nedjelja, 10. srpnja 2011.

Tektonika ploča pogođene plašt žarišta

Zanimljivi vijesti na URL:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/qiTo1yPYLbk/plate-motion-affected-by-hot-spots.ars:

Plašt perjanicama-područja neobično vruće stijene koje se mogu bušiti kroz Zemljinu koru stvoriti vulkana kao havajski otoci-su mislili da utječu na kretanje tektonskih ploča, no zadirkivanje se dokaz za to je teško. Članak objavljen u Nature napokon su dali solidan primjer perjanicama u akciji.

Rad se oslonili na praćenje kretanja ploči pomoću magnetskih očitavanja. Zemlje magnetski polovi obično (u smislu geoloških vremena) da se obrnuto, sa magnetskom sjevernom polu trošiti vrijeme na zemljopisnom polu jugu. Ova orijentacija je zarobljen od strane kristala magnetita koji su sjeli na mjesto kao magma učvršćuje u stijenu.

Kao rezultat tog procesa, pruge normalne i obrnuto polaritet paralelno širenja centara na dnu oceana, gdje je Magma stvrdnjava u nove kore. Budući da je cijeli planet doživio iste magnetske događaja, varijacije u širinu svakog pojedinog pruge vam reći koliko stijena iskristalizirao tijekom tog vremenskog razdoblja, što zauzvrat govori brzine gibanja ploče na širenje centrima.

Pročitajte ostatak ovog članka ...

Pročitajte komentare na ovaj post


LG Kino 3D TV Get Full HD certifikaciju od VDE

Zanimljivi vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/IU8ElUyUwNY/LG-Cinema-3D-TV-Get-Full-HD-Certification-From-VDE:
I4U piše "LG je danas objavila da je njemački VDE, jedan od najvećih tehničkih i znanstvenih udruga u Europi, potvrdio je LG kino 3D televizori biti full HD u 3D načinu rada. LG Film uzorkom Retarder (vlaknima armirani polimer) tehnologija, koriste na KINO 3D televizori, stvara percepcija 3D dubine dostavom dvije linije 540 slika, jedan za svako oko, koje se zatim u kombinaciji preko čaše za stvaranje jedinstvenog 1080p sliku. rješenja iz VDE omogućuje LG nose full HD značku. Tu nema objašnjenja kako jedan VDE stiže na takvo rješenje. Moje osobno iskustvo pokazuje prilično veliku rezoluciju razlika između vlaknima armirani polimer i zatvarača stakla na temelju 3D televizora. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Novi šef MMF-a izjavio kako SAD mora podići duga granica, ili lice "Nasty posljedice '

Zanimljivi vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/4-0hY7XOVGc/New-IMF-Head-Says-US-Must-Raise-Debt-Limit-or-Face-Nasty-Consequences:
fysdt piše s ovim iz članak na ABC News: "Međunarodni monetarni fond je novi načelnik predviđa 'pravi neugodne posljedice" za američke i globalne ekonomije, ako SAD ne podići svoje zaduživanje granica Christine Lagarde, prva žena na čelu kreditiranja. institucija, rekao je u intervjuu objavljenom u nedjelju da će izazvati kamatne stope rasti i burzi na jesen. To bi ugroziti važan MMF cilj, što je očuvanje stabilnosti u svjetskoj ekonomiji, rekla je ona. granica SAD-a zaduživanje je 14,3 trilijuna dolara. Obamina administracija dužnosnici kažu da će SAD početi zadani bez dogovora do 2 kolovoz. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Europska svemirska agencija stvara milijarda pixel kamera, pozivi joj GAIA

