četvrtak, 21. srpnja 2011.

Zašto Netflix je morao podići svoje cijene

Zanimljivi vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/U5AjAEpdY8A/Why-Netflix-Had-To-Raise-Its-Prices:
sperlingreich piše: "Prošli tjedan, nakon što je film streaming servis Netflix podigao cijene za 60%, tvrtka je kupcima je na blogove i društvene mreže u pobunu, prijeteći da će otkazati svoju pretplatu. Međutim, između troškova mailing DVD-a i plaćati povećane licenciranje naknade za sadržaja, pješačenje Netflix stopa bilo neizbježno. Je li to još uvijek veliki film jeftino? Što alternativnih usluga postoje? "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Microsoft Q4 FY11: prihoda, zarada, a dobit sve do, pobijedivši očekivanja

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/07/21/microsoft-q4-fy11-revenue-earnings-and-profits-all-up-beatin/:
Microsoft Q4 FY11: prihoda, zarada, a dobit sve do, pobijedivši očekivanja
Vijest nije bila tako dobra za Nokia jutros , ali novi bedmate je puno, puno boljoj formi. Microsoft Q4 zarada za 2011 fiskalnu godinu su objavljena, pokazuje prihod od 17,37 milijarde dolara - osam posto u odnosu na isto razdoblje prošle godine, a besting 16,43 milijarde dolara rekord Q3 . Taj je vozio 5,87 milijarde dolara neto dobiti, što je nevjerojatnih 30 posto uspon tijekom godine prethodnog. Gledajući unatrag na cijelu godinu, prihodi razbio još jedan rekord, mjerenje vremena u na 69,94 milijarde dolara, 12 posto više nego godinu prije.

Zašto sve dobre vijesti? Pa, Zabava i uređaji divizija vidio 30 posto skok prihoda u trećem tromjesečju, 45 posto u odnosu na godinu dana, kao i Xbox 360 i Kinect i dalje prodavati kao gangbusters. Bing i online usluge je također imao dobre vijesti, 17 posto rasta prihoda u trećem tromjesečju zahvaljujući hrabar tražilice dobiva sve više prostora u odnosu na konkurenciju. No, nije sve je ružičasta, a povezan s Windowsima prihoda borave stan -. Dolje jedan posto u ovom kvartalu, dva posto u odnosu na godinu Windows 8 će se sigurno okrenuti stvari oko na tom planu, međutim, zar ne?

Microsoft Q4 FY11: prihoda, zarada, a dobit sve do, pobijedivši očekivanja prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 21. srpanj 2011 16:20:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink WinRumors | izvor Microsoft | Pošalji | Komentari

Windows XP u preglednik

Zanimljivi vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/pizTdKGL9yY/Windows-XP-In-a-Browser:
Anonimni čitatelj piše: "ZOP - čista Java PC emulator - sada je nadograđen na JPC2, a može se izvoditi Windows unutar sandbox Java applet."

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Smisao NoSQL standouts

Zanimljivi vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/YCVxLFj1lzo/Making-Sense-of-the-NoSQL-Standouts:
snydeq piše "InfoWorld Peter Wayner daje pregled više uvjerljiv NoSQL podatke pohranjuje na ponudi je danas u nadi da će pomoći IT profesionalce početak eksperimentiranja s ovim moćnim alatima. Od Cassandra, do MongoDB, na Neo4J, svaki se pojavljuje pripremljen za određeni skup primjene vrste, pružajući DBAs s obiljem mogućnosti za eksperimentiranje, i mjera konfuzije u pronalaženju pravi alat za svoj okoliš. "Postoje velike prednosti ovog Babelization ako potrebama Vašeg projekta stane sposobnosti jednog od nove baze podataka . Ako se postroje dobro, performanse potiče može biti nevjerojatno, jer projekata ne nastoji izgraditi jedan bojni brod riješiti svaki problem, "Wayner piše." eksperimentiranje je i zabavno zbog toga što dizajneri ne osjećam primoran da da svoje podatke s namirnicama je pad u zamjenu da govori SQL kao izvorni. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


