nedjelja, 16. siječnja 2011.

Macintosh Plus slavi 25 godina postavši konačan DJ pokrivala za glavu (video)

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/01/16/macintosh-plus-celebrates-25-years-by-becoming-ultimate-dj-headg/:
Ne imati 65.000 $ i / ili sedamnaest mjeseci izgraditi sebe Punk kacigu Daft? Evo sljedeća najbolja stvar: ispucati otvorite Macintosh Plus, dodati ipad, stare biciklističke kacige, a neki electroluminescent opreme, te doći do lemljenje. Originally školski projekt za dizajnera Terrence Scoville, ovaj vizualizator kaciga sada sjedi na vrhu lubanje DJ Kid Kameleon. Budući da je ništa kao što je nekoliko digitalne vatromet kako bi proslavili starog računala rođendan. Video nakon pauze.

Nastaviti čitanje Macintosh Plus slavi 25 godina postavši konačan DJ pokrivala za glavu (video)

Macintosh Plus slavi 25 godina postavši konačan DJ pokrivala za glavu (video) prvobitno pojavio na Engadget o Suncu, 16 siječnja 2011 17:33:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Perzistencija Visual Productions | Pošalji ovaj | Komentari

Facebook otvara Home adresama i telefonskim brojevima

Zanimljive vijesti prikaza u http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/gEh9_H-usfA/story01.htm:
Anonimni čitatelj piše: "Da li zaista želite third-party aplikacija programeri na Facebook da biste mogli pristupiti vašem mobilnom telefonu broj i adresu? Facebook je najavio da programeri Facebook aplikacije sada mogu prikupiti osobne kontaktne podatke od svojih korisnika. Zaštitarske tvrtke Sophos ga opisuje kao "potez koji bi mogao najaviti novu razinu opasnosti na Facebook korisnika i savjetuje korisnicima da ukloniti svoju adresu i telefonske brojeve iz mreže odmah."

Pročitajte više ove priče na Slashdot.




Ured roboti u bliskoj budućnosti, gearing up

Zanimljive vijesti prikaza u http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/JXbd6d7gBhg/story01.htm:
Reader jsrodrigues ističe BusinessWeek's članak na predviđeni dolazak val ureda robota. To uključuje prinose od Willow Garage, Anybots, i Smart Roboti, sve dizajniran za automatiziranje određenih bita ureda za izgradnju meatspace gruntwork, kao što su ferrying mail i kavu, ali inteligentno i glatko nego prethodne generacije takvih alata. Smart Roboti objavio scenarij opisuje prednosti ured života s robotima, ". Glavne uredske zgrade na Manhattanu" test vožnji robota iz tog poduzeća je postavljen za početkom 2012 na

Pročitajte više ove priče na Slashdot.




Engadget Podcast 229 - 2011/01/16

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/01/16/engadget-podcast-229-01-16-2011/:
Možete misliti da smo idući u uzeti pauzu nakon HZZ-a, zar ne? Da, ni na koji način. Vratili smo se i badder nego ikada, sa svim najnovijim iPhone / ipad ogovaranja i riznica nove informacije i uvid obliku Automobili Editor Tim Stevens o nekim ubojica nove stvari događa ispod haube vozila u vrlo bliskoj budućnosti. Dig u!

Domaćini: Jošua Topolsky, Paul Miller
Recenzije: Tim Stevens
Proizvođač: Trent Wolbe
Glazba: Rođen da bude Wild

00:02:40 - Live iz Verizon's iPhone događaj
00: 07:02 - Verizon iPhone
00:10:30 - AT & T 'ocjene' podrška za IOS osobni točka, ne planira još
00:14:10 - AT & T iPhone 4 vs iPhone Verizon 4: što se promijenilo?
00:22:10 - IOS 4,3 beta stiže za devs, donosi svirati video podrške aplikacije, osobni hotspot i prilagodljiv ipad strane prekidač (update: video!)
00:29:05 - Ekskluzivno: Budućnost ipad 2, 5 iPhone i Apple TV, a zašto Apple je prebacuje svoje mobilne linije Qualcomm čipseta
00:38:47 - IBM pokazuje Watson superračunalo u opasnosti trening utakmica
00:45:00 - IBM-ova superračunala Watson uništava sve ljude u opasnost praksa krug (video!)
00:51:52 - Toyota Prius debi novog modela, obitelj-friendlier Prius V i funkier Prius C
00:58:25 - Porsche predstavio 918 RSR, 767hp hibrid
01:00:45 - Tesla glavni inženjer Peter Rawlinson geeks s nama o modelu S dizajnom
01:08:17 - obilazak X-nagrade Edison2 Vrlo Light Car (video)