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/07/10/european-space-agency-creates-one-billion-pixel-camera-calls-he/:
Kada čujemo ime GAIA, naša memorija automatski zumira natrag Whoopi Goldberg, izrazio je Majka Zemlja od kapetana Planet. To nije tako GAIA, ali to ipak ima veze s planetima. Natrag na prijelazu tisućljeća, Europska svemirska agencija izmislili ambiciozan misiju na karti milijarda zvijezda u našoj galaksiji Mliječni put - u 3D (umetnuti Joey Lawrence "Hej!"). Da biste to učinili, to angažirao UK-temeljen e2v tehnologije i izgradili ogromnu digitalni fotoaparat se sastoji od 106 snugly-fit naplatiti zajedno uređaji - najveće ikad za svemirski program. Ove kreditne kartice u obliku, ljudske kose debljine ploče silicij karbida djeluju kao sićušne galaktičkog oči, svaki spremanje dolazne svjetlosti kao jednog piksela. Nije dovoljno impresionirao? Zatim razmislite o ovom: zvijezda cam je tako sve vidi ", to bi moglo mjeriti sličice osobe na Mjesecu" - od Zemlje. Da. Postavite pokretanje na Soyuz-Fregat negdje ove godine, nebeski geometar će svoj petogodišnji kuće u od Zemlje do Sunca L2 Lagrangeov točke, usmjere svoje outerspace otkrića radija jela u Španjolskoj i Australiji - i povremeno peeping u susjeda prozor.

Europska svemirska agencija stvara milijarda pixel kamera, pozivi joj GAIA prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 10. srpanj 2011 15:28:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Slashdot | izvor Europska svemirska agencija | Pošalji | Komentari

Groupon za sport? Publika Sjedala donosi Daily Deal model Sport Ulaznice

Zanimljivi vijesti na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/s0nD-Tl9M_Y/:

Dnevni web stranice posao, tako i velikih, izgledaju kao oni su ovdje da ostanu, mnogo Rocky Agrawal je žalost, sigurno. Bilo ili ne slažete sa Rocky je nalet postova prošlog mjeseca o Groupon i potplaćeni aplauder klonova, svakodnevno bavi model nije savršen i to je sigurno dostojan nastojati kako bi bili sigurni da mala poduzeća i trgovci nisu prisiljeni u strukturiranju jednostrana odnosa s dnevnim bavi web stranicama. Justin Cener, osnivač i izvršni direktor Crowd sjedala , slaže se da je dnevni posao modela nije idealan za svaku industriju i trgovci ne bi trebali prisiliti model samo zato što svakodnevno bavi su svi bijes ovih dana.

To se, rekao je, Cener misli da je pronašao ništa što odgovara dobro dnevni posao i grupe kupnje modela: Sport ulaznice. Osnivač Crowd Sjedala mi je rekao da misli da tvrtke s kvarljiv inventarom stoje dobiti najviše od dnevnog bavi model i da sportski ulaznice su premijera primjer: Ako se ulaznice za nedjeljno popodne je nogometna utakmica ići neprodanih, te osobito ulaznice ne može biti samo prodaju u ponedjeljak. Oni ulaznice su izgubljeni. Za dobro.

Štoviše, tvrtke koje zaraditi novac na komplementarnim roba i može stvoriti kupi da bi se za novac izgubljen u popust stoje učiniti više nego samo slomiti čak i na ove vrste ponude. Općenito govoreći, kada popust izlazi da se 75 posto ili više, to je gubljenje prijedlog za trgovca - ovisno naravno o mnogo davatelja rez.

Dnevni posao modela mogu biti uspješni u specijalizirane segmente tržišta, Cener rekao, jer u slučaju sportskih ulaznica (i, zapravo, bilo koji drugi ulaznica prodaje poslovanje - kina će biti još jedan), može biti "zajamčena prestar" prihoda od komplementarni izvori, kao što su parking, koncesije, pivo, suveniri, i tako dalje.

Niša fokus je noga za Crowd mjesta (osobito u lice Groupon mrzitelji vani). Kad se korisnik registrira za pokretanje službe, oni su prijave za kupnju sportske karte - i sportskih ulaznica samo - u odnosu na Groupon, gdje korisnik može biti zainteresirani za masažu bavi, ili restoranu se bavi, ili film bavi. Ciljanje niša na tržištu može također pozabaviti pitanjem dugoročnu vrijednost, Groupon bavi postaju slavno upitna kao sredstvo za stvaranje lojalnih kupaca, ali niša na tržištu, Cener smatra da sportski fanovi su već bijesni po prirodi. Također ćete biti ohrabreni da postane ponoviti posjetitelja, jer oni žele podržati svoje momčadi i doći do što više igara što je više moguće, pogotovo kada se može iskoristiti visoko diskontiranim bavi.

