ponedjeljak, 28. ožujka 2011.

Legende o jeseni, Apple Style

Zanimljive vijesti na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/bfbbO0FCSMI/:
Array

Shocker! Sprint službeno protivi AT & T-a predložena akvizicija T-Mobilea

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/03/28/shocker-sprint-officially-opposes-atandts-proposed-acquisition-o/:
Da, dobro ste pročitali da je pravo. Sprint se zapravo događa na ud i službeno suprotstavljenih AT & T-a predložena akvizicija od T-Mobile USA. Očigledno, ona smatra da bi transakcija "smanjiti konkurenciju i štetu potrošača", ako je dozvoljeno da ide kroz, i to je obećavajući da se "borba ovaj pokušaj AT & T poništiti napredak posljednjih 25 godina i stvoriti novi Ma Bell duopoly." On dalje ide na umu da u kombinaciji tvrtka bi se gotovo tri puta veći od Sprint u smislu bežični prihoda, te da će i Verizon "neodoljivo dominirati" SAD bežične industrije i imaju "bez presedana kontrolu" nad post-paid na tržištu. Full press release je nakon pauze.

Nastaviti čitanje Shocker! Sprint službeno protivi AT & T-a predložena akvizicija T-Mobilea

Shocker! Sprint službeno protivi AT & T-a predložena akvizicija T-Mobile prvobitno pojavio na Engadget na ponedjeljak, ožujak 28, 2011 16:36:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji ovaj | Komentari

Lenovo postaje ozbiljan s kabinom je odobrio Lenovo ThinkCentre M81 i E30 stolna računala

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/03/28/lenovo-gets-serious-with-cubical-approved-thinkstation-e30-and-t/:
Oni su daleko od toga da bude lijep, ali oni su također strahovito moćniji nego taj vic-of-a-stroj koristite sada. U nastojanju da se pomogne onima koji žive i dišu u Excel iskustvo život ispunjen s manje frustracije, Lenovo je cranking par novih stolnih računala za svijet rada. Oba ThinkStation E30 i ThinkCentre M81 može biti opremljen Intelovim Sandy Bridge CPU, i E30 može biti opremljen sa 80GB ili 160GB SSD, NVIDIA Quadro / NVS grafike, do 16GB memorije, USB 3.0 i sučelje SATA III. M81 korake dolje malo s integriranom Intel grafikom (ili diskretni ATI opcija), ali oba rigs su optimizirane za brzi start up i shut down put pod Lenova Enhanced Experience (EE) 2.0 za Windows 7 program. Loše vijesti? $ 629 i $ 599 polazišta u redu spomenuti, a vi ćete morati pričekati do kraja travnja / početkom svibnja kako bi dobili svoj aljkav šape oko jednog. Cijeli izdanje nakon pauze, po uobičajenim.

Nastaviti čitanje Lenovo dobiva ozbiljne s kabinom je odobrio Lenovo ThinkCentre M81 i E30 stolna računala

Lenovo postaje ozbiljan s kabinom je odobrio Lenovo ThinkCentre M81 i E30 stolna prvobitno pojavio na Engadget na ponedjeljak, ožujak 28, 2011 17:01:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji ovaj | Komentari

Geohot Bitke leđa protiv Sony

Zanimljive vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/8DZ5IC8aWG8/Geohot-Battles-Back-Against-Sony:
csaw.csaw piše "Prema Ars Technica, 'Hotz je lupanje Sony argumenti na svakom koraku. Sony tvrdi kako postoji PSN račun da Hotz stvorio? Pa, serijski broj je pogrešno i tko bi mogao imati je napravio taj račun. priručnika sadržavala podatke o tome kako SCEA nalazi se u Kaliforniji? priručnika nikada nisu otvorena. " Groklaw posted najnovije sud podnošenja (PDF), kao i vlastite analize, govoreći: "Sve over-the-top navode, u kratko, da su neki novinari objavio prošlog tjedna, nakon čitanja SCEA je filing sada su odgovori spretno, o blickmaniac, Playstation Network, Kalifornija preuzimanja, serijski broj, SCEA je nadležnosti argumente, sve. ja priznajem, to je dobivanje uzbudljivo. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


