četvrtak, 6. siječnja 2011.

Crowdfund Misija Mjesec Monolith?

Zanimljive vijesti prikaza u http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/lKYIF2oaypc/story01.htm:
Jamie naći nešto zabavno malo esej o stavljanju zajedno gužva-sourced misija staviti monolit na Mjesecu. Autor procjenjuje da će koštati pola milijarde dolara, što je iznos misli da može biti podignuta. Iako osobno, mislim da pola milijarde dolara može se staviti na bolje koristiti, to je zabava misao vježbe.

Pročitajte više ove priče na Slashdot.




PHP pomičnim zarezom Bug ruši poslužitelje

Zanimljive vijesti prikaza u http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/bUpQDaXlulk/story01.htm:
ljuti tapir piše "novo otkrivena greška u određenim verzijama PHP skriptni jezik mogao srušiti poslužitelja kada je softver je dao zadatak pretvaranja velikog broja s pomičnim zarezom, što otvara mogućnost da se problem može iskoristiti od strane hakera. kukac će uzrokovati softver PHP obradu da unesete beskonačnu petlju kada se pokušava pretvoriti niz znamenaka "2.2250738585072011e-308" iz niza formata u format s pomičnim zarezom. kukac samo čini se da utječu na verziju 5,2 i 5,3 jezika. " Dodaje čitač alphadogg: "računalni znanstvenik Rick Regan je prvi izvijestio bug u ponedjeljak, a tim PHP razvoj izdanim zakrpama sljedeći dan."

Pročitajte više ove priče na Slashdot.




Magnetska polova utječe Tampa Aerodrom

Zanimljive vijesti prikaza u http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/6OSPGE4H_kU/story01.htm:
RFSSystems piše: "Mislio sam da je to nevjerojatna i vrlo rijetka pojava i htjela podijeliti." Zračna luka je zatvorena njegova primarna piste do 13. siječnja na prefarbati brojčana designators na svakom kraju i promijeniti taxiway signage na račun za pomak na mjestu Zemljinog magnetskog sjevernog pola. " Čini se da pomicanje polova počele su utjecati zračnog prijevoza u nešto skroman način. Ovo bi mogao biti objašnjenje za pad / uginulih ptica ovaj tjedan? " Nadam se da gradualists su u pravu, ali scenarija za brzu magnetskih polova su zabavno razmišljati o tome.

Pročitajte više ove priče na Slashdot.




Dell Streak 7 prvi hands-on!

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/01/06/dell-streak-7-first-hands-on/:
Mi smo samo dotaknu Streak 7 po prvi put, a ako smo morali Ukratko, mi bismo reći ovo što je div Streak (5-inčni verzija, da je), bez slušalice. To nije nužno loša stvar s obzirom da Streak je malo prevelik da bi izvrstan telefon, i malo premala da bi bila velika tableta, sjajni, zaobljeni dizajn elementi nikada nisu bili problem, a oni izgledaju jednako dobro ovdje . Zaslon čini malo oprati-out - to možda neće biti najviše kvalitete stvar na svijetu - niti je činiti neobično brzo, iako smo mi u nadi Tegra 2 završava mrda dupe nakon softvera optimiziran.

Dell Streak 7 prvi hands-on! prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 6 siječanj 2011 15:06:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji ovaj | Komentari

Flickr krenuli na Windows 7 i Windows 7 Telefon

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/01/06/flickr-headed-to-windows-7-and-windows-phone-7/:
To je službeni: Flickr je najavio da je pokretanje i službeno službeni Flickr aplikaciju za Windows 7 i Windows 7 Telefon . Iako ne znamo točno kada dijeljenje fotografija aplikacije će se pokrenuti, možete se prijaviti na izvor link na Flickr tako da oni mogu pustiti te znati kada je zapravo pokreće. U međuvremenu, postoji video demo aplikacije u akciji, i moramo reći, mi se sviđa ono što gledamo.

