petak, 15. srpnja 2011.

Ford Demonstrira Umreženi Automobili

Zanimljivi vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/RjcHockHOLg/Ford-Demonstrates-Networked-Cars:
Anonimni čitatelj piše: "Ford je turneja američkih gradova pokazuje tehnologiju koja se pojavljuje na nalikuju privatne dinamična mreža između više automobila. Automobili povezuju jedni s drugima putem kratkog dometa Wi-Fi (koja zapravo ima doseg od pola milje) i omogućuje vozila za razmjenu mjestu i kretanju podataka. Svjesna međusobno položaj i smjer kretanja im omogućuje da pomogne vozačima da izbjegnu sudari, pogotovo u situacijama u kojima prepreke ne mogu biti identificirani dovoljno brzo. tehnologija mogla biti dostupan za potrošače čim 2013. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Banaka Big Upgrade: Upoznajte real-time obradu

Zanimljivi vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/dyyuCjMYGCo/Banks-Big-Upgrade-Meet-Real-Time-Processing:
CWmike piše: "Prošlo je godina od bankarske industrije je bilo velikih ulaganja u jezgri IT sustava, ali neki od najvećih financijskih usluga tvrtke u SAD-u sada su u središtu valjanje više-milijun dolar projekte, kažu stručnjaci. O prije desetak godina, počeli su zamjenu desetljeća stare COBOL-based jezgre sustava, s otvorenim, web-enabled aplikacijama. Sada, oni troše više od 100 milijuna dolara za zamjenu starenja sustava, pretvoriti u realnom vremenu mobilnih aplikacija za maloprodaju usluge kao što su štednja i tekućih računa i kreditnih sustava ideja ide u stvarnom vremenu:.. Grab više poslovnih - i novac - od kupaca Pet Top 20 banaka koje se bave nekom vrstom core banking zamjene i očekujemo da će se vidjeti još tri ili četiri u idućih 12 mjeseci ", rekao je Fiaz Sindhu, koji vodi naglasak je Sjeverne Amerike praksi core banking '. Oni su obličje at oni nadogradnje kao put za rast."

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Microsoft Store za proširenje maloprodajne prisutnost do 2014, čini shopping za PC viška

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/07/15/microsoft-store-to-expand-retail-presence-by-2014-makes-shoppin/:

Microsoft doista želi družiti s cool kids na centar. Ili, barem parku na malo stražnjicu uz voli Apple njegovan buticima - na zbroj od 86 trgovina do 2014. Znamo većina vas su grebanje glave razmišljanja ", Microsoft Store? Ne znači vam najbolje kupiti?" Da, ali mi ne. MS-branded odjeću počeo pojavljivati ​​u 2009 i sa 11 mjesta je već dotting naše karte, COO Kevin Turner se nada da se biljka malo više Windows zastave u Kaliforniji, Floridi i većina na sjeveroistoku. Komentari o Ballmer na čelu tvrtke malo širenje je tijekom 2011 Worldwide Partner Conference i usmjeren uglavnom na prednosti povratne informacije kupca. To svakako je lijepo vidjeti bivši monopolist na tržištu ugostiteljstvo nas plebes, ali mi smo više zainteresirani za D-liste zvijezda i nespretan ples suđeno da prate otvaranje ceremonije.

Microsoft Store za proširenje maloprodajne prisutnost do 2014, čini shopping za PC viška prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 15. srpanj 2011 15:40:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Venture nadmašivanje | izvor CNET | Pošalji | Komentari

Istraživač našao Opasna ranjivost u Skype

Zanimljivi vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/ZK6gtR43yyI/Researcher-Finds-Dangerous-Vulnerability-In-Skype:
alphadogg piše "sigurnosni konzultant je obavijestio Skype za cross-site scripting nedostatak koji bi se mogli koristiti za promjenu lozinke na nečiji račun, u skladu s detaljima posted online. konzultant, Levent Kayan, sa sjedištem u Berlinu, objavili pojedinosti o pukotina na njegov blog je u srijedu i otpravljeno Skype dan kasnije. On je rekao u petak da nije čuo odgovor još. Problem leži u polju, gdje osoba može unos njihov broj mobitela. Kayan napisao je da zlonamjerni korisnik može umetnuti JavaScript u mobilni telefon polju njihov profil. " Skype je potvrdio mana, ali naziva ga 'manje', kaže ona utječe samo na ljude koji komuniciraju s potencijalnim napadača na regularnoj osnovi. Popravak planiran je za sljedeći tjedan.

