nedjelja, 6. ožujka 2011.

Plug U Launcher za Android čini stvari se dogoditi kada se spojite USB ili slušalice

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/03/06/plug-in-launcher-for-android-automatically-makes-apps-happen-whe/:
Priključite Launcher je slobodan android app da se samo jedna stvar, a to ga čini dobro - to pokreće bilo koji app po vašem izboru kada otkrije moć ili spojen par slušalica. U stvari, to može par jedan app na telefonu 3.5mm slušalica utičnica i drugi na svoj USB port, ostavljajući ga pokrenuti, kažu, glazbeni player kada priključite slušalice, a možda budilica dok ste ga punjenja preko noći, štedi vam pritiskom na gumb (napomena: "Želite li pokrenuti", poruka je opcionalna) svaki put. Sve što traži zauzvrat je par vođenja procesa koji jedu do 5.7MB memorije (kao ove pisanja) i sposobnost da se ponovo pokrenuti kada resetirati telefon. Naravno, app je malo ograničen u odnosu na kontekst-aware apartmana kao Locale ili Nokia situacije , ali besplatno je besplatno, a ovaj je koristan.

Plug U Launcher za Android čini stvari se dogoditi kada se spojite USB ili slušalice prvobitno pojavio na Engadget na ned, 6. ožujka 2011 17:06:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Lifehacker , zarazna Savjeti | izvor Android Market | Pošalji ovaj | Komentari

Turska zabranio Google Blogger Više Nogomet piratstva

Zanimljive vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/AFpd3UFtEmw/Turkey-Bans-Googles-Blogger-Over-Soccer-Piracy:
Anonimni čitatelj piše: "lokalni sud je zabranio Google Blogger usluga u Turskoj u odgovoru na tužbu putem satelita Digiturk TV firma koja streaming medija izvora od lokalne nogometne utakmice su koji se pojavljuju na više Blogger profila. Čudi, Google je kritizirao potez, s obzirom da svi pati više od nekoliko ljudi nezakonite radnje. autorskih prava trebali bi biti usmjereni pojedinci koji se distribuira sporni sadržaj putem osnovana žalbenog postupka, umjesto da nadređeno web-mjesto zabranjen. procjenjuje 600.000 Turaka koristiti uslugu na blog o svemu iz dnevnog ramblings, na hobije, za održavanje svoje čitatelje ažurirana s vijestima. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Sprint najavio Nexus S 4G, EVO 3D, i EVO View tableta na CTIA?

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/03/06/sprint-announcing-nexus-s-4g-evo-3d-and-evo-view-tablet-at-cti/:
Mediji - srdačnim pozdravima uključen - je težak to odgonetati zašto Sprint, rezervirao je lud dva i pol sata utor na CTIA kasnije ovog mjeseca. To nije vrsta događaja možete baciti zajedno samo da prežvakava uređaje ste uvedeni u zadnjih pola godine - što je gore, a ako je naš izvor točan, a oni do nešto veliko.

Prvo, mi smo čuli da prijevoznik će lansirati Nexus S 4G iz Samsung, a sudeći po imenu, telefon bi trebao biti nešto slično Nexus S s WiMAX. Čini se ovo moglo biti ili SPH-D600 ili SPH-D720, oba od kojih su nedavno dobili certifikat od Wi-Fi Alliance, iako SPH-D720 je vjerojatno, D600 pokazuje WPS podršku, koja je dostupna u TouchWiz kože uređaja, ali ne na lageru licitara . Možda podsjetiti da Sprint došao vrlo, vrlo blizu lansiranja vlastite verziju Nexus Jedan prije ispustite u korist EVO 4G prošle godine, pa možda oni spremni učiniti djelo ovaj put.

Dalje, par koji mi nemamo mnogo detalja na: EVO 3D, koji je ... dobro, 3D-sposoban EVO neke vrste. 2011 svakako je oblikovanje do biti godina 3D telefona i tablete , tako da neće biti mnogo iznenađenja. Druge jedinice u mix je EVO View, tableta koje smo nagađanje će oblikovati do biti nešto od CDMA pogon Flyer . Ako ovo sve pans out, to je izgleda kao Sprint mogao posjedovati ovaj show. HZZ je malo neuspjeh za njih, možda podsjetiti - EVO Shift 4G je samo slušalicu najava tamo - tako da su oni kasni.

