petak, 18. ožujka 2011.

Tko stoji iza Google-Linux License Ruckus?

Zanimljive vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/cjTw9n-ht44/Whos-Behind-the-Google-Linux-License-Ruckus:
jfruhlinger piše "Jučer, vijest da je razbio Android bi mogli imati problema Linux autorskih prava, koji će biti veliki problema za Google, već zaključana u IP borbi s Oracle preko mobilne platforme. Blogger Brian Proffitt gleda dublje u navodne povrede. On napominje da , dok je moguće da Google je na klimavim tlo, motivacija iza vijesti su taman: odvjetnik koji je iznio kršenje je bivši Microsoft ruku, a vijest je naširoko propagiraju obad Florian Mueller, koji je zamršeni s Googleom oko patenta pitanja . u prošlosti Štoviše, navodne povrede su u zaglavlje datoteke, a to nije jasno da su to copyrightable;. ako su, bez stvarnog vlasnika autorskih su došli naprijed da se žale "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Google TV udaljene cca sada dostupna za iPhone, ipad, iPod Touch

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/03/18/google-tv-remote-app-now-available-for-iphone-ipad-ipod-touch/:
Nakon što je debi na Android platformi u prosincu , Google TV momčad napokon je objavio verziju službeni daljinski app za IOS. Sučelje i mogućnosti čini se da su isti uz jednu ključnu razliku, trenutno IOS verzija ne podržava dijeljenje web stranice sa mobitela na zaslonu, ali je sve ostalo kao što je glas za pretraživanje je ovdje i činili. To je dobro za momčad napokon dobili dugo obećao app out, ali zanimljivo je sada pitanje koje značajke će biti uključeni u drugoj generaciji Google TV hardvera jednom proizvođači kao što su Vizio , Toshiba i Samsung pridružiti mix, nadamo se stavljanjem dvoručno / tipkovnica kludginess iz prošlosti iza nas. Provjerite nakon pauze za YouTube demo, ili jednostavno zgrabite slobodan app putem QR koda na službeni blog ili iTunes.

Nastaviti čitanje Google TV udaljene cca sada dostupna za iPhone, ipad, iPod Touch

Google TV udaljene cca sada dostupna za iPhone, ipad, iPod Touch prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 18 ožujak 2011 18:04:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor iTunes , Službeni Google TV Blog | Pošalji ovaj | Komentari

Wikileaks Cash-za-Glasova Izložiti Rocks indijske vlade

Zanimljive vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/cX_DQx_lGlg/WikiLeaks-Cash-For-Votes-Expos233-Rocks-Indian-Government:
mage7 piše: "Dok je svjetsku pozornost izgleda da se fokusirati na događaje koji se odvijaju u Japanu i bliskoistočne, indijske naslovi su dominira najnovija Wikileaks 'objavama. novo procurila kabel (od 17. srpnja 2008) sugerira da je Indija vladajuća Kongres party podmitio zastupnika kako bi se osigurala svoje glasove za kontroverzni nuklearni sporazum između Indije i SAD-u. među ostalim detaljima, opisuje kako je viši Kongres pomoćnik pokazao službeni američkog veleposlanstva 'škrinje novca', navodno, sadrži oko 25 milijuna dolara isplatiti zastupnici uoči glasovanja. Drugi kongres insider rekao je američki dužnosnik o tome kako je ministar trgovine i industrije nekad "samo mogao ponuditi male zrakoplove kao mito ... sad se mogu platiti za glasove s mlaznicama. '"

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Google guesstimates puštanje datum za filmove i igre

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/03/18/google-guesstimates-release-dates-for-movies-and-games/:
Ovdje već možete učiniti mnogo izračuna i pretvorbi prava u Google okvir za pretraživanje, i to izgleda kao tvrtke sada je napravio čak i pametnije dalje. U potrazi za titulu nadolazeći film ili video igri plus "Datum objave" sada će odmah vam dati Google najbolji pogodak za kada je naslov zapravo će biti pušten, koja očito se temelji na tome koliko često je to bilo spomenuto na određene web stranice. Do sada smo samo nisam bio u mogućnosti da biste dobili Internet to funkcionirati sa filmovima i igrama, mada se čini prilično vjerojatno da će uskoro proširiti i na druga područja, kao i - možda čak i naprava? Isprobajte sami i javite nam ako nađete išta.