Nastaviti čitanje Flickr krenuli na Windows 7 i Windows 7 Telefon

Flickr krenuli na Windows 7 i Windows 7 Telefon prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 6 siječanj 2011 15:12:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Flickr | Pošalji ovaj | Komentari

ThinkGeek Joystick-donosi arkada stil zabave na vaš inače svjetski tableta igračko iskustvo

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/01/06/thinkgeek-joystick-it-brings-arcade-style-fun-to-your-otherwise/:

Vidjeli smo mnogo arkada stil joysticka za video igre konzole tijekom godina, a trend je stvaranje svoj put do tableta na tržištu. ThinkGeek Joystick-On pridaje na svoj tableta ekran u poziciju po vašem izboru, tako da možete igra na svoj sjajni novi škriljevca u izrazito retro način. Joystick je all-aluminij, radi sa bilo koju igru koja ima jastučić na zaslonu kontrole, a ne njegova stvar bez korištenja baterija. Ne znamo kako je uređaj zapravo pridaje prikaz, ali znamo da je to više estetski ugodan od drugih taktilne kontrolu rješenja koje smo vidjeli na CES-u ove godine. Joystick-Ona će trošak $ 24,95 i biti dostupna do kraja siječnja, pa ako old-school gaming je vaša stvar, check out demo video nakon pauze.

[Hvala, Jessica]

Nastaviti čitanje ThinkGeek Joystick-donosi arkada stil zabave na vaš inače svjetski tableta igračko iskustvo

ThinkGeek Joystick-donosi arkada stil zabave na vaš inače svjetski tableta iskustvo igranja prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 6 siječanj 2011 15:26:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji ovaj | Komentari

Sony otkriva cijene i veličine "Google TV?

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.tecnoka.com/television/sony-deja-ver-los-precios-y-los-tamanos-de-%c2%bfgoogle-tv/:

Čini se da je netko unutar tvrtke, ili ste nezadovoljni sa svojim plaće i žele uništiti iznenađenje da je tvrtka spremna je za utorak 12. listopada, ili zaista imaju potrebu prošlo. Zašto? Jer ne samo da procurile informacije (što ne znamo je li to realno) o mogućim veličinama u koji će Google TV, ali imena su se pojavili koja će se zvati modeli u pitanju.

Njihova imena su: NSX-24GT1 24 inča, NSX-32GT1 31 inča, NSX-40-inčni 40GT1 NSX-46GT1, (pogodili ste) od 46 inča. Pa ipak, također rizik da njihove cijene bi ukupno između 1.300, 1.400 i 1.900 dolara.

Znatiželjan detalj: ako je to istina, najjeftiniji Google TV bi biti čak i skuplji (300 dolara) da je 32-inčni model skuplji od Sony je ljudima u njihovom katalogu.

Eye-Fi-a Direct Mode hands-on: od kamere do tableta u sekundi (video)

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/01/06/eye-fis-direct-mode-hands-on-from-camera-to-tablet-in-seconds/:

Moramo reći, mi prilično si pumpa oko Eye-Fi novi Direct Mode , i to ne samo zato što je besplatno - CEO Jef Holove nam je pokazao kako je njegov wireless SD kartice mogu pucati "snapshots" iz point-and-shoot fotoaparat izravno na Samsung Galaxy kartica, i to izgleda kao povjetarac. Nakon što je besplatno ažuriranje pokreće kasnije ove godine, samo ćete morati preuzeti Eye-Fi app, i odaberite Eye-Fi X2 karticu iz popisa na trajno ih par - puno kao što su Bluetooth ili WiFi pristupnu točku - i onda kad god pucati unutar raspona, slike automatski će duh se na svoj Android, a mogu ih poslati na Picasu ili Eye-Fi Pogled od tamo s dodatnim mlazom. Vidi Direct Mode odraditi svoj stvar u video gore.

