ponedjeljak, 25. travnja 2011.

Steve Jobs: 'Mi ne pratiti Svatko'

Zanimljive vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/QPlfkABosLU/Steve-Jobs-We-Dont-Track-Anyone:
fysdt piše: "Očito je puno rasprava o tome prošlog tjedna objavljivanje koje su IOS uređaji održavanje lako pristupiti bazi podataka za praćenje kretanja korisnika datiraju uvođenje IOS 4 prije godinu dana. pitanje je je zaradio pozornost SAD izabrani dužnosnici te je igrao prilično teško u mainstream medijima. MacRumors Jedan čitatelj elektronička pošta Apple CEO Steve Jobs tražeći pojašnjenje o tom pitanju dok aludirati o prelazak na Android ako odgovarajući objašnjenja nisu u tisku. Jobs je navodno odgovorio, okretanje tablice tvrdeći kako da Apple ne prati korisnike i da Android ne, a koji se odnosi na informacije o IOS dijele u medijima kao 'lažni'. "Apple je sada hit s klasa-akcija tužbom nad položaj praćenje pitanje.

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Naslov natjecanje: Spike Lee traži od Obame da osmijeh za kameru

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/04/25/caption-contest-spike-lee-asks-obama-to-smile-for-the-camera/:
Samo zato što to može ne znači da biste trebali ...

Joe Flatley: "Samo minutu, 6 Djevojka je streaming na Netflix."
Richard Lawler: "Dajte mi 20 D Energizers."
Terrence: "Pitanje je samo: kaleidescope ili vrtlog?"
Brian: "Im 'ne uzimajući bilo koji barovi prava. Jesam li drži ovo?"
Zach Honig: "Hej Richard Branson, Našao sam vaš dvojnika!"
Michael Gorman: "Ja sam ne siguran što je više nespretan - fotografije sa tableta ili beretka / rol mode kombinirani"
Chris Pastrva: "Bio sam u nadi da se Rosie Perez, ali mislim da ćete to učiniti."
Don: "To je još uvijek svoj ​​potez u riječi s prijateljima, gospodine predsjedniče."
Tim: "U redu Barack Obama, možete ga omesti dok sam prišuljati i ..."

Naslov natjecanje: Spike Lee traži od Obame da osmijeh za kameru prvobitno pojavio na Engadget na ponedjeljak, travanj 25, 2011 16:51:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor ABC World News | Pošalji ovaj | Komentari

Allen Telescope Array Shut Down

Zanimljive vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/PepWCp5Ba68/Allen-Telescope-Array-Shut-Down:
SETIGuy piše "Allen Telescope Array je staviti u stanje hibernacije, zbog nedostatka sredstava za nastavak poslovanja. Većina tehničkog osoblja su položili off ili premještena na druge projekte. To je previše rano da ga zovu zatvorena, ali hibernacije država može samo trajati 6 mjeseci ili tako da prije nego pun shutdown je potrebno. vraća s punim shutdown će biti skuplji. To je nesretni da teleskop nikada nije dobila sredstva za izgradnju 350 antene da bi to instrument svjetske klase. U svoj sadašnji 42-antena država, to nije dovoljno značajan napredak u odnosu na druge teleskope privući dovoljno sredstava da bi s radom. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Budućnost u automobilu računarstvo

Zanimljive vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/gUbul24QgE4/The-Future-of-In-Car-Computing:
Barence piše "PC Pro je pokrenut zbirka članaka gleda na budućnost u automobilu računalne tehnologije. Oni su razgovarali o tome kako smartphone će postati osnovno sredstvo za zabavu u vozilu, kako satnavs će biti integriran u borac-jet stilu heads-up prikazuje i kako automobili će se stvoriti bežične mesh mreže koje upozoravaju jedni druge na nadolazeće zastoja i sudara. također istražiti pitanje integracije vozača automobila na cestama. 'To je jedna stvar da pametni automobili koji se mogu međusobno razgovarati i reagirati u skladu s tim, ali ako pola automobila su glupi, to je drugo pitanje. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Lenovo 7-inčni Saće tableta dolaze Q4 prema pukotina PDF, Le OS genetika u tow