[Hvala, Mario]

Google guesstimates puštanje datum za filmove i igre prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 18 ožujak 2011 15:11:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Google | Pošalji ovaj | Komentari

Motorola Xoom s Sprint znakovlje, Nexus S 4G logotip pročuti

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/03/18/motorola-xoom-with-sprint-insignia-nexus-s-4g-logo-leak-out/:
Ako ste bili slijedeći ove stranice usko ovdje, znat ćete da je mali uređaj pod nazivom Nexus S 4G dolazi u Sprint mrežu, uz očekivanje da da će biti najavljeno na CTIA početkom sljedećeg tjedna. Fueling naš prethodni info o tom pitanju, sada smo stečen ahold slike svrhom da se logotip koji Sprint i Google će koristiti da predstavljaju svoje nove WiMAX-opremljen suradnju. To se može naći nakon pauze, ali ono što ste stvarno željni saznati više o je da se slika Motorola Xoom s Sada Network logo na to, zar ne? Pa, to dolazi iz istog izvora, čiji je rekord od otkrivanja Sprint pre-release hardver (i ne uzimajući otkaz) je sasvim uzorno, tako da smo spremni za to kredit kao pravi posao. Mi ni smo pokrenuti datuma ili cijenama detalja podijeliti još, ali to nije nerazumno očekivati ​​Sprint će biti objavljivanje sve sočne informacije tijekom iznimno duge CTIA pegler. A ako ne, mi ćemo nastaviti pratiti dolje te curi i ona doći do vas u svakom slučaju!

[Hvala, r0fl]

Nastaviti čitanje Motorola Xoom s Sprint znakovlje, Nexus S 4G logotip pročuti

Motorola Xoom s Sprint znakovlje, Nexus S 4G logotip pročuti prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 18 ožujak 2011 15:23:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji ovaj | Komentari

Nokia C5-03, punu Smartphone za 170 €

Zanimljive vijesti na URL:http://www.tecnoka.com/smartphone/nokia-c5-03-un-smartphone-completo-por-170-euros/:

Već ovaj tjedan smo predstaviti neke od inovacija finske tvrtke Nokia. Ovaj put to je prijelazu C5-03 Nokia je stariji brat C5 Nokia, mobitel, i mi predstaviti prije nekog vremena u Gizmos

Nokia C5-03 se odlikuje terminal mala težina (teži samo 90 grama), koji nadopunjuje njegov prethodnik s touchscreen i neke druge značajke koje će ga vrlo kompletnu cijenu smartphone tržištu koja se nudi, 170 milijuna eura.

Uz zaslon osjetljiv na dodir 3, 2 inča, Nokia C5-03 uključuje kameru od 5 megapiksela koji omogućuje prikazivanje video, radio i GPS veze, Bluetooth, WiFi i USB.

Što se tiče memorije, Nokia C5-03 nudi 40 MB interne, koji se može pretvoriti u do 16 GB ako koristite microSD karticu, iako je serija uključivat će 2 GB

Kao operativni sustav Nokia C5-03 radi na Symbian 1, koji je bio poznat do sada kao Symbian S60. Izborniku uređaja nudi dobru zbirku ikona koje pružaju izravan pristup pošte i socijalne mreže.

Neke aplikacije Vrhunac Nokia C5-03 su pristup Nokia Music Store i Ovi Store, iz koje možete kupiti glazbu i aplikacije za Nokia telefone. S druge strane, Nokia C5-03 nudi prikaz svih vrsta sustava Microsoft Office dokumente, PDF i Zip.

Cijena Nokia C5-03 kao što sam rekao da ćemo biti 170 €.

'Avantura' U Self-Publishing IT knjige

Zanimljive vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/T39l4_NP0L0/The-Adventure-In-Self-Publishing-an-IT-Book:
Anonimni čitatelj piše: "Autor Keir Thomas je blogged o svojim iskustvima self-izdavaštvo računalni knjiga Citiram:". Znao sam da objavljivanje knjiga će biti teško tako da sam smislila ideju: zašto ne dati daleko eBook (PDF) verzija? JA mogao iskoristiti Amazon S3 za hosting datoteku, tako da bi trošak mene samo nekoliko dolara mjesečno. Naravno, davanje daleko oprema generira puno publiciteta. ... Budući da ide na prodaju na početku 2009, knjiga je me $ 9,000. ... Ja sam imao lošije plaće u mom životu, i veoma sam zahvalan, ali znam da ukupna naknada bi vjerojatno bio veći da sam prošao kroz tradicionalne rute rada s mainstream izdavača. ja procjena moram dati 446 primjeraka eBook za svaku prodaju tiskano izdanje. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Prijevoznici u sukobu s RIM preko NFC plaćanje podataka

