četvrtak, 22. rujna 2011.

Sprint za pokretanje Direct Connect 2. listopada, potvrđuje mobilne Hotspot pokrovni sloj

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/09/22/sprint-to-launch-direct-connect-october-2nd-confirms-mobile-hot/:
Način Sprint je bio idući u zadnje vrijeme, mi smo izvjedljiv ako ima 'idući u biti ništa lijevo objaviti na svojoj 7. listopada strategiju ažurirati . Još jedan screenshot ima površinu, s pojedinostima sada Mreže namjere lansirati svoj ​​CDMA-based (čitaj: nema više identificirati) Direct Connect uslugu 2. listopada, s "Povećana pokrivenost" dolazi početkom iduće godine. Mi smo bili očekivali da će ga vidjeti u nekom trenutku ove zime , što znači Nextel alternativa je uzimajući gurnula iz prije roka. Uz to, mi bi trebao biti sluha vijesti u skoroj budućnosti o kompatibilnim uređajima poput Motorola admiral ili Kyocera DuraMax / DuraCore dvojac.

Nažalost, 2. listopada će biti ispunjen s obje radosnu vijest i loše, jer izgleda kao pukotina dopisa detaljno Sprint plan za kapu mobilne Hotspot dodati-na je pravo na cilj. Prijevoznik je svoje namjere službeno jutros, potvrđujući da će doista biti stavljajući 5GB po mjesecu remen na tethering radi s telefona, zajedno s prestar optužbi za 0,05 dolara po dodatnim MB koristi. Grandfathered dodataka nije opcija ovdje, tako da svaki tetherer već granatiranja iz 30 $ za privilegiju će se naći ograničena, kao dobro. No, pogled na svijetlu stranu: tablets ne odnosi se na podatke kapu, a na telefon podataka planova i posvećena mobilne širokopojasne pakete će ostati nepromijenjeni ... za sada, barem .

Sprint za pokretanje Direct Connect 2. listopada, potvrđuje mobilne Hotspot pokrovni sloj prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 22. rujna 2011 16:52:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor SprintFeed , BGR | Pošalji | Komentari

NTT DoCoMo mobilni pribor miris tvoj dah, kažem vam staviti hamburger dolje (video)

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/09/22/ntt-docomos-mobile-accessories-smell-your-breath-tell-you-to-p/:
Bolesna od vaših prijatelja govoreći pogledate masti u tim trapericama? Očigledno, NTT DoCoMo osjeća svoje boli i ima za cilj swap out peer kritiku smartphone objektivnost. Prikazano od prije CEATEC Japan 2011 (godišnja elektronike sajam), operator je oblozi off nekoliko mobilni temelji pribor, od gama zraka i UV svjetlo praćenja telefona slučajevima breathalyzer kao dodati-na za mjerenje tijelo mast (plaćati pozornost, HTC rima ?). Bilo je i par aplikacija na ruci za provjeru slike hrane od kalorija baze podataka la Google zaštitne naočale, a AR implementacije za vremenske usluge na tablets. Nije jasno da li zapravo japanski prijevoznik namjerava izdati ove inovacije na masovno konzumiranje javnost, ali kao i sa svim stvarima tech u tom kutku svijeta, oni su sigurni da biste dobili prije nego što smo ikada učiniti. Skoči prošlosti pauzu za video zaviriti u Nippon u puzanja prema autostopere Vodič stilu bežični svijet.

Nastaviti čitanje NTT DoCoMo mobilni pribor miris tvoj dah, kažem vam staviti hamburger dolje (video)

NTT DoCoMo mobilni pribor miris tvoj dah, kažem vam staviti hamburger dolje (video) prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 22. rujna 2011 17:09:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink TechCrunch | izvor Penn-Olson | Pošalji | Komentari

Volonterski znanstvenici otkrili dva moguća planeta, reći NASA je propustio mjesto

