petak, 22. srpnja 2011.

Google + raste kao socijalni Backbone

Zanimljivi vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/-sNSuhZxTCs/Google-Growing-As-a-Social-Backbone:
OverTheGeicoE piše "The Wall Street Journal izvješća da je Google + je dodao 20 milijuna korisnika u samo 3 tjedna. Prema članku, niti jedna druga stranica bilježi tako visok rast u tako kratkom vremenskom periodu. Twitter je nešto slično jednom, ali u mjesecima, ne i tjedana. To je osobito iznenađuje s obzirom da je pristup Google + je jedino putem pozivnice. Zašto Google + raste tako brzo? " Nedavnom članku na O'Reilly Radar nudi mogući odgovor na to, pozivajući Google + "brzo raste sjeme web šire društvene kičma", ali onaj koji zahtijeva otvorenost od Google da stvarno procvat i zamijeniti Facebook. Rast Google + će uz pomoć svojih stjecanja Hladnjak, pokretanje tvrtka usmjerena na skupinu dijeljenja. U međuvremenu, regrut i trgovcima već eyeballing rastuće društvene mreže i lizanje njihov kotleta.

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Indie RPG borbe na Xbox, a uspijeva na paru

Zanimljivi vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/FSyXcFjwWr8/Indie-RPG-Struggles-On-Xbox-Yet-Thrives-On-Steam:
derGoldstein piše: "Prije dva tjedna Robert Boyd počeo nudeći svoje dvije igre uloga Dah smrti VII i Cthulhu spašava svijet na pare, za 2,99 $ (za obje igre u kombinaciji) je prošla daleko bolje nego što je na Xbox Live Indie kanal:. 'u manje od tjedan dana, naše pare prihoda zapravo je premašio više od godinu i pol XBLIG prihoda za nas. " Nadam se da će to potaknuti više developera u luku 'manjih' igre preko Steam, pogotovo jer mnogi od njih mogu pokrenuti na low-spec. strojeva, kao što su netbookovi ".

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Glasnost ratovi svibanj biti odbrojeni

Zanimljivi vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/miOfA4ssB_0/The-Loudness-Wars-May-Be-Ending:
Hugh Pickens piše "Mike Barthel izvješća o tehnika se zove cigla-zid ograničavanja, gdje su pjesme projektirana kako bi činiti glasnije dovođenjem tih dijelova na istoj razini kao i glasno dijelove i pritom glasnoću cijelu pjesmu do najviše točke moguća . 'Zbog potrebe da stoje na radiju i drugim platformama, tu je stratešku prednost da imaju novu pjesmu zvuk samo malo glasnije od svake druge pjesme. Kao rezultat toga, za vrijeme, svako novo izdanje izašlo malo glasniji nego prošle, a prosječna razina glasnoće na CD uvukao se (YouTube) u tolikoj mjeri da zapravo albuma zvučalo iskrivljena, kao da su se igrali kroz razbijene zvučnika. ' No, glasnost ratovi svibanj se dolazi do kraja Iskorištavanjem trend slušanje glazbe online -. Pomoću usluge kao što su Pandora, Spotify, i Apple predstojeće iCloud - prijedlog audio inženjer Thomas Lund, već usvojen kao univerzalni standard (PDF ) Unija Međunarodna telekomunikacijska, bi institut ograničenje glasnoće na bilo pjesme preuzete iz oblaka, učinkovito uklanjanje stratešku prednost u glasnoće. Lund prijedlog će učiniti istu stvar za bilo koji glazbeni možete kupiti. "Jednom komad glazbe je ingested u ovaj sustav, nema više nikakve vrijednosti u nastojanja da snimanje glasnije samo da ističe ", kaže legendarni inženjer Bob Ludwig, koji je radio s Lund. 'Tu će biti ništa dobiti od glazbene točke gledišta. glasnije više neće biti bolje! "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Malware je bolest, neka je čuvajte ga kao jedan

Zanimljivi vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/52q6m3mOdvw/Malware-Is-a-Disease-Lets-Treat-It-Like-One:
jfruhlinger piše: "Najčešći metafora smo za malware računalo - 'virus' - naglašava da na mnogo načina zlonamjernog računalo kod oponaša biološku patogena i još, dok je američka vlada ima brzi odgovor planove za pojavu novih bolesti,. Mi smo na to da sadržaj privatni sektor reagirati na iznimno štetnih računalnih infekcija. Henderson Tom misli da trebamo cybersecurity ekvivalent CDC. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Atlantis 'Final Reentry Tijekom Cancun, Meksiko

Zanimljivi vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/uKVEqfqWavs/Atlantis-Final-Reentry-Over-Cancun-Mexico:
astroengine piše: "Još jednom, snimatelj Noe Castillo je zarobljen povijest space shuttle kroz objektiv fotoaparata. Dana 1. lipnja 2011, on je svjedočio konačni reentry od space shuttle Endeavour. Sad je objavio video preko svojih YouTube račun pokazuje konačni reentry Atlantide ... i konačnu reentry bilo space shuttle ". Mnoge druge kamere su obučeni na Atlantis jučer, uključujući i jednu od ISS-a, koji se zauzeo za ponovni ulazak s druge strane. Thierry Legault uhvaćen Atlantis tranzita Sunca posljednji put, a NASA je slike i video slijetanja.