FPGA Bitstream Sigurnost slomljena

Zanimljivi vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/WvlX8l6EnAg/FPGA-Bitstream-Security-Broken:
NumberField piše: "Znanstvenici u Njemačkoj objavio par radova dokumentiranja teških propusta vlasti analize u bitstream šifriranje više Xilinx FPGAs. Problem izlaže proizvode koristeći FPGAs za kloniranje, hardver trojanski umetanje, i obrnuti inženjering. Nažalost, ne postoji jednostavan preuzeti popraviti , kao što su hardverske promjene potrebne. Ovi radovi su također podsjeća da je razlika snage analiza (DPA) i dalje moćan prijetnja nezaštićenim hardverskih uređaja. Na FPGA prednje, samo Actel čini se da je rješavanje problema DPA do sada, iako je njihov FPGAs su mnogo manji od Xilinx-a. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Microsoft otkriva Droid-tematske Xbox 360 bala za Star Wars Kinect

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/07/21/microsoft-reveals-droid-themed-xbox-360-bundle-for-star-wars-kin/:
Da, to je R2-D2-tematske Xbox 360 i prateće zlato C-3PO kontroler, koji su i dio nove Star Wars Kinect paket da Microsoft je službeno objavio na Comic-Con danas. Kao što možete vidjeti, paket također uključuje podudaranja bijeli Kinect senzora, kao i 320GB hard disk, i oba Star Wars Kinect i Kinect avanture - sve za 449 dolara. Jesmo li spomenuti ona također ima neke custom konzoli zvuči? Potražite ga na zemlju u jesen, uz pre-naloga od danas.

Microsoft otkriva Droid-tematske Xbox 360 bala za Star Wars Kinect prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 21. srpanj 2011 14:23:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Joystiq | Pošalji | Komentari

Wolfram pokreće Računalna Document Format

Zanimljivi vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/z9erh6gQGlg/Wolfram-Launches-Computational-Document-Format:
Barence piše "Wolfram Research je pokrenula vlastiti dokument formatu, koji tvrdi da je 'kao svakodnevni kao dokument, ali kao interaktivni kao app." Računalna Document Format (CDF) omogućuje autorima ugraditi interaktivni grafikoni, dijagrami i slike u svojim dokumentima, čime čitatelji prilagoditi varijable vidjeti kako raste cijena utječe na dobit, na primjer, ili prikazati različite segmente mozga skeniranja. Wolfram ima za cilj da napraviti oblik lako za ne-programere za korištenje, na temelju jezičnih naredbe koristi u tražilici. '[Trenutno] svatko tko može napraviti Excel makro lako bi trebao biti u mogućnosti da interaktivnost za CDF ", rekao je Conrad Wolfram". Gdje Htio bih dobiti je da svatko tko može napraviti Excel grafikona može napraviti interaktivnost u CDFS. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Eliza je srna očiju, graciozan ples stroj, nema manijakalnog kvalitete na katu (video)

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/07/21/eliza-is-a-doe-eyed-graceful-dancing-machine-lacks-maniacal-qu/:
Eliza
Za razliku od posljednje serije od robota koje smo vidjeli, Eliza je zapravo prilično graciozan. Cartoonish humanoidnog dobio početi kao vodič, shuttling ljudi diljem trgovačkih centara i Guangzhou Azijske igre 2010 Iskustvo Centra. Sada je konačno je dobivanje priliku da pokaže ono što ima - naime neke bolesne plesne pokrete. Ove četiri srne očiju strojevi spin, obavljati komplicirane koreografije ruku u savršenoj sinkronizaciji, i zaustavljanje postaviti tijekom ovog epskih broj. Jasno, sljedeći korak je za nekoga da ih naučiti kako da Dougie. Check out video nakon pauze.