McAfee's Website Full sigurnosnih rupa

Zanimljive vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/DXciSo6auhI/McAfees-Website-Full-of-Security-Holes:
Julie188 piše "McAfee.com web stranica je pun sigurnosnih pogrešaka koje bi mogle dovesti do cross-site scripting i drugih napada, objavili su znanstvenici u post na Full Disclosure stranice na ponedjeljak. Rupe sa stranice nađene su YGN Etičko Hacker Group, i izvijestio da McAfee na 10 veljača, YGN kaže, prije nego što su javno objavljeni po sigurnost / sjeckanje mailing listu. posramljujući? Da, pogotovo s obzirom da je tvrtka agresivno prodaje vlastiti McAfee Secure uslugu koja je trebala uvjeriti potrošače da McAfee je skenirana web stranice i pronašao da bude siguran. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Nema iPhone 5 na WWDC ove godine? To je kako to izgleda iz ovdje

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/03/28/no-iphone-5-at-wwdc-this-year-thats-how-it-looks-from-here/:
Do sada ste vidjeli najavu za WWDC 2011 (dolazi 6. lipnja), ali ono što ne svibanj imati čuo je da je ovo još jedna će biti malo drugačiji od nekih dev kontra iz proteklih godina. Naime, za razliku od događaja u 2008 do 2010, nećete vidjeti najava novog iPhone (ili ipad ... ili bilo što drugo vezane uz hardver). Mi smo sluha iste vrste ćaskanje iz izvora koji čvrstog pisci kao što su Jim Dalyrmple od petlje i All Thing D 's John Paczkowski su izvještavanje danas - da je ovo WWDC će se sve o budućnosti IOS i OS X .

Naravno, ako to pans out, sve oči će biti na tvrtku pada događaj, što se čini kao sve vjerojatnije mjesto za lansiranje novog telefona - posebno s obzirom na činjenicu da je iPod mjesto u Apple's lineup je postao smanjena zahvaljujući uspjeh svojih mobilnih uređaja. Vrijeme je također postavlja Apple gore lijepo za brzo sezonu odmor telefon kupnje. Što se tiče ipad, Daring Fireball 's John Gruber nagađa se da možda vidimo neku vrstu novog modela na ovogodišnjem Jesen događaj, i dok to izgleda vrlo vjerojatno da će nam s obzirom na nedavne pokretanje ipad 2 , nova tableta bi savršeni je suputnik na taj novi telefon. Što rujna drži je čista spekulacija upravo sada, ali za sada, izgleda da možete samo dobiti udoban sa svojim iPhone četiri.

Nema iPhone 5 na WWDC ove godine? To je kako to izgleda odavde prvobitno pojavio na Engadget na ponedjeljak, ožujak 28, 2011 16:11:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji ovaj | Komentari

Book Review: Test-Driven JavaScript razvoj

Zanimljive vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/7P6Th_W7K2k/Book-Review-Test-Driven-JavaScript-Development:
eldavojohn piše "Test-Driven Development JavaScript Christian Johansen je knjiga koja temeljito vodi korisnika kroz neke od naprednijih aspekata JavaScript jezika i na Test-driven development (TDD). Kroz to, Johansen uvodi velike metode i alate kao što su knjižnice ostvariti sve aspekte TDD u JavaScriptu. Knjiga počinje s Johansen pokazujući i poučavanja čitač neke od naprednijih aspekata JavaScript kako bi se osiguralo da nakon lekcije u TDD su dobro razumjeli. najbolji dio knjige je u posljednje polovina gdje Johansen gradi chat klijent i poslužitelj potpuno izvan JavaScript koristeći TDD pravo pred čitateljima 'oči. " Držite čitanja za ostatak eldavojohn's pregled.