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Marooned Off Vesta

Zanimljivi vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/1jbwIvnfHfY/Marooned-Off-Vesta:
mcgrew piše ovaj citat iz AP izvješće: "Nakon četiri godine plovidbe kroz svemir, svemirska letjelica Dawn se očekivalo da skliznuti u orbitu u petak navečer oko divovskog asteroida za početak jednogodišnjeg istragu porijekla Sunčevog sustava je prvi. od dva zakazana turneja zaustavlja za NASA-ine sonde koja gotovo nikada nije napravio za pokretanje jastučić. Zbog svoje usporava rast, Vesta drži 'rekord od najranije povijesti Sunčevog sustava ", rekao misije vodeći znanstvenik Christopher Russell Sveučilišta u Kaliforniji, Los Angeles. " Dawn misija homepage ima sve informacije i slike prikupljene do sada. 9. srpnja je pukla naš najbolji pogled do sada na ~ 530 kilometra širok Vesta, od 40.000 km daleko. Kada stigne, to će se sukcesivno zapažanja iz niže orbite, posljednjem je samo 460 km iznad površine Veste. Sljedeća svibnja, Dawn će razbiti orbiti i glavu Ceres. (Mcgrew dodaje: "podnošenje naslovu je pristanak na Isaac Asimov. Omogućava nada zore ne bi marooned!")

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Nexflix dolazi u Španjolsku i Veliku Britaniju iduće godine?

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/07/15/nexflix-coming-to-spain-and-the-uk-next-year/:
Datoteka je ovaj jedan u nepotvrđeno, ali nada-datoteku, kao što Raznolikost je na dobrom tijelu da Netflix bi mogao biti stvaranje svoj ​​prvi nalet u europskim vodama već Q1 2012. Nakon uzimanja Latinskoj Americi oluja (i naknadno storming novčanike običnog 'OLE Amerikanaca), tvrtka navodno je podstava gore Španjolskoj i Velikoj Britaniji za svoj ​​sljedeći trik. Neimenovani izvori u "vodeći europski film distributerima" su potvrdili da su predstavnici iz tvrtke su u potrazi za "staviti korijena prema dolje" u oba onih naroda što prije sljedeće godine, i dok Netflix sama odbija komentirati, to je sigurno priču koja se lako da vjeruju. Tečaj, provaljivanje u Velikoj Britaniji na tržištu neće biti tako lako kao što je u drugim državama - Lovefilm već čvrsto prianjanje na lokalnom tržištu najma, ali kao svoj ​​omiljeni kapitalističkom uvijek kaže da nikada nije prostor za povećanu konkurenciju . Mi ćemo vas posted.

[Hvala, Eric]

Nexflix dolazi u Španjolsku i Veliku Britaniju iduće godine? prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 15. srpanj 2011 15:41:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Raznovrsnost | Pošalji | Komentari

Nokia C5-03, full smartphone za 170 €

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.tecnoka.com/smartphone/nokia-c5-03-un-smartphone-completo-por-170-euros/:

Već ovaj tjedan ćemo predstaviti neke od inovacija finske tvrtke Nokia. Ovaj put je na prijelazu Nokia C5-03 Nokia stariji brat C5, koji se kreće, a mi danas neko vrijeme prije u Gizmos

Nokia C5-03 se odlikuje terminala lagan (teži samo 90 grama) koji se savršeno uklapa i njegov prethodnik sa zaslonom osjetljivim na dodir i nekim drugim caracterísitcas koji čine ga vrlo kompletan smartphone tržišna cijena koja je ponuđena, 170 eura.

Osim zaslon osjetljiv na dodir 3, 2 inča, Nokia C5-03 ima 5 megapixel kamera koja omogućuje video, radio i GPS veze, Bluetooth, WiFi i USB.

