utorak, 18. siječnja 2011.

Prvi svjetski Full HDR Video sustav Otkriven

Zanimljive vijesti prikaza u http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/VswWm6q8Hvo/story01.htm:
Zothecula piše "Svatko tko redovito koristi video kamera će znati da uređaji ne vide svijet način na koji radimo. Ljudskog vizualnog sustava mogu opaziti prizor koji sadrži obje svijetle i tamne sjene ističe, ali je u stanju obraditi tu informaciju u takav način da se istovremeno mogu izlagati i za rasvjetu krajnosti -. do točke, barem Kamere, međutim, imaju samo jedan f-stop za rad sa u bilo kojem trenutku, i tako mora napraviti kompromise Sada, međutim,. Istraživači iz Velike Britanije je Sveučilištu u Warwicku tvrde da imaju rješenje za takve probleme, u obliku prvi svjetski pun High Dynamic Range (HDR) video sustava. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.




Auto Neispravan

Zanimljive vijesti prikaza u http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/3QtRvI_bMsw/story01.htm:
theodp piše "Kombinata smartphone auto korekciju i masti prstiju virtualnu tipkovnicu tipkati, piše Rob Walker, a rezultati mogu biti smiješan, pa čak i šokantno. web Damn ste, Samoispravak prikuplja zastrašujuće neugodna tekstualne poruke koje vam nikada značilo poslati. Sada, ako ćete excuse me, imam masturbirati neke piletine za biseksualci noć! "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.




Apple pretvara u rekordnom Q1: $ 6b dobit na $ 26.7b prihoda, 16,2 milijuna prodanih iPhone

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/01/18/apple-turns-in-record-q1-6b-profit-on-26-7b-revenue-16-2m-ip/:
Apple je najava Steve Jobs 'medicinsku ostaviti samo jedan dan prije objavljivanja svoje Q1 financijskim rezultatima nas pogodila kao dobro planirano jučer, i tu smo: ako Cupertinu rekord 6 milijarda dolara dobit na rekordnih 26,7 milijarde dolara u prihoda nije dovoljno da se taj namrštiti se - i dionica slide - naopako, dobro, ništa drugo neće. iPhone 4 prodaja je predvidljivo jaki preko praznika, zabilježivši u na 16,2 milijuna jedinica rekord, odnosno do 86 posto iz prošle godine, dok je Mac prodaja porasla 23 posto na rekord 4.13m i iPod prodaje bili jači nego što se očekivalo na 19.45m, sedam posto pad. Što se tiče ipad, Appleov tablet imala drugi ravno dominantan tromjesečju , uz rekordnu prodaju od 7,33 milijuna dolara - oko 3 milijuna više nego Mac. Appleov financijski poziv s novim djeluje CEO Tim Cook i CFO Peter Oppenheimer je zakazana za početak u 17:00 EST - provjerite nakon pauze za naše uobičajene liveblog dok slušate uživo na Appleovim stranicama.

Nastaviti čitanje Apple pretvara u rekordnom Q1: $ 6b dobit na $ 26.7b prihoda, 16,2 milijuna prodanih iPhone

Apple pretvara u rekordnom Q1: $ 6b dobit na $ 26.7b prihoda, 16,2 milijuna prodanih iPhone prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 18 siječanj 2011 16:40:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Apple zarada poziv , Apple rezultati | Pošalji ovaj | Komentari

Bijeli iPhone 4 navodno pretvara u Best Buy-a inventara sustav lansiranja 27. veljače?

