subota, 7. svibnja 2011.

Modder miniaturizes 5,25-inčni disk, donosi microSD podrška Atari 400

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/05/07/modder-miniaturizes-5-25-inch-disk-drive-brings-microsd-support/:
Vi ne gleda na retro microSD čitač kartica, vi tražite na Atari -kompatibilan serijski disk koji se događa samo koristiti microSD umjesto 5,25-inčni diskete. U Zork nadahnuo napadaj nostalgije (svi smo bili tamo), hardver modder Rossum uparen Atari priključak s LPC1114 mikrokontrolera, sposoban za natjecanje do osam Atari pogona, kojim upravlja običaj, auto-dizanje app. Cijeli paket uredno je zapakiran na maleni 3D tiskana replika originala Atari 810 disk, i je dostupna za prodaju nikada - ali ne dopustite da vas zaustavi: Rossum's schematics su besplatni za uzimanje. Riječ je najveći mali Atariju pogon je samo DIY daleko.

[Hvala, Francesco F.]

Modder miniaturizes 5,25-inčni disk, donosi microSD podrška Atari 400 prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 7. svibanj 2011 16:01:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Rossum | Pošalji ovaj | Komentari

Rocket Eksplozije Off With proturaketnog Upozorenje satelit

Zanimljive vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/B4_Xj_gztXs/Rocket-Blasts-Off-With-Missile-Warning-Satellite:
fysdt šalje ovaj citat iz Reuters izvješće:. "bez posade Atlas 5 raketa odminirane off iz Cape Canaverala Air Force Station u subotu staviti prvi satelit za Ministarstvo obrane novi proturaketnog sustav upozorenja u orbitu Tucked unutar rakete nosecone je 1,3 dolar milijardi svemirskih Infracrveni sustavi (SBIRS) Geo-1 letjelica, koju je sagradio Lockheed Martin i Northrop Grumman. satelit, prvi od četiri zakazan za lansiranje u narednih pet godina, je namijenjen da pruži američke vojske s početkom obavijesti o raketa pokreće i druge izviđačke usluge. 17,6 milijarde dolara SBIRS konstelacija, koja uključuje i senzore na domaćina satelita, će se povećati i na kraju zamijeniti vojne obrane satelita Program poticanja, koji djeluje od 1970. satelita švrljati planet topline staza proizvodi lete rakete i projektila. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Tjedan u Apple: Thunderbolt iMacs, IOS mjesto praćenje tweaks, i još mnogo toga

Zanimljive vijesti na URL:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/4tTjiU7-gvo/week-in-apple-thunderbolt-imacs-ios-location-tracking-tweaks-and-more.ars:

U prošli tjedan, Apple je izdao update na IOS uređajima na rješavanju nekih od zabrinutosti oko lokacije za praćenje i dovela nove, Thunderbolt opremljene iMacs. Ars ukapanje u OWC-a SSD zamjena za MacBook napjeva i Quadro 4000 od NVIDIA, i razgovarali o predstojećim promjenama u MobileMe, Samsung je tužbu protiv Apple u SAD-u, a lažni antivirusni app za Mac. Čitajte na za vijesti:

Kako do: zamijeniti svoj ​​MacBook Air SSD s OWC's Aura Pro Express : Apple nudi nekoliko SSD mogućnosti za svoje najnovije modele MacBook Air, ali sada Ostale World Computing nudi tri veće, brže SSD zamjene. U kombinaciji kako-da te pregleda, Ars odlučio gurati 240GB pogon u 11 "MacBook Air kako bi vidjeli što to je kao da imaju dvostruko sobu s obećana poboljšanja performansi kao visok kao 68 posto.

Ars Recenzije Quadro 4000 Mac Edition: NVIDIA je jedini Mac nudi obećavajuće početi : Ars traje dugo, teško gledati na NVIDIA najnovije Pro grafičku karticu za Mac. Je li napokon chipmaker exorcised vozač demona koje su mučile posljednjih izdanja, ili je to još jedan način da dobijete stalni dotok kernel panike?

Pročitajte ostatak ovog članka ...