Eye-Fi-a Direct Mode hands-on: od kamere do tableta u sekundi (video) prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 6 siječanj 2011 11:19:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji ovaj | Komentari

LG Optimus Crna kazaljka-na

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/01/06/lg-optimus-black-hands-on/:
Mi smo bili na ruku za ruku-na što je LG bacio sam bash slavi par peder Android kompleta: Optimus 2X i Optimus Black . Vidjeli smo dosta 2X već, ali Crno je sasvim drugačija bića. Prije svega, konus na leđa da vidi set otići iz 9mm u sredini na 6mm na svakoj strani je i lijepo za pogledati i pomaže postaviti cradled u ruci. 4-inčni WVGA zaslon NOVA je obje svijetle - 700 gnjide, ako brinuti o tu vrstu stvar - i izuzetno čitljiv u jarki reflektori instaliran na štandu. LG je touting Osim svojih Wi-Fi Direct značajka - - ono što na prvi pogled izgleda kao gimmickry - koja omogućuje izravan prijenos datoteka između skupova bez potrebe za pristupne točke i hej, to je radio - a možda čak i biti korisni. Radujemo se Optimus Crna zabio u naše živote negdje u prvoj polovici ove godine.

LG Optimus Crna kazaljka-na prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 6 siječanj 2011 11:20:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji ovaj | Komentari

Mac App Store kazaljka-na

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/01/06/mac-app-store-hands-on/:
Vi svibanj su čuli da usred ludost od HZZ-a , Apple je odlučio lansirati svoj Mac App Store na ovaj fini siječanjskog jutra. Mi smo otišli naprijed i ažurirali strojevi 10.6.6, tako da smo službeno App Store spreman. Pročitajte o prošlosti pauzu za prohod od osnove, kao i natucanje nekih ranih aplikacije istaknuta ispred i centra.

Nastaviti čitanje Mac App Store kazaljka-na

Mac App Store kazaljka-na prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 6 siječanj 2011 11:31:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji ovaj | Komentari

Mac OS X 10.6.6 predstavio App Store

Zanimljive vijesti prikaza u http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/PveppIZK7mk/story01.htm:
Orome1 piše "Apple je danas izdao Mac OS X 10.6.6 koja što povećava stabilnost, kompatibilnost i sigurnost vašeg Mac. Što je također vrlo važno u ovom izdanju je uvođenje dugo očekivanog Mac App Store s više od 1.000 slobodnih i plaćeni apps ".

Pročitajte više ove priče na Slashdot.




Sony Ericsson: nema OS ažuriranja za Xperia X10 izvan Android 2.1, to je bolje od 2,2 ionako

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/01/06/sony-ericsson-no-os-updates-for-xperia-x10-beyond-android-2-1/:
Farsa koja je Sony Ericsson bungled, odgođen , i zasluženo maligned Android nadogradnju priča za X10 obitelj Xperia dolazi dostojno blesav kraj. Ispitivala Android Zajednice o mogućnosti Froyo (Android 2.2) nadogradnju za svoj početni skup od android mobitela, SE tim je upravo izašao i priznao da će biti bez budućnosti OS nadogradnje, barem u smislu android iteracija. X10, X10 i X10 Mini Mini Pro nisu napušteni, a ne na sve, ali samo softver poboljšanja možete gledati prema naprijed da će doći izravno za Sony Ericsson. Tvrtka jedva vidi da je loša stvar, međutim, sudeći po nedavnim cvrkut najavljuje svoje uvjerenje da je SE-prilagođeno Eclair okus bolji od Google netaknute Froyo. Mi bih prosvjed, ali ono što je koristiti?

Sony Ericsson: nema OS ažuriranja za Xperia X10 izvan Android 2.1, to je bolje od 2,2 ionako prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 6 siječanj 2011 10:59:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Android Zajednice , @ SonyEricssonUK (cvrkut) | Pošalji ovaj | Komentari