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Twitter Odvjetnici nastojati Block Wikileaks podataka primopredaju

Zanimljive vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/57LPEiZ2GI4/Twitters-Lawyers-Seek-To-Block-WikiLeaks-Data-Handover:
jhernik piše "Odvjetnici u petak pitao suca da poništi odluku iz ranije ovog mjeseca, prisiljavajući Twitter predati račun detalje Ministarstva pravosuđa, u slučaju vezanom za savezna vlada je u tijeku istraga Wikileaks. žalbu (PDF) traži da poništi odluku da će dati vladi pristup Twitter računu za tri korisnike koji su imali kontakt sa Wikileaks. vlada također želi Twitter pružiti informacije o Wikileaks osnivača Julian Assange i Bradley Manning, američka vojska privatno tereti dostavljanje podataka Wikileaks. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


ViewSonic V3D241wm, računalnog monitora s 3D tehnologijom

Zanimljive vijesti na URL:http://www.tecnoka.com/perifericos/viewsonic-v3d241wm-un-monitor-para-ordenador-con-tecnologia-3d/:

ViewSonic ne želi biti ostavljeni i predstavio novi monitor koji ima modni tehnologije u ovom trenutku, 3D.

V3D241wm Viewsonic ima 24-inčni LED panel sa latencija 2 ms, 300 candelas svjetline, kontrasta 20.000.000:1 i 120Hz refresh rate, frekvencija ovisno o proizvođaču uživati ​​u 3D sadržaja pomoću polariziranih stakala uključeni u ovaj monitor.

U ovom trenutku ne znamo što će cijena biti u eurima, ali u Velikoj Britaniji se prodaje za oko £ 330, koji se po trenutnim stopama koje će biti oko 376 €, iako ne možemo ovo se cijeni kada je u pitanju da se prodaje u Španjolskoj.

Više | Viewsonic

Vizualizirati: Google karte uspon i pad prihoda Sjedinjene Američke Države

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/03/28/visualized-google-charts-the-rise-and-fall-of-united-states-re/:
Gdje bi mi biti bez Googlea ? Pa, ne bismo imali prilično karte za budala na, za početak! Vod Mountain View je izvukao 10 godina vrijedan od fiskalnih podataka iz US Popisa ured i sastavio u neke prekrasna, beskrajno redanje, i ponovno organizable grafova. Oni su potaknuti i naše divljenje i strah, kao i njihove linije ilustriraju najviše starkly skupljanja koji je zamijenio američki gospodarski rast u drugoj polovici prošlog desetljeća. Mi samo sam pokupila od nekoliko velikih država ovdje, ali svih 50 su u Google javnu bazu podataka - zašto ne hit izvor link i provjerite na vašem lokalnim guvernerima 'materijalne (ne) vještine upravljanja, eh?

Nastaviti čitanje vidljivo: Google karte uspon i pad prihoda Sjedinjene Američke Države

Vizualizirati: Google karte uspon i pad prihoda Sjedinjene Američke Države prvobitno pojavio na Engadget na ponedjeljak, ožujak 28, 2011 15:17:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Google Public Data Explorer | Pošalji ovaj | Komentari

Intel Zamjenjuje potrošača SSD linije, Nixes SLC SSD-

Zanimljive vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/Hq8PkQKpx7s/Intel-Replaces-Consumer-SSD-Line-Nixes-SLC-SSD:
Lucas123 piše "Intel danas je pokrenula liniju potrošača čvrstog stanja diskova koji zamjenjuje industrije najprodavaniji X25-M liniji. Novih 320 serija SSD udvostručuje vrh kapaciteta preko X25-M vozi do 600GB, u parovima sekvencijalno pisanje brzinama, i kapi cijeni onoliko koliko 30% ili $ 100 na nekim modelima. Intel je također otkrila svoje potrošačke SSD-ovi su outselling svoj enterprise-class SSD-ovi u podatkovnim centrima, pa se planira odustati od niza single-level ćelija NAND flash SSD-ovi i stvoriti novu seriju od SSD na temelju multi-level ćelija NAND za poslužitelja i pohrane. Za razliku od prošle SSD lansiranja, koja pila Intel koristiti Marvell je kontroler, tvrtka je rekao da zaglavi s vlastitom tehnologijom prerade s ove serije. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Book Review: Test-Driven JavaScript razvoj