Što se tiče memorije, Nokia C5-03 ima 40 megabajta unutarnje, koja se može pretvoriti u do 16 GB ako koristite microSD kartice, ali serije su 2 GB

Kao operativni sustav Nokia C5-03 radi sa Symbian 1, koji je bio poznat do sada kao Symbian S60. Izborniku uređaja nudi dobru zbirku ikona pružaju izravan pristup računima e-pošte i društvenih mreža.

Neki programi Vrhunac Nokia C5-03 su pristup Nokia Music Store i Ovi Store, iz koje možete kupiti glazbu ili mobilne aplikacije za Nokia. S druge strane, Nokia C5-03 nudi prikaz svih sustava Microsoft Office dokumente, PDF i Zip.

Cijena Nokia C5-03 kao što smo vam biti objašnjeno 170 €.

Hotmail zabrani Zajednički lozinke

Zanimljivi vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/uljmmPEZUxY/Hotmail-To-Ban-Common-Passwords:
Vrijeme i opet, kad narušavanja sigurnosti otkrivaju velik broj korisnika lozinke, analiza pokazuje da su određene lozinke obično koristi značajan postotak userbase. Sada, anonimni čitatelj savjete vijest da Hotmail pokušava učiniti nešto o tome. "Mi ćemo sada spriječiti našim korisnicima da koriste jedan od nekoliko zajedničkih lozinke. Vlasništvo zajednički lozinku čini svoj račun ranjive na silu 'rječnik' napada, u kojem zlonamjerni osoba pokuša oteti svoj račun samo nagađanje lozinka (koristeći kratak popis vrlo čest lozinke). ... Zajednički lozinke nisu samo 'lozinka' ili '123456 '(iako su to zastrašujuće često), ali također uključuju riječi ili fraze koje samo dogoditi da se dijele milijuni ljudi, kao što su' ilovecats ' ili "gogiants. '" To dolazi uz novu značajku koja omogućuje korisnicima slanje izvješće ukazuje prijatelj je imao svoj račun sjeckan.

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Koristite Internet Pronađeno utjecati memorije

Zanimljivi vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/grydm9A9nkk/Internet-Use-Found-To-Affect-Memory:
Anonimni čitatelj piše: "uspon internetske tražilice je promijenio način na koji naš mozak pamti informacije, prema novoj studiji iz Columbia University (sažetak). 'Mi smo reorganizaciju način pamtimo stvari", rekao je voditelj studije istraživača. Budući da tražilicama poput Google i Bing su tako lako pri ruci, osjećamo manju potrebu za zapamtiti detalje koji se mogu lako pogleda Jedan od mogućih naopako:. 'Možda oni koji poučavaju u bilo kojem kontekstu, bilo da se faksu profesori, liječnici i poslovni lideri, će postati sve više usmjerena na prenosim veće razumijevanje ideja i načina razmišljanja, a manje usmjerena na pamćenje. A možda oni koji uče će postati manje bavi činjenicama i više angažiraju u većim pitanja razumijevanja. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Sony otkriva cijene i veličine Je li Google TV?

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.tecnoka.com/television/sony-deja-ver-los-precios-y-los-tamanos-de-%c2%bfgoogle-tv/:

Čini se da je netko unutar tvrtke, ili su nezadovoljni sa svojim plaće i želi uništiti iznenađenje da je tvrtka izradila je za utorak 12. listopada, ili stvarno potrebu prošlo. Zašto? Jer ne samo da procurile informacije (koja još nije poznato je li to pravi) o mogućem veličinama koje će Google TV, ali i imena pojavili su se koji će biti pozvani modeli u pitanju.

Njihova imena su: NSX-24GT1 24 inča, NSX-32GT1 31 inča, NSX-40GT1 40 inča NSX-46GT1, (da, pogodili ste) od 46 inča. Ipak, oni su također opasnost da bi njihove cijene između ukupno 1.300, 1.400 i 1.900 dolara.

Čudna stvar: ako je to istina, najjeftiniji model Google TV će biti još skuplji (300 dolara) da 32-inčni model skuplji od Sony je ljudima u njihovom katalogu.