[Hvala, anonimni tipster]

Sprint najavio Nexus S 4G, EVO 3D, i EVO View tableta na CTIA? prvobitno pojavio na Engadget o Suncu, 6 ožujak 2011 15:50:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji ovaj | Komentari

Google Konačno koristi daljinsko Kill Switch Na zaštita od zlonamjernih programa

Zanimljive vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/rqLFzyW3kpY/Google-Finally-Uses-Remote-Kill-Switch-On-Malware:
Hugh Pickens piše piše: "Google Mobile tim je najavio da uz uklanjanje 21 zlonamjerne aplikacije s Android Market koji su preuzeli 50.000 puta, obustavu povezane developer račune, i kontaktiranja provedbu zakona o napadima, oni su na daljinu uklanjanje zlonamjernih programa iz pogođenih uređaja. 'Mi smo pritom sigurnost Android Market ažuriranje svim pogođenim uređaje koji poništava iskorištava kako bi se spriječilo napadač (a) da pristupaju više informacija iz pogođenih uređaja,' napisao je tim na svoj blog. "za pogođene uređaja, vjerujemo da samo informacije napadač (a) bili u mogućnosti skupiti je uređaj-specifične (IMEI / IMSI, jedinstvenih kodova koji se koriste za identifikaciju mobilne uređaje, a verzija android izvodi na uređaju). " Google akcije dolaze nakon brojnih pritužbi u tech publikacijama. "Nudi li Google doista želite svoj Android Market steći reputaciju septička jama zlonamjernih programa? 'Sigurno ne ", napisao je Nicholas Deleon u TechCrunch. 'Ali onda dio vabiti android tržište je da je otvoren, ne morate igrati po Google pravilima, po sebi, da se na tu kao i vi učiniti s Apple App Store. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Sony Ericsson Telefon Windows 7 prototip uhvaćen u divljini?

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/03/06/sony-ericsson-windows-phone-7-prototype-caught-in-the-wild/:
Sony Ericsson je bio pod nazivom Windows 7 Telefon partnera prije godinu dana, ali - kao drugo bismo mogli nazvati - naizgled otpisan planove za proizvodnju uređaja i izabrao drugog OS umjesto. Ili je to učinio? Slike za ono što izgleda da se Sony Ericsson prototip sa sustavom Windows 7 Telefon nedavno pojavile u Lizhecomb, a to bi moglo biti da SE u potrazi pokušati ponovno ... ali vjerojatno nije. Vidite, to je glasine da Sony Ericsson nije proizvesti prototip klizna WP7 slušalica - Julie - slično kao jedan iznad, a to svakako izgleda malo u odnosu na prototip suvremenog dizajna. Što to može dodati do se Sony Ericsson i ASUS u istom brodu - dva WP7 lansirati partnera koji nije uspio pokrenuti, ali svaki s hardverom pokazati za to.

Sony Ericsson Telefon Windows 7 prototip uhvaćen u divljini? prvobitno pojavio na Engadget dana sub, 6. ožujak 2011 14:38:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink WMPowerUser , Esato | izvor Lizhecomb | Pošalji ovaj | Komentari

Arizona tim želi fosilnih goriva cijene paritetni, koristi solarnu energiju koncentratore

Zanimljive vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/ZQIkYlrUhYU/Ariz-Team-Seeks-Fossil-Fuel-Cost-Parity-Using-Solar-Energy-Concentrators:
autospa piše "University of Arizona inženjerski tim na čelu s Roger Angel je osmislio novu vrstu solarni koncentrator koji koristi polovica području solarne (PV) ćelije koje koriste ostali optički uređaji i isporučuje svjetla / koncentracija koja je više od 1000 puta više koncentrirane čak i prije nego udari u stanice. To dolazi kao rezultat šireg cilja napraviti solarne energije trošak konkurentan fosilnim gorivima (target = 1 $ / W), bez "potrebe za državnim subvencijama."

