ponedjeljak, 27. prosinca 2010.

Putin Narudžbe Ruski Move se na GNU / Linux

Zanimljive vijesti prikaza u http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/YLEir6pgFQg/story01.htm:
Glyn Moody piše "Vladimir Putin je potpisao nalog poziv za ruske savezne vlasti da se presele u GNU / Linux, i za stvaranje 'jedinstvenog spremište slobodnog softvera koji se koristi u federalnim tijelima izvršne vlasti." Bilo je broj ruskih projekata za roll out slobodnog softvera, osobito u obrazovnom sektoru, ali nitko do sada stvarno ima skinut. Uz potporu Putina, to moglo biti proboj slobodnog softvera je čeka? "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.




Dovoljno je dobio Android telefon? Najbolji apps, pribor i savjeti

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/12/27/just-got-an-android-phone-the-best-apps-accessories-and-tips/:
Uzimajući smartphone out of the box za prvi put mogu izazvati širok spektar emocija, počevši s nerazblažen uzbuđenje koje mogu brzo prenijeti u paniku, kaos i konfuzija: što učiniti sada? Kako da napravite to strašan? Kako Vam se zrače zrak "cool" u podzemnoj željeznici pomoću aplikacije posebno je dizajniran kako bi vam izgledaju kao badass? Pa, ne bojte se, novo-kovani Android smartphone vlasniku: kao i uvijek, imamo leđa. Čitajte na za sve aplikacije, pribor i savjete te bi trebao biti istražuju pravo ovaj vrlo drugi.

Nastaviti čitanje Dovoljno je dobio Android telefon? Najbolji apps, pribor i savjeti

Dovoljno je dobio Android telefon? Najbolji apps, pribor i savjete prvobitno pojavio na Engadget na ponedjeljak, 27 prosinac 2010 17:20:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji ovaj | Komentari

Vintage 8mm kamera app, učinit će vaš vids izgledaju starije, više retro, a način, put hladnjak

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/12/27/8mm-vintage-camera-app-will-make-your-vids-look-older-more-retr/:
Vi znate tko ste, hipsters. Ti si tip osobe koja nije zadovoljna sa samo uzimanje sliku svog Pabst Blue Ribbon sa svojim iPhone 4 : morate učiniti prije nego što stari timey cvrkut ga, Facebook je, Instagram to, print it out i pošte fizičkom obliku da se vaš najbolji prijatelj iz trećih razreda ... Oh čekaj, to je samo posljednji nas. Pa, vi ste u sreću: sada možete se pretvarati kao što je vaša potpuno novi, visok def videa su također iz starih dana, baš kao što je vaša promašaj stari timey fotografije. Novi app, pod nazivom Vintage 8mm kamera će dodati čestice prašine, ogrebotina i dobi za vas u sekundi preko zabava set "jedinstveni" filtere. Zvuči kao trubljenje, zar ne? To je dostupna za $ 2 u App Store sada na IOS uređajima. Znate ga želite. Video demo nakon pauze.

Nastaviti čitanje 8mm Vintage kamera app, učinit će vaš vids izgledaju starije, više retro, a način, put hladnjak

Vintage 8mm kamera app, učinit će vaš vids izgledaju starije, više retro, a način, put hladnjak prvobitno pojavio na Engadget na ponedjeljak, 27 prosinac 2010 16:54:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Gadget Lab | izvor iTunes | Pošalji ovaj | Komentari

Korištenje LED plafonjere za digitalne komunikacije

Zanimljive vijesti prikaza u http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/wahmQBidp_w/story01.htm:
PatPending piše "Minnesota start-up tvrtki, LVX, razvija proizvode pod nekoliko patenata i desetak neriješenih zahtjeva, npr.," Izgradnja rasvjete aparat s integriranim komunikacije, sigurnosti i gospodarenja energijom, 'da stavi klastera LEDs u standard- veličine strop svjetlo učvršćenje. LED diode su u optičke komunikacije s posebnim modema priključen na uredska računala. Prva generacija LVX sustav će prenositi podatke brzinom od oko tri megabita u sekundi, što je približno jednako brzo kao stambeni DSL liniju. LVX izvršni direktor časnik John Pederson, rekao je druge generacije sustav koji će roll out u oko godinu dana omogućit će brzine u rangu s komercijalnim Wi-Fi mrežama. On će također dozvoliti svjetla koji može biti programiran za promjenu intenziteta i boje. Pederson je rekao sljedeće generacije sustav bi trebao dobiti čak i učinkovitiji kao tijela postati 'pametne' kako bi svjetla prigušeno kada jakoj sunčevoj svjetlosti dolazi kroz prozor ili kad konferencije sobu ili hodnik je prazan prepone:.. brzinu i troškove ugradnje nije riječ o pouzdanosti i sigurnosti ovog sustava. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.




