ponedjeljak, 13. lipnja 2011.

AMA: Peek u budućnost Google Docs

Zanimljive vijesti na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/Y7iySZGFf8g/:
Array

Microsoft posao unos savjeti na godišnjoj Windows Phone ažuriranja

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/06/13/microsoft-job-listing-hints-at-annual-windows-phone-updates/:
Od izgleda to, posao postavljanje na Microsoftovim karijeru site je neformalno potvrdio da Windows Phone je na putu da primi "glavne godišnje za javnost." Ideja gura težina Mango veličine paketa značajki za svoje telefone jednom godišnje ne bi trebalo doći što je više od iznenađenje, jer su obje IOS i Android cilj za isti cilj, ali je lijepo vidjeti da ljudi u Redmond imati dobar osjećaj o točno gdje platforma je na čelu. Sada, ažurirati fanovi ne trebaju biti zabrinuti samo osvježava dolazi jednom godišnje; uvrštenje traži nekoga da glavu gore raditi na manjim izmjenama u između tih izdanja, što znači da bismo trebali gledati prema naprijed NoDo stilu održavanje ažuriranja na redovnoj osnovi. Ili to sve može iznositi apsolutno ništa. Vaš potez, Ballmer. Vaš potez. Voditelj na izvor link za posao unos.

Microsoft posao unos savjeti na godišnjoj Windows Phone ažuriranja prvobitno pojavio na Engadget na ponedjeljak, 13 lipanj 2011 15:46:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink MobileTechWorld | izvor Microsoft | Pošalji ovaj | Komentari

Zakonodavstvo u radovima zahtijevati tvrtke Izvješće o zaštiti privatnosti povrede

Zanimljive vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/GdaZD5kngqU/Legislation-In-the-Works-To-Require-Companies-To-Report-Privacy-Breaches:
Anonimni čitatelj piše s vijestima da je Bill se izrađuje Rep Mary Bono Mack (R-Cal) da bi to obavezno za tvrtke obavijestiti vladu u roku od 48 sati otkrivanja podataka povrede. "Mack raspravu nacrt obećava da će 'zaštititi potrošače, zahtijevajući razumne sigurnosne politike i postupke za zaštitu podataka koje sadrže osobne podatke, te osigurati za zemlje obavijest u slučaju povrede sigurnosti." Prema dopisu pozadini osoblje, Secure i ojačati Electronic Data [SAFE Data] Zakona, na temelju zakona koji su položili House u posljednjih Kongresu. ... Mack glasnogovornik Ken Johnson rekao je da bi moglo biti nekoliko tweaks prije nego što je formalno uveo. 'Ali to je sigurno reći da ćemo imati agresivan raspored u mjesto za kretanje kroz račun pododbora i puni odbora ", rekao je Johnson." Korisnici žele nešto učiniti uskoro.' "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Google android ambicije nadilaze Mobile

Zanimljive vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/aWbDU__Frjc/Googles-Android-Ambitions-Go-Beyond-Mobile:
PolygamousRanchKid piše "Android je postala top smartphone operacijski sustav u Sjedinjenim Američkim Državama, ali Google-a ambicije za to idu i izvan tablet računala i pametnih telefona, čak i izvan mobilni web. Sada Google kaže android također može postati prvi masovno tržište most između virtualni svijet i fizički svijet, omogućujući smartphone aplikacije za kontrolu žarulje i dom medicinske uređaje. Nadajući se da će iskra val kreativnosti slično što je Apple počeo kada je otvorena iPhone App Store, Google distribuira na stotine strujni krugovi setove za programere prošli mjesec na I / O konferencija. Android Open Pribor Development Kit (ADK) omogućava Android softver raditi i komunicirati s motora, senzori, kontrolori i releji, omogućujući programerima da stvoriti sučelje u kojem smartphone app mogao kontrolirati ili prikupiti podatke iz termostata, sustav travnjak navodnjavanje ili grupe rasvjetnih tijela. "mogućnost postoji da se dramatično promijeniti način možete kontrolirati svoje kuće", rekao je Tom Benton rasvjete znanosti. Vremenom, "mi govorimo o uklanjanju zida prekidač."

