utorak, 25. listopada 2011.

Robot Hoda kao da čovjek, ne zahtijeva napajanje

Zanimljivi vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/kYGouP3UJo8/robot-walks-like-a-human-requires-no-power:


MrSeb piše "Danas je revolucionarnu ulazak u jezovit Valley je par mehaničkih, robot noge koje su pogon u cijelosti vlastite težine: oni mogu hodati s čovjeka kao što je hod bez motora ili vanjske kontrole koje stvaraju neke znanstvenici u Nagoya Instituta. Tehnologija u Japanu, a sve noge zahtijevaju za održivi pokreta (hodali 100.000 koraka, 15km, više od 13 sati prošle godine) je nježna guranje i blago prema dolje padini. Oni tada koriste isti "princip pada 'koja određuje ljudsko hodanje, s prijenos težine (i blagi povući gravitacije), povlačenjem robota u nizu koraka. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.

Amazon neto prodaje se, neto dobit dolje za Q3 2011

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/10/25/amazon-net-sales-up-net-income-down-for-q3-2011/:
Amazon izdvajali natrag financijske zavjese za Q3 2011, otkrivajući 10,88 milijarde dolara u neto prodaji za tromjesečju, 44 posto skok u tom razdoblju prošle godine. Neto dobit, s druge strane, smanjen 73 posto u odnosu na prošlu godinu, sve do 63 milijuna dolara. Četvrtina je također vidio tvrtke "najveći bi dan ikad zapaliti", navodi se CEO Jeff Bezos - 28. rujna, uvođenje tri nova uređaja čitatelja iz tvrtke. Tvrtke Q4 izvješće će vjerojatno biti pogođeni dolazi lansiranje Touch zapaliti i dugo očekivani Fire tablet .

Nastaviti čitanje Amazon neto prodaje se, neto dobit dolje za Q3 2011

Amazon neto prodaje se, neto dobit dolje za 3. tromjesečje 2011 prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 25 listopad 2011 16:30:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji | Komentari

Freescale ARM pridružuje A5 i M4 jezgre na hip za performanse i uštedu energije

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/10/25/freescale-joins-arm-a5-and-m4-cores-at-the-hip-for-performance-a/:
Freescale procesor Vi svibanj imati primjećen trend nedavno - uparivanje nešto manje moćne jezgre da SIP snage, s više robustan one koje mogu brektati kroz zahtjevne aplikacije. Nvidia Tegra 3 će biti pakiranja underclockana peti osnovne , a ruke big.LITTLE inicijativu utakmica vrlo učinkovit 28nm A7 s debeo A15. Sada Freescale planira koristiti isti trik, ali nećete naći svoje asimetrične CPU u sljedećem tablet ili smartphone. Njegova platforma, koja se udaje za Cortex M4 na Cortex A5, nije značilo da se natječu s najnovijim Snapdragon . Ovi čipovi će se naći domove u tvornicama i in-dash multimedijski sustavi koji imaju sve sofisticiranije korisnička sučelja, ali ne treba gurati tisuća poligona. Softverski alati razvoj će zemlju prije nego što ovom kvartalu je van i prvi batch silicija bit će objavljeni u Q1 2012. Izgleda kao doba "dual-core", što znači dva identična jezgre službeno je došao do kraja.

Nastaviti čitanje Freescale ARM pridružuje A5 i M4 jezgre na hip za performanse i uštedu energije

Freescale pridružuje ARM A5 i M4 jezgre na hip za performanse i uštede energije prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 25 listopad 2011 17:02:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji | Komentari