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Google Android flips ubiti prebaciti, uništava hrpa zlonamjernih aplikacija

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/03/06/google-flips-android-kill-switch-destroys-a-batch-of-malicious/:
Kada je 21 vucibatina aplikacije počeo siphoning off identificirajuće informacije iz android telefone i instaliranje sigurnosnih rupa, Google yanked puno s Android Market , i pozvao vlasti da čizma. Ali što je s 50.000 primjeraka već preuzeli nesvjestan korisnika? To je ono što Google bave ovaj tjedan, korištenjem Android je daljinski ubiti prebaciti da biste ih izbrisali preko zraka. Ali to nije sve, jer ovaj put tvrtka ne samo uklanjanjem zahvaćenih paketa , ali i instaliranje novog koda. "Android Market Security Tool ožujak 2011" će biti dodan u daljinski utjecati Prijave poništiti iskorištavati i čuvati od slanja podataka iz, kao i da vas pitam samo koliko je daljinski upravljač Google ima preko naše telefone. Da, mi dobrodošlicu našem novom tražilica gospodare i sve to, tako dugo dok oni 'je dobio našem najboljem interesu na srce, ali postoji određena ironija u Google uklanjanju backdoor iskorištava pomoću backdoor iskorištava svoje vlastite - čak i onaj koji (u ovom slučaju) će e-mail da prijavite kako je to učinio.

Google Android flips ubiti prebaciti, uništava hrpa zlonamjernih aplikacija prvobitno pojavio na Engadget o Suncu, 6 ožujak 2011 13:19:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Telefon Scoop | izvor Google Mobile Blog | Pošalji ovaj | Komentari

Spamming odvjetnik dobiva osuđen na 40 mjeseci

Zanimljive vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/m8ejUGSROlk/A-Spamming-Attorney-Gets-Sentenced-To-40-Months:
www.sorehands.com piše: "Dok je jedan spammer, Robert Soloway, dobiva objavljen na probni rok, Feds poslati drugu, Robert Smoley, na Slammer za 40 mjeseci. znam o Smoley jer sam ga pratio, te ga pobijedio na sudu. Ne samo da je on odvjetnik, on još uvijek nije izgubio dozvolu, ipak. IRS me kontaktirali kao rezultat gledajući moje web stranice, a ja sam rado pomagao IRS za praćenje svog poslovanja. On ne samo bounced ček na mene, ali stiffed njegov lokalni odvjetnik i jedan od njegovih ISP. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Tajvanski OEMs Razmislite ARM proizvodi za Windows 8

Zanimljive vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/ptmCsiNoJ7M/Taiwanese-OEMs-Consider-ARM-Products-For-Windows-8:
siliconbits piše: "Na CeBIT-u 2011, smo otišli oko stoji iz nekih od najvećih komponente proizvođača u svijetu i od njih tražio jednostavno pitanje, da li bi uzeti u obzir iznošenje ARM proizvoda (barebones, prijenosna računala, tablete, matične ploče) za sustav Windows 8? odgovor je bio jednoglasan je odgovor pozitivan, kao što su Microsoft, iste tvrtke koji su bili vjerni Intel i AMD partneri već godinama su spremni istraživati druge teritorije čim Windows 8 će ići uživo ".

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Meth Dealer Lica njegov gubitak Comic Book Collection

Zanimljive vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/rSGAP_bJYKo/Meth-Dealer-Faces-Loss-of-His-Comic-Book-Collection:
cultiv8 piše "Prema članku iz Smoking Gun: 'velikih razmjera metamfetamina djelitelja koji je navodno prao droga profita kupnjom vrijednih strip knjiga je u opasnosti od gubitka njegove 18.753-volume zbirka na Uncle Sam, prema novom sudu podnošenja. Savezni tužitelji jučer podnio US Okružni sud tužbu tražeći vlasništvo nad stripa fundusa Aaron Castro, 30, koji se suočava svibnja suđenje u Coloradu o narkoticima distribuciju i oružje pristojbe. stripovi su vrijednosti u više od 500.000 dolara. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Zašto Plaćanja su tvrdi, čak i za Apple i Google

Zanimljive vijesti na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/PU6I00ro7PQ/:
Array

Appleov JointVenture Za poslovne dobiva Službeni

Zanimljive vijesti na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/JvIm2Hncd2g/:
Array

JD Power: Verizon najbolje je poziv kvalitete zemlje, T-Mobile konstantno ispod prosjeka

