utorak, 21. lipnja 2011.

Nexus S sjeckan i praćka na klanje mjerila, stvarnost biti proklet

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/06/21/nexus-s-hacked-and-tweaked-to-slaughter-benchmarks-reality-be-d/:
Nexus S Benchmark
To je uvijek dobra ideja da se mjerila sa rezervom - njihova sintetičkih testova uvijek ne podudaraju se sa stvarnim performansama. No, ne bismo li krivi ako vaš ih potpuno otpisao nakon špijuniranje tih rezultata iz android zajednice član foruma Simms22. Simms uzeo Nexus S, blagoslovio s malo cijanogen Mod 7 Pixie prašine, to overclockana na 1.544GHz, i napravio nekoliko drugih tweaks za dobru mjeru. Rezultate? Apsolutno nevjerojatnom ocjenom 10.082 u Smartbench2011. Kako staviti da u perspektivi, 1.2GHz dual-core Exynos napajanje Galaxy S II udario samo 3.053 - i zapamtite, Nexus S je rad s jedne jezgre hendikep. Kreator Smartbech je priznao da su greške biti razrađen (nije besting Xoom za 400 posto to dati?), Ali nismo sasvim spremni odbaciti igra brojeva u potpunosti - što onda izgovor bi smo za objavljivanje bogat količine bar grafikona?

Nexus S sjeckan i praćka na klanje mjerila, stvarnost biti proklet prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 21. lipanj 2011 16:16:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Android zajednica | Pošalji | Komentari

Google Chrome Imati komunikacije u stvarnom vremenu

Zanimljivi vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/5vHzjnNvMPI/Google-Chrome-To-Have-Real-Time-Communications:
kai_hiwatari piše: "Prošli mjesec, Google izdao open-source projekt pod nazivom WebRTC koja ima za cilj omogućuje komunikacije u stvarnom vremenu sposobnosti u web preglednicima kroz jednostavne JavaScript API-ja. Sada, oni su se prvi korak ka da WebRTC ugrađene u Chrome. S WebRTC , programeri će moći graditi glasovne i video aplikacije koristeći ništa više od HTML i JavaScript. To je moćna tehnologija koja može osporiti usluge kao što su Skype. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Moć iCloud biti Glazbene Honeypot?

Zanimljivi vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/pxM5BgsE2ak/Might-iCloud-Be-a-Musical-Honeypot:
Anonimni čitatelj piše: "Između vodeni žig MP3 datoteke i odgovarajući identične datoteke, iCloud Glazba utakmica mogla završiti kao diva zamka za pronalaženje vlasnika ilegalno kopirane datoteke bi trebale RIAA Pozivom dokaza."

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Microsoft SkyDrive kapi Silverlight

Zanimljivi vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/K5wTtZ9wx68/Microsofts-SkyDrive-Drops-Silverlight:
mikejuk piše "Microsoft SkyDrive, web servis koji pruža oblak za pohranu krajnjeg korisnika datoteke, samo je stekla obnovljena korisničko sučelje - i to je HTML5 temelji Da, još jedan Microsoft website je pao Silverlight Kako Microsoft očekivati ​​Neovisni razvojni programeri mogu temeljiti svoje.. budućnost na Silverlight kada Microsoft sama je to napuštanje poput potonuća broda? Što se dogodilo s 'jede svoj vlastiti pas hrana? Čini se da je sada Microsoft radije jesti pas hrana drugdje ... "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Sputnik 0667 PC mod: savršen je za ranih 1900s dnevni boravak