[Hvala, Robotbling]

Nastaviti čitanje Eliza je srna očiju, graciozan ples stroj, nema manijakalnog kvalitete na katu (video)

Eliza je srna očiju, graciozan ples stroj, nema manijakalnog kvalitete na katu (video) prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 21. srpanj 2011 13:07:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor PlasticPals | Pošalji | Komentari

Mozilla najavljuje Enterprise Korisnik Radne skupine za

Zanimljivi vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/UbyUtQnW5g8/Mozilla-Announces-Enterprise-User-Working-Group:
Lennie šalje ovaj citat iz najava u Mozilla blog: "Nedavno je došlo do puno rasprave o poduzećima i brzo za tisak Online život se razvija brže nego ikad i to je imperativ da Mozilla dostaviti poboljšanja na web i Firefox više brzo. odražavati ovu. To je stvorilo izazovi za IT odjela koji moraju dostaviti puno misija-critical aplikacije kroz Firefox. Mozilla je u osnovi o ljudima, a mi je stalo do naših korisnika gdje god se nalazili. U tu svrhu, mi smo ponovno uspostavljanje Mozilla poduzeća Korisnik Radna skupina kao mjesto za poduzeća programere, IT osoblje i Firefox programerima kako bi razgovarali o izazovima, ideje i najbolje prakse za implementaciju Firefox u poduzeću. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Motorola Droid 3 pregleda

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/07/21/motorola-droid-3-review/:
Treći obrok od trilogije je obično najviše zadovoljavajući. Empire Falls, Frodo uništava prsten, Pepeljuga ide natrag u vremenu. (Dobro, to je rastezanje.) Naša protagonista u ovoj priči je Droid 3, koja nosi jezovit podsjeća na svoje tata i deda - ali Verizon je dodao nekoliko novih komponenti i napravio neke manje dizajn tweaks u pokušaju poboljšati cjelokupno iskustvo .

Jesu li ove prilagodbe dovoljno za spremanje serije? Izvorni Droid pokrenuta s mnogo fanfare, uređaj koji je upravljao Motorola natrag na stazu uspjeha iz post-RAZR Hada. To je osvježavajuće zlata natovaren dizajna koji oozed elegancijom, top-of-the-line naočale za svoje vrijeme, i bio je pionir koji je pomogao uvesti Google mobilni OS u novu eru. Svaka nova iteracija je dobila manje pažnje od onog prije, međutim, i Droid 3 doživjeli kao tihi početak da trepne i gotovo propustili to. Bez obzira, iako - kao čeznuti kao telefon može govoriti za sebe, to ne treba konfeti ga prate. No, je treći put drugi šarm za Droid? Ili će to biti pokopan od strane drugih teškaša kao Droid Bionic ili Samsung Galaxy S II funkcija ? Pridružite nam se nakon pauze kako biste saznali.

Nastaviti čitanje Motorola Droid 3 pregleda

Motorola Droid tri pregled prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 21. srpanj 2011 00:00:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | |

Zašto Bilo Natjecanje Whois registra Model je Osuđen

Zanimljivi vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/FTBCaVbKE-w/Why-Any-Competing-Whois-Registry-Model-Is-Doomed:
CowboyRobot piše: "U Pavla Vixie najnovije eseju, on tvrdi da alternativa modelu Whois registra je manjkav i da bismo trebali biti učenje iz pogrešaka povijesti predloženih alternativa DNS." Svaki prijedlog za natjecanje Whois registra model kao osuđeni za dizajn i sudbina kao i svaki sustav alternativnog DNS. Čak i ako se uspije na prvi, to neće uspjeti nakon copycatting dogodila. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Vlade Velike Britanije dijeliti Ograničeni datoteka u oblaku

Zanimljivi vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/KBJsA9Z9jGQ/UK-Government-To-Share-Restricted-Files-In-the-Cloud:
twoheadedboy piše "britanska vlada želi koristiti oblak dijeliti ograničen datoteka. obzirom na zabrinutost oko oblak i sigurnost, to će brinuti neke. Ipak, sporazum između službi ruku vanjskih and Commonwealth Office (FCO) i SaaS usluga gomila je napisao. SaaS servis će se izvoditi u FCO unutarnjih oblak, poznat i kao Vlada Secure Application Environment (GSAE). To će omogućiti državnih službenika, diplomata i drugih državnih djelatnika za razmjenu dokumenata do tajnost razini IL3, ili ograničen. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.