ponedjeljak, 1. kolovoza 2011.

Sljedeća Firefox UI

Zanimljivi vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/q3Z5uPnylQY/The-Next-Firefox-UI:
Anonimni čitatelj piše: "Mozilla je izgradnja novog korisničkog sučelja za Firefox, a izgleda čini da se objavi u novom modeli koji pokazuju integrirani app kartici Početna stranica i racionalizaciji kartica i pregledavanje tipke."

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


NASA-in plan za očistiti prostor programa kontaminacije Mjesto lansiranja

Zanimljivi vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/-FheSVG0T04/NASAs-Plan-To-Clean-Up-Space-Program-Launch-Site-Contamination:
Elliot Chang savjeti priča o planovima iz NASA-e i američkog ratnog zrakoplovstva za čišćenje područja oko Kennedy Space Center i Cape Canaveral Air Force Station, koji su kontaminirani sa desetljeća vrijedan kancerogenih kemikalija od pokretanja prijevoz, Apollo misija mjesec, i druge rakete. KSC čišćenje Očekuje se da će trajati 30 godina, a stajat će oko 96 milijuna dolara. "Do sada, najčešći kontaminant je kloriranih otapala zove trichlorethylene, ili" Trike ", a produkti razgradnje - tvari poznato da uzrokuju oštećenja ploda i maternice i postizanja koncentracije tisuće puta veće od savezne pitke vode standardima dopustiti .... Kennedy je pješčana, alkalna tla su mislili da neutralizira većinu metala i drugih nečistoća prije nego što postanu problem do hranidbenog lanca. No, trike teško umire. i radnici drže da je izlijevanje u zemlju u ranim godinama shuttle programa, misleći da će ispariti . "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Motorola Triumph pregled

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/08/01/motorola-triumph-review/:
Motorola Triumph pregled
Kada smo prvi put ugledao i ruke na Motorola prvi Android ponudu za Virgin Mobile, mi ugodno iznenađeni. Triumph pokazala da je jedna od boljih u potrazi i obavljanje pre-paid mobitela smo imali zadovoljstvo drži u znojav rukavice, ali smo imali jedan glavni hangup: ime. Nazovite nas starinski, ali smo na umu da je nesportski tvrditi pobjedu prije utrke, čak je počeo. Uostalom, mi se ne gleda na iPhone ubojica ovdje. Upravo suprotno, Triumph je pristojno odjevenog, Motoblur bez Froyo telefon, uz odgovarajući 4,1-inčni WVGA ekran, djelatan 2GB prostora za pohranu, i prilično atraktivan (i ugovor-free) 300 $ cijena oznaku. Dakle, nakon tjedan dana u dlanove i džepove, nije Triumph doista potvrditi svoju arogantan apelativ ili je to ne živjeti do svoje ime? Odgovori na ovu i druge, manje alliterative, pitanja čekaju vas nakon prekida.

Nastaviti čitanje Motorola Triumph pregled

Motorola Trijumf pregled prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 1. kolovoz 2011 15:20:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji | Komentari

Sony otkriva cijene i veličine Je li Google TV?

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.tecnoka.com/television/sony-deja-ver-los-precios-y-los-tamanos-de-%c2%bfgoogle-tv/:

Čini se da je netko unutar tvrtke, ili su nezadovoljni sa svojim plaće i želi uništiti iznenađenje da je tvrtka izradila je za utorak 12. listopada, ili stvarno potrebu prošlo. Zašto? Jer ne samo da procurile informacije (koja još nije poznato je li to pravi) o mogućem veličinama koje će Google TV, ali i imena pojavili su se koji će biti pozvani modeli u pitanju.

Njihova imena su: NSX-24GT1 24 inča, NSX-32GT1 31 inča, NSX-40GT1 40 inča NSX-46GT1, (da, pogodili ste) od 46 inča. Ipak, oni su također opasnost da bi njihove cijene između ukupno 1.300, 1.400 i 1.900 dolara.

Čudna stvar: ako je to istina, najjeftiniji model Google TV će biti još skuplji (300 dolara) da 32-inčni model skuplji od Sony je ljudima u njihovom katalogu.

Massachusetts Lutrija slomljena

Zanimljivi vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/onJIqoZtlrs/Massachusetts-Lottery-Broken:
wiredog šalje u priču o tome kako znanje o loto pravila i statistika je dozvoljeno oportunistički igrača u Massachusettsu potrošiti stotine tisuće dolara na ulaznice, dok se sigurni masivni isplata. Citiram: ". Zbog hira u pravilima, kada je jackpot dosegne oko 2 milijuna dolara, a nitko ne pobijedi, isplatama za manje nagrade nabubri dramatično, što statističari kažu praktički osigurava dobiti svatko tko kupi najmanje 100.000 dolara vrijedan ulaznica Tijekom tih kratkotrajno - 'rolldown tjedna' u kockanje govora -. mala skupina pamet bettors, među njima i visoko obučenih računalnih znanstvenika sa MIT-a i sveučilištu Northeastern, gotovo preuzimaju igru ​​... Srivastava je izračunao da kockar koji su kupili ulaznice 200.000 Novac WinFall tijekom četiri tjedna u rolldown godine će osvojiti dovoljno da pokrije 1,6 milijuna dolara ulaganja i zaraditi profit od $ 240.000 na 1,4 milijuna dolara -. bez da se ikada osvojio jackpot "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


