petak, 7. listopada 2011.

LivingSocial Pitanja $ 143 milijuna u dioničko za prijašnje akvizicije

Zanimljivi vijesti na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/dITqLp-6S38/:
livingsocial

LivingSocial užurbano širi svoj dnevni posao trag, kako u SAD-u i inozemstvu. Prema novim DIP podnošenja , LivingSocial donio 143 milijuna dolara u dionicama kao dio "poslovnog spajanja transakcije, kao što su spajanje, pripajanje ili zamjenu ponuditi."

Iako podnošenje ne određuje stjecanje ili akvizicije u pitanju, najvjerojatnije kandidat LivingSocial je stjecanje TicketMonster u Koreji, koji je dogovoren u kolovozu. TicketMonster je svakodnevno bavi stranice sa 2 milijuna članova u Koreji i Maleziji. Zapošljava 600 ljudi, koji sada rade za LivingSocial.

143 milijuna dolara također može uključivati ​​turski dnevnik bavi stranice Grupfoni, koje se dogodilo otprilike u isto vrijeme .

LivingSocial sam podigao 400 milijuna dolara u travnju prošle godine te je s obzirom na IPO podnošenja, što svibanj su izdvajali zbog tržišnim uvjetima (i natjecatelj investitor zazor Groupon je okrenut).


Tvrtka: LivingSocial
Web stranica: livingsocial.com
Pokretanje Datum: 7. listopada 2011
Financiranje: $ 632M

LivingSocial je društveni trgovine vođa iza LivingSocial ponude, programa grupa kupnje koji poziva ljude i njihove prijatelje da uštedjeti do 90 posto svaki dan na svoje omiljene restorane, toplice, sportska događanja, hoteli i drugih lokalnih atrakcija u većim gradovima. LivingSocial ima veliku bazu korisnika za više od 85 milijuna eura, a sa sjedištem u Washingtonu, DC

Nema komentara:

Objavi komentar