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/01/18/white-iphone-4-purportedly-turns-up-in-best-buys-inventory-syst/:
To je bio dugo vremena dolaze, ali to je počevši to izgledati kao što samo može biti počinju da možda, možda i line up za bijeli iPhone 4. Vidjeli smo neke inventara metak iz Njemačke Vodafone nas jučer, i sada Mac Glasine je okrenut gore pucao vlastitu koji, čini se pokazuju kako 16GB i 32GB verzije telefona u Best Buy-a inventara sustav u SAD-u. Štoviše, ove popise također pokazuju specifični dionica datum 27. veljače i, za ono što vrijedi, model brojevi odgovaraju onima koji prvi pojavio u Best Buy-a sustava kada je prvotno uzimanje pre-naloga za teško-to- Proizvodnja telefon. Naravno, još uvijek neće u potpunosti biti zadovoljan dok smo početi dobivati neki stvarni kutija s bijelim iPhone u njima, ali ovdje je u nadi da nećemo morati čekati predugo traje da se to dogodi - Apple još uvijek nije potisnuo da " proljeće 2011 "datum, nakon svega.

[Hvala, Mika]

Bijeli iPhone 4 navodno pretvara u Best Buy-a inventara sustav lansiranja 27. veljače? prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 18 siječanj 2011 16:24:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Mac glasine | Pošalji ovaj | Komentari

30% više patenata Izdana u 2010

Zanimljive vijesti prikaza u http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/felgrVVbey8/story01.htm:
Anonimni čitatelj piše: "Brojevi su u, a američki patentni ured dodijeliti 219.614 patenata prošle godine, što je 31% više nego u 2009 i 27% više nego bilo koje godine u povijesti. To nije bio samo marginalni porast patenata se odobren, ali veliki skok. US Commerce tajnik Gary Locke i USPTO redatelj David Kappos su oba izjavio je da je jedan od njihovih ciljeva je smanjenje zaostataka u patent odobrenja, a čini se da način na koji oni rade tako da je odobravajući više patenata , brže s manje promatranje -. s veliki postotak njih je softverskih patenata To može smanjiti zaostatak na patentnom uredu, ali izgleda vjerojatno da će povećanje zaostataka u sudskom sustavu kao što su tužbe podnijeli preko hrpa ovih novih patenata. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.




Imenovati svoje omiljene gadgete u 2010 Engadget nagrade!

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/01/18/nominate-your-favorite-gadgets-in-the-2010-engadget-awards/:
Dobro došli na 2010 Engadget nagrade !

Za vašu glasovanje (i imenovanje) zadovoljstvo, predstavljamo sedmi godišnji Engadget nagrade! U prostor je jednostavan: 2010 svibanj imati iščašenje kroz prste, ali sve uspomene naprava-prošlosti su još uvijek s nama (neki u povoljnijem svjetlu od drugih). Ovdje je vaša šansa da zvuk off na ono što ste voljeli u 2010, i recite nam što si psyched o za 2011.

Ove godine smo dobili 24 kategorije gore za iznenadan zahvat, s ukupno 48 nagrada biti odlučeno. Svi finalisti za Engadget nagrade su čitatelj-nominiran, i urednici Engadget onda će izabrati najbolje od tih nominacija (obično negdje između 4-6 uređaja ili tehnologije) kao finalista.

Postoje dvije nagrade po kategorijama, Reader's Choice (glasovalo od vas!), A Editors 'Choice (odabran od nas). Glasovanje će se održati u nekoliko tjedana nakon što su nominirani odabrao, a pobjednici će biti objavljeni ubrzo nakon toga.

Možete pronaći sve potrebne informacije i nominirani na odredišne stranice smo izgradili ovu godinu koji bi trebao olakšati da dobijete sve vaše odabire u (i glasuju nakon što smo odabrali finalista). Samo kliknite ovdje .

Moraš do 11:59 ET utorak 1 veljača, 2011 da biste dobili vaše unose u. Sada, idite imenovati, ili koristiti zgodan popis nakon pauze!

Nastaviti čitanje Imenovati svoje omiljene gadgete u 2010 Engadget nagrade!