Pentax Q izmjenjivim objektivima fotoaparata pregled

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/10/25/pentax-q-interchangeable-lens-camera-review/:
Većina izmjenjivim objektivima fotoaparata koje smo vidjeli do sada čini se da slijede standardni kalup: oni imaju sličan veličine tijela, usporediv dizajna i bilo APS-C ili Micro Four Thirds senzor u jezgri. Ali nedavno, neki proizvođači - naime, Nikon i Pentax - počele su se smanjuje tijela fotoaparata u pokušaju da ih još više privlačan za point-and-shoot korisnicima. Rezultat: manji, lakši, više moderan ILC - to će se dogoditi da imaju itsy bitsy senzora slike. Senzor veličine, a ne megapiksela ocjena, prevodi izravno na kvalitetu slike, ali i objektiva i veličini tijela, tako da može imati nevjerojatno malo tijelo s nevjerojatno malim senzorom, ili veće tijelo s većim senzorom. Jeste li spremni platiti premiju za "svijetu najmanji" izmjenjivim objektivima fotoaparata, čak i ako je iste veličine senzora koriste se u mnogim point-and-shoot kamere za djeliću cijenu? Pentax čini se da mislite da ste - u iznosu od 800 $.

12,4 megapiksela Pentax Q maleni - to je tako mala, u stvari, da ne bi sami u to pogrešno za igračku. Tu je potpuno funkcionalna kamere unutar tog tanka kućišta od legure magnezija, iako je doduše ne tako snažno kao što biste očekivali $ 800 kamera biti. Skupi kit dolazi sa 8.5mm f/1.9 objektiv, a možete razviti svoje zbirke iz Pentax-a skromne izbor Q-mount objektiva, koji se također dogoditi da imaju smiješno male žarišne duljine (3.2mm Fish Eye, bilo tko?), Zbog na 1/2.3-inch pozadinskim osvjetljenjem CMOS senzora masivni 5.5x množenja faktor. Pa kako se Q vozarina kada je u pitanju performanse i kvalitetu slike? Skoči prošlosti pauzu kako biste saznali.

Galerija: Pentax Q pregled

Nastaviti čitanje Pentax P izmjenjivim objektivom fotoaparata pregled

Pentax Q izmjenjivim objektivima fotoaparata pregled prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 25 listopad 2011 15:00:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | |

"Živi fosil" je naseljavanja obale Afrike

Zanimljivi vijesti na URL:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/65Mkgeu8b3s/living-fossil-has-been-populating-the-coast-of-africa.ars:

Prahistorijske ribe je udžbenik primjer onoga što ponekad naziva "živi fosil". Spada u grupu pod nazivom režnja-finned riba, koje su vrlo česte natrag u Devon. U svojoj rodbini, dugo, lobed peraja razvila u četiri udovi tetrapods, koji uključuju nas sisavaca. Loza je mislio da su izumrli milijunima godina, sve dok afrički ribari izvukao prahistorijske ribe u 1930. Od tada, stabilna populacija je pronađena u blizini Cormoros, skup otoka koji leže između Madagaskara i afričke obale.

Od tog vremena, neprekidan tok riba je otkrivena duž afričke obale. Početni genetsko testiranje pokazuje da su te životinje bile vrlo slične onima naći u Cormoros, što sugerira da su jednostavno morali nanijet u Afriku na jednom od prevladavajuće struje u tom području. Ali s vremenom, viđenjima nagomilanim više tisuća kilometara, od Kenije jugu do Južne Afrike. Tako je skupina istraživača vratio i nanovo genetskim podacima sekvencioniranje genoma mitohondrija cijeli za 23 od ribe.

Za razliku od ranije rezultate, coelacanths off Kenija, Tanzanija i Mozambik sadržavao neke sekvence koje su jedinstvene na toj populaciji, učestalost alela mnogih bio je vrlo različit u Cormoros stanovništva. U kombinaciji s videa koji pokazuju coelocanths hranjenje normalno s afričke obale (uključujući i neke naizgled plodno žena), a autori zaključuju da postoji vjerojatno stabilan uzgoj stanovništva.

Procjene genetske udaljenosti među tim populacijama su vrlo široko-sekvence su u usporedbi pomoću različitih vrsta u Tihom oceanu za usporedbu, te procjene da specijacija u rasponu od 5-30 milijuna godina. Ipak, čak i low-end procjene sugeriraju da afričke obalne populacije odvojili od Cormoros grupe više od 200.000 godina. Za kontekstu, polarni medvjedi su mislili da su se razvili od medvjeda u manje vremena od toga.

Čini se da je to sada živi fosil uspješno kolonizirali afričke obale. Nažalost, prostor je kolonizirali je sada predmet izlova, koju autori kažu stavlja ovu novu populaciju u opasnosti.