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/09/22/volunteer-scientists-discover-two-possible-planets-tell-nasa-it/:
Dokazivanje to nije sve o obra-Mah-obrazovanje, grupa povremeni zvijezde gazers ima naišli na ono što dobro može biti par novih planeta. Nastavno na igrače 'uspjeh s kompliciranim medicinske zagonetke , vojska od 40.000 online volontera astronomije štreberi se prijavili za projekt Planet lovci pomoći mina kroz NASA podataka. Jedan od mogućih planeta otkrili su je otprilike dva i pol puta veličine Zemlje, dok je drugi nevjerojatnih osam puta veća od ove revolving lopta plave i zelene zovemo dom. Projekt koristi podatke iz NASA-Kepplerom teleskop, koji registrira promjene u svjetlini kao objekti prolaze ispred udaljenih zvijezda - postava koja je pomogla znanstvenici otkrili 1.235 potencijalnih stranih planeta u prva četiri mjeseca. Očito je, međutim, tehnologija nije savršen, što je gdje projekta muggle volontera (uz pomoć Oxford i University of Chicago istraživača) dolaze u. Bili su češljanje kroz NASA-inog čitanja i sada su filtriranje kroz sljedećih 90 dana Kepplerom opažanja.

[Slika kredit: NASA ]

Volonterski znanstvenici otkrili dva moguća planeta, reći NASA je propustio mjesto prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 22. rujna 2011 15:29:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji | Komentari

Engadget Intervju: Lala i boja osnivač Bill Nguyen

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/09/22/the-engadget-interview-lala-and-color-founder-bill-nguyen/:
Bill Nguyen zrači entuzijazmom. To je konstanta i zarazne, a kada on pokušava prodati na njegov najnoviji projekt, teško je ne uzbuđen - ovo sam izgleda dovoljan razlog da žele čovjeka na svoju momčad. Nguyen je također više nego njegov udio iskustva naslova početnike - neki su čak otišli tako daleko kao što opisuje Houston materinjem kao "serijski poduzetnik", sigurno ne protežu, nakon što je osnovan Onebox.com i Seven mreže rano u svojoj karijeri.

To je bio stvaranje Lala , međutim, da doista stavi Nguyen na karti. Usluga je osnovan sredinom '00s, oko pojma CD zamjene, korisnici mailing fizički diskova jedna drugoj u malim crvenim i bijelim Netflix poput koverte. Mjesto pomaknuo zupčanici ubrzo nakon, što se ponovno rodile kao streaming usluge. Koncept je rođen od Nguyen je obično utopijska vizija slobodne streaming glazbe, u nadi da će potaknuti kupi među posvećen publiku - stvarni proizvod, nije iznenađujuće, bio je daleko više od kompromisa, ograničavanje struje korisnicima koji nisu već da glazba pohranjena u svoje računalo. Pročitajte našu punu intervju nakon prekida.

Nastaviti čitanje Engadget Intervju: Lala i boja osnivač Bill Nguyen

Engadget Intervju: Lala i boja osnivač Bill Nguyen prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 22. rujna 2011 15:53:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji | Komentari

HP imena Meg Whitman novi predsjednik i glavni izvršni direktor, Leo Apotheker daje boot

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/09/22/hp-names-meg-whitman-new-ceo-gives-leo-apotheker-the-boot/:
Meg Whitman Pa, nakon manje od godinu dana na posao kao HP-top pas Léo Apotheker je out, i bivši eBay CEO i jedan put kandidat za guvernera Kalifornije Meg Whitman je u. potez bio je jedva neočekivano, ali vrlo brzo evoluirao iz tih mumblings i glasine da punopravno činjenica danas poslijepodne. Prvotno je očekivati ​​da bi samo Whitman se povlači kao privremeno rješenje - samo druga osoba prolazi kroz revolving vrata na ulazu u CEO ured. No, Whitman, struja član upravnog odbora, u za dugo vući. Ona je intenzivirao u na presudno i pomalo teško vrijeme za kompaniju koja je vidio svoju cijenu dionica padnu 47-posto, na 1,2 milijarde dolara mobilnim OS koprcati i razmišlja vrti od svojih računala poslovanja . Ona nije stran kontroverzi (jednostavno vidi da joj kratke mandata s Goldman Sachs), i bio je sastavni dio u rastu eBay iz startup sa samo nekoliko desetaka članova osoblja jedne od najpopularnijih odredišta na internetu - tako, barem ona navikla da ima nekoliko krivulja kugle bačeno njezin način. U priopćenju danas, Whitman je rekao da "Ja sam počašćen i uzbuđen voditi HP vjerujem HP pitanja -.. To je stalo do Silicijske doline u Kaliforniji, zemlji i svijetu" Tvrtka je press release je nakon pauze.