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/04/25/lenovo-7-inch-honeycomb-tablet-coming-q4-according-to-leaked-pdf/:
Hot na petama od juccerassnja procurila 10,1-inčni ThinkPad tablet dolazi još jedan sočan malčice o drugom narednom uređaj od Lenova. To je moj sljedeći izvještaje da je u PC-maker ima 7-inčni Saće opremljena škriljevca u cjevovod sportske visoke rezolucije 1280 x 800 zaslon i ARM dual-core procesor. Slajdova također ukazuju na prisutnost "Lenovo obitelj UI", što najvjerojatnije znači Le OS . Izdanje navodno je trebao (uh) za Q4, ali s obzirom na prisutnost rezervirano mjesto slike i činjenice da su ti slajdovi su najmanje mjesec dana stari, većina toga je podložan promjenama. Ipak, nadamo se Lenovo potrebno vrijeme da se stvari pravo sa svojim Saće prilagodbe, jer je njegova malo razlikovanja dotakne da učiniti sve razlike u burgeoning moru ekrana-centric uređaja.

Lenovo 7-inčni Saće tableta dolaze Q4 prema pukotina PDF, Le OS genetika u tow prvobitno pojavio na Engadget na ponedjeljak, travanj 25, 2011 15:24:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Ovo je moj sljedeći | Pošalji ovaj | Komentari

Dell Precision M4600 i M6600 naočale uočena u upotrebi procurila

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/04/25/dell-precision-m4600-and-m6600-specs-spotted-in-leaked-manual/:
Dell Precision M4600/M6600 Priručnik
Budući da smo prvi put provirio novu Sandy Bridge opremljene Dell Precision M4600 i M6600 natrag u veljači nismo čuli mnogo o tim mobilnim radnim stanicama. Mi još uvijek nemamo cijena ili puštanje datum, ali je procurilo priručnik napokon je isporučio neke naočale - CAD i entuzijasta neće biti razočarani. Oba 15,6-inčni M4600 i 17-inčni M6600 može biti konfiguriran s do Core i7 Extreme Quad 2920XM i 32GB RAM-a. Manji, 6,3-pound M4600 standardno dolazi s 1GB AMD FirePro M5950 i može se nadograditi na NVIDIA Quadro 2000m sa 2GB. Više zvjerski 7,5-funta M6600 počinje s 2GB FirePro M8900 i ima mogućnosti u rasponu sve do 4GB Quadro 5010M. Oba stroja također dolaze pakiranje dva USB 3.0 porta, par USB 2.0 priključaka, eSATA priključak, i IEEE 1394 port, te daje mnogo prostora za priključak u svim vanjski Pogoni, kamere, znanstvenih instrumenata, i mačka u obliku miša cozies vaše malo srce želi.

[Hvala, Wolf]

Dell Precision M4600 i M6600 naočale uočenih u procurile priručnik prvobitno pojavio na Engadget na ponedjeljak, travanj 25, 2011 15:49:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Dell [PDF] | Pošalji ovaj | Komentari

T-Mobile bob privremeno suspendirao usluga u prvom tjednu

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/04/25/t-mobiles-bobsled-temporarily-suspends-service-in-first-week/:
To je tužan dan za bob je jednooki chat mjehurić čudovište, kao što je T-Mobile upravo je objavila da je privremeno oplate nedavno pokrenula VoIP usluge. Priopćenju objavljenom u bob's Facebook profile otkrio je "dobrovoljno i privremeno obustavlja usluge" svojih tjedan dana stare app za "bi se osiguralo da iskustvo bob jasno diferencirane i nije pogrešno za Facebook stvorio imovine." Vijest dolazi u nezgodan trenutak posebno, kao Vivox pravedan je napravio svoj najava (ugrađeni nakon prekida), govorilo se da će moći naizgled zlosretan app. Nema riječi, ali o tome kada će usluga biti natrag gore i trčanje, ali to ne slutiti dobro za T-Mo's prepad u VoIP tržištu.

[Hvala, Elad]

Nastaviti čitanje T-Mobile bob privremeno suspendirao usluga u prvom tjednu

T-Mobile bob privremeno suspendirao usluga u prvom tjednu prvobitno pojavio na Engadget na ponedjeljak, travanj 25, 2011 14:59:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Bob (Facebook) | Pošalji ovaj | Komentari