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/06/21/sputnik-0667-pc-mod-perfect-for-your-early-1900s-living-room/:
Da li ya mrzim da gladak, aluminijski unibody dizajn koji ste upravo granatama iz tisuću plus smackers za? Tražite nešto što samo vrišti alt-tech , a ne high-tech? Onda molim vas, uživajte u steampunky oči na ovoj ljepoti PC mod koji će savršeno uklapaju uz vaš Memaw je vitrina. Izradio Švedski umjetnosti student Ljubav Hulten, to drvo-zrnate kabinet čudesa poprima dizajn cues iz "20. stoljeća i stara hi-fi." Skrivanje pod tim dobro lak napa je Gigabyte GA-H55N-USB3 mini-ITX matična ploča sa 3.2GHz Core i3 500 procesor, 4GB RAM-a, 500GB HDD i GeForce GTX 460 GPU i prijavite vatre napajanje. Ljubav je hibridni komoda je na prodaju, ali ćete morati obratiti sam umjetnik da se cijene. Provjerite izvora ispod za još nekoliko snimaka, kao i malo inspiracije od posljednjeg tisućljeća.

Sputnik 0667 PC mod: savršen je za ranih 1900s dnevni boravak prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 21. lipnja 2011 13:21:00 EST. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Geeky gadgeta | izvor SweClockers , Ljubav Hulten | Pošalji | Komentari

AT & T za ponuditi $ 50 neograničeno prepaid plan, spremni 'GoPhone' 26. lipnja

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/06/21/atandt-to-offer-50-unlimited-prepaid-plan-ready-to-gophone-jun/:
Pojačajte i Verizon ne bi trebali imati sve zabave, zar ne? Najnoviji Kid učiniti đule u low-cost prepaid bazen nosi plavo-narančasta kupaći kostim, kao AT & T će biti spreman za pokretanje 50 dolara neograničen GoPhone planova 26. lipnja. Novi prepaid izbor baca 10 dolara od svoje prethodne neograničene razgovarati i tekst nudi, dok je bacanje u Web Access za brzo Poruke telefone. Kako bi se u potpunosti konkurentni na pay-as-you-go područja, navedenih plan će omogućiti iste tkanina povlastice preko naše granice, vi ćete biti u mogućnosti SMS-a ili IM vaših prijatelja u Meksiku, Kanadi, i 100 drugih zemalja . Nesretni (iako iznenađuje) dio je da tarifni smartphone put će se u dodatnu mjesečnu cijenu, u rasponu od $ 5 do $ 25 godina. Iako se čini Big Blue je malo zakasnio za stranku, bežični div nikad nije kasno - to stigne točno kada to znači. Cijeli press release nakon pauze.

Nastaviti čitanje AT & T za ponuditi $ 50 neograničeno prepaid plan, spremni 'GoPhone' 26. lipnja

AT & T za ponuditi $ 50 neograničeno prepaid plan, spremni 'GoPhone' 26. lipnja prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 21. lipnja 2011 13:52:00 EST. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor AT & T | Pošalji | Komentari

Sony otkriva cijene i veličine Je li Google TV?

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.tecnoka.com/television/sony-deja-ver-los-precios-y-los-tamanos-de-%c2%bfgoogle-tv/:

Čini se da je netko unutar tvrtke, ili su nezadovoljni sa svojim plaće i želi uništiti iznenađenje da je tvrtka izradila je za utorak 12. listopada, ili stvarno potrebu prošlo. Zašto? Jer ne samo da procurile informacije (koja još nije poznato je li to pravi) o mogućem veličinama koje će Google TV, ali i imena pojavili su se koji će biti pozvani modeli u pitanju.

Njihova imena su: NSX-24GT1 24 inča, NSX-32GT1 31 inča, NSX-40GT1 40 inča NSX-46GT1, (da, pogodili ste) od 46 inča. Ipak, oni su također opasnost da bi njihove cijene između ukupno 1.300, 1.400 i 1.900 dolara.

Čudna stvar: ako je to istina, najjeftiniji model Google TV će biti još skuplji (300 dolara) da 32-inčni model skuplji od Sony je ljudima u njihovom katalogu.