Pročitajte komentare na ovaj post


Vikend Podijela: 16GB BlackBerry playbook

Zanimljive vijesti na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/s-kY4PKIqDc/:
Array

Zašto Novi tip ne može Code

Zanimljive vijesti na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/3tjpM3YBNAw/:
Array

Uskoro, AOL-cilj neće zahtijevati posebni Ulaz za chat s kontaktima u Gmailu

Zanimljive vijesti na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/ixfB75vQYPc/:
Array

Nokia C5-03, punu Smartphone za 170 €

Zanimljive vijesti na URL:http://www.tecnoka.com/smartphone/nokia-c5-03-un-smartphone-completo-por-170-euros/:

Već ovaj tjedan smo predstaviti neke od inovacija finske tvrtke Nokia. Ovaj put to je prijelazu C5-03 Nokia je stariji brat C5 Nokia, mobitel, i mi predstaviti prije nekog vremena u Gizmos

Nokia C5-03 se odlikuje terminal mala težina (teži samo 90 grama), koji nadopunjuje njegov prethodnik s touchscreen i neke druge značajke koje će ga vrlo kompletnu cijenu smartphone tržištu koja se nudi, 170 milijuna eura.

Uz zaslon osjetljiv na dodir 3, 2 inča, Nokia C5-03 uključuje kameru od 5 megapiksela koji omogućuje prikazivanje video, radio i GPS veze, Bluetooth, WiFi i USB.

Što se tiče memorije, Nokia C5-03 nudi 40 MB interne, koji se može pretvoriti u do 16 GB ako koristite microSD karticu, iako je serija uključivat će 2 GB

Kao operativni sustav Nokia C5-03 radi na Symbian 1, koji je bio poznat do sada kao Symbian S60. Izborniku uređaja nudi dobru zbirku ikona koje pružaju izravan pristup pošte i socijalne mreže.

Neke aplikacije Vrhunac Nokia C5-03 su pristup Nokia Music Store i Ovi Store, iz koje možete kupiti glazbu i aplikacije za Nokia telefone. S druge strane, Nokia C5-03 nudi prikaz svih vrsta sustava Microsoft Office dokumente, PDF i Zip.

Cijena Nokia C5-03 kao što sam rekao da ćemo biti 170 €.

Screen dočepa: Kyocera Echo se vraća u alternativnu stvarnost u budućnosti Fringe

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/05/07/screen-grabs-kyocera-echo-goes-back-to-the-alternate-reality-fu/:
Screen dočepa Ljetopisa koristi (i zloupotreba) u stvarnom svijetu gadgeta u današnjem filmove i TV. Pošaljite na svoje viđenja (s ekrana zgrabite!) Na screengrabs na Engadget dot com.

Mi se svidjela Kyocera Echo vrlo malo, ali možda i dual-screen tabletphone koncept je obol ispred svog vremena - ovdje je petnaest godina od sada, pomažući Fringe tim podići sigurnost nacrte za operne kuće. Ili možda Astrid je postao berba tehnologija znalac? Moramo priznati da je korak od Streak seizmograf , ali ne možemo pomoći, ali namrštiti - mi ne bi bili uhvaćeni mrtav trčanje Froyo u godini 2026, nakon svega.

[Hvala, Prince C.]

Nastaviti čitanje Screen dočepa: Kyocera Echo se vraća u alternativnu stvarnost u budućnosti Fringe

Screen dočepa: Kyocera Echo se vraća u alternativnu stvarnost u budućnosti Fringe prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 7. svibanj 2011 15:02:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji ovaj | Komentari

Studenti izmisle Revolucionarna Solarna sterilizator

Zanimljive vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/iR1VBRySrC8/Students-Invent-Revolutionary-Solar-Sterilizer:
greenerd piše "inženjerstvo studenata na Sveučilištu Rice riješio veliki zdravstveni problem u zemljama u razvoju stvarajući uređaj koji koristi sunce sterilizirati medicinske instrumente. Ovaj izum mogao pomoći u prevenciji širenja infekcije i bolesti u klinikama širom svijeta nemaju pristup na pravilnu sterilizacija alata. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