PNAS, 2011. DOI: 10.1073/pnas.1115675108 ( O DOIs ).

Pročitajte komentare na ovaj post


Čudno Video Dancing Cloud objasniti električno pražnjenje

Zanimljivi vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/TfOKVQbZTRk/strange-video-of-dancing-cloud-explained-by-electric-discharge:


Bad Astronom piše: "Prije nekoliko mjeseci sam poslao stvarno čudan video prikazuje oblak snapping oko iznenada, daleko brže nego vjetar mogao objasniti. Pitao sam meteorolog o tome, tko mi je rekao da je zbog kristala leda ponovnog povezivanja kada oblak je električnog polja prazna. To je prilično nevjerojatno za gledati, a izvrstan primjer kako mnogo cool stvari događaju ispred nas da mi nikada primijetiti. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.

Copiale Cipher Decoded

Zanimljivi vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/WzI2WU5V1Us/copiale-cipher-decoded:


eldavojohn piše: "U 18. stoljeću Copiale Cipher napokon je dekodiran nakon nekoliko manjih otkrića su lingvisti upućen u strojno prevođenje analizu dokumenta. iz članka," Kevin Knight, računalni znanstvenik na Institutu informacijskih znanosti na Sveučilištu Južne Kalifornija, surađivao s Beata Megyesi i Christiane Schaefer od Sveučilištu Uppsala u Švedskoj dešifrirati prvih 16 stranica. Okreću se da je detaljan opis rituala iz tajnog društva koje je očito fascinacija oko kirurgija i oftalmologije. " Rimski znakova i simbola apstraktne ispostavilo se da vrsta šifriranje na njemačkom jeziku. Važne tragove otkrili su da rimski likovi null (zabludu smeće) i lažno izgleda simbola stvarni tekst. Kraju, debelog crijeva bi značilo dupliciranje zadnji suglasnik. šifra pada na riječ frekvencije analizu. Možda znanstvenici mogli početi još jedan 'vikend projekt' i rješavanje Voynich rukopis za nas? " Update: 10/25 15:25 GMT T: eldavojohn dodaje i link na konačni prijevod.

Pročitajte više ove priče na Slashdot.

Bluetooth SIG predstavio Smart maraka, objašnjava v4.0 kompatibilnost s nepotrebnim složenosti

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/10/25/bluetooth-sig-unveils-smart-marks-explains-v4-0-compatibility-w/:
Bluetooth je kroz jato službene verzije do sada, a sada je istoimenog Special Interest Group najavljuje Smart Marks razlikovati tipove uređaja u v4.0 . Proizvodi sada će pasti ispod tri marke, uključujući Bluetooth Smart Ready, Bluetooth Smart i izvorne sama. Prema Bluetooth SIG , novi vizualni su namijenjeni za pomoć kolosijek uređaj kompatibilnosti i označavaju ono što obliku radio imaju. U osnovi, Smart Spreman odnosi se na bilo koji elektronika Bluetooth v4.0 sa dual radio, kao što su iPhone 4S , a pametnih oznaka pokriva "Uređaji poput srca stopu prati ili pedometers koji se pokreću na gumb-cell baterije, a građeni su prikupiti određeni dio informacija." U smislu kompatibilnosti, Smart Spreman uređaji mogu sučelje sa sobom i oba drugih, dok je standardni Bluetooth nema kompatibilnost sa Smart, koji može samo spajanje s Smart Gotova omogućen gadgeta. Ako nas pitate, to je sve malo zbunjujuće u ovom trenutku, ali barem postoji karta za memoriranje sve. Hit izvor link ispod za sve detalje.