Još jedna točka: Dnevni bavi web stranice ne rade veliki posao prenošenja dodatne vrijednosti trgovci su partner, što je razlog zašto Cener nada da će do uključujući socijalne medija linkove na momčadi Facebook i Twitter stranicama, te poticanje svojim korisnicima da "kao "i" slijede ", timovi mogu povezati sa svojim navijačima na vlastitim uvjetima. Publika sjedala također daje "najbolje prakse" za trgovce, timovi nudeći savjete o tome kako zadržati nove klijente, kao što su ohrabrujući ih da se prijavite za popis e-pošte, ili uključujući i marketinške materijale i letke na mjestu bona razmjene, ili čak i pozdravni Crowd sjedala korisnika putem Jumbotron natpisa.

Los Angeles-based startup, koji u početku pokrenut prošlog mjeseca, nudi popuste između 50 i 90 posto od nominalne vrijednosti sporta ulaznice. U ovom trenutku, usluga je dostupna u Los Angelesu, San Franciscu, New Yorku, Chicagu i Bostonu, ali Cener kaže da želi i dalje širi i na svim većim gradovima u SAD-u

Kako se to radi? Korisnici prijavite se za Crowd Sjedala i potvrdite e-mailom, whe

Sapun medija

Zanimljivi vijesti na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/c6mEuc7aXB0/:

O Jahve vas neće kupiti mene Mercedes Benz. To je kako se osjećam o čudnim putovanja smo s našim društvenim znanostima. Koristi se da sam samo mogao sjediti leđa i želju za dom Mickey Mantle trčanje, i siguran dosta, to će biti tamo. Snažni kompaktni jeku stvara luk za razliku od bilo koje druge, i dalje raste kao jasan teren zid.

Na neke osnovne razini mi pokušavamo pronaći dom možemo uložiti društveno umrežavanje krajolik čini se da je potresen Google-ov novi proizvod mrežu, ali na neki način to je postalo više očvrsnuo. Monolit, Facebook, ostaje neoštećen. Eksperiment, Twitter, ništa manje nesigurni o tome što je već uvjeren u svoju vrijednost. Što je lijevo, Microsoft.

To je način prerano hendikep bilo duž ljestvice dobitnika i gubitnika, ali mnoge stvari su već očite. Plus je osvojio medija, ali što to? Za razliku od Apple, koji je promijenio medija ipad, Google je ošamario svježi sloj boje na društvenim chatu koji je bio FriendFeed i pod uvjetom razumno sigurno kladiti da je posao smo stavili u će biti dostupan za neke mnogo vremena da dođem. Vrijedi ulagati u nizu obavijesti kao što smo prepraviti naše grafikone još jednom.

Bez agregacije citata, plus je više interaktivni priručnik za sebe nego išta remeti. Google ima vremena i motivacije da se svatko u svoja mjesta prije početka igre, a mi smo dovoljno udobna na čekanju dok smo provjerili naše stare poznate struje da se vidi što smo nedostaje. Ovaj put okolo, mi smo se bave platformu koja neće propasti ako Track je uključen. Pitanje je kada, ne ako.

Twitter je već glasovao na to pitanje isključuje svoju firehose na Google Realtime pretraživanja. Uglavnom, ni na koji način ćete dobiti Track predao vam na pladnju, baš kao ni na koji način smo za prodaju. U pitanju: Twitter socijalne graf i kako ga se može koristiti za prilagodbu sadržaja potoka. Svi govore o preklapanja krugovi na plus govori isti problem, kako se izvući signal na informacije, osim kako je super Plus.

Da li Twitter imati cijenu po kojoj je pećina? Zapravo ne. Drugi takav cijena je osnovana, ukupna vrijednost cijelog segment tržišta propada. Recimo Google dobiva Track i omogućuje nas vežu naša sadržaj stream Plus identitet s jednim klikom. Odjednom Facebook (i Microsoft) imaju veliki problem, kao što mi koristimo krugovi na zastarjelim Facebook osobni graf, a prodaja naših medija postavke na najviši ponuđač.

