petak, 7. listopada 2011.

XBLA, PC orci Must Die dodaje trećeg lica akcije toranj obrana

Zanimljivi vijesti na URL:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/YBHA43jSxqQ/xbla-pc-orcs-must-die-adds-third-person-action-to-tower-defense.ars:

To je lako izgubiti strpljenje s većinom toranj obrana igre. Vi studija krajolik, postaviti svoju obranu, a zatim gledati neprijatelja ili pada ili preuzeti na području koju pokušava zaštititi. Kada se stvari počinju ići krivo, postoji vrlo malo možete učiniti o tome, osim ponovno učitati igru, pokušajte različite strategije, a zatim gledati pasivno kao razina sama igra se još jednom. To je razlog zašto orci Must Die je takav dah svježeg zraka: igra stavlja vas u stvarni tamnice koju pokušavate braniti, i daje vam sportske priliku u borbi protiv natrag.

Igrate pomalo bedast karaktera čiji je glavni umire na početku igre, tako da je na vama je da preuzme obranu pukotina iz nadolazeće horde ORC. Kako napredujete kroz igru ​​ste dati pristup obranu, kao što su katu šiljcima, oprugom pločice koje se mogu bacati kiselinu u orci jame, whirring lopatice koje pada sa zidova. Svaka obrana troškovi određeni iznos za mjesto, a vi zaraditi valute ubijanja orci, pa održavanje proračun je važno.

Pročitajte ostatak ovog članka ...

Pročitajte komentare na ovaj post


Nema komentara:

Objavi komentar