Nastaviti čitanje Bluetooth SIG predstavio Smart maraka, objašnjava v4.0 kompatibilnost s nepotrebnim složenosti

Bluetooth SIG predstavio Smart maraka, objašnjava v4.0 kompatibilnost s nepotrebnim složenosti prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 25 listopad 2011 09:59:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Bluetooth | Pošalji | Komentari

Netflix mogu djelovati u crvenom za sve 2012

Zanimljivi vijesti na URL:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/2Z-oYKb5xZg/netflix-may-operate-in-the-red-for-all-of-2012.ars:

Netflix je predviđanje da je njegova kombinaciji gubitak kupaca i europske premijere će ga gurnuti u crveno sljedeće godine, gdje može ostati za "nekoliko tromjesečja", navodi se u pismu svojim dioničarima. Tvrtka izgubila 800.000 pretplatnika neto nakon njegove promjene-up usluga, te je "zaustavljen domaćeg rasta", koji je priznaje se rezultat missteps u posljednjih nekoliko mjeseci.

Film-najam tvrtka izvijestila prihod od 62 milijuna dolara, ili 1,16 dolara po dionici, što je 63 posto u odnosu na prošlu godinu. No, tvrtka je slaba prognoza za četvrti kvartal je ulagače zabrinulo, a dionica je trgovanje dolje oko 27 posto u nakon sata trgovanja u vrijeme objavljivanja. Ako se to drži, NFLX će otvoriti trgovanja utorak oko 87 dolara, prvi put je bio ispod 100 dolara od kolovoza 2010 daleko od svojih srpnja vrhunac od gotovo 300 dolara.

Nakon Netflix odvojen svoje DVD-iznajmljivanje i streaming usluge tako da svaki trošak najmanje 7,99 dolara, tvrtka nije činilo da shvate koliko kupac urlanje bi se pretvoriti u stvarni nogu hoda izvan vrata. No, tvrtka i dalje je prilično točno gubitak procjena : 800.000 manje kupci su se pretplatili na Netflix od prošle računati.

"Mi smo jako uzrujan brojnim domaćim Netflix članova s našim značajnim DVD vezane uz cijene promjene , te u manjoj mjeri, s predloženim-i-sad-otkazani rebranding našeg DVD-usluga, "kaže dioničar pismo. Tvrtka nije objasni da su troškovi za prijenos video rastu, pa kad je cijena promjene najavio, "mnogi doživljavaju [IT] kao pohlepni", šokantnu kupaca i uzrokuje više njih otkazati uslugu od Netflix je očekivao.

Odavde, Netflix će nastaviti širenje u Velikoj Britaniji i Irskoj u prvom tromjesečju 2012. Prema dioničara pismo, da širenje plus izgubili vjeru u zemlji, učinit će tvrtka neprofitabilni na globalnoj razini "za nekoliko tromjesečja s početkom u Q1." Daljnje globalno širenje će biti na čekanju dok se ne vrati na Netflix crne. Ne možete iznajmiti, ili potok, ova vrsta schadenfreude, još uvijek smo jeza pri pomisli da život bez Netflix streaming.

Pročitajte komentare na ovaj post


Garmin pokreće Fit App, motivira vas da izgubite brucoš petnaest

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/10/25/garmin-launches-fit-app-motivates-you-to-lose-that-freshman-fif/:
Garmin, tvrtka odgovorna za pomoć navigacije na sudu Mall hrane, sada se nada da će vam pomoći u radu od onih sir krumpir s uvođenjem svojih 0,99 dolara Fit App za Android i iPhone. Mobile App - koja radi puno kao što je Nike + - mjere udaljenost, vrijeme, kalorije i brzinu hodali, trčanje, cycled ili otputovao u snimanje kalorija spaljivanja putovanje. Employees korisnici također mogu postaviti ciljeve, pratiti njihov workouts i podijeliti rezultate s drugima ovisni spali. Osim app, Garmin je rolling out 49,99 dolara ANT + adapter za iPhone, koji prati rad srca i ritam kad u paru s drugom dodatnom senzoru kao footpod. Ako ne možete skupiti energiju da ga isprobati upravo sada, mi smo sigurni da možete barem na glavu prošlosti pauzu provjeriti PR.

Nastaviti čitanje Garmin pokreće Fit App, motivira vas da izgubite brucoš petnaest

Garmin pokreće Fit App, motivira da izgubite da brucoš petnaest prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 25 listopad 2011 07:45:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji | Komentari

Video: Japanski Ministarstvo obrane Razvija strašan loptu u obliku slova Drone

Zanimljivi vijesti na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/igbMPkEHvEA/:
Picture 2

Svijet je dobio prvi pogled "prvi svjetski sferna leteći stroj" još u lipnju ove godine , ali njezina kavu, Japan je Ministarstvo obrane , odlučili da je vrijeme da ga izlog javno prije nekoliko dana u Tokiju. A kao što možete vidjeti u video ugrađen ispod, njihova lopta neradnik je prilično strašan.