US Cellular najavljuje 4G, planira osvijetliti LTE do kraja godine

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/05/07/us-cellular-announces-4g-plans-to-light-up-lte-by-end-of-year/:
Baš kad smo konačno smo basking u toplinu proljeća i branje cvijeća svibnju, US Cellular pronalazi razlog za nas da gledamo naprijed na hladno i tamno zima dolazi. Prijevoznik je najavio da planira implementirati vlastite LTE mreže, s namjerom gušenje dvadesetak tržišta (što predstavlja 25 posto od svojih kupaca) uz plamen brzo-4G usluga u vrijeme blagdana. A stranka ne zaustavlja samo zato imele silazi i dekoracije su stavili daleko, odmor raspoređivanje biti će samo u prvoj fazi, s američkim Stanična nastavlja svoju ekspanziju 4G napore do 2012. Cijeli PR nakon pauze.

Nastaviti čitanje US Cellular najavljuje 4G, planira osvijetliti LTE do kraja godine

US Cellular najavljuje 4G, planira osvijetliti LTE do kraja godine prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 7. svibanj 2011 13:55:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor US Cellular | Pošalji ovaj | Komentari

Titan svibanj imati voda ocean ispod površine

Zanimljive vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/rhqZY1vXsLk/Titan-May-Have-Water-Ocean-Under-the-Surface:
RedEaredSlider piše "NASA-in Cassini sonda u orbiti oko Saturna, možda su otkrili dokaze za tekuće vode oceana ispod površine Titana, Saturnov najveći mjesec. Podataka dolazi iz radara promatranja površine koje mjere Titan rotacije i reći kako je orijentirana u odnosu na ravninu svoje orbite -. njegove aksijalnog zakretanja Prema rad će biti objavljen u narednom broju astronomija i astrofizika (preprint PDF na arXiv.org), novi podaci pokazuju da mnogi od površine planeta značajke su u pogrešnom mjestu, ponekad isključiti koliko 30 km (19 milja). Titan uvijek predstavlja istim licem prema Saturnu, baš kao i Mjesec ne na Zemlji. No, u tim situacijama, se očekuje da će mjesec biti u 'Cassini države , 'što znači da aksijalnog zakretanja će imati određene vrijednosti. Titan U slučaju, aksijalnog zakretanja izmjerena je na 0,3 stupnjeva. To se činilo previše visoko, ako se pretpostavlja Titan je bio čvrsto tijelo. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Microsoft patent pojedinosti 3D grafičko sučelje s soba za vaše prozore

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/05/07/microsoft-patent-details-a-3d-desktop-interface-with-a-room-for/:
Mnogi su pokušali i nisu uspjeli donijeti 3D desktop sučelje inače 2D operativni sustav, ali to sigurno nije prestao drugi od pokušaja. Posljednji primjer da iskrsnuti dolazi ljubaznošću nitko drugi nego Microsoft, koji je nedavno dobio patent za ono što opisuje kao "metoda i aparata za pružanje trodimenzionalnog zadatak sučelje galerija računalo." Drugim riječima, to je sučelje namijenjeno vam pomoći da bolje upravljati s više zadataka, što sugerira patenta moglo biti učinjeno u 3D okruženju sa poda, zidova i stropa. Očigledno, youd 'biti u mogućnosti da grupa više prozora na različitim mjestima u "sobi", koji bi vam se osloniti na svoje prostorne memorije lako pronaći s obzirom zadatak - sa sobom sve dublje i dublje za smještaj više zadataka. U patent tvrdnje, samo znači da je opisano za navigaciju po toj sobi je skup simbola koji bi prilagoditi da odgovaraju 3D okruženju, iako to sigurno izgleda kao da se lako može prilagoditi za smještaj gesta kontrola kao dobro. Hit up izvor link ispod za mnogo više crteži gdje je jedan došao iz.