Poslušajte podcast

Pretplatite se na podcast

[ iTunes ] Pretplatite se na Podcast direktno u iTunes (AAC poboljšane).
[ RSS MP3 ] Dodavanje Podcast feed Engadget (u MP3) na svoj RSS agregator i pokazati dostavljen automatski.
[ RSS AAC ] Dodavanje Podcast feed Engadget (u poboljšane AAC) na svoj RSS agregator.
[ Zune ] Pretplatite se na Podcast izravno u Zune Tržnica

Preuzmite podcast

Poslušajte (MP3)
SLUŠAJTE (AAC)
SLUŠAJTE (OGG)

Kontaktirajte podcast


1-888-ENGADGET ili podcast (at) Engadget (dot) com.

Twitter: @ Jošua

Kršenje AUP zločin u Zapadnoj Australiji

Zanimljive vijesti prikaza u http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/CtqQ-9Vjz2o/story01.htm:
Anonimni čitatelj piše: "nedavni sudski slučaj ističe da je kršenje prihvatljivo koristiti politika na poslu može vam zemljište na sudu u Zapadnoj Australiji: policajac radi pretraživanje baze podataka za policiju prijatelj je bio kažnjen - nije za otkrivanje povjerljivih policijskih informacija, ali za nezakonite uporabe 'ograničen pristup računalnom sustavu "- pucanje Više zabrinjavajuće za West Australaca, ovaj blog pravne ističe da je kršenje bilo koji prihvatljivi način uporabe čini da bi bilo dovoljno da vas zemljišta u zatvoru za pucanje -. Na primjer, koristeći internetsku vezu prekinuti autorskih prava. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.




13 japanskih tvrtki pridružiti dalje gorivih ćelija usvajanje, također planiraju voziti bicikle zajedno

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/01/16/13-japanese-companies-join-to-further-fuel-cell-adoption-also-p/:
13 japanskih tvrtki pridružiti dalje gorivih ćelija usvajanje, također planiraju voziti bicikle zajedno
Što će spin guma u automobil budućnosti? Hoće li to imaju čak i gume? Trenutno to izgleda kao ni vodik gorivo ćelija ili čista EVS-a će se ulicama dominira u nekoliko desetljeća, i zahvalno dijele dovoljno tehnologiju za nas misle da mogu mirno koegzistirati - baš kao i Apple i Microsoft fanboys i djevojke su poznat po zaista velike stranke zajedno, gdje su sudjelovati u duge, uljudan rasprave u vezi s njihovim različita mišljenja. Međutim, dok EVS su već na dobrom putu, za gorive ćelije da skinu da smo idući u trebate više vodika benzinskih postaja i više suradnje između auto proizvođača. To se sada događa u Japanu, sa 13 tvrtki - Toyota , Nissan i Honda zajedno s brojem plina i komunalnih poduzeća - udružuju snage kako bi se omogućilo "glatko pokretanje domaće" goriva ćelija vozila čim 2015. Nadaju se napraviti oko 100 vodika postajama diljem zemlje, raditi na formi širu mrežu vodik opskrbu, ali i educirati ljude o FCVs u cjelini. Mi ćemo im dati glavu početak vas obavijestili koja se zalaže za "Fuel Cell Vehicle", iako oni također često nazivaju FCEVs, ili "Fuel Cell električna vozila." Bam! Dvije stavke s to-do listu.

Nastaviti čitanje 13 japanskih kompanija se pridruže na daljnje usvajanje gorivih ćelija, također planiraju voziti bicikle zajedno

13 japanskih tvrtki pridružiti dalje gorivih ćelija usvajanje, također planiraju da se vozimo bicikle zajedno prvobitno pojavio na Engadget o Suncu, 16 siječnja 2011 14:16:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji ovaj | Komentari

Savjeti o podučavanju Linux Za CS freshmen?