Amazon je oblak pun je rupa

Zanimljivi vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/VhaojMrUplM/Amazons-Cloud-Is-Full-of-Holes:
itwbennett piše "Amazon Web Services je tako jednostavan za korištenje koji korisnicima stvaranje virtualnih strojeva bez sljedeće Amazon je 'vrlo detaljan" sigurnosnim smjernicama, kaže Thomas Schneider, postdoktorski istraživač u laboratoriju sustavu sigurnosti Technische Universität Darmstadt. Većina osobito, Schneider i njegovi kolege Istraživači su otkrili da privatni ključevi se koriste za provjeru autentičnosti s uslugama kao što su Elastična Compute Cloud (EC2), ili jednostavno Storage Service (S3) javno su objavljeni u Amazon Machine slike (Amis), koji su prethodno konfigurirani operacijski sustavi i aplikacije softver koji se koristi za stvaranje virtualnih strojeva. '[Kupci] samo je zaboravio skinuti API ključeve od strojeva prije objavljivanja, "Schneider rekao je."

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Mozilla Firefox Brodovi 5, sastao se Rapid-Release plan

Zanimljivi vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/K5eMdRLHVIg/Mozilla-Ships-Firefox-5-Meets-Rapid-Release-Plan:
CWmike piše "Mozilla dostavljena je u utorak konačne verzije Firefoxa 5, prvo izdanje pod novom brže-release režim je započeo početkom ove godine. Tvrtka skrpan 10 bugova u Firefoxu 5, uključujući i onaj u pregledniku rukovanje WebGL 3-D renderiranje standard koji takmac Microsoft je pozvao nesiguran. Firefox 5 izgleda identičan sa svojim prethodnikom, Firefox 4, ali Mozilla je napravio izmjene ispod haube. Mozilla je zanijekao kopiranje Google Chrome je Uzmah raspored, ali analitičari su primijetili sličnosti i istaknuo potrebu sve preglednika makeri na korak do tempo. Zbog kraći razvojni ciklus, Mozilla pozvao relativno malo nove značajke u Firefox 5 ".

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Seesmic Twitter app kapi BlackBerry podršku, RIM je namrštiti sags još niže

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/06/21/seesmic-twitter-app-drops-blackberry-support-rims-frown-sags-e/:

Third-party aplikacija iskustvo je uvijek izgledalo kao zakašnjela misao za RIM . Loš izbor i pol pečena instalacijskom procesu, samo su neka od pitanja mori BlackBerry vlasnike i programeri, ali nema udarac jači u app svijetu nego kada dev kapi podršku za platformu, nakon dodjeljujemo sredstva potrebna kako bi proizvod tržišta na prvom mjestu. To je upravo ono što Seesmic je učinio sa svojim popularnim društvenim medijima app - na snazi ​​30. lipnja, tvrtka će pad podršku za BlackBerry, "kako bi se usredotočiti napore na razvoj (njegove) najpopularniji mobilne platforme." To ide tako daleko da sugeriše da korisnici "isprobati Seesmic za Android , iOS i Windows 7 Telefon ", koji bi, naravno, značiti zamjenu da BlackBerry s drugim, više app-friendly uređaj. Ovaj potez ne nužno upućuju na to da drugi devs će slijediti odijelo, ali ako skakanje brod ne postane trend, to bi mogao staviti prigušivač na značajan RIM buduće zarade , reći najmanje.

Seesmic Twitter app kapi BlackBerry podršku, RIM je namrštiti sags još niže prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 21. lipanj 2011 00:44:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink GigaOM | izvor Seesmic | Pošalji | Komentari

ViewSonic V3D241wm monitor računala s 3D

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.tecnoka.com/perifericos/viewsonic-v3d241wm-un-monitor-para-ordenador-con-tecnologia-3d/:

ViewSonic ne želi biti ostavljeni, a predstavila je novi monitor koji ima tehnologiju trenutno u modi u 3D.