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/03/18/carriers-at-odds-with-rim-over-nfc-payment-data/:
Već smo čuli sajam zalogaj o RIM-ove planove za NFC -temeljen koji se kreće isplata, ali to je počevši to izgledati kao neki od tih planova ne sasvim skladu s prijevoznicima što imate na umu. Kao što je Wall Street Journal izvješća, tu je piva spor između RIM-a i broj prijevoznika, uključujući AT & T, T-Mobile i Rogers na koliko NFC plaćanja-povezane podatke, ili "vjerodajnica" su pohranjeni, a koji zapravo kontrolira te podatke. Za njegov dio, RIM čudo želi pohraniti podatke u sigurnom području telefon, koji bi očito vezati ljudi svojim BlackBerry više nego ikada, dok su nositelji pritom da su to podaci jednostavno pohranjenih na telefonu na SIM karticu, koja će pustiti kupce premjestiti iz jednog telefona na drugi lakše. Dok se stvari očito nisu stečen da grije samo još, to svakako čini se kao da je malo borbe u trgovini - prema Wall Street Journalu, RIM je već dopire do banke na vlastitu u nastojanju da se štrajk neke bavi, a kanadski prijevoznici očito su priča RIM-u u "nježne" način na koji "vam neće biti to."

Prijevoznici u sukobu s RIM preko NFC plaćanja podaci prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 18 ožujak 2011 14:46:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Electronista | izvor Wall Street Journal | Pošalji ovaj | Komentari

Američka vojska raspoređuje Osobni ustrijeljen Detektori

Zanimljive vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/roFdWQzTzqw/US-Military-Deploys-Personal-Gunshot-Detectors:
RedEaredSlider piše "Novi warfighting tehnologija uskoro će biti stvaranje svoj put u Afganistan. Američkih oružanih snaga će biti uzimajući sustavi za otkrivanje vatrenog oružja, što može reći gdje metak je ispaljen. Oko 13.000 Sustavi za otkrivanje vatrenog oružja će se dati pojedinim footsoldiers kasnije ovog mjeseca , prema američkoj vojsci. sustav, nazvan Individualni ustrijeljen detektor, ima četiri male akustične senzora i malih zaslona u prilogu vojnika tijelo oklop koji pokazuje udaljenost i smjer dolazne metaka. senzori su svaki o veličini špil karata i može otkriti nadzvučnog zvučni valovi generirani od strane neprijateljske paljbe. On obavještava vojnik pucao u smjeru u manje od jedne sekunde. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Groupon mogao izazov Googleov IPO rekord

Zanimljive vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/NhhkehDVJ0E/Groupon-Could-Challenge-Googles-Record-IPO:
jbrodkin piše "mjeseca nakon spurning Google 6000000000dolar ponude za preuzimanje, Groupon može srušiti Google IPO rekord s početnom javnom ponudom u vrijednosti 25 milijarde dolara. Google je javnost u 2004 sa 24,6 milijarde dolara vrednovanje i Groupon čini se da je na granici od IPO vrijedan čak više, Dow Jones VentureSource kaže. Čak i ako Groupon ne razbiti Google rekord, čini se vjerojatno da će postati tek peti venture-podlogom tvrtka ostvariti 10 milijarde dolara vrijednosti u vrijeme njegove IPO ".

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Samsung Epic 4G, Galaxy Tab i Preobraziti ažuriranja softvera dolazi 21. ožujka: Froyo i / ili Sprint ID u tow

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/03/18/samsung-epic-4g-galaxy-tab-and-transform-software-updates-comin/:
Ovo je jedna nije baš u potpunosti samo još službena, ali je korisno tipster je prošao uz slici iznad koje sasvim jasno ukazuje na to da su neke nadopune softvera dolazi do trio Sprint Samsung uređaja na 21. ožujka. To uključuje nove i poboljšane nadamo over-the-air nadogradnju na Android 2.2.1 za Epic 4G, kao i Android 2,2 update za Transform , koje također uključuju niz drugih dodataka kao što su Flash 10,1 na Epic Swype i na Transform. Također ne lijevo van zabava Sprint's verziju Galaxy kartica , što je uzimajući Sprint ID ažurirati smo vidjeli iz prve ruke na CES-u još u siječnju - to je na čelu s Epic i Preobraziti kao dobro.

Samsung Epic 4G, Galaxy Tab i Preobraziti ažuriranja softvera dolazi 21. ožujka: Froyo i / ili Sprint ID u tow prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 18 ožujak 2011 13:47:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji ovaj | Komentari

Naslijeđene iz 1800 Lišće Tokiju U mraku

Zanimljive vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/ai8eoAFhLso/Legacy-From-the-1800s-Leaves-Tokyo-In-the-Dark:
itwbennett piše "East Japan ušao u svoj peti dan moći racioniranja u petak, bez kraja na planirane nesvjesticu u očima. lokalna elektroprivreda ne može nadoknaditi manjak uvozom energije iz druge regije, ipak, jer Japan nedostaje nacionalnog mrežu, što je posljedica odluke donesene u kasnom 1800s. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Netflix je uzimajući u sadržaj biz, potvrđuje "House of Cards" će lansirati u kasnim 2012

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/03/18/netflix-is-getting-into-the-content-biz-confirms-house-of-card/:
Glasine su istinite, umjesto da jednostavno nude stare sadržaj od drugih, Netflix je skakanje natrag u sadržaj posao za licenciranje David Fincher's upcoming drame House of Cards za Watch Brzo streaming u SAD-u i Kanadi prije nego što ga emitira nigdje drugdje, ili je čak bila proizvedeno. U blogu, glavni sadržaj direktor Ted Sarandos opravdava se prijavili za niz očima nevidjeno ističući popularnosti ranije BBC miniserija na kojima se temelji među Netflix članova i kolektivnih vještina i redatelj i glavni glumac Kevin Spacey . Međutim, ako ste na čekanju oko za svježe sadržaja na pop-up na Watch odmah ne zadržite dah, 26 epizoda produced by epizoda trčanje (zanimljivo, Netflix niti će proizvesti ni vlastiti show) medijska prava Kapital se ne plaća stići do kraja 2012.

Netflix je uzimajući u sadržaj biz, potvrđuje "House of Cards" će lansirati u kasnim 2012 prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 18 ožujak 2011 14:08:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Službeni Netflix Blog | Pošalji ovu | Komentari

Internet Explorer verzije 1 do 9 u odnosu, znakovi napretka pronađen (video)

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/03/18/internet-explorer-versions-1-through-9-compared-signs-of-progre/:
Većina ljudi će imati zdrav pozdravio dolazak na Internet Explorer 9 s znatiželjan klikom na gumb za preuzimanje ili jednostavno ažuriranje preglednika oni već su koristili, ali to nije dovoljno za svakoga. Jedan momak s ukus za ekscentrično geeky odlučio iskoristiti ovu priliku proći kroz retrospektivu svaka verzija IE, ide sve na putu natrag na Windows 95 prvoj iteraciji, te pokrenuti Acid kompatibilnosti testova da vidim kako oni stoje i do modernim standardima. IE1, drevne, CSS-lišen zvijer da je to, uguši se odmah i nije uspio čak i prikazati svoju početnu stranicu bez pogreške, ali stvari se poboljšala postojano od tamo do trijumfa iteracije 9. Pogledajte sve što je slavni napredak se događa u prostoru od samo nekoliko minuta u video nakon pauze.

Nastaviti čitanje Internet Explorer verzije 1 do 9 u odnosu, znakovi napretka pronađen (video)

Internet Explorer verzije 1 do 9 u odnosu, znakovi napretka pronađen (video) prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 18 ožujak 2011 00:24:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Techland | izvor Andy's Tech Eksperimenti Blog | Pošalji ovu | Komentari

Super Mario reimagined kao first-person igra, osvoji dvorac od srca (video)

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/03/18/super-mario-reimagined-as-a-first-person-game-conquers-the-cast/:
Vidjeli ste Super Mario evoluirati iz skromne 2D sprite u 3D svijetu istražujući superheroja mehaničar, ali da li ste ikada vidjeli život kroz njegove oči? Evo vaša prilika, kao fanmade animacija nas tretira na prvom licu pogled neustrašiv talijanskog avanturama kroz poznati svijet 1-1. Postoje ubiti pruge, dostignuća poput "Headbanger" i "stup plesačica", a neki vrlo realno zvučnih efekata stvoriti dobro raspoloženje. Neprocjenjiv video slijedi nakon pauze.

Nastaviti čitanje Super Mario reimagined kao first-person igra, osvoji dvorac od srca (video)

Super Mario reimagined kao first-person igra, osvoji dvorac od srca (video) prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 18 ožujak 2011 00:47:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink VGChartz | izvor freddiew (YouTube) | Pošalji ovaj | Komentari

CCIA Pozivi Copyright prisluškivanja 'Hollywood's Patriot Act'

Zanimljive vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/Hf6gfHUkpW4/CCIA-Calls-Copyright-Wiretaps-Hollywoods-PATRIOT-Act:
Anonimni čitatelj piše: "Ars je izvještavanje da CCIA, trgovačka grupa koja predstavlja tvrtke poput AMD-a, Facebook, Oracle, Yahoo, Google i Microsoft, zove autorskog prisluškivanja zatraži IP car 'Hollywood's Patriot Act." Za one koji ne sjećam, IP Czar Victoria Espinel nedavno napisao izvješće poziva na više optužbi za krivično djelo kršenja autorskih prava pod NET Zakona, kao i kazneno djelo naknade za ilegalne web streaming, ovlaštenje za korištenje prisluškivanja u ide nakon kršenja autorskih prava slučajevima, i nekoliko drugih mjera. Ukratko, to znači da su autorska prava policajci dolaze online. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.