Apple potvrđuje da je prodao milijun novih Apple TV

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/12/27/apple-confirms-its-sold-one-million-new-apple-tvs/:
Apple je prošlog tjedna da očekuje njegov novi Apple TV prijeći milijun znak u prodaji prije Božića, i to je sada tiho potvrdio je da je to uspjela učiniti upravo to. Za one čuvanje rezultat, to znači da je prodao milijun u tri mjeseca, što je svakako impresivan za nešto Apple još uvijek opisuje kao "hobi", iako taj opis nema svojstven tendenciju na niže očekivanja nešto. Kao što svibanj podsjetiti, Roku je prošlog tjedna objavio da očekuje da će prodati milijun jedinica prije kraja godine, a njegov CEO napomenuo da uvođenje Novi Apple TV zapravo čini se da su doveli do porasta prodaje vlastitih medija streamers.

Apple potvrđuje da je prodao milijun novih Apple TV prvobitno pojavio na Engadget na ponedjeljak, 27 prosinac 2010 16:31:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Electronista | izvor All Things D | Pošalji ovaj | Komentari

Inhabitat tjedan u Green: raketno gorivo, reciklirati traperice, i električni pogon jegulja božićno drvce

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/12/27/inhabitats-week-in-green-rocket-fuel-recycled-jeans-and-the/:
Svaki tjedan našim prijateljima u Inhabitat rekapitulacija tjedan najzanimljivijih zbivanja zelene i čiste tehnologije vijest za nas - to je Tjedan u Zelena.

Eko prijevoz skinula ovaj tjedan kao istraživači u Švedskoj otkrili novu molekulu koja bi mogla napraviti raketno gorivo 30 posto učinkovitije. Također je uhvaćen gore sa ruskim planira izgraditi novi high-speed rail sustava za 2018 Svjetsko prvenstvo, i vidjeli smo nekoliko velikih auto-proizvođači daju svoja vozila zeleno kategorije - Ford je najavio da će štititi svoje 2010 Focus sa reciklirati traperice , i Chevrolet pokrenula planira transformirati 100.000 £ od rabljenog ulja cvjeta u dijelovima za Volt.

Protekli tjedan je također vidio svijetle vidike zoru za obnovljive izvore energije kao najveći svjetski paraboličnu korito solarna postrojenja primio 1,5 milijarde dolara DOE kredita. Svijet potrošača tech je energized by zrake sunca kao Toshiba predstavila novi solarni e-knjiga čitač i jedan dizajner razvila solarni sustav za desalinizaciju koja bi mogla zadržati brodolom preživjeli životu na moru. Također smo donijeli vam umjetnik Michael McKean plan da puca duge preko nebo će sa svojim solarni generator duga .

Govoreći o širenju obnovljivih razveseliti, ovog mjeseca japanski Enoshima akvarija predstavio prvi svjetski božićno drvce powered by električne jegulje . FAA je također dobio u blagdansko raspoloženje kao što su odobreni sljedeći-gen Santa sankati koji donosi darove 53% brže, a ako unwrapped novi sustav igre video ove godine, vi svibanj biti zainteresirani da znaju da Nintendo Wii je nedavno okrunjen većina energetski učinkovitih sljedeći-gen igre utješiti . Konačno, ako je studen vrijeme vam je osjećaj dolje, samo zaviriti unutar ovog supermasivne cepelin hangara , pretvoren u cjelogodišnji tropskom otoku bijeg.

Inhabitat tjedan u Green: raketno gorivo, reciklirati traperice, i električni pogon jegulja božićno drvce prvobitno pojavio na Engadget na ponedjeljak, 27 prosinac 2010 15:55:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji ovaj | Komentari

Post Facebook Apps Ipak Pljačka Vaša privatnost

Zanimljive vijesti prikaza u http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/7WtD9pk8trQ/story01.htm:
tcd004 piše: "Ako ste dodali app YouTube Facebook prije 2009, ti si dao YouTube slobodan pristup za gotovo sve podatke u svom profilu (kao i mnoge od svojih prijatelja). Ali, ako instalirate isti app danas, to dobiva vrlo ograničen pristup. Starije verzije Facebook aplikacije, ispostavlja se, još uvijek imate 'grandfathered pristup podacima da je socijalna umrežavanje usluga je ograničena na nove aplikacije. Ako ste štiti vašu privatnost, to može biti dobra ideja za brisanje i reinstalirati sve starije aplikacije u svoj profil. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.