Trut može stajati u zraku, letjeti i vertikalno i horizontalno kroz uske prostore i do 60 km / h, i (što je vrlo kul) nastavi kretati kada padne na zemlju ili zid. Zahvaljujući trima žiro senzora u svom tijelu, stroj može držati i leti čak i ako je pogođeno prepreka.

Što je također impresivna da je neradnik je od rezervnih dijelova koji koštaju samo US $ 1.400 ukupno.

Evo video (na engleskom jeziku, pucao po DigInfo TV u Tokiju):



Ipoh: Groupon postaje njegov vlastiti Hot, s popustom Deal

Zanimljivi vijesti na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/YCehiJ_9hzA/:
Screen shot 2011-10-25 at 2.45.49 AM

Uz Groupon Roadshow u tijeku i odbrojavanje svojim IPO očekuje se da će kulminirati na 4. studenoga, dugo očekivani dolazak dnevne ponude diva na javnim tržištima gotovo pri ruci. No, put nije bez svojih sajam udio od štucanje . Iako je tvrtka trenutno posjeduje 54 posto udjela dnevne ponude na tržištu, a tu su neke svijetle točke u trećem tromjesečju dobit izvješća , dnevni bavi kamion je pao sa jednom nadali za $ 25 do 30 milijarda dolara vrijednost na jedan koji će vjerojatno biti oko 11,4 milijarde dolara.

Za usporedbu govoreći, ide s tim upitnim rano vrijednost iz osiguravateljima , na koliko 62 posto off, Groupon se sada predstavlja jedan helluva posao za željan kupon clipping investitora. Zahvaljujući nekim smiješan znakova na tim Cat5 trgovinu Runningshoes.com , mi sada imamo strašan oponašanje posao u kojem Groupon sebi nudi svoje dionice za sniženoj cijeni od 16 dolara po dionici.

Da bude jasno: Ovaj dogovor nije stvorio Groupon sebi. To je napravio treće strane za satirični svrhe, iako će bez sumnje biti mnogi koji su prevareni jeftino, kao lažna posao stranica snima Groupon dizajn i snarky retoriku s preciznošću od dobro izoštriti satira. Uz ponude za Pets.com je čarapa lutkarskih i jedini vlasništvo nad Myspace, Groupon je common stock izgleda kao kradu. Mislim, hajde, sada možete spremiti 24 dolara po dionici! Vi jednostavno ne može pobijediti tu cijenu podrumu. Naravno, kako to ide, te niske cijene neće trajati vječno. Ili će oni?

Kao Runningshoes 'Groupon za Groupon navodi, "većina bogate ponude-you-can't-odbiti ponudu cmok-mrlja ispred vas. Posjedovanje komad onoga što smatra Forbes "najbrže rastuća tvrtka ikad" će biti srodno upravljanja provincije u Rimskom carstvu. Ljudi na ulici? Oni će znati tvoje ime. Ljudi u zgradama? Vjerojatno će ga znati, previše. C'mon. Napravite Warren Buffett izgledaju kao balvan danas. "

Pa igrao, Runninshoes.com, dobro igrao. Pogotovo s obzirom da samo jedan mali link natrag na svoju web stranicu skrivene prema dolje na stranici, ovo je meta snarky marketinga zlata.

Evo da veseli Runningshoes 'Roadshow.

Za one praćenje, domene, runningshoes.com, je kupio Cat5 komora još u travnju za 700.000 $ .