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/03/06/j-d-power-verizon-has-best-call-quality-nationwide-t-mobile-c/:
JD Power, koja je dobro poznata arbitra ljudskog mišljenja u Sjedinjenim Državama, upravo je objavio svoje najnovije istraživanje o zadovoljstvu kupaca s bežičnim prijevoznicima. To rješava takve stvari kao (ne) pao poziva, kvarove za povezivanje, govorne izobličenja, odjeci, statički, i kasno dolazi SMS poruka, te u konačnici churns se ocjena od pet zvjezdica u odnosu na regionalni prosjek i drugim prijevoznicima. U ispitivanje je izvršena između srpnja i prosinca prošle godine, Verizon je najbolji ili vezan za najbolji zadovoljstvo ocjena u pet od šest istraživanih područja, dok je AT & T i Sprint trguje puše za drugi i T-Mobile je imao da prizna poraz kao lijenčina i vrhu četiri. US Cellular uspjela postići najviše u regiji North Central, ali JD Power ukupnu ocjenu nije vrlo ružičast za bilo koji od prijevoznika - statistika kaže sakupljač raste smartphone korištenja, teška tkanina i više zatvoreni poziva kolektivno uzrokuju poziv kvalitetu stagnirati , pa čak i upozorava da je "povećana usvajanje pametnih telefona i bežičnih tablete mogu nastaviti kompromitirati kvalitetu usluga mreže."

Nastaviti čitanje JD Power: Verizon najbolje je poziv kvalitete zemlje, T-Mobile konstantno ispod prosjeka

JD Power: Verizon najbolje je poziv kvalitete zemlje, T-Mobile konstantno ispod prosjeka u prvobitno pojavio na Engadget dana sub, 6. ožujka 2011 11:42:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Electronista | izvor JD Power | Pošalji ovu | Komentari

Sony otkriva cijene i veličine "Google TV?

Zanimljive vijesti na URL:http://www.tecnoka.com/television/sony-deja-ver-los-precios-y-los-tamanos-de-%c2%bfgoogle-tv/:

Čini se da je netko unutar tvrtke, ili ste nezadovoljni sa svojim plaće i žele uništiti iznenađenje da je tvrtka spremna je za utorak 12. listopada, ili zaista imaju potrebu prošlo. Zašto? Jer ne samo da procurile informacije (što ne znamo je li to realno) o mogućim veličinama u koji će Google TV, ali imena su se pojavili koja će se zvati modeli u pitanju.

Njihova imena su: NSX-24GT1 24 inča, NSX-32GT1 31 inča, NSX-40-inčni 40GT1 NSX-46GT1, (pogodili ste) od 46 inča. Pa ipak, također rizik da njihove cijene bi ukupno između 1.300, 1.400 i 1.900 dolara.

Znatiželjan detalj: ako je to istina, najjeftiniji Google TV bi biti čak i skuplji (300 dolara) da je 32-inčni model skuplji od Sony je ljudima u njihovom katalogu.

Grafovi Prikaži Troškovi sekvenciranje DNA Padaju Brzi

Zanimljive vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/siztkusQ280/Graphs-Show-Costs-of-DNA-Sequencing-Falling-Fast:
kkleiner piše: "Možda znate da su cijene na slijed ljudskog genoma pada, ali vjerojatno nemate pojma koliko brzo da je cijena silazi. National Human Genome Research Institute, dijela američkog Nacionalnog instituta za zdravlje, je sastaviti opsežnog podatke o troškovima za sekvencioniranje DNK tijekom proteklog desetljeća i koristi te informacije kako bi stvoriti dva uistinu čeljust-ispuštajući grafova. NHGRI istraživanje pokazuje da ne samo da su sekvenciranje troškovi plummeting, oni su prestižući eksponencijalna krivulja Mooreov zakon. Do velike marže. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Zašto Silicijske doline Immigrant poduzetnici su se vraćali kući

Zanimljive vijesti na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/SG1L8Ps0XrM/:
Array

Zvjezdani crvotočine mogu postojati

Zanimljive vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/jY_m0DBgKeo/Stellar-Wormholes-May-Exist:
seagirlreed piše "Parovi zvijezda može biti spojen pomoću crvotočine ispunjen 'fantomskim stvar", prema Kirgistan znanstvenici. Ako crvotočinu postoji unutar zvijezda, zvjezdanih tijelo mogu pokazivati mjerljivih značajki astronomi mogu otkriti. Iako zanimljiv, drugi znanstvenici su skeptični, ističući da je to visoko spekulativna istraživanja. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.