Imenovati svoje omiljene gadgete u 2010 Engadget nagrade! prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 18 siječanj 2011 15:45:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji ovaj | Komentari

Florida županijskog povjerenstva kaže MagicJack preskočila na 911 pristojbe

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/01/18/florida-county-commission-says-magicjack-skipped-out-on-911-fees/:
MagicJack našla u više od nekoliko spornih sukoba prije, i to izgleda kao da je sada pao u drugi s Kanawha Županijskog povjerenstva na Floridi, gdje je njegova nadređena tvrtka YMAX komunikacije temelji. To je navodeći da MagicJack nije uspio prikupiti 911 pristojbe i zauzvrat isplatiti sredstva županije, koja se oslanja na naknade za financiranje svojih 911 hitne centar - ili, kako Kanawha županije predsjednik Komisije Kent zakeralo succintly stavlja ga, "nema ništa ' magija 'o Magic Jack. " Za to je dio, MagicJack inzistira da to nije "glas-over-Internet" usluga i stoga nije dužan platiti 911 pristojbe, a ona se dalje dodaje da to nije ni u mogućnosti naplatiti naknada s obzirom na način njegov proizvod prodaje. Mi pravedan morati čekati i vidjeti koliko dobro taj argument drži do kada MagicJack lica države javnih službi Komisije na 1. ožujka - koja, slučajno, već je negirao MagicJack zahtjev odbaciti slučaj.

Florida županijskog povjerenstva kaže MagicJack preskočila na 911 pristojbe prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 18 siječanj 2011 15:31:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Electronista | izvor Čarlston glasnik | Pošalji ovaj | Komentari

Unsecured IP kamere dostupna svima

Zanimljive vijesti prikaza u http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/axRUSEN_A_Q/story01.htm:
Orome1 piše: "U posljednjih nekoliko desetljeća, postali smo toliko navikli na ideju da je javni dio našeg svakodnevnog života je gledao i snimio - u trgovinama, na ulici, u institucijama - da smo često ni ne primijetiti . fotoaparati Analogni više nadzorni sustavi su teško zasjeći strane ljudi koji nemaju odgovarajuće znanje, ali IP kamere - imaju svoje vlastite IPS - može biti vrlo lako fizički smješten i njihov tok gledali u realnom vremenu, svatko tko ima minimum računala znanje i zna što treba tražiti na Googleu ".

Pročitajte više ove priče na Slashdot.




Nokia C5-03, punu Smartphone za 170 €

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.tecnoka.com/smartphone/nokia-c5-03-un-smartphone-completo-por-170-euros/:

Već ovaj tjedan smo predstaviti neke od inovacija finske tvrtke Nokia. Ovaj put to je prijelazu C5-03 Nokia je stariji brat C5 Nokia, mobitel, i mi predstaviti prije nekog vremena u Gizmos

Nokia C5-03 se odlikuje terminal mala težina (teži samo 90 grama), koji nadopunjuje njegov prethodnik s touchscreen i neke druge značajke koje će ga vrlo kompletnu cijenu smartphone tržištu koja se nudi, 170 milijuna eura.

Uz zaslon osjetljiv na dodir 3, 2 inča, Nokia C5-03 uključuje kameru od 5 megapiksela koji omogućuje prikazivanje video, radio i GPS veze, Bluetooth, WiFi i USB.

Što se tiče memorije, Nokia C5-03 nudi 40 MB interne, koji se može pretvoriti u do 16 GB ako koristite microSD karticu, iako je serija uključivat će 2 GB

Kao operativni sustav Nokia C5-03 radi na Symbian 1, koji je bio poznat do sada kao Symbian S60. Izborniku uređaja nudi dobru zbirku ikona koje pružaju izravan pristup pošte i socijalne mreže.

Neke aplikacije Vrhunac Nokia C5-03 su pristup Nokia Music Store i Ovi Store, iz koje možete kupiti glazbu i aplikacije za Nokia telefone. S druge strane, Nokia C5-03 nudi prikaz svih vrsta sustava Microsoft Office dokumente, PDF i Zip.

Cijena Nokia C5-03 kao što sam rekao da ćemo biti 170 €.