Wikileaks javnost Files Guantanamo zatočenik

Zanimljive vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/VYGnBWZ_0d8/WikiLeaks-Releases-Guantanamo-Prisoner-Files:
HungryHobo piše s vijestima da Wikileaks je počeo objaviti zbirku 779 datoteka uključuju zatočenika u zatočenički logor Guantanamo Bay. "Detalji za svaki pritvorenik će biti objavljena svakodnevno tijekom idućih mjesec dana. ... U tisućama stranica dokumenata iz 2002-2008 i nikada nije vidio prije nego što je javnosti ili medijima, slučajevi većine zatvorenika održana u Guantanamu - 758 od 779 ukupno - su detaljno opisani u memoranduma iz JTF-GTMO, Zajednički Task Force u zaljevu Guantanamo, na US Southern Command u Miami, Florida Ove memoranduma, koji sadrže JTF-GTMO preporuke o tome. zatvorenika u pitanju treba nastaviti će se održati, ili bi trebao biti objavljen (preneseno u njihov dom vlade, ili druge vlasti) sadrže bogatstvo važnih i prethodno neobjavljene informacije, uključujući i zdravlje procjene, na primjer, i, u slučajevima Većina 171 zatvorenika koji se još uvijek održavaju, fotografije (uglavnom za prvi put). " Reader napominje da je, prema rrayst jedan takav dokument, ako koristite Casio F-91W ručni sat, možda ćete biti član al-Qaide.

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Book Review: Network Security Revizija

Zanimljive vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/xamHxYVZt3s/Book-Review-Network-Security-Auditing:
brothke piše "Network Security Revizija je krišom promatrati kao potpuni vodič za reviziju sigurnosti, mjerenje rizika, te promoviranje poštivanja. knjizi živi do svoje obećanje i sveobuhvatan odnosu na sve sigurnosne stvari mreže reviziju u vezi." Pročitajte u nastavku za ostatak Ben's pregled.

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Računalo Otvara bespilotnih Store za odmor

Zanimljive vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/Mj-ReeWABrg/Computer-Opens-Unmanned-Store-For-Holiday:
tomhudson piše "Times Walkato u Novom Zelandu je izvještavanje da je netko zaboravio reći računalo ne otključati supermarket u petak praznik. 'Oko polovice od 24 ljudi koji su došli u supermarketu plaćeni za svoje namirnice pomoću self-scan usluge . usluga je prestao raditi nakon što je alkohol bio skenirana, zahtijeva član osoblja za provjeru kupca dob prije nego sustav je otključana. ' Vlasnik, gospodin Miller, bio je citiran kao govoreći: 'Ja sigurno mogu vidjeti smiješno stranu to ... ali ja bih radije ne moraju javnost biti iskreni. Čini mi izgleda malo kurvin sin. " Umjesto poduzeti pravne akcije, gospodin Miller se nada da ljudi koji nisu platiti će učiniti pravu stvar. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Netgear je N750 bežični usmjerivač Newspeaks putu do 750Mbps

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/04/25/netgears-n750-wireless-router-newspeaks-its-way-to-750mbps/:
Netgear N750
Vjerovali ili ne, plamen brzo WiFi usmjerivač ne moraju da izgledaju kao anti-zrakoplov oružje . Novi admiralski brod uređaj iz Netgear , N750, zadržava svoj ​​niz antena sakrio iz vida. Čak i bez gizdav dizajna, ovaj ruter dual-band 802.11a/b/g/n može udariti brzinom od 450Mbps preko 5GHz band i 300Mbps na 2.4Ghz, za "agregat u kombinaciji brzina prijenosa podataka" od 750Mbps. Nemojte se previše uzbuđen ipak, sve to znači da se možete priključiti jedan uređaj u bilo kojem bendu, bez povučete dolje prijenosa od drugih - još uvijek si vezan za ograničenje brzine 450Mbps . N750 također uključuje ReadySHARE port USB za mreže za pohranu, roditeljske kontrole, a gost pristup - nije loše za $ 150, eh?

Nastaviti čitanje Netgear je N750 bežični usmjerivač Newspeaks putu do 750Mbps

Netgear je N750 bežični usmjerivač Newspeaks svoj ​​put do 750Mbps prvobitno pojavio na Engadget na ponedjeljak, travanj 25, 2011 00:43:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Netgear | Pošalji ovaj | Komentari

Elon Musk kaže SpaceX će poslati čovjeka u svemir u tri godine, Mars u sljedeća dva desetljeća