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


NEC čini sadržaj adresabilni memorija uzeti podaci depozite bez snage, RAM zelene od zavisti

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/06/13/nec-makes-content-addressable-memory-to-take-data-deposits-sans/:
Ne bi li bilo sjajno kada sistemske memorije bio super brz poput RAM-a i non-volatile kao flash? Pa, NEC i Tohoku University's nove sadržaje adresabilni memorija (CAM) je ostvario trik - ona obećava pet nanosekunde popravljanje brzina jednaka štapići DDR3 1600 i može pohraniti podatke čak i kad je napajanje's off. Spintronics logika je ono što čini čarobne dogoditi postavljanjem spin smjeru elektrona i koristeći njihove interakcije s magnetskim silama za pohranu bitova podataka. Ti atributi vrti onda se zadržao na stazi čak i kad nema struje teče. Uhvatiti? Ovaj novi CAM velika - 90nm u odnosu na 30nm DRAM trenutno na raspolaganju - unatoč činjenici da je upola manji od prethodnog CAM čips, i NEC-a ne govori koliko brzo to može pisati podatke. Naravno, tehnologija je još uvijek u svojim razvojnim fazama, tako da nećemo dobiti svoj nula snage čekanja i instant-on mogućnosti u našoj naprava za neko vrijeme. PR nakon pauze.

Nastaviti čitanje NEC čini sadržaj adresabilni memorija uzeti podaci depozite bez snage, RAM zelene od zavisti

NEC čini sadržaj adresabilni memorija uzeti podaci depozite bez snage, RAM zelena od zavisti prvobitno pojavio na Engadget na ponedjeljak, 13 lipanj 2011 16:11:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji ovaj | Komentari

Istraživači štit implantati od hakera s bežičnim šarm zaštite

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/06/13/researchers-shield-implants-from-hackers-with-wireless-charm-of/:
Pejsmejker štit Sve može biti sjeckan - koji je važan detalj da imajte na umu što počnemo cramming bežični radio u našim tijelima u prilogu medicinskih implantata . Istraživači su radili na načine kako bi zaštitili uređajima kao pacemakeri s nikada-do-bunara u potrazi za uzrok, a ne samo e-zlo, ali fizičke ozljede ili čak smrt. Novi sustav razvijen od strane MIT zajednički i UMass je mnogo više sofisticiran da ranije rješenja , može se koristiti s postojećim implantata, i nosi izvan tijela dopuštajući da se ukloniti u slučaju nužde. Štit, kako se zove, djeluje kao neka vrsta medicinskog firewall, zaštitu od neovlaštenog pristupa implantati - liječnici šalju šifrirane upute kako bi ga što se dekodiraju i prenio na uređaj, a to blokira bilo ne signale koristeći tajni ključ. Sve što je lijevo učiniti je shvatiti kakva osoba bi nered s nečijeg defibrilator .

Istraživači štit implantati od hakera s bežičnim šarm zaštite prvobitno pojavio na Engadget na ponedjeljak, 13 lipanj 2011 16:39:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor MIT | Pošalji ovaj | Komentari

Proučavanje utjecaja Lost Dostava Kontejneri

Zanimljive vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/S014hv_daEM/Studying-the-Impact-of-Lost-Shipping-Containers:
swellconvivialguy piše: "Gledajući sliku najveći svjetski kontejnerski brod, to je lako zamisliti kako 10.000 kontejnera pada u more s tih brodova svake godine. znanstvenika iz Monterey Bay Aquarium Research Institute sada poduzimaju Izgubljena kontejnera Cruise, pokušaj kako bi se ocijenilo učinci dostave kontejnera izgubljenih na moru proučavanjem guma-ispunjen kontejner, koji morskih biologa otkrio u Monterey Bay National Marine Svetište. (istraživanja [PDF] se financira više-milijun dolar naselje s operatorima Med Taipei , brod koji su izgubili tereta) rad nije za razliku od proučavanja duboka voda brodolom:.. Koristite robotskih podmornica slikati i skupljati uzorke sedimenta; ponoviti "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Devs Zabrinuti Microsoft će deponij <wbr> . NET