Verizon službeno ubija off New Svaki program Dvije nadogradnje popusta

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/01/18/verizon-officially-kills-off-new-every-two-upgrade-discount-prog/:
Tu je već dovoljno dokaza tijekom posljednjih nekoliko tjedana nazvati ovu zaključavanje, ali neka je samo ići naprijed i zatvoriti petlja na ovom jednom: Verizon's službeni popis često postavljanih pitanja je ažuriran kako bi naznačiti da je njegov novi svake dvije nadogradnje popust program tost. Ukratko, to znači da nove linije Verizon usluga neće biti podobni za opremu popust - koji se koristi za trčanje između $ 30 i $ 100 - nakon dvije godine ugovor je gore, a ljudi koji su trenutno upisani u NE2 -prihvatljivi plan samo da će moći iskoristiti popust još jednom prije nego se uzimaju iz nje. Potez vrsta dovetails s Verizon's odluku nekoliko mjeseci nazad da naletjeti smartphone ETF na jecaj-inducing 350 dolara, a čini se da je dio veće industrije trend izrade telefoni wincingly skupo zamijeniti. Ne ispadne da Droid X , ljudi!

Verizon službeno ubija off novi svake dvije nadogradnje popust program prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 18 siječanj 2011 14:38:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Verizon | Pošalji ovaj | Komentari

FCC odobrio comcast's kupnju NBC-a, Ministarstva pravosuđa do sljedećeg

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/01/18/fcc-approves-comcasts-purchase-of-nbc-justice-department-up-ne/:
Nema ogroman iznenađenje ovdje, ali samo FCC odobrio comcast's kupnju NBC Universala od 4-1 glasa. Detalji vladajuće nisu se još, ali FCC predsjednik Julius Genachowski je guranje za jake propisa zabranjujući Comcast od rezanja sama dušo ponude na NBC-u sadržaju ili prioriteta svoje video promet na cijevi, tako da bih pretpostaviti da je dio dogovor ovdje. Mi ćemo vas obavijestiti kada smo saznali - i imajte na umu Ministarstvo pravosuđa još uvijek ima da se vagati na što je dobro, tako da ovaj posao nije još uvijek potpuno zamotan.

FCC odobrio comcast's kupnju NBC-a, Ministarstva pravosuđa do sljedećeg prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 18 siječanj 2011 14:22:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor CNBC | Pošalji ovaj | Komentari

Glazba stvarno opija, nakon svega

Zanimljive vijesti prikaza u http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/rPpYy5XxJcg/story01.htm:
Jamie piše: "Naša reakcija na glazbu koju volimo stimulira protok dopamina u pojedinim dijelovima mozga, zaključuje novo istraživanje iz McGill University. nalaza" pomoći da se objasni zašto je glazba tako visoke vrijednosti u svim ljudskim društvima, 'znanstvenici bilješku. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.




Dvije uhićene zbog ipad proboja sigurnosti

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/01/18/two-arrested-for-ipad-security-breach/:
Dva uhićenja su napravljene spojeni na povrede sigurnosti da izloženi tisućama ipad korisnika e-mail adrese i druge informacije prošle godine. Daniel Spitler i Andrew Auernheimer (yeah, taj čovjek opet) uzete su u pritvor i optužen za zavjeru za pristup računalu bez odobrenja i prijevare, jer su navodno koristeći prilagođenu skriptu (izgrađen od strane Spitler) zove ipad 3G račun Slurper za pristup AT & T poslužitelji , oponašati ipad 3G, i isprobati slučajnih ICC identifikatore. Jednom valjana ICC je pronađena, moglo bi se žetva korisničko ime i e-mail adresu. Naravno, hakeri tvrde da sve ovo je učinjeno na snagu AT & T zatvoriti veliki sigurnosni propust , a mi ćemo biti zainteresirani da se vidi točno ono što društvo čini da bi stvari pravo.

Dvije uhićene zbog ipad kakvoj povredi sigurnosti u prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 18 siječanj 2011 14:07:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Wall Street Journal | Pošalji ovaj | Komentari