Nastaviti čitanje HP imena Meg Whitman novi predsjednik i glavni izvršni direktor, Leo Apotheker daje boot

HP imena Meg Whitman novi predsjednik i glavni izvršni direktor, Leo Apotheker daje boot prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 22. rujna 2011 16:06:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji | Komentari

Nadzor slučaja može otkriti FBI-tehnike praćenja Cellphone

Zanimljivi vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/jrVhZNUgMR0/Surveillance-Case-May-Reveal-FBI-Cellphone-Tracking-Techniques:
glittermage piše "WSJ izvješća o tijeku slučaja o navodnom 'Hacker" Daniel David Rigmaiden, s obzirom na vlade alata koji se koriste za praćenje mobilne uređaje sa ili bez naloga. Sudac može dopustiti Daniel da se brani protiv vladine tvrdnje stavljajući tehnologija na svjetlo. Zvuči dobro za mene. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Facebook predstavio Timeline, izmjene Otvori Graf

Zanimljivi vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/Fyk9vKa6JjE/Facebook-Unveils-Timeline-Updated-Open-Graph:
Anonimni čitatelj piše: "Facebook je najavio novu Kronologija značajka i novi tip društvene cca pod otvorenim Graf. Oni nisu dostupne, no gotovo svi detalji su konačno službeno."

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Suradnja iz sumraka Mooreov zakon

Zanimljivi vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/oZ98ArmgajU/Opportunities-From-the-Twilight-of-Moores-Law:
saccade.com piše: "Andrew" bunnie 'Huang samo objavio odličan esej, zašto najboljim danima otvorenih Hardver su tek dolaze. On pokazuje kako se postupno usporavanje tempa poluvodičkih gustoće zapravo mogu stvoriti mnoge nove mogućnosti za manjem opsegu inovatorima i poduzetnicima . Ona se temelji na razgovor predstavljen na 2011 Otvoreno Hardware summitu. ulazimo doba nasljeđe prijenosnih računala i majstor inženjering? "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


CERN Eksperiment Pokazuje brže od svjetla neutrina

Zanimljivi vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/RAFzqNfkz-c/CERN-Experiment-Indicates-Faster-Than-Light-Neutrinos:
intellitech piše "zagonetan rezultate iz CERN-u, dom LHC-u, su smeteni fizičari - jer čini se subatomske čestice su premašila brzinu svjetlosti neutrina poslana kroz zemlju iz CERN prema laboratoriju Gran Sasso 732 km daleko činilo se da se prikazati nekoliko milijarditim. drugog početka. rezultate će uskoro biti online približiti promatranje na rezultat koji, ako je istina, bi oboriti stoljeće fizike. laboratorij direktor istraživanja nazvao 'očito nevjerojatno rezultat. "Također, na AP žice, kako prenose ABC, koja slično naglašava da su podaci preliminarni.

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Facebook partnera do donijeti glazbe, vijesti i video na svoj profil putem otvorenog Graf

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/09/22/facebook-partners-up-to-bring-music-and-videos-to-your-profile-t/:
Facebook F8 developer konferenciji se događa danas, i Andy Samberg Mark Zuckerberg je upravo objavio drugi dio svog master plana za društvene mreže. Otvori Graf sada će integrirati mnogo omiljenih vijesti i glazbene usluge, uključujući i Spotify , Rhapsody , Rdio i mog na svoj ​​Facebook stranicu sa custom aplikacija, a također će donijeti video iz Vevo, Netflix, YouTube i još mnogo toga. Mediji platforma je već gore i trčanje, tako da možete vidjeti (i čuti) rezultate Marka rada upravo sada.

Update: Nažalost za Facebook korisnici u SAD-u, Netflix je potvrdio da je njegova Facebook integracija bit će dostupni samo u Kanadi i Latinskoj Americi u početku, zbog američkih zakona koji "stvara neka zbrka oko naše sposobnosti kako bi se omogućilo SAD članovima podijeliti ono što gledaju . " To se ne odnosi na glazbene usluge, međutim, i možete dobiti ideju kako Spotify će raditi u spotu, nakon pauze. Čak i TiVo je stečen u akciju, najavljuje nove dijeljenja tipke za iPhone i ipad mobilne aplikacije, iako nema izravne DVR integracije spominje još.

