petak, 7. listopada 2011.

Sprint pretvara svoju CDMA mreže LTE, planova agresivno širenje 'biti dovršen do 2013

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/10/07/sprint-converts-its-cdma-network-to-lte/:
Znali smo više ili manje da najava ove vrste dolazi. Natrag u srpnju, Dan Hesse je zadirkivali nas licem u lice s obećanjem "velika priča ove jeseni oko 4G", a sada je vrijeme da kažem da priču je stigla. U svojoj strategiji događaja danas, Sprint napokon otišao u javnost s planovima za "pojednostaviti svoju mrežu", pretvaranjem svojih CDMA 1900MHz građe i LightSquared je 1600MHz spektar ("čeka odobrenje FCC") za LTE, industrija omiljene . Pomaganje operater napraviti taj prijelaz je zavoj od 800MHz spektra iskrčeno od, sada mrtav, identificirati push-to-talk mreži - koji je bio odvod na tvrtke resursa. Ovaj spektar, stečena od Nextel, bit će ukinuti sredinom 2013 i smotani u LTE. Tvrtka planira za brzo raspoređivanje ove nove 4G, s prvim LTE tržišta i slušalica pogoditi sredinom-2012 s punim rollout uglavnom dovršen do 2013. Trenutni pretplatnici potpisao za WiMAX planove neće morati brinuti kao uređaji će i dalje biti podržan kroz 2012.

Počevši od sutra, Sprint je konsolidirajući svoju 4G LTE (uključujući LightSquared), 3G i Direct Connect mreže u jednu arhitekturu. Sve veće tehničke događaje, kao što su testiranje poziva i polje integracije, imaju jasan njihov prepreke i raditi na više od 22,00 stanica stranice su trenutno u tijeku. Samsung, Alcatel Lucent i Ericssona imaju udružio s Sprint instalirati višemodno 3G i 4G baznih stanica za obradu mreže budućnosti prometa. Budući iPhone 4S korisnicima na mreži moći će iskoristiti najbolji signal i poboljšani glasovne usluge kao Sprint namjerava riješiti i posljednje na 800MHz.

... Razvoj

Sprint pretvara svoju CDMA mreže LTE, planova agresivno širenje 'biti dovršen do 2013 prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 7. listopada 2011 09:58:00 EST. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar