četvrtak, 23. prosinca 2010.

Microsoft Windows spremni za razgovor na ruci

Zanimljive vijesti prikaza u http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/56fprkigJVk/story01.htm:
Anonimni čitatelj piše: "Nakon mnogo mjeseci rade u tajnosti, Microsoft je gotovo spremno za početak govoriti o svojim planovima kako bi Windows ARM-bazirani procesori. Međutim, dok je tvrtka je postavljen kako bi razgovarali o naporima na sljedeći mjesec Consumer Electronics Show, još uvijek postoji mnogo toga što mora biti učinjeno prije nego što se takvi proizvodi mogu hit na tržištu. Među korake potrebne za hardver odluka stvoriti ARM-kompatibilan vozača, što je dugotrajan napor koji djelomično objašnjava zašto Microsoft je riječ o inicijativi i ispred bilo kojeg proizvoda biti spreman. međuvremenu, Ubuntu već počinju brod na nekim ARM uređaje i radi na mnogim drugima. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.




Rovi najavio sporazum o kupnji Sonic Solutions za 720 milijuna dolara

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/12/23/rovi-announces-agreement-to-acquire-sonic-solutions-for-720-mil/:
Rovi Corporation je već otišao iako nekoliko značajnih transformacija - to je bio nekad DRM-centered tvrtka poznata kao Macrovision - i to je sada postavljen proći još jedan veliki jedan. Tvrtka je upravo najavio "konačan sporazum", kako bi stekli Sonic Solutions u posao u vrijednosti od 720 milijuna dolara. Između ostalog, Sonic posjeduje RoxioNow (usluga formalno poznat kao CinemaNow), koji će dati Rovi pristup do više od 10.000 filmova i TV emisija, a Sonic i samo stečena DivX ranije ove godine , što ukazuje Rovi je prisutan na više od 350 milijuna uređaje potrošačke elektronike. Šef o prošlosti pauze za službeni press release, i tražiti posao zatvoriti negdje u prvom tromjesečju iduće godine, ako sve ide prema planu.

Nastaviti čitanje Rovi najavio sporazum o kupnji Sonic Solutions za 720 milijuna dolara

Rovi najavio sporazum o kupnji Sonic Solutions za 720 milijuna dolara prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 23 pro 2010 16:51:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji ovaj | Komentari

Bank of America kupnju vrijeđanje domena

Zanimljive vijesti prikaza u http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/Ri9Maoz2pa8/story01.htm:
Nite_Hawk piše: "Iz članka:" Bank of America je snapped up stotine uvredljivih imena domena za svoj viši rukovoditelji i članovi uprava u tome što se percipira kao obrambena strategija protiv budućnosti objavljivanje štetnih insider info iz whistleblowing Web stranica Wikileaks Prema. Domain Name Wire, američka banka je agresivno registracije imena domena, uključujući njezin odbor direktora 'i viši rukovoditelji imena uslijedila "sranje" i "udarce.'"

Pročitajte više ove priče na Slashdot.




Ekskluzivno: Dell Streak 7 će biti na televiziji, ovdje je oglas liječenje

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/12/23/exclusive-the-dell-streak-7-will-be-televised-heres-the-ad-tr/:
Pa, da je brzo. Nedugo nakon što smo vidjeli Dellova 7-inčni tablet zaraditi svoje WiFi certificiranja , mi se dogodilo na tretman za svoje u proizvodnji komercijalne - iscrpljen Android maskota i sve. Naravno video'll touting igranju, društvenim i Internet mogućnosti, ali to je također dobio Blio čitatelja , Stage UI (istu kožu kao i 5-inčni Streak), novu kampanju slogan ("Možete reći [to] Dell" ), i da, čak i ime: Streak 7, kako je rekao glas više. Nije najoriginalnijih, ali kada je dobio brand , kao što bi i zadržati ga ide. Izgleda da imamo nešto drugo za držati oko vanjska strana za kada HZZ role oko na nekoliko tjedana. Proviriti tretman za sebe u nastavku.

Ekskluzivno: Dell Streak 7 će biti na televiziji, ovdje je oglas liječenje prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 23 pro 2010 15:36:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji ovaj | Komentari

10 Dos i Don'ts Za upućivanje Sysadmins 'život lakšim

Zanimljive vijesti prikaza u http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/VqMQ19BbI4M/story01.htm:
CowboyRobot piše "Tom Limoncelli je komad u 'Queue' sažima Computer-ljudske interakcije za upravljanje informacijske tehnologije na popis kako napraviti softver koji je jednostavan za instalaciju, održavanje i nadogradnju FTA:.." # 2 ne čine administrativno sučelje GUI. Administratori sustava potrebno alata naredbenog retka za gradnju ponovljivi procesi. Procedure su najbolje dokumentirani dajući naredbe da možemo kopirati i zalijepiti iz postupka dokument komandne linije. '"

Pročitajte više ove priče na Slashdot.




Mighty Car Mods detalje rigors zombi-iskušavanje vaš auto (video)

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/12/23/mighty-car-mods-details-the-rigors-of-zombie-proofing-your-auto/:
Naravno, ima dosta ljudi koji će vas naučiti kako da mod vaš automobil za brzinu, snagu, odnosno estetike - ali što o stvarima koje stvarno stvar? Nedavna epizoda Mighty Car Mods detaljni re-alata za 1987 Nissan Pathfinder u vozilo prikladno za preživljavanje u slučaju zombi apokalipsu (iako mi mislimo da će to pomoći u slučaju robota apokalipse kao dobro). Što čekate? Pantera ili prevencije vrijedi pola kilograma lijek, poslije svega. Check it out video - i dobiti spremni - nakon pauze.

Nastaviti čitanje Mighty Car Mods detalje rigors zombi-iskušavanje vaš auto (video)

Mighty Car Mods detalje rigors zombi-iskušavanje vaš auto (video) prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 23 pro 2010 14:36:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Auto blog | | Pošalji ovaj | Komentari

Byte se vraća

Zanimljive vijesti prikaza u http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/JwrRO5FSaKE/story01.htm:
harrymcc piše: "Više od dvanaest godina nakon njegove smrti, bajt magazin je još uvijek najomiljenijih informatički časopis svih vremena - onaj koji zaposlenici svaki drugi tech mag navikli da bude u odnosu nepovoljno s I sad je biti oživljen u. . obliku novog BYTE.com Nova verzija ne replicira u središtu starog byte - to je usmjerena na korištenje potrošačkih tech proizvoda u poslovnom okruženju - i ja sam prilično pozitivna neće značajka Robert Tinney umjetnost ili epski Jerry Pournelle stupce. ali drago mi je vidjeti legendarni brand vratiti u upotrebu, a ne sjedi u neizvjesnosti. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.




Nuu MiniKey za iPhone 4 prikaza: Yep, još jedan (glomazne) tipkovnica slučaju

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/12/23/nuu-minikey-for-iphone-4-preview-yep-another-bulky-keyboard/:
Broj iPhone tipkovnica slučajeva imaju popped up u posljednje vrijeme, iz TK-421 flip-out slučaja ( što smo pregledali ) da BoxWave Tipkovnica Buddy . Mi smo proveli veći dio od 24 sata koristeći inženjering uzorak Nuu je MiniKey qwerty klizač za iPhone 4 - očekuju "nekoliko manjih promjena kako bi se napravio" prije stvarne lansirati - da je tvrtka je rod dosta to poslati preko. Dakle, kako je to stog gore?

Nastaviti čitanje Nuu MiniKey za iPhone 4 prikaza: Yep, još jedan (glomazne) tipkovnica slučaju

Nuu MiniKey za iPhone 4 prikaza: Yep, još jedan (glomazne) tipkovnica slučaju prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 23 pro 2010 13:55:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji ovaj | Komentari

ViewSonic V3D241wm, računalnog monitora s 3D tehnologijom

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.tecnoka.com/perifericos/viewsonic-v3d241wm-un-monitor-para-ordenador-con-tecnologia-3d/:

ViewSonic ne želi biti ostavljeni i predstavio novi monitor koji ima modni tehnologije u ovom trenutku, 3D.

V3D241wm Viewsonic ima 24-inčni LED panel sa latencija 2 ms, 300 candelas svjetline, kontrasta 20.000.000:1 i 120Hz refresh rate, frekvencija ovisno o proizvođaču uživati u 3D sadržaja pomoću polariziranih stakala uključeni u ovaj monitor.

U ovom trenutku ne znamo što će cijena biti u eurima, ali u Velikoj Britaniji se prodaje za oko £ 330, koji se po trenutnim stopama koje će biti oko 376 €, iako ne možemo ovo se cijeni kada je u pitanju da se prodaje u Španjolskoj.

Više | Viewsonic

AT & T, Verizon, RIM dobiti ozbiljne o sigurnosti za mobilne uređaje

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/12/23/atandt-verizon-rim-get-serious-about-security-for-mobile-devices/:
Kao što je uobičajena pojava kao što su smartphone postaju, to je vrijeme da i proizvođači početi prijevoznici dobivanje ozbiljnih o mobilnim sigurnosti (i ne, ne znači iPhone tethers ). Prema nedavnom Wall Street Journal članku, Verizon trenutno radi s vidikovac , San Francisco-based tvrtka poznata po daljinski backup i Geolocation aplikacije za BlackBerry, android i Windows Mobile uređajima, a RIM je nedavno najavio malo nešto što se zove BlackBerry Zaštitite , koja obećava da će zaključati ili čak brisanje pogrešnog telefon, odrediti stvar na karti, a čine redovito-zakazan bežične sigurnosne kopije. Do sada najambiciozniji plan u članku, međutim, pripadaju AT & T, koja je - osim iz nedavne bavi MobileIron i McAfee - trenutno je otvaranje novih mobilnih sigurnosni laboratorij u New Yorku. Odavde, tvrtka će istraživanja malware, crva, virusa i drugih prijetnji kao što su razvijati u mobilnom sferi. "Svatko je shvativši da je to nekontrolirani okruženje", rekao je AT & T glavni sigurnosni dužnosnik Edward G. Amoroso. "Mi ne želimo imati iste probleme koje smo imali s računala."

AT & T, Verizon, RIM dobiti ozbiljne o sigurnosti za mobilne uređaje prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 23 pro 2010 13:22:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Wall Street Journal | Pošalji ovaj | Komentari

ROLLEI ide 3D s Power Flex 3D point-and-shoot, Designline 3D foto okvir

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/12/23/rollei-goes-3d-with-power-flex-3d-point-and-shoot-designline-3d/:
Postoji svibanj pa ipak biti neki fotoaparat odluka otpor 3D trend, ali to je uzimajući biti sve dwindling puno - najnoviji skok u igri je ROLLEI, 90-godišnji njemački proizvođač, koji je upravo najavio svoj novi Power Flex 3D point-and-shoot i prateće Designline 3D foto okvir. Kao što možete vidjeti gore, kamera izgleda prilično unremarkable očekivati da drugi za leće, a naočale su također prilično u skladu s nekim sličnim 3D point-and-puca, uključujući 720p video snimanje, 5 megapixel fotografija, i 2,8- inčni LCD 'okruglih leđa koja obećava da će pustiti te vidjeti svoje slike u nešto nalik 3D bez potrebe za 3D naočale. Foto okvir je također očito koristi istu vrstu bez naočala 3D, ali srećom omot veći 7-inčni zaslon - check it out nakon pauze. Još uvijek nema riječi o release ovdje, ali oba fotoaparata i foto okvir će biti dostupan u Europi sljedećeg mjeseca za 300 € (ili samo pod $ 400) po komadu.

Nastaviti čitanje ROLLEI ide 3D s Power Flex 3D point-and-shoot, Designline 3D okvir fotografiju

ROLLEI ide 3D s Power Flex 3D point-and-shoot, Designline 3D foto okvir prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 23 pro 2010 00:59:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink DC Views | izvor ROLLEI | Pošalji ovaj | Komentari

Novi IE Zero Day

Zanimljive vijesti prikaza u http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/bg2xhG1TRqQ/story01.htm:
RebootKid piše: "Microsoft je izdao obavijest o novim nula dan napada na Internet Explorer. Mislim da će biti više" Script kiddie Božić, "manje od" White Christmas ". 'Ok, Zlatna gore - koji je pitao za IE 0 dana za Božić sam guessing Djed dobio gruda ugljena pomiješana s vrećom eksploatira Ovaj iskorištavati je raspravljalo tijekom posljednjih dana ili tako da na punoj otkrivanje i. broj drugih mjesta. Metasploit modul već ima na raspolaganju za to (samo traži za CSS i IE). Microsoft je stavio van savjetodavno 2488013 vezi pitanja koja se manifestira kada je posebno crafted web stranica se koristi, a mogu uzrokovati daljinsko izvršavanje koda na klijenta. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.