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Spotify mamac i prebaciti?

Zanimljivi vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/KABzRplatuE/Spotify-To-Bait-and-Switch:
hype7 piše "Harvard Business Review, od svih mjesta, radi priča upućuje na to da Spotify svibanj morati osloniti na mamac i prebaciti strategiju - ili možda jedan nametnuti ga izdavačkih kuća iz članka:". Spotify dobiva sve njezin sadržaj na istom mjestu svi drugi ne -. istoj industriji koja je prisiljena povećanja cijena i na drugim on-line usluge nakon što su postali uspješni To čini se da barem djelomično što se dogodilo s Netflix prošlog tjedna Barem u slučaju postojećih. la carte usluge glazbu, ako vam se ne sviđa nova cijena, ne morate kupiti novi trag. U Spotify svijetu, ako vam se ne sviđa nova cijena, tu ide vaše glazbene knjižnice. Ili, ako Spotify pokušava ustati za svoje korisnike, naljepnice mogu samo povući pjesme i te pjesme jednostavno nestati. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Massachusetts Planovi za praćenje, gdje vam je automobil

Zanimljivi vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/UVd6rC13mAA/Massachusetts-Plans-To-Keep-Track-of-Where-Your-Car-Has-Been:
Attila Dimedici piše "Massachusetts želi uspostaviti baze podataka s informacijama koje je prikupio registarske pločice skenera instaliran u policijske automobile. Premještanje skenera će skenirati registarskih oznaka svakog automobila policije vozila prolazi i prenosi te podatke (uz mjesto) u bazu podataka koja će biti dostupni za razne vladine agencije. podataka wil biti na neodređeno vrijeme. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Terorističkih napada na norveškog Vlade

Zanimljivi vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/jbZQ3toE-dE/Terror-Attack-On-Norwegian-Government:
techtech šalje ovaj citat iz BBC: "Velika eksploziji bombe je hit u blizini sjedišta vlade u norveškom Oslu kapitala, usmrtivši najmanje jednu osobu uredi norveški premijer Jens Stoltenberg je oštećen u velikoj mjeri - Vlada Glasnogovornica je rekao da je siguran.. Policija je priopćila broj ljudi je ozlijeđeno u eksploziji centru grada. Nitko nije rekao da su iza napada, što svjedoci, rekao moglo čuti diljem grada. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Android sustižu U tablet tržištu

Zanimljivi vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/IPl-zbC3bkc/Android-Catching-Up-In-the-Tablet-Market:
TyFoN piše "godine u godinu, ipad tržišni udio je niz od 94,3 posto na 61,3 posto, dok je Android je do otprilike isto, ide od 2,9 posto na 30,1 posto u istom razdoblju." Neki 4,6 milijuna Android-baziran tablets dostavljaju u ovoj godine drugom tromjesečju u usporedbi sa samo oko 100.000 u godinu dana tromjesečju, prema Strategy Analytics. ... tržištu tablet OS u cjelini rastao nevjerojatnih 331 posto u posljednjih godinu i Apple rastao desno zajedno s njom u smislu broja isporučenih jedinica. tablet odluka dostavljaju 3,5 milijuna u drugom tromjesečju 2010, s Apple lako vodeći naboj s 3,2 milijuna iPads isporučen. broju isporučenih jedinica eksplodirao na 15,1 milijuna u ovom prošlom kvartalu, Apple je malo iza tempo te rast, ali još uvijek uspio da brod impresivnih 9,3 milijuna iOS-based tablets. Microsoft, u međuvremenu, je treći najveći udio na globalnom tržištu tablet OS na 4,6 posto, s oko 700.000 Windows 7 na temelju tablets dostavljaju u posljednjih četvrt ". "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Oglasna mreža uhvaćen Povijest Krađa

Zanimljivi vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/J79GQRbcvRY/Advertising-Network-Caught-History-Stealing:
jonathanmayer piše: "Prošli tjedan Stanford sigurnosti Lab izvijestili su neke iznenađujuće rezultate o tome kako odgovoriti na oglašavanje mreže odluče izlasci i ne Track Ovaj tjedan smo napravili novo otkriće u online oglašavanje ekosustava:. Epic Marketplace, član samo-regulatorna mreža Advertising Initiative, povijest krađa s besprimjernom razmjera i sofisticiranost. A Epic je njuškanje neke izuzetno osjetljivih informacija, uključujući i stranice od FTC, IRS, NIH, Mayo Clinic, i još mnogo toga. Epic je napisao odgovor brani svoje prakse. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.