Nastaviti čitanje Facebook partnera do donijeti glazbe, vijesti i video na svoj ​​profil putem otvorenog Graf

Facebook partnera do donijeti glazbe, vijesti i video na svoj ​​profil putem otvorenog Graf prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 22. rujna 2011 14:23:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Netflix , Spotify , TiVo | Pošalji | Komentari

Mango udaraca NoDo, role ažuriranje vlak za Dell Mjesto Pro

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/09/22/mango-bumps-nodo-rolls-the-update-train-to-dells-venue-pro/:
Vi ste imali nekoliko mjeseci kako bi dobili udoban s NoDo na mjesto Pro , ali ne bi previše drugarski - Mango na putu. Službeni blog post na Dell web-mjestu osigurava vlasnicima zrnasto WP7 klizač da Microsoft je puno očekuje OS ažuriranja trebaju biti na putu do kraja jeseni. Otključan vlasnici u SAD-u, EMEA i Indije, uz zaključana slušalicu vlasnicima na T-Mobile SAD-u i Cincinnati Bell će biti tretirane na tropske softvera umak negdje u sljedećih nekoliko tjedana. Lijevo iz ove nadogradnje stranke su ugovoreni uređaj vlasnici na AT & T koja je upravo ćete morati čekati buduće najave. Službeni Mango širenje u svim postojećim Redmond-kažnjeni uređaja već je predviđen za sljedeća dva tjedna ionako. Ipak, to je uvijek lijepo čuti vijest potvrdio dva puta.

Mango udaraca NoDo, role ažuriranje vlak za Dell Mjesto Pro prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 22. rujna 2011 15:07:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Dell korporativni blog | Pošalji | Komentari

Novi Slike gimnastika američkog satelita Theirry Legaullt

Zanimljivi vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/2AJBWm2cx80/New-Images-of-Tumbling-US-Satellite-From-Theirry-Legaullt:
BBC izvještava da "astronom amater je snimio slike izvan kontrole američke satelitske jer tumbles natrag na Zemlju. Theirry Legault, iz Pariza, osvojio video kao satelitska prešao sjevernoj Francuskoj 15. rujna. Šest tona, 20-godišnji letjelica pala je iz orbite, a očekuje se da će sudar negdje na Zemlji ili oko 24. rujna. američke svemirske agencije kaže da je rizik za život iz gornje atmosfere Istraživanje satelit (UARS) je 1 u 3200. g. Legault, inženjer, koriste posebno dizajnirane kamere za snimanje gimnastika satelita kroz svoju 14-inčni teleskop, postavljanje materijala na njegov astrofotografija web stranice. " (Prethodno, jednako impresivan rad od Legault su njegove fotografije Atlantide konačni za ponovni ulazak i ISS, sunce i mjesec u jednom kadru.)

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Opportunties Od sumraka Mooreov zakon

Zanimljivi vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/vBcISt6SPQs/Opportunties-From-the-Twilight-of-Moores-Law:
saccade.com piše "Andrije" bunnie "Huang samo objavio odličan esej, zašto najboljim danima otvorenih Hardver su tek dolaze. On pokazuje kako se postupno usporavanje tempa poluvodičkih gustoće zapravo mogu stvoriti mnoge nove mogućnosti za manjem opsegu inovatorima i poduzetnicima . Ona se temelji na razgovor predstavljen na 2011 Otvoreno Hardware summitu. ulazimo doba nasljeđe prijenosnih računala i majstor inženjering? "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Mi smo žive od Facebook developer 2011 F8 konferenciji! (Video)

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/09/22/were-live-from-facebooks-2011-f8-developer-conference/:
Oh yeah, mi smo ovdje, živjeti na konferenciji F8 programeri u San Franciscu, a mi si idući u vam dati udarac po udarac što je u trgovini za sve vas Facebook-ljubav ljudi. Ulice govori i glasina mlin churning je u punoj rodi o tome što možemo očekivati, ali Mark Zuckerberg-a ​​glavni je samo minuta, a sve će se otkriti uskoro. Dakle, provjerite ovdje da biste dobili kašičica na svim novim društveno umrežavanje Goodies kako ih jelima van.