Zanimljive vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/3kPQ0eX1VZE/Book-Review-Test-Driven-JavaScript-Development:
eldavojohn piše "Test-Driven Development JavaScript Christian Johansen je knjiga koja temeljito vodi korisnika kroz neke od naprednijih aspekata JavaScript jezika i na Test-driven development (TDD). Kroz to, Johansen uvodi velike metode i alate kao što su knjižnice ostvariti sve aspekte TDD u JavaScriptu. Knjiga počinje s Johansen pokazujući i poučavanja čitač neke od naprednijih aspekata JavaScript kako bi se osiguralo da nakon lekcije u TDD su dobro razumjeli. najbolji dio knjige je u posljednje polovina gdje Johansen gradi chat klijent i poslužitelj potpuno izvan JavaScript koristeći TDD pravo pred čitateljima 'oči. " Držite čitanja za ostatak eldavojohn's pregled.

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Java Stvoritelj James Gosling zaposlili u Googleu

Zanimljive vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/3PT_x8gzqDs/Java-Creator-James-Gosling-Hired-At-Google:
jfruhlinger piše: "Nekoliko mjeseci nakon izlaska Oracle ljutnja, otac Java James Gosling je prešao u Google to nije jasno što je njegov posao odgovornosti će biti tamo, ali s obzirom neki od njegovih posljednjih izjava o Google projektima -. da Android nema nadzorom odrasle osobe, na primjer - to će biti zanimljivo vidjeti što se razvija ".

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


12-year-old prerade Einsteinove teorije relativnosti

Zanimljive vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/lb9SLdCVc3c/12-Year-Old-Rewrites-Einsteins-Theory-of-Relativity:
. Rhathar piše "12 godina star dječak po imenu Jakov Barnett je math genije Mastering mnoge koledž tečajeve razini astrofizici u dobi od 8, on sada radi na njegov najambiciozniji projekt do sada: njegov vlastiti" proširena verzija Einsteinova teorija relativnosti '. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Samsung serije 9 (NP900X3A) laptop pregled

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/03/28/samsung-series-9-900x-laptop-review/:
Povratak na HZZ, Samsung izvukao dosta iznenađenja, i ​​ne, nismo se odnosi na njegove Zoll-unosi konferenciji za novinare - iako, da se performanse još uvijek nam daje živčana napetost. Od svih korejske tvrtke najavama na sajmu, koje ćemo vas podsjetiti uključeni impresivne nove LTE telefon i raspon SmartTVs , to je bio njegov serije 9 laptop koji nam je ostavio najviše zapanjen. A dobro, pogled na tu sliku iznad bi trebao objasniti zašto smo se našli odbrojava dane do njegova ožujku lansirati datum. 2,8-funta sustav je potpuna i ukupno 180 iz Samsung's karakteristični pozamašan mainstream sustavima, ali njegov 0,64-inčni debeli šasija još crams u vrlo malo snagu, uz Core i5-2537M procesor, 128GB SSD, i 4GB RAM-a. Također je izgrađen od nekih od najtežih stvari na zemlji, ima tipkovnicu s pozadinskim osvjetljenjem, i nevjerojatno visoke kvalitete 400 gnjida LCD. Vidite, 1.699 dolara stroj teeters na vlasništvo apsolutni savršenu ravnotežu između ljepote i mišićavost, a izvjesnost je jezgra sastojke da se natječu s tim drugim vrlo popularna i super tankih ultraportable - ali kad ste dobili ga doma i iz svoje fancy kutija, to doista kotleta? Ili je ovo samo još jedan željeznički tanke i skupo Windows laptop koji ne uspijeva? Došlo je vrijeme da saznate - hit pauze za našu punu pregled.