Dakle, Facebook brojila s većim brojem, koji će biti odbačen zbog Facebooka ljestvice. Natrag i naprijed, do točke gdje brojeve će biti tako daleko od hrga da samo Microsoft bi ih mogao priuštiti i ono što kraj? Tko zatvara koje se bave izgubi AOL / timewarner komad svoje vrijednosti. U stvari, Twitter će biti stjecanja veliki dio ili tvrtka koja će ispariti na blizu. I što bi oni to, ako posao je sve novac? Ništa kupiti u osim gubitnik aukciji.

Više vjerojatno, Google će i dalje biti uspješan u zgradi svoje alternativni identitet graf, počevši s (socijalne) mediji te se kreće u prostoru sadržaj agregacije s markama. Zanimljiva slučaja test će biti ono što se događa s sve moje djece / jedan život Živjeti posao, gdje se dva sapuni se sele u ipad platformu. Kako će ostvaruju ovo s projektiranje 50 milijuna dolara u troškovima proizvodnje ovisi samo o vrsti pjesme ili @ spomenuti da je Apple ciljanje samo najavio s, pričekajte za to, Twitter u Ios 5.

Dolazi kao što to čini upravo u vrijeme za novu sezonu jesen, sapun mediji mogu ispasti da se razlog Twitter ostaje nezavisna. Uz Netflix kao novi upfronts, proizvođači će se pokrenuti na ipad i bankroll proizvodnje streaming zagrobnom životu. Nije slučajno da ABC zadržao IP

Weird Science otkriva ružičast pivo naočale

Zanimljivi vijesti na URL:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/O8wC-mtTF3U/weird-science-discovers-the-rose-colored-beer-goggle.ars:

Neuspjeh žaljenje "žaljenje seksualnih situacija": Bonus Weird Science bodova za ovaj rad naslova ". ružičast naočale pivo", koji uključuje frazu Izraz je došao iz istraživanja o navikama pijenja studenata i njihovih negativnih posljedica ", kao što su mamurluka, borbe i žaljenja seksualnih situacija." Ako nešto doista teškim dogodilo, većina ljudi koji su doživjeli negativne posljedice ih otpisao kao jednokratni iskustvo koje je malo vjerojatno da će povratiti. No, studenti koji su pozitivnih društvenih iskustava dok je pio jako činilo da dobre stvari će se dogoditi sljedeći put opet su hit bocu.

Žene nisu to zavaravanje (ili barem ne onoliko često koliko je muškaraca): Oni od nas koji slijede međunarodni nogometni također imali priliku postati djeluju kritičari, kao i razraditi zaroni i očito agonije slijede iz najmanjeg i dotakne. Kako se ispostavlja, znanstvenici su tu s nama, kvantificiranja stopa po kojoj igrači udariti zemlju: 11,26 incidenata igru. No, uz žene Svjetski kup u tijeku, skupina istraživača iz Sjeverne Karoline odlučili su pogledati na njihovim igrama , proizvodnju papira pod nazivom "Procjena ozljede simulacija u međunarodnom ženskom nogometu." Za početak, žene udariti zemlju na samo oko pola stopa muškaraca, sa samo 5,74 očita ozljeda igru. Određeni ozljede, koje su definirane kao krvarenje ili dovoljno kucati igrača iz igre, samo činili 0,78 od njih, međutim, sugerira da je neki zavaravanje događa. Na plus strani, te upitne ozljede nisu bile povezane s pobjedom na terenu.

Pročitajte ostatak ovog članka ...

Pročitajte komentare na ovaj post


Nokia C5-03, full smartphone za 170 €

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.tecnoka.com/smartphone/nokia-c5-03-un-smartphone-completo-por-170-euros/:

Već ovaj tjedan ćemo predstaviti neke od inovacija finske tvrtke Nokia. Ovaj put je na prijelazu Nokia C5-03 Nokia stariji brat C5, koji se kreće, a mi danas neko vrijeme prije u Gizmos

Nokia C5-03 se odlikuje terminala lagan (teži samo 90 grama) koji se savršeno uklapa i njegov prethodnik sa zaslonom osjetljivim na dodir i nekim drugim caracterísitcas koji čine ga vrlo kompletan smartphone tržišna cijena koja je ponuđena, 170 eura.