Update: I to je u tijeku. Voditelj na prošlost pauzu za live stream.

Nastaviti čitanje Mi smo živjeti s Facebooka u 2011 f8 developer konferenciji! (Video)

Mi smo žive od Facebook developer 2011 F8 konferenciji! (Video) prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 22. rujna 2011 00:54:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji | Komentari

Facebook izlasci Timeline, daje Profil stranica od novom ruhu

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/09/22/facebook-outs-timeline-gives-your-profile-page-a-new-outfit/:
Pa, Mark je samo otkrio Facebook novi izgled u svoj keynote F8, a on zove to Timeline. Ideja je da bi se lakše vidjeti što vi želite vidjeti iz svoje prošlosti, postavljajući, iznenađenje iznenađenje, datuma na desnom rubu svojoj stranici s profilom koji razgrađuje sadržaj godinu i mjesec dana. To je mnogo više vizualno iskustvo nego Facebook prethodne teme, a rokovi Pregleda vam omogućuju filtriranje sadržaja od strane fotografije, gdje ste bili (ljubaznošću Bing Maps inovacije), i još mnogo toga. Također možete dodati aplikacije, "voli", i sve svoje druge sadržaje u uredno organiziran oknima na stranici Vašeg profila kako bi se lakše "ispričati priču svog života", na način koji želite - uključujući sposobnost da se ide natrag i dodati stvari na vremenskoj nakon što je činjenica, bez tok kondenzator potrebno.

Razvijanje ...

Facebook izlasci Timeline, daje Profil stranica od novom ruhu prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 22. rujna 2011 13:38:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Facebook | Pošalji | Komentari

Boja napušta app neovisnosti Facebook, nada ćete platiti netko 'posjet'

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/09/22/color-abandons-app-independence-for-facebook-hopes-youll-pay-s/:
Boja pokrenut sajam iznos od pompu vratiti u ožujku, i to je ne čudi, zapravo - tvrtka je predvodio Lala osnivač Bill Nguyen, s deset milijuna u potporu od nekih najboljih venture kapital tvrtki. Hype oko dijeljenje fotografija app nije dugo trebalo da umre dolje, ali - u posljednjih nekoliko mjeseci, nismo čuli puno od pokretanja. Ispada boja tim je preispitivanje projekta iz temelja. Tvrtka je koristila F8 ovaj tjedan lansirati novu verziju aplikacije u cijelosti izgrađena oko Facebooka. Nova boja harnesses promjenama na društvene mreže Otvorenog Graf protokol uvesti pojam "posjet", socijalni gesta koja potiče korisnika na zahtjev live video hrane iz Facebook prijatelja Vidjevši zanimljive fotografije u svojoj hrani društvenih mreža ili iPhone / Android app. Kratki video stream može biti nazočni više korisnika, postaje nešto mini Ustream ugrađene u Facebook. Nova boja je trenutno u zatvorenom fazi testiranja, iako zainteresirani mogu se prijaviti za sudjelovanje u nastavku.

Boja napušta app neovisnosti Facebook, nada ćete platiti netko 'posjet' prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 22. rujna 2011 13:57:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Facebook | Pošalji | Komentari

Granice Poprsje Sredstva B & N svibanj dobiti vaš Povijest Shopping

Zanimljivi vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/3ulTR0YmokY/Borders-Bust-Means-BampN-May-Get-Your-Shopping-History:
coondoggie piše: "Da možda nitko ne čudi, granice knjižare prikupljenih tona potrošačkih informacija - kao što su osobne podatke, uključujući i zapise pojedinih knjiga i video prodaja - tijekom redovnog poslovanja takve osobne podatke granica je obećao da nikada ne dijele bez potrošača pristanka. . Ali sada da se tvrtka prodaje se lažno predstavljaju kao dio svog bankrota podnošenja, sve privatnosti obećanja isključene. Reuters je napisao ovaj tjedan da Barnes & Noble, koji se gotovo 14 milijuna dolara za granice "intelektualne imovine (uključujući korisnička informacija) na aukciji prošle tjedan, rekao da ne bi trebali imati u skladu s određenim kupcima-standarda zaštite privatnosti preporučio treće strane pučkog pravobranitelja ".

Pročitajte više ove priče na Slashdot.