Zanimljive vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/BQxPfmJU6k4/Devs-Worried-Microsoft-Will-Dumpnobr-wbrnobrNET:
joelholdsworth prolazi priča zbrajanjem zabrinutost od graditelja da je "Microsoft čini se da je postavljen na usvajanje HTML5 i JavaScript kao svoj glavni zahtjev razvojnih alata za Windows 8", i pitaju: "Je li to kraj. NET?" U članku se nastavlja: "Da bi se kladiti na farmi na HTML5 i JavaScript biti sljedeća velika stvar je dobar kladiti se, ali to nije kladio da Microsoft se lako može uzeti i napraviti dobar Čak i ako svijet ne obraćam JavaScript i platformi neovisan aplikacije. , to još uvijek znači da Microsoft gubi. Problem je u tome što Microsoft treba tehnologija koja daje prednost, i HTML5/JavaScript je svačiji rubu. Microsoft razvijen osjećaj ostavio u mraku i jako ljut na način na koji su se tretiraju. Možete samo imaju za pregledavanje Microsoft forume otkriti koliko je jak osjećaj. forumu postavljati 1, forum post 2 i otvoreno pismo " Reader Sla $ hPot ističe sličnu priču u OS News.

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Sveprisutan Gadget računarstva poučavati kodiranja

Zanimljive vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/vD8arcNoEJs/Ubiquitous-Computing-Gadget-To-Teach-Coding:
Anonimni čitatelj piše: "učenja na daljinu sveučilišta u Velikoj Britaniji je revamped svoje IT nastavni plan i program privući više studenata - najveća promjena je da pupi coders će dobiti komad hardvera koji utikači na računalo putem USB-a i može se programirati pomoću jezika pod nazivom Sense -. temelji se na MIT Scratch 'povuci i ispusti "programski jezik sveučilišni nada ovaj gadget-based pristup potaknut će manje studente da odustaju od studija".

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Book Review: Clean Coder

Zanimljive vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/LDYEf2bUuMk/Book-Review-The-Clean-Coder:
CoryFoy piše "Kao netko tko je usko bio uključen iu" agilne softver 'pokreta, kao i' Softver Umješnost 'pokret, ja sam bio nakon posla Roberta Martin za neko vrijeme. Tako sam bio prilično zainteresiran kad sam dobio primjerak svoje najnovije knjige Čistoća Coder, gdje on uvodi disciplina, tehnike, alate i postupke istinske softvera umješnost. ' Biste svojoj knjizi živjeti do bitak vodič za sljedeću generaciju programeri, ili će to ići na mojoj polici kao još jedan zanimljiva knjiga koju sam čitao, nekada? " Pročitajte u nastavku za ostatak Cory je pregled.

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


YouTube suptilno dodaje HD pregled slika, mogućnost reprodukcije logoless

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/06/13/youtube-subtly-adds-hd-preview-images-logoless-playback-option/:
To nije gotovo kao monumentalne kao dan da će YouTube zapravo počeo podržava high-def video , ali svakako ću napraviti one koji redovito upload HD sadržaja malo sretniji. Govorimo o dvije nove dodatke dići YT tima: HD pregled slika i reprodukcije logoless opciju. Svaki novi video uploadane u galeriju u rezoluciji 480p, ili više neće imati sliku HD gdje igrač je ugrađen pregled, a mi smo rekli da preexisting HD video će biti ažurirani "u sljedećih nekoliko tjedana." Kretanje desno uz, kako pesky YouTube vodeni žig (vidi gore) će biti više treba da se odlučite da ga ništa, ali to nije tako jednostavno kao samo navlake okvir, morat ćete dodati 1 kraja "na na"? modestbranding = URL video kako bi ga nestati. Dakle, slavljeničkog pića u podne?