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/04/25/elon-musk-says-spacex-will-send-a-man-to-space-in-three-years-m/:
Elon Musk nikada nije bio jedan od stidljiv izradu podebljano predviđanja , što je razlog zašto nismo iznenađeni da čuju da je velike nade za budućnost svemirskog putovanja. U nedavnom intervjuu Wall Street Journalu, SpaceX osnivač je njegova tvrtka će se "vjerojatno" staviti čovjeka u svemiru u iduće tri godine, u nadi da će slanje putnika na Mars u idućih deset do 20 godina. Ranije ovog mjeseca, Musk je tvrtka predstavila planove za "najmoćnija svjetska raketa," Falcon Heavy , samo nekoliko tjedana prije nego će primiti 75 milijuna dolara iz NASA-e kako bi se poticati razvoj svojih komercijalnih spaceflight projekata. Mošusa, čini se, približava tih projekata s gotovo sveta osjećaj dužnosti. "Budućnosti u kojoj čovječanstvo je vani istražuje zvijezde je nevjerojatno uzbudljivu budućnost, i nadahnjuje," objasnio je on, "i to je ono što mi pokušavamo pomoći kako bi se dogoditi." Šef na prošlost break vidjeti cijeli intervju (razgovor prostor počinje oko 13:00 oznaku).

Nastaviti čitanje Elon Musk kaže SpaceX će poslati čovjeka u svemir u tri godine, Mars u sljedeća dva desetljeća

Elon Musk kaže SpaceX će poslati čovjeka u svemir u tri godine, Mars u sljedeća dva desetljeća prvobitno pojavio na Engadget na ponedjeljak, 25. travanj 2011 13:08:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink AFP (PhysOrg) | izvor WSJ | Pošalji ovaj | Komentari

Geely McCar dolazi s električni skuter za ljude koji mrze hodanje

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/04/25/geely-mccar-comes-with-an-electric-scooter-for-people-who-hate-w/:
Nađi korištenja noge nezgodan? Evo Geely McCar, ultra kompaktan, automobil s dvoja vrata koja još uvijek uspijeva ugurati električni skuter u leđa. Geely, kineske tvrtke koja sada posjeduje Volvo, nada se da ćete ga koristiti za sve, od golfa do navigacije i nekontroliranog urbanog širenja na poprijeko Mall of America parkirališta (i onda se na sprovođenju Cinnabon jednom kada ste unutra). Sam auto dolazi u dvije verzije: sve-električni s jedne 12kWh bateriju koja tvrdi do 93 milja na naplatu, i hibridni iteracija koji obećava do 31 milja na samo električne energije i 373 na mješavinu plina i struje . Skuter, u međuvremenu, može trajati i do 18 milja - i biti zamijenili za invalidska kolica za osobe s invaliditetom. Od debi na Shanghai Auto Show, tu je bilo riječ o tome da li će McCar brod Amerike, zašto je ovaj aranžman otkucaja pakiranje svoj skuter - ili koliko McDonald's loathes to ime.

Geely McCar dolazi s električni skuter za ljude koji mrze hodanje prvobitno pojavio na Engadget na ponedjeljak, travanj 25, 2011 13:37:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Technabob , DVICE | izvor Rođen Rich | Pošalji ovaj | Komentari

Zašto Znanost je loš izbor karijere

Zanimljive vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/ypLmoc3vZ14/Why-Science-Is-a-Lousy-Career-Choice:
Hugh Pickens piše: "Predsjednik Obama je imao sastanak gradskoj vijećnici na Facebook sjedištu prošli tjedan i rekao da je htio ohrabriti žene i manjine u potjeru STEM disciplinama (znanost, tehnologije, inženjerstva i matematike). Međutim, Pastabagel piše da je potreba za američke studentima kljun je jedan od umoran refrenima u suvremenim američkoj politici i da se dosta ljudi već studija znanosti, ali oni ne rade u znanosti. "MIT grads su više vjerojatno da će završiti u financijskom sektoru, gdje quants i trgovaca su vrlo dobro kompenzirana, nego u industriji poluvodiča gdje spektar outsourcing u Indiji i Aziji će objesiti nad njihovim glavama za cijelu karijeru. ' Philip Greenspun dodaje da znanost može biti zabavno, ali smatra karijeru, znanost pati u odnosu na zanimanja i poslovnog svijeta. 'Prosječna znanstvenik koji sam susret izražava ogorčenje o (a) niska plaća, (b) ne dobiva dovoljno kredita ili reference na njegovom ili njezinom radu, (c) ne znajući gdje je sljedeći posao dolazi, (d) nemaju dovoljno novca ili sigurnosti posla da se udaju i / ili imaju djecu ", piše Greenspun." Baveći se znanost kao karijeru Čini se tako da je jedan iracionalan pita zašto bilo koji mladi američki će to učiniti. '"

Pročitajte više ove priče na Slashdot.