Znamo da niste dobili ovu Steampunk etch-a-Sketh za Božić, ali vjerojatno ga želite sada, zar ne?

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/12/27/we-know-you-didnt-get-this-steampunk-etch-a-sketh-for-christmas/:
Što vi tražite na iznad je pravi, stvarni objekt nalazi u materijalnom svijetu. To je etch-a-Sketch tako izmijenjena, da izgledaju kao slavne ostatak od davni ere koji nikada nije bio. Što doba, pitate? Oh, Victorian era - tako nazvan po Ujedinjeno Kraljevstvo najduži vladajući monarh - sa velikim crtica fancy dodan u mix. Mi govorimo alternativnoj povijesti, ljudi! Povijesti tako divno, tako lijepa, da ponizna crvenu plastičnu etch-a-Sketch mogao završiti složenom i pretjerano teška tražite. Made by marljivi mladih kao božićni dar za prijatelj, nismo mogli zamisliti bolji način da se ovaj dosadni stari gadget izgledaju tako dobro raspoložen i svečane. Hurrah!

Znamo da niste dobili ovu Steampunk etch-a-Sketh za Božić, ali vjerojatno ga želite sada, zar ne? prvobitno pojavio na Engadget na ponedjeljak, 27 prosinac 2010 15:28:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink UberReview | izvor HaloKitty na reddit | Pošalji ovaj | Komentari

iPhone nano gledati dobiva pokucao off, ima malo brinuti o tome

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/12/27/iphone-nano-watch-gets-knocked-off-has-little-to-worry-about-it/:
Tu su trčanje-of-the-mlin KIRFs , natprosječno KIRFs, i to. Dok smo definitivno sam bio usamljen na nekoliko komična iPhone / iPod knockoffs više godina, postoji određeni sloj hilariousness ovome da samo ne može se tuku. Nano gledati iPod nije ni pravi Apple proizvoda, u stvari, to je jednostavno mod koji je tako lako, mamu vjerojatno mogao skinuti uz minimalan napor. To očito nije prestao tvornice u Shenzhen iz churning gledati iPod nano knockoff, kompletan sa 1,8-inčni zaslon osjetljiv na dodir buntovna, ugrađen utor za SIM karticu, Bluetooth, microSD utor, FM radio tuner, strani montirana kamera i senzora zvučnik za dobru mjeru. Možete čak ćete dobiti fancy "Slide za otključavanje" ekran prije nego bitak u mogućnosti da kopaju u podlozi UI, ali da chintzy plastične uzicu sve, ali uništava svakom pogledu to je bio nadajući se da će prikupiti. Srećom, jedinica ste peering na gore se pod nazivom "inženjering prototip", uz konačne verzije očekuje da će pohvaliti 3.5mm slušalica utičnica i minimum self-vrijedi. Mi ćemo vidjeti, neće mi?

iPhone nano gledati dobiva pokucao off, ima malo brinuti o tome prvobitno pojavio na Engadget na ponedjeljak, 27 prosinac 2010 14:51:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink SKOPJE, Gadget | izvor M8Cool | Pošalji ovaj | Komentari

DIY treća osoba kamera platforma omogućuje vam da obratite pozornost na ono što je najvažnije: vas

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/12/27/diy-third-person-camera-rig-allows-you-to-pay-attention-to-what/:
Sada, ovo je čudno projekt poduzeti, sigurno - ali to ne čine ga nezanimljiv. I zanimljivo to svakako je. Više na Instructables, trenutačno možete pronaći korak-po-korak upute o tome kako stvoriti svoju vrlo vlastiti fotoaparat postava, koji će Vam omogućiti da biste vidjeli sebe alata okolo u trećoj osobi. Weird, zar ne? Cijela postava se sastoji od kamere rigged na leđa s udaljenosti dovoljno daleko da vas film od iza, par video naočale da nose kao što vucarati se o, i, opcionalno, radio odašiljača, omogućujući udaljeni gledatelja da se pridruže na zabava i gledati zajedno s vama. Kako djeluje? Malo disconcertingly, ako pitate nas, ali to je nešto što sigurno bih razmotriti davanje probati, ako samo jednom. Hit up izvor za potpune upute kao i dojmove o iskustvu. Tu je video nakon pauze.