Studija: Ad mreže ne poštujući Ne-ne-Track

Zanimljivi vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/k--0ifsGnGk/Study-Ad-Networks-Not-Honoring-Do-Not-Track:
itwbennett piše "Prema novoj studiji na Sveučilištu Stanford Centar za Internet Society, gotovo polovica Network Advertising Initiative (NAI) članova koji Stanford proučavali lijevo praćenje kolačiće na mjestu nakon što je web korisničko isključeni iz ciljane oglase. NAI je izvršni direktor je rekao da bez konsenzusa o tome što učiniti-ne-staza znači, oglasne mreže nastaviti prikupljanje podataka iz poslovnih razloga, osim pružanja ciljanog oglašavanja. "Pod NAI samoregulirajući kod, tvrtke se obvezuju na pružanje isključiti iz uporabe on-line podataka za on-line ponašanju reklamne svrhe ", rekao je Curran. 'Ali NAI kod također priznaje da tvrtke ponekad je potrebno nastaviti prikupljati podatke iz operativnih razloga koji su odvojeni od ciljanje oglasa na temelju korisnika online ponašanje.'"

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Sjeći na nuklearne bombe za brijanje deficita

Zanimljivi vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/XJ-e0yOrErY/Cut-Down-On-Nukes-To-Shave-the-Deficit:
Hugh Pickens piše "Joe Cirincione piše u Atlantskom da američka vlada je postavljen potrošiti gotovo 700 milijarda dolara na nuklearno oružje u idućih 10 godina, otprilike onoliko koliko je proveo na rat u Iraku u posljednjih deset godina. Većina novca utrošit će se bez jasne smjernice o tome koliko je oružja trebamo i za koju svrhu. Dokle god postoji nuklearno oružje, mi ćemo vam neke odvraćanja nuklearne prijetnje od drugih, ali mi stvarno treba kopirati cijeli nuklearne trijade za još 50 godine? "Pentagon proračun uključuje sredstva za razvoj nove flote od 12 nuklearnim oružjem podmornice sa procijenjeni trošak 110 milijarda dolara, u skladu s Kongresa proračun Zavoda. Isto tako planirano je 55 milijarda dolara za 100 novih bombardera, i novi projektil za zamjenu nedavno nadogradili 450 Minutemen III interkontinentalnu balističkih projektila. ... konsenzus među vojnim dužnosnicima i dvostranački sigurnosni stručnjaci je da je nuklearna smanjenja poboljšavaju američkoj nacionalnoj sigurnosti ", piše Cirincione. što je nuklearna stav pregled kaže:" Naša najvažnija sigurnosni izazov u ovom trenutku sprječava širenje nuklearnog oružja i nuklearnog terorizma, za koji nuklearna sila tisuća oružja ima malo važnosti. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Apple izdanja iOS 4.3.4, te šalje natrag u zatvor, ne nudi 200 $

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/07/15/apple-releases-ios-4-3-4-sends-you-back-to-jail-does-not-offer/:
Apple izdanja iOS 4.3.4, te šalje natrag u zatvor, ne nudi 200 $
Apple je upravo gurnula novu verziju IOS, 4.3.4, i čini se da su "fiksne" PDF iskorištavaju koji je toliko notorno iskoristiti u posljednje vrijeme. U sažetak onoga što se promijenilo, Apple pokazuje da popravka ima primjenjuje se da će spriječiti "proizvoljnog koda" pri gledanju "zlonamjerno haker PDF" - ". Ćemo poništio jailbreak, sin" poslovni govori I, naravno, možete vidjeti što se događa nakon prekida kada pokušavate primijeniti najnovije. U ovom trenutku ne vidimo druge nadopune ili poboljšanja, ali, stvarno, sad da možete pogledati those zlonamjerne PDF bez straha na vaš iPhone ili ipad 2, što vam više treba?

[Hvala svima koji su poslali to u]

Nastaviti čitanje Primijeniti na za javnost iOS 4.3.4, šalje natrag u zatvor, ne nudi 200 $

Apple izdanja iOS 4.3.4, te šalje natrag u zatvor, ne nudi 200 $ prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 15. srpanj 2011 13:52:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink MacRumors | izvor Jabuka | Pošalji | Komentari