Microsoft patent pojedinosti 3D grafičko sučelje s soba za vaše prozore prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 7. svibanj 2011 00:51:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Technology Review | izvor Google Patenti | Pošalji ovaj | Komentari

Google / Facebook: Do-Not-Track prijeti CA gospodarstva

Zanimljive vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/WY3hlo4mkXM/GoogleFacebook-Do-Not-Track-Threatens-CA-Economy:
theodp piše "Google i Facebook su zakonodavci upozorenje od strašne posljedice ukoliko Kaliforniji prolazi 'ne-ne-track' Bill. prijedlog zakona će zahtijevati tvrtki koje se bave online poslovanje u Golden State za ponuditi 'opt-out' privatnost mehanizam za potrošače . Senatu Bill 761 'će stvoriti nepotrebno, neprovediv i neustavnim regulatorni teret na Internet trgovina ", navodi se u nebo-je-pada prosvjedno pismo s pečatom-a neodobravanja od Google, Facebook, Yahoo, Amex, Acxiom, experian, Allstate , Time-Warner, MPAA, ESA i drugima. "mjera bi negativno utjecati na potrošače koji su došli da očekujete bogatog sadržaja i besplatnih usluga putem Interneta, te bi ih više ranjiv na sigurnosne prijetnje."

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Gitionary: Git stranka igre

Zanimljive vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/dn5xwqz2eu0/Gitionary-the-Git-Party-Game:
sdasher piše: "Konačno, postoji šansa za kombiniranje svoju ljubav za upravljanje verzijama i stranke:.. Gitionary umotvorina dva MIT alums, to je party igra u kojoj ćete pokušati ilustrirati git naredbe set gitionary kartica (PDF) je objavljena kao dobro. Osobno, ja sam još uvijek drži se za ispravljanje pogrešaka Python RPG. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


(Osnivač Stories) Seth Sternberg Na ranim danima Meebo: "Mi nismo ga dobili."

Zanimljive vijesti na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/ZLrIWhhxiZo/:
Array

Acer Aspire One 722 ulovljene u divljini (video)

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/05/07/acer-aspire-one-722-caught-in-the-wild-video/:

Ako je nekonvencionalan Acer Aspire One 722 smo vam rekli o posljednjih mjesec dana uhvaćen vaše fancy, dobro, mi još uvijek ne znate kada ćete biti u mogućnosti to kupiti ili koliko je lijepa novčana jedinica to će koštati. U međuvremenu, ljudi na NewGadgets, barem, dobio je provesti neko vrijeme sa jednim i dao mu punu ruku na liječenje, uključujući i video (ugrađen ispod za Vaše jednostavnije gledanje ovih) i galeriju snimaka izbliza. Dakle, ako vam se sviđa vaš netbook plava, reckast, i opterećena AMD iznutricama, glava na prošlost break da biste dobili vaše eyeful. Sada, ako samo ovaj je imao release datum da ide s njom ...

Nastaviti čitanje Acer Aspire One 722 ulovljene u divljini (video)

Acer Aspire One 722 ulovljene u divljini (video) prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 7. svibanj 2011 09:37:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor NewGadgets | Pošalji ovaj | Komentari

Rand McNally je TripMaker RVND 5510 obećava RV-jednostavnu navigaciju, Robin Williams uz nadoplatu

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/05/07/rand-mcnallys-tripmaker-rvnd-5510-promises-rv-easy-navigation/:
Jeste li blaga vaspitan Kaliforniji pića izvršni dosadilo da vaš obiteljski odmor pretvoriti u budalaštinama? Osjećate li se kao i svaki put te pokušati za čišćenje kanalizacije vaše rekreacijskih vozila, neki (doduše smiješan) fekalne-materije vezane uz neuspjeh događa? Pa, ne možemo vam pomoći u tome, iskreno, ali možemo vas uputiti prema Rand McNally je TripMaker RVND 5510 - ". Prvi navigacijski uređaj dizajniran posebno za RVers" To nije za supervans ili kampera: to je za rvs, sina, da li oni biti zračna, Monako, slatko južnokorejski običaj posao ili hippified veggie-RV . 5510 Značajke RV-lako GPS usmjeravanje, te imajući sigurnog i zakonitog na cesti. Ona također ima preko 14 milijuna točaka od interesa, pomaže vam pronaći sve od kampova do najbliže bolnice životinja. I njegova Best of Road značajka prijeti da se vaše putovanje u nezaboravan avanturu. TripMaker RVND 5510 prodavati za $ 350 i brodovima u Sjevernoj Americi u lipnju (samo u vrijeme za ceste putovanje sezone) i da, uključuje podršku za kanadski francuski.