Zanimljive vijesti prikaza u http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/u95stKbsY8Y/story01.htm:
copb.phoenix piše "Ja sam student računalnih znanosti studentske učionice nastava računalstva do brucoš razred, uzimajući gotovs to ići preko glavne ins i outs Linux terminal i grafičko sučelje. Dok sam svoje ideje i profesor na toj klasi da se osloni na, ja sam ga pronašao teško dobiti nekoliko učenika da sam pokušao naučiti u prošlosti povezati točkice i razumjeti kako se to odnosi na ono što već znaju o računalima. Se bilo tko vanjska strana ima imati bilo koji savjet o kako da se uključe i nadahnuti našu nadolazeće razred? (Možda važno: Naši strojevi su trčanje Ubuntu Hardy.) "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.




Danas, IETF Zavrtač 25

Zanimljive vijesti prikaza u http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/DO5yTOI5obY/story01.htm:
FranckMartin piše: "Malo poznata široj javnosti, Internet Engineering Task Force, slavi svoj 25. rođendan 16. siječnja. DNSSEC, IDN, SIP, IPv6, HTTP, MPLS ... sve akronime koji su kodificirani u IETF. No, malo poznat, može se raspravljati IETF ne postoji, to samo događa da se ljudi sastaju tri puta godišnje u nekom hotelu u svijetu i nalaze se na mailing liste između otvorenosti IETF i njegova struktura je inspirirao način ICANN je. trčanje, kao i način na koji Internet Governance Forum (IGF) je otvoren za civilno društvo. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.




HP obećanja webOS netbooks da ide uz smartphone i Ploče

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/01/16/hp-promises-webos-netbooks-to-go-along-with-smartphones-and-slat/:
Todd Bradley je obećanje nas tamo bih biti više nego samo liste na HP-webOS izbornik i danas možemo dodati netbooks na popis faktora forme za Palm OS je glasoviti. Ovaj do tada nepoznati dio informacija dolazi iz prijevoznika treninga web HP je postavljen da se obrazuju preprodavača na jake točke svoje nadolazeće proizvode. Trening video na mjestu govori o velikom sinergije koje mogu proizaći iz smartphone, netbook ploče i sve pokrenute isti OS i "govori" na jedan drugi, koji odjekuje Bradley je "povezana iskustva" mantra od prije nekoliko dana. Smartphones, rekao je da se početak nove obitelji webOS proizvoda, sa svojim većim siblings set dolazi "uskoro". Je 9. veljače uskoro dovoljno? Mi bi tako reći.

Nastaviti čitanje HP obećanja webOS netbooks da ide uz smartphone i Ploče

HP obećanja webOS netbooks da ide uz Smartphone i liste prvobitno pojavio na Engadget o Suncu, 16 siječnja 2011 00:12:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink PreCentral | izvor HP webOS Državnog | Pošalji ovaj | Komentari

ClamAV Za Windows Open Beta Počinje

Zanimljive vijesti prikaza u http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/BRRbFCBtBMw/story01.htm:
Anonimni čitatelj piše: "javnu beta za ClamAV za Windows 3.0, koji uključuje pune integracije ClamAV motora u proizvod Immunet Zaštitite, je sada otvoren. Ukoliko ste zainteresirani za igranje sa ClamAV za Windows 3.0, molim vas pogledajte ove forume. 32 -bitni i 64-bitne verzije su dostupne za preuzimanje. ClamAV za Windows ne bi trebao biti zbunjen sa ClamWin, zaseban projekt. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.




Smartphone Kao Vaš najopasniji Possession

Zanimljive vijesti prikaza u http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/KmX4445P-Mc/story01.htm:
Hugh Pickens piše "CNN izvještava da sada kada smartphone dvostruko novčanika i bankovnih računa - omogućava korisnicima da upravljaju svojim financijama, prijenos novca, plaćanje, polog čekovi i ukrasti njihove telefone kao kreditne kartice - smartphone postali su vrlo unosan rezultate za lopove i sa 30% telefonskih pretplatnika posjedovanje iPhone, BlackBerry i droida, postoji puno ljudi u opasnosti. pohranjivanje lozinkom i čuvanje telefon zaključan je dobar početak, ali to nije idući u vas zaštititi od profesionalne fraudsters. "Nemojte misliti da da ima početni lozinku na vaš telefon može zaustaviti ljudi iz uzimajući u tamo ", kaže Nikki Junker, žrtva savjetnik u Krađa identiteta Resource Center. 'To je vrlo niska razina zaštite - čak možete naći 30-drugi video na kako to ispucati lozinka smartphone na YouTube-u. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.