3D ispis i replikator gospodarstva

Zanimljivi vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/yIUAuQpe_8o/3D-Printing-and-the-Replicator-Economy:
Anonimni čitatelj piše: "'Tea. Earl Grey. Hot," je naredba poznato da svaki Trek fan koje predstavljaju svakodnevnu uporabu replikator tehnologije. Dok njegove uporabe na show je jednostavno sci-fi čarobnjaštvo, počeci da je tehnologija danas ga što se u domove, i može izazvati industrijsku revoluciju. "Novi 3D tisak i druge tzv aditiva proizvodne tehnologije temelje se na metode koje industrije razvio tijekom posljednjih četvrt stoljeća ubrzano stvaranje prototipa mehaničkih dijelova za testiranje. No, kako ove metode postaju sve sofisticiranije, potražnja raste da ih koriste za proizvodnju gotovih proizvoda, ne samo u tvornicama, ali i na butik, jednokratno na razini za pojedince. ... Već 3D tisak je koriste kako bi alati i umjetničkih djela, custom- opremljena protetici za amputees, dijelovi za zrakoplovstvo i medicinski instrumenti, medicinski modeli čvrste kosti i organa na temelju MR-skenovi, papirnatih fotonaponske ćelije, te karoserije za lagani hibridni automobil. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Procesuiran za kritičko cvrkut

Zanimljivi vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/KcZNrs3G1F8/Prosecuted-For-Critical-Twittering:
lee1 piše: "Electronic Frontier Foundation pokušava potaknuti savezni sud (PDF) za blokiranje onoga što oni tvrde da je neustavan korištenje savezne protiv stabljika zakon za procesuiranje čovjek za postavljanje kritike javna osoba na Twitter. zakona izvorno usmjerena protiv prelaska državne linije u svrhu stabljika, ali je izmijenjena u 2005 kako bi "namjerno nanošenje emocionalne nevolji 'pomoću' bilo interaktivne računalne usluge" zločin. tužiteljstvo teorija je u ovom slučaju da koristite Twitter kritizirati javna osoba može biti kazneno djelo ako se osoba osjećaje povrijediti. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Arheolog možda pronašli Prvi kutomjerom

Zanimljivi vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/o1PgZuEGwzY/Archaeologist-May-Have-Found-the-First-Protractor:
Ako fizičar Amelia Sparavigna točna, uz žabe, uši, i skakavce, egipatski učenici su udario s beskorisne geometrija instrumenata u svojim novim prijenosna računala na početku svake školske godine. Tajanstveni objekt je pronađen u arhitekta Kha grob u 1906 i njegova funkcija je ostao predmet rasprave sve do danas. Sparavigna je sigurno objekt je zapravo prvi svjetski kutomjerom. Iz članka: "Ključ, kaže, leži u broju kodiranih u objekta okićen ukras, (PDF), koji podsjeća na kompas ruža sa 16 latica ravnomjerno raspoređeni okružen kružnim cik-cak s 36 ugla."

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


WiFi 802,22 može pokriti 12.000 četvornih kilometara

Zanimljivi vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/rKSSC8qNvyg/WiFi-80222-Can-Cover-12000-Square-Miles:
tekgoblin piše "IEEE je upravo najavio novi bežični standard, 802,22, koji može pokriti i do 12.000 četvornih kilometara. standardni je zapravo za Wireless Regionalni Area Network (ili WRAN), koji koristi bijeli prostor lijevo u spektru TV frekvencije."

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Recenzija: Cowboys & Aliens

Zanimljivi vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/Rbpia1j9y-0/Review-Cowboys-amp-Aliens:
Ime ljepušan velik dio je rezimira: Postoje kauboja. Ima stranaca. I Iron Man direktor Jon Favreau je pregorio prilično denar pokušava napraviti cijela stvar djelo, uzimajući najseksi žena živi od Maxim nekoliko godina, kao i James Bond i Han Solo uvjeriti vas da dođete do kazališta i gledati 6-strijelaca se na mali zeleni ljudi. Spoilers može postojati u nastavku, ali sam obećanje da pregled najviše nedostaje tvar: baš kao i film.

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


PhoneGap 1,0 omogućuje devs pisati aplikacije za šest platformi, WP7 nije uključen (video)

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/08/01/phonegap-1-0-lets-devs-write-apps-for-six-platforms-wp7-not-inc/:
Do sada, Mobile App programeri su slijedili prilično predvidljiva MO: razviti iOS prvi, drugi Android, a svi ostali nakon toga. Od prošle godine, mnogi od vas kod majmuna vani su prislušni u Nitobi je PhoneGap , projekt koji olakšava ustalasati aplikacije za gotovo svaki OS, sve odjednom. To je bio branje gore parne, s oko 40.000 downloads mjesečno, ukupno 600.000, a stalni dotok donacija. To sve kulminiralo ovog vikenda s izdavanjem PhoneGap 1,0., Što omogućuje devs koristiti HTML, CSS, JavaScript i pisati i implementaciju aplikacije za iOS, Android, BlackBerry, webOS, Bada, i Symbian. To je dug popis doista, ali smo vidjeli jedan jarki propusta: Windows 7 Telefon. S obzirom da je proizvod koji se ponosi na praktičnost i biti all-inclusive, to je moćna zurenje rupa u lineup. Sada je točno, Microsoft je samo objavio Mango za programere prije mjesec dana, ali Nitobi mogao barem bačen u potporu Nodo s obećanjem dodavanja Mango kasnije. U svakom slučaju, neka je samo pretpostaviti da će učiniti svoj put u budućnost verziju. Za sada, hit izvor link na njega besplatno preuzeti i check out promo video ispod za oh-tako kratak pregled.

Nastaviti čitanje PhoneGap 1,0 omogućuje devs pisati aplikacije za šest platformi, WP7 nije uključen (video)

PhoneGap 1,0 omogućuje devs pisati aplikacije za šest platformi, WP7 nije uključen (video) prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 1. kolovoz 2011 11:20:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink TheNextWeb | izvor PhoneGap | Pošalji | Komentari