Nastaviti čitanje DIY treći kamera opremiti osobi omogućuje da obratite pozornost na ono što je najvažnije: vas

DIY treća osoba kamera platforma omogućuje vam da obratite pozornost na ono što je najvažnije: vas prvobitno pojavio na Engadget na ponedjeljak, 27 prosinac 2010 14:23:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Instructables | Pošalji ovaj | Komentari

Pozdrav, Android Treće izdanje

Zanimljive vijesti prikaza u http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/mJxFzG9awTc/story01.htm:
eldavojohn piše "treće izdanje Pozdrav, Android donosi knjigu do datuma na Android verzije 1,5 do 2,2 (FroYo). knjizi uglavnom je vezan za okolinu Eclipse uređivanje s nekoliko stranica posvećenih zaslon metak od IDE. Kao što je naslov sugerira, ova knjiga ima za cilj dati korisniku ekvivalent "Zdravo, svijete!" Zahtjev u Android i uspije u tome, ali da ne uzeti čitatelj mnogo dalje. od stvaranja Sudoku aplikacija uz veću potporu dabbling u OpenGL ES, knjiga je glavna publika su ljudi koji znaju malo Java (bez averziju prema Eclipse) i XML-a, ali apsolutno nema Android. Možete pronaći izvor za sve primjere. " Držite čitanja za ostatak eldavojohn's pregled.

Pročitajte više ove priče na Slashdot.




ComScore: Facebook obuzima Yahoo, koji je sada treći najveći trguje web stranica na svijetu

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/12/27/comscore-facebook-overtakes-yahoo-is-now-the-third-most-traffi/:
ComScore, - zajednički se koristi za mjerenje metric internet promet - pokazuje off neke impresivne statistika ovih dana. U mjesecu studenom, na primjer, Facebook preuzeo Yahoo je prvi put u svijetu prometa, uz društvena mreža nabbing 648 milijuna jedinstvenih posjetitelja, dok je portal dobio ime po Gulliver's Travels izdvajali u 630.000.000. Što to znači? Pa, da ukaže na očito, čini se da dok je na Facebook nastavlja svoj ep rast, relativno ravna stanje Yahoo 's promet je jednostavno nije dovoljno da zadrži svoje treće mjesto mjesto iza Google i Microsoft web-mjesta, što zgrabite do mjesta jednog i dvije dosljedno. Jedna napomena o ovim ComScore statistiku, samo u slučaju da se pitate o tome posljednji: to je grupa 'web stranice zajedno, a ne računajući pojedinačne URL-ova, tako na primjer, Microsoftova web-mjesta uzeti broj dva spot en masse. U odnosu na američki prometa, Facebook još uvijek staza Yahoo malo, sa 152 milijuna posjetitelja i 181 milijuna dolara, odnosno, pa ako oni doista smo u nadi za svjetsku dominaciju, oni su svoj posao izrezana za njih. Mi smo gledajući vas, Mark!

ComScore: Facebook obuzima Yahoo, koji je sada treći najveći trguje web stranica na svijetu prvobitno pojavio na Engadget na ponedjeljak, 27 prosinac 2010 13:50:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor TechCrunch | Pošalji ovaj | Komentari

Satelitski-Based Laser lovi djetlići iz svemira

Zanimljive vijesti prikaza u http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/Ar6dU8YbTAQ/story01.htm:
Sveučilište Idaho znanstvenici su shvatili učinkovitiji način praćenja djetlić populacijama nego nakon stalan smijeh. Oni su pomoću laser na brodu NASA-Icesat letjelice kako bi se utvrdilo gdje ptice mogu biti živi. Iz članka: "NASA-Icesat satelit u početku je bio namijenjen za mjerenje glacijalnih površina na Zemlji polova, ali je dokazano da se vrlo učinkovit u mjerenju vegetacije također satelita laser bounces off šumskog nadstrešnice, debla i tla donošenju važnih karakteristika o. šuma lako mjerljive. Na primjer, gustoća šuma određuje relativnu visinu svjetla vratio u odnosu na ono što se vratio iz tla. Nakon idealno djetlić lokacije su označene 'smo zapravo provoditi na tlu djetlić anketama u tim mjestima, kao i to provjeriti ", kaže član tima, Patrick Adam".

Pročitajte više ove priče na Slashdot.