Osim zaslon osjetljiv na dodir 3, 2 inča, Nokia C5-03 ima 5 megapixel kamera koja omogućuje video, radio i GPS veze, Bluetooth, WiFi i USB.

Što se tiče memorije, Nokia C5-03 ima 40 megabajta unutarnje, koja se može pretvoriti u do 16 GB ako koristite microSD kartice, ali serije su 2 GB

Kao operativni sustav Nokia C5-03 radi sa Symbian 1, koji je bio poznat do sada kao Symbian S60. Izborniku uređaja nudi dobru zbirku ikona pružaju izravan pristup računima e-pošte i društvenih mreža.

Neki programi Vrhunac Nokia C5-03 su pristup Nokia Music Store i Ovi Store, iz koje možete kupiti glazbu ili mobilne aplikacije za Nokia. S druge strane, Nokia C5-03 nudi prikaz svih sustava Microsoft Office dokumente, PDF i Zip.

Cijena Nokia C5-03 kao što smo vam biti objašnjeno 170 €.

Prijevoz Atlantis dokovima s Međunarodne svemirske stanice posljednji put

Zanimljivi vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/6gwzvXPeJNY/Shuttle-Atlantis-Docks-With-International-Space-Station-For-the-Last-Time:
BBC, s video, da shuttle Atlantis "je usidren s Međunarodnim Space Station za završno vrijeme. Shuttle je donio godinu opskrbu hranom i oko dvije tone drugih pomagala i rezervnih dijelova za ISS", gdje shuttle će ostati usidren u trajanju od najmanje sedam dana.

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


HDMI skupina navodno zaustavljanje Mini DisplayPort za HDMI adaptera

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/07/10/hdmi-group-reportedly-putting-a-stop-to-mini-displayport-to-hdmi/:
Ako ste razmišljati o kupnji jednog komada Mini DisplayPort za HDMI kabel da bi vids od Macbook na HDTV, vi svibanj želite da biste dobili sada. Prema izvješću iz TechRadar, grupa iza HDMI je odlučila da ne ispunjavaju uvjete i ne može biti testirani ili dozvolu za kompatibilnost. Njihov grijeh? Nije da muški HDMI priključak na svakom kraju kako to zahtijeva spec., koji propušta samo za dongles sa svim ženskim uparivanje Mini DisplayPort i HDMI da biste dobili posao ispunjavanja. Mi smo kontaktirali grupu saznati točno što se događa, ali dok ne čujete natrag može biti pametan da bi oko na naglo na crnom tržištu cijena kabela kao što je benzin prije velikog odmora.

HDMI skupina navodno zaustavljanje Mini DisplayPort za HDMI adaptera prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 10. srpanj 2011 13:27:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink SlashGear , TUAW | izvor TechRadar | Pošalji | Komentari

U Robot Soccer, SAD-Momčad RoMeLa dominira RoboCup 2011

Zanimljivi vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/4BBHMvxaFNw/In-Robot-Soccer-US-Team-RoMeLa-Dominates-Robocup-2011:
Narmacil piše "US Team RoMeLa ima swept RoboCup 2011, osvojivši prvo mjesto u obje klinac veličinu i teen veličina podjele. (Video) Charli, Amerika je prvi u punoj veličini autonomna humanoidnog, uspio je napraviti visok rezultat rekord za teen veličine podjele. Darwin, dijete veličine robota, pobijedio Darmstadt Dribblers, prethodni svijet Champs, i nastavio se na finalu pobijedi. " Tu mora biti radost u Blacksburg danas.