YouTube suptilno dodaje HD pregled slika, mogućnost reprodukcije logoless prvobitno pojavio na Engadget na ponedjeljak, 13 lipanj 2011 00:49:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Inquirer | izvor YouTube Blog | Pošalji ovaj | Komentari

Novi FBI Operativnom priručniku Povećava RH

Zanimljive vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/lfLeE2YhYns/New-FBI-Operations-Manual-Increases-Surveillance:
betterunixthanunix piše "New York Times je izvještavanje da nova FBI upute za rad sugerira široko povećanje nadzora. označena domaćih istraživanja i eksploataciju vodič, priručnik službeno smanjuje bar prihvatljivosti, kada je u pitanju uključenje u nadzor aktivnosti, uključujući omogućuje agentima za obavljanje takvih nadzor na ljude koji nisu osumnjičenih terorista bez otvaranja upit ili službeno snimanje svog djelovanja. novog priručnika također opušta pravila o upravljanju testovima detektor laži, traži kroz osobe smeće, i korištenje timova slijediti ciljanih pojedinaca. To Treba napomenuti da su ove smjernice još uvijek spadaju u opće ograničenja staviti na mjesto državnog odvjetnika. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Wisconsin javne internetske borbe protiv Telekoma, zakonodavstvo

Zanimljive vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/YyUhzE9DIao/Wisconsin-Public-Internet-Struggles-Against-Telecom-Legislature:
Anonimni čitatelj piše s ovim isječak iz Ars Technica: "University of Wisconsin's podjele Internet tehnologija i ključni davatelj" Neto pristup za Wisconsin obrazovni sustav pod napadom iz koje države zakonodavstvo i od lokalnih telekomunikacijskih udruga U pitanju je WiscNet. obrazovne suradnje. neprofitne nudi pristupačne pristup mreži na državnim školama i knjižnicama, iako je svojim korisnim dana može biti numerisane, osim ako sliku promjena uskoro. Pod predloženi novi zakon, University of Wisconsin sustav mogao biti prisiljeni vratiti milijune dolara u saveznim širokopojasne pomoći koji je već osvojio, potrošiti daleko više novca na mreži usluga, a možda čak i povući se iz Internet2 projekta. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Sony, Panasonic, drugi za pokretanje cross-platforma e-knjiga uslugu, kasnije ove godine

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/06/13/sony-panasonic-others-to-launch-cross-platform-e-book-service/:
Ne gledaj sada, ali ima nekih većih sinergiju događa u Japanu je e-knjiga na tržištu, sada da Sony , Panasonic , Rakuten i Kinokuniya su svi udružili su snage na novom digitalnom potraga. Danas, kvartet tvrtki najavili oni rade na sustavu koji će omogućiti korisnicima da kupnju i čitanje sadržaja preko njihovih e-čitateljima , ubrizgavanje e-kozmosu s teškim dozu slobodnu ljubav i dobre vibracije. Pod novu uslugu, klijenti će biti u mogućnosti upravljati svojim preuzimanja i pregledavati bestseleri u centralizirani web-based tržištu, bez obzira na uređaj idu u krevet sa svake noći. Budući da u ovim novim svijetom, ne bi bilo "moje", "tvoje" ili "njihov" - svi će biti jedna i jedna će biti sve. Poglavara već održao powows s pregršt digitalnih izdavača, iako oni očekuju da imaju više prijatelja oko logorske vatre u vrijeme kada je projekt pokreće kasnije ove godine.

Sony, Panasonic, drugi za pokretanje cross-platforma e-knjiga uslugu, kasnije ove godine prvobitno pojavio na Engadget na ponedjeljak, 13 lipanj 2011 13:17:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Engadget Japan | izvor Nikkei | Pošalji ovaj | Komentari