V3D241wm ViewSonic ima 24-inčni LED zaslon s latencija 2 ms, 300 candelas svjetline, kontrasta i 20.000.000:1 refresh rate od 120Hz, frekvencija ovisno o proizvođaču uživati ​​u 3D sadržaja pomoću polarizirane naočale uključeni u ovaj monitor.

Trenutno ne znamo što će cijena u eurima, ali Velika Britanija je prodaje za oko £ 330, koji je u trenutnom tečaju će biti oko 376 €, iako ne možemo učiniti to je cijena kada se biti na prodaju u Španjolskoj.

Više informacija | ViewSonic

Samsung Galaxy tab 10,1 udaranje Sprint 24. lipnja, ponijeti sa 4G

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/06/21/samsung-galaxy-tab-10-1-hitting-sprint-on-june-24th-bring-your/:
Samsung ne bi dobili više specifičnih od "sredinom ljeta", kada je otkrio da Galaxy tab 10,1 bi se dolazi u Sprint , ali ispada da ne morate čekati mnogo dulje da se odabrati jedan preko prijevoznika. Sprint je upravo najavio da WiFi samo tablet će biti dostupan kroz sve uobičajene kanale koje počinju 24. lipnja u istom 499,99 dolara zahtijeva u drugim trgovinama. Također ne-tako-suptilno napominje da tablet je "još više zapanjujuće", kada se u kombinaciji s Overdrive Pro 4G mobilnih hotspot ili Novatel MiFi - prodaju zasebno, naravno. Cijeli press release je nakon pauze.

Nastaviti čitanje Samsung Galaxy tab 10,1 udaranje Sprint 24. lipnja, ponijeti sa 4G

Samsung Galaxy tab 10,1 udaranje Sprint 24. lipnja, ponijeti 4G prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 21. lipnja 2011 00:53:00 EST. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji | Komentari

EFF Zaustavlja Prihvaćajući Bitcoin, Regifts sve donacije

Zanimljivi vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/4xVoOqNXYds/EFF-Stops-Accepting-Bitcoin-Regifts-All-Donations:
Gendou piše "EFF izdao je izjavu da neće prihvatiti Bitcoin donacija, nije se bilo koji od donacija, te će prijenos svih proteklih donacije Bitcoin pipa. Vidi također dodatna i forum teme".

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Dajte <em>Onion</em> Pulitzerovu kampanje Stjecanje pare

Zanimljivi vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/8ueDsqK_0W4/Give-emThe-Onionem-a-Pulitzer-Campaign-Gaining-Steam:
Mnogo prije Stewart ili Colbert su na TV-u možete računati na Onion da vas svoj dnevni dozu lažne ili smiješne vijesti. Nakon nedavnog objavljivanja njihovih 1000. problem, malen, ali rastući pokret je počeo guranje za Pulitzerovu nagradu koja će biti dodijeljena na satiričke stranice. Amerikanci za pravednost u Dodjela nagrada za novinarstvo web potiče čitatelje da podnesu video na zašto oni misle Onion zaslužuje čast. Pokret je narasla tako velika da možete pronaći video iz Tom Hanks i Arianna Huffington među korisnik podnesaka.

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


LulzSec Ispravljanje Velika Britanija Popis Hack

Zanimljivi vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/3pMixfMcVBc/LulzSec-Debunks-UK-Census-Hack:
Ranije jutros smo izvijestili da je uhićenje bila je u vezi s LulzSec haker skupine. mask.of.sanity bilješke "Hakiranje grupa LulzSec je izlio oblaka vodu na tvrdnje da je ukrao Podaci britanskog popisa stanovništva i bio je priprema za oslobađanje zapise" upravo vidjeli pastebin od hack Velikoj Britaniji popis To nije nas -. Ne. vjerujem lažni LulzSec javnost, osim ako smo stavili van cvrkut prvi ", rekao je skupina iz svoje službene Twitter račun."

Pročitajte više ove priče na Slashdot.