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Google povlači co.cc poddomene od pretraživanja, donosi naše globalne malware noćna mora za kraj

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/07/10/google-pulls-co-cc-subdomains-from-search-brings-our-global-mal/:
Google je na kreativan suza u posljednje vrijeme, rolling out novi proizvodi i revamping stare . No, postoji razlog izraz "pretraži div" je sinonim za Big G, i to uvijek radi na tome da vrati bolje rezultate . Ponekad to znači ugađati svoje algoritam za sprečavanje SEO-igre , drugi puta to znači da pada više od 11 milijuna web stranice iz rezultata pretraživanja, kao tvrtka samo je u blokiranju co.cc poddomenu.. Google ga svrstava kao "freehost" - pripada korejska tvrtka koja pruža besplatan ili jeftin domena, često bulk-registrirana - i nakon automatskog skeniranja pokazali visok postotak malware-hosting web stranice, odlučili pročišćavati cijeli mnogo od svoje rezultate. Naravno, to je nešto poput korištenja nuklearno oružje protiv žohara: to uzrokuje puno kolateralna šteta, dok je svoj pravi cilj scurries za svoj sljedeći skrovište. Ipak, želimo Google i u hrabro besmislen zadatak.

Google povlači co.cc poddomene od pretraživanja, donosi naše globalne malware noćna mora do kraja prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 10. srpanj 2011 14:17:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink ExtremeTech | izvor Registracija , Google | Pošalji | Komentari

Justin.TV: The Movie

Zanimljivi vijesti na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/g_0GrQXYkdU/:


Dok je povijesni točnost Facebook reći-sve društvene mreže bio upitan, film nije strahovito dobro na box office . I na Zlatni globus i Oscara. Sada holivudski producenti su u potrazi za sljedeći veliki priču oko tech tvrtki. Sljedeća up- Justin.TV.

LA-temeljen poduzeće za proizvodnju Riche Proizvodnja je kupio prava na priču iza razvoja i osnivanje live video streaming pokretanja Justin.TV. Za pozadini, startup je osnovao Justin Kan, Michael Seibel, Kyle Vogt i Emmett smicanja, koji su svi bili prijatelji iz koledža (Vogt otišao u MIT-u, drugi diplomirao Yale).

Prije početka Justin.TV Kan i smicanja osnovao online kalendar programa Kiko, pa čak i dobio financiranje iz Y Combinator. Nažalost, proizvod nije uspio i par prodaje poslovanje na eBayu za oko 250.000 dolara.

Justin.TV dobila početka davne 2007 kao Kan livecasted svoj život s kamerom zakačen na ruksak koji je učitan s baterijama i modema, ostavljajući tisuće gledatelja gledati svaki njegov potez. To je u osnovi početak live stream doba. Čak Today Show je obavijest o Kan je štos.

Flash naprijed četiri godine, Y Combinator-podlogom tvrtka je postala jedan od najpopularnijih live streaming platforme na webu. I Justin.TV je iznjedrio nekoliko tvrtki, uključujući i Instagram za video , Socialcam i uživo streaming gaming portal. Možete gledati naše TC Krevetići značajka na Justin.TV 'ured ovdje.

Pa zašto je Riche Productions, koja je proizvodila Starsky i Hutch, obiteljski čovjek, Bride Wars, i mnoge druge blockbuster filmova, odlučite na kupnju prava na priču o Justin.TV iz tisuća drugih uspješnih tech startups koji su pokrenuli po faksu djecu? Petar Riche nam govori u ekskluzivnom intervjuu koji u odnosu na neke prethodne filmove koji su profilirani tech startups (tj. socijalna mreža), htio je naći priču, gdje uspjeh u poduzetničkom tech svijeta je pomogao donijeti osnivač prijateljstva bliže (za razliku od većeg tužbe).

Istina je, unatoč komplikacija osnivanja pokretanja, te se bave sa svim izazovima koji goluždrav tvrtke lice u tech prostoru, Kan, Seibel, Vogt i smicanja svi ostaju bliski prijatelji. I sve su još uvijek aktivno dio poduzeća i koji su uključeni u dan-danas aktivnosti i razvoja.

Riche kaže da još nije siguran što će smisla za Justin.TV u smislu format komad, a njegova tvrtka procjenjuje da li film ili TV emisiju smisla.