ARM u parovima Q3 dobit, vidi val prihoda, razumljivo zadovoljan

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/10/25/arm-doubles-q3-profit-sees-surge-in-revenue-is-understandably/:
Vijest samo čuva dobivanje bolje i bolje za ARM Holdings. Danas, čip dizajner izvijestio trećem tromjesečju neto dobit od 31.500.000 £ (50.400.000 dolara), više nego dvostruko 14.800.000 £ to izvještavali tijekom Q3 2010. Prihodi, u međuvremenu, porastao je na 192,3 milijuna dolara - 22 posto povećanje u odnosu na prethodnu godinu, a nešto više figura nego što se prije očekivalo. U priopćenju, izvršni direktor Warren East pripisuje tih rezultata kako bi "nastavio je visoku razinu aktivnosti dizajna, s mnogo novih klijenata licenciranje ARM tehnologija za prvi put, pokreće do kraja zahtjevima tržišta za pametnije, male snage čips." Doista, ukupno milijarda ARM čipovima mobilne ste dobili u ovom tromjesečju (do deset posto u odnosu na prošlu godinu), a tvrtka očekuje da rake u oko 763 milijuna dolara u ukupnim prihodima, krajem 2011. Nađi brojke i činjenice u izobilju, na izvoru link ispod.

ARM u parovima Q3 dobit, vidi val prihoda, razumljivo zadovoljan prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 25 listopad 2011 04:58:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Wall Street Journal , Burza žice | izvor ARM Holdings | Pošalji | Komentari

Sony omogućuje vidjeti cijene i veličine li Google TV?

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.tecnoka.com/television/sony-deja-ver-los-precios-y-los-tamanos-de-%c2%bfgoogle-tv/:

Čini se da je netko unutar tvrtke, ili su nezadovoljni sa svojim plaće i želi uništiti iznenađenje da je tvrtka spremna je za utorak 12. listopada, ili stvarno imaju potrebu prošlo. Zašto? Jer ne samo da je procurila informacija (koje još nije poznato je li realno) o mogućem veličinama koje dolaze Google TV, ali i imena pojavili su se koji će biti pozvani modeli u pitanju.

Njihova imena su: NSX-24GT1 24-inčni NSX-32GT1 31 inča, NSX-40GT1 40-inčni NSX-46GT1, (da, pogodili ste) od 46 inča. Ipak, oni su također usudio reći da je njihova cijena iznosila bi između 1.300, 1.400 i 1.900 dolara.

Čudna stvar: ako je to istina, najjeftiniji model Google TV će biti još skuplji (300 dolara) za 32-inčni model skuplji od Sony vlastitog naroda u katalogu.

MOBITELI su opasni / nije opasan: Danski studija naginje prema drugom

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/10/25/cellphones-are-dangerous-not-dangerous-danish-study-tilts-tow/:
Kreda jedan za chatterboxes. U studiji u rasponu od 18 godina i više od 350.000 ispitanika, istraživači iz Danske nisu pronašli vezu između uporabe mobilnih telefona i raka mozga. Orijentir projekt provodi Danska Instituta za epidemiologiju Rak, objavljen je online prošlog tjedna u časopisu British Medical Journal, a samo najnovija u nizu sličan optimistično studija. Od 358.403 vlasnika mobitela pregledao, samo 356 pronađeni su da imaju tumor na mozgu, a 856 je dijagnosticiran karcinom na središnji živčani sustav - postocima koji su usporedivi s onima vidio među ne-mobile korisnike. Čak i među dugoročne mobitel vlasnika (13 godina ili više), incidencija stope nisu značajno veći od onih primijećenih kod opće populacije. Hazel Nunn, voditelj dokaza i informacije o zdravlju na istraživanje raka Velike Britanije, opisao je istraživanje kao "najjači dokaz da korištenje mobitela ne čini da se poveća rizik od raka mozga ili središnjeg živčanog sustava u odraslih." Autori studije, međutim, priznati neke nedostatke u svom radu, uključujući i isključenje "korporativne pretplate" - ljudi koji koriste svoje mobilne uređaje za rad, a koji vjerojatno ih koristiti više teško od prosječnog potrošača. Također su priznali potrebu za dugoročno istraživanje i više djece određenih studija . Možete provjeriti članak u cijelosti, na pokrivenost link ispod.

MOBITELI su opasni / nije opasan: Danski studija naginje prema potonji prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 25 listopad 2011 06:20:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor BBC | Pošalji | Komentari