatiti? Dobar plan.

Pročitajte više ove priče na Slashdot.




Kolegica X7 PMP pregled

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/12/01/cowon-x7-pmp-review/:
Mi figured Kolegica je X7 neće gnjaviti prolazi kroz FCC-a labav ruke ako nisu planiranje na stvaranje Amerike debi u nekom trenutku, i siguran dosta, spomenute media player je gearing up za brod ovdje samo dva mjeseca nakon njegove južnokorejski otkriti. Tijekom godina, Kolegica je uspjela zadržati prilično pristojan pokriće u SAD-u, ali audio čistunaca priznati brand za svoje opredjeljenje za kvalitetu zvuka na sve ostalo. X7 je prostran (160GB), igrač s prilično veliki zaslon (4.3 inča) i svijetu premlaćivanja baterija dobra za desetak sati videa i do 103 sati audio. Da, puni dugi vikend je vrijedno. Kao i kod svega u životu, Kolegica je napravio neke žrtve kao i ovdje, nećete naći WiFi modul, ali ćete mjesto podršku za Bluetooth slušalice. Kako je to sve istresti? Pridružite nam se nakon pauze za našu punu pregled.

Nastaviti čitanje Kolegica X7 PMP pregled

Kolegica X7 PMP pregled prvobitno pojavio na Engadget o srijeda, 1. prosinca 2010 00:45:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor JetMall | Pošalji ovaj | Komentari

Adventski kalendar za Geeks

Zanimljive vijesti prikaza u http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/QIf-7r7iVbE/story01.htm:
bLanark piše: "Pa, kao djeca i odrasli diljem svijeta započinju svoj dan sa čokoladom, uz tradicionalni adventski kalendar, želio bih vas podsjetiti da postoji alternativa za geeks. kalendar Perl Advent će vam dati novu Perl vrh svaki dan sve do Božića. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.