Iako je impresivna da su Justin.TV dečki bili u mogućnosti da rastu njihove prijateljstvo unatoč tome što na roller coaster stvaranja i održavanja početak, moram pitati da li će to napraviti film koji će imati istu žalbu kao socijalna mreža. Nisam redatelj ili scenarist, ali dramu i sukob se čini važnim u razvoju kvalitete, dimenzija filma.

Kao što je moj kolega Alexia Tsotsis napisao je u svom početnom pregledu od Socia

IT krize vs odmor: ponekad nije lijepo

Zanimljivi vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/r_pkmnjxumk/IT-Crises-vs-Vacation-Sometimes-It-Isnt-Pretty:
CWmike piše: "Istina je da su IT sustava postalo je esencijalno za poslovanje, ali uspješno funkcioniranje IT odjela ne bi trebao počivati ​​na bilo jedne osobe ramena. Sve u svemu, odmor poslužiti kao mini testovi za dokazivanje, ako odjel može funkcionirati kada je ključ igrači su daleko. To je teorija, u svakom slučaju. U stvarnosti, IT odjela ponekad neuspjeh. rezultata može biti smiješno ili ispasti da se ozbiljno probudite se poziva za organizacije koje trebaju bolju plan B. Za premijera vašeg mentalnog pumpa prije svoj odmor, Computerworld sastavio anegdota o dobrom odmor otišao loše. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Snaga za ljude

Zanimljivi vijesti na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/vfJt5Y6UU0c/:

Kao što sam pisati ovo, UPS će se oglasiti bijesno iza mene, na režanje od pola tuceta dizel generatori na ulici izvana. Ja sam u Internet caffe u Leh, grad nestled u himalajskim dolini okruženoj 6000 metara / 20000-noga vrhova, brzorastuće glavni grad Indije najsjevernije područje Ladakh . Jasno je prerasla svoje električne kapaciteta; struje udario nekoliko puta dnevno.

Električne energije je duboko unsexy , ali duboko važna tema u zemljama u razvoju. Tehnologija užurbano mijenja živote širom svijeta, čak i što ste pročitali ovaj, ali nedostatak pouzdanih električne energije je veliki prepreka čak iu većim gradovima, a još manje daleke sela.

Ljudi ne nalaze razne nesavršeno i genijalna načine kako se nositi. Bio sam jednom na Riverboat u Gvatemali čija kapetan distribuirani novi pogon telefon baterije stanovnika rasutih duž rijeke, i uzima svoje stare naplate kada se vratio u civilizaciju. Naći ćete trgovine prodaju malih solarnu energiju opreme u udaljenim malim gradovima diljem Ugandi, a povremeno microhydro generatora na Himalaji, a ljudi svugdje spali kroz ogroman (i otrovne) iznosi oskudnih (i skupo) dizel generatori za napajanje kada je njihova svjetla ugase.

No, mora postojati bolji način: i, sve, tu je. Konkretno, ja sam imao moj pogled na Fenix ​​Međunarodni za neko vrijeme sada. Njihova ReadySet baterija ima dva upaljač i dva USB izlaza za punjenje radio, svjetla i baterije, a može se puniti putem solarne, bicikl, ili zid snaga. Osim toga, oni su nedavno izdali univerzalni punjač koji se može upaliti gotovo bilo litij-ionska baterija preko USB priključka. (Volio bih da sam znala prije nego sam krenuo na ovom izletu, a ja mogao napustiti oba fotoaparata-punjače baterija kod kuće.)

Ona dobiva bolje, i wackier. Tu je i ovo BioLite štednjak da se puni vaš mobitel i Bill i Melinda Gates Zakladu nedavno dobio 100.000 dolara za projekt koji želi koristiti tla mikrobima na vlast gorivih ćelija, koje, tvrdi se, moglo bi biti izgrađen od nule, u nekoliko minuta, za novčana jedinica . Moram priznati sam malo skeptičan, ali ja ću biti promatranje s kamatama.

U dugoj vožnji, naravno, lokaliziran micropower projekti nisu dovoljni za ozbiljnu ekonomski razvoj, morate poveliki i stabilnu električnu mrežu. No, u međuvremenu, malo snage je puno bolje nego ništa, a može i čini veliku razliku. Dakle, ovdje je u nadi da ti mikrobi su megahit.