Nastaviti čitanje Rand McNally je TripMaker RVND 5510 obećava RV-jednostavnu navigaciju, Robin Williams uz nadoplatu

Rand McNally je TripMaker RVND 5510 obećava RV-jednostavnu navigaciju, Robin Williams uz nadoplatu prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 7. svibanj 2011 11:47:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Rand McNally | Pošalji ovaj | Komentari

BeBook Live tablet isporučuje robu za Froyo diehards

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/05/07/bebook-live-tablet-delivers-the-goods-for-froyo-diehards/:
To je prilično dolikuje da BeBook izabrao riječ "Live" za svoj novi proizvod, jer dok smo dobili potvrdu od člana svog osoblja ranije danas, nismo bili u potpunosti sigurni da je još uvijek mrda. Tvrtka je pratiti svoje čvrste, ako skupi, crna i bijela e-čitač s, dobiti ovaj, Android tablet. BeBook Live tablet ima sedam-inčni zaslon u boji multitouch, 2MP kamera prednjeg, 1080p HDMI izlaz, Flash podrška, i 4GB ugrađene memorije. Čudno, uređaj je "tablet OS" je zapravo android 2,2, koji će bez sumnje osjetiti stvarno zastarjela kada pokreće u lipnju za 279 dolara - što, kako tvrtke kredit, je znatno jeftiniji od svog prethodnika niže tech. Video nakon pauze koja svibanj ili svibanj ne biti pripovijedati mimo Moviefone tip.

Nastaviti čitanje BeBook Live tablet isporučuje robu za Froyo diehards

BeBook Live tablet isporučuje robu za Froyo diehards prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 7. svibanj 2011 10:42:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor BeBook | Pošalji ovaj | Komentari

ViewSonic V3D241wm, računalnog monitora s 3D tehnologijom

Zanimljive vijesti na URL:http://www.tecnoka.com/perifericos/viewsonic-v3d241wm-un-monitor-para-ordenador-con-tecnologia-3d/:

ViewSonic ne želi biti ostavljeni i predstavio novi monitor koji ima modni tehnologije u ovom trenutku, 3D.

V3D241wm Viewsonic ima 24-inčni LED panel sa latencija 2 ms, 300 candelas svjetline, kontrasta 20.000.000:1 i 120Hz refresh rate, frekvencija ovisno o proizvođaču uživati ​​u 3D sadržaja pomoću polariziranih stakala uključeni u ovaj monitor.

U ovom trenutku ne znamo što će cijena biti u eurima, ali u Velikoj Britaniji se prodaje za oko £ 330, koji se po trenutnim stopama koje će biti oko 376 €, iako ne možemo ovo se cijeni kada je u pitanju da se prodaje u Španjolskoj.

Više | Viewsonic

Liječnici su stvaranje Previše pacijenata

Zanimljive vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/1J5ranbiiIQ/Doctors-Are-Creating-Too-Many-Patients:
Hugh Pickens piše "H. Gilbert Welch piše u LA Timesu, da je prag za dijagnozu je pala prenisko, s liječnicima izradu dijagnoza kod pojedinaca koji ne bi bili uzeti u obzir bolestan u prošlosti, podizanje zdravstvene troškove za svakoga. Dio objašnjenje je tehnološki: dijagnostički testovi u mogućnosti to otkriti biokemijske i anatomske abnormalnosti koje su undetectable u prošlosti ", ali dio je objašnjenje ponašanja. Tražimo teže za stvari koje treba biti u krivu Mi test češće, mi smo više vjerojatno da će testirati ljude. koji nemaju simptome, a promijenili smo pravila o tome što stupnju abnormalnosti predstavlja bolest (šećer u krvi natašte od 130 ne smatra da se dijabetes prije 1997, sada je) ". Welch kaže problem je u tome što niske pragovi su put od vodećih na tretmane koji su gori od bolesti. 'Mi smo obučeni da se usredotoči na nekoliko smo mogli pomoći, čak i ako je samo 1 od 100 (u korist snižavanje kolesterola u onih s normalnim kolesterol, ali povišen C-reaktivni protein), ili 1 od 1.000 (korist od raka dojke i raka prostate screening), 'piše Welch.' Ali to je vrijeme za svakoga za početak brigu o tome što se događa s drugim 999 '".

Pročitajte više ove priče na Slashdot.