ponedjeljak, 14. veljače 2011.

Paul Haggis vs scientologije

Zanimljive vijesti prikaza u http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/im_KCD35-jc/Paul-Haggis-vs-the-Church-of-Scientology:
eldavojohn piše "To je poduži čitati, ali Lawrence Wright u New Yorker je objavio 26 stranica izlagati na scientologije. U svijetu u kojem kao neškodljiv zvuče riječi poput" vjeverice "," sigurnost provjeriti "," isključenja "," contra- opstanak ',' supresivna osoba "," jasna "i" Open Season "nose vrlo ozbiljne i teške prtljage, redatelj Paul Haggis je izašao nakon trideset četiri godine članstva i masivni financiranja. Sada on govori u dužini od Scientology je kontroverzama. Od kako slavne osobe su bili regrutirani sa 10% provizije od strane radnika na Beverly Hills Playhouse na trenutnu istragu FBI fizičkog zlostavljanja i trgovine ljudima, Wright privlači okolne povijesti i računi Crkve, uključujući Anonimni "križarski rat. dužina ovog članka odražava neobično velikog broja pojedinaca (12 slučajeva fizičkog zlostavljanja) navode kao svjedočanstvo scijentološke Leader Davida Miscavige's očvršćivanje i fizičko nasilje slučaju ostaje otvoreno FBI prikuplja podatke i svjedočenja -.. a posebno u odnosu na moru Org najviše smeta su nestanci ljudi da je New Yorker komad nabraja. komad završava s autorovom interakcije s Crkvom koja rezultira u više suprotstavljenih temeljnih izjava iz svoje stajalište o homoseksualnosti (Haggis 'izvorni razlog za javno ostavljajući) na gotovo sve detalje L. Ron Hubbard's pomorske usluge . i iscjedak članak završava s Haggis 'citat:' Ja sam bila u kult za trideset četiri godine svi drugi mogli vidjeti ne znam zašto ja ne mogu '... Možete pronaći sažetke podugačak članak i sumnjivih rezultata zajedno s odgovarajućim izvještajima unos političari koji su uključeni s Crkvom. Djelo zaštićeno autorskim pravima, procurila vladinim dokumentima, PS3 ključ za šifriranje i sve ostalo što je objavljena na Slashdot, ali samo scientologije je prisiljen komentare iz postojanja. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Intel počinio meego Unatoč Nokia Prijelazak

Zanimljive vijesti prikaza u http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/Ed_bM8j8cWg/Intel-Committed-To-MeeGo-Despite-Nokia-Defection:
CWmike piše "Intel staviti na hrabar lice ponedjeljak na Mobile World Congress u Barceloni, inzistirajući na tome da je nastavak snažne potpore iz njega i mnoge tvrtke za meego, open source softver platforma koja Nokia prošlog tjedna rekao da će napustiti u korist Microsoft Windows 7 Telefon. "Intel je razočaran, ali život ide Nokia na ', rekao je Intelov Renee James." Naša odluka i rješavanje o meego je samo jači.' Ona je ukazala na dugačak popis tvrtki koje sudjeluju u meego razvoju, uključujući i konkurente AMD, TI i ST Ericsson, operateri, uključujući Orange, Telefonica i Sprint,. I softverskih tvrtki, uključujući Novell i Wind River Intel očekuje da će vidjeti meego tablete dostave ove godine na temelju njegov Atom čip. Prijave će uslijediti, rekao je James. Unatoč entuzijazmu, međutim, Intel je svakako negativno utjecati Nokia odluku. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Verizon's FiOS DVR Manager za iPhone dobiva facelift i neke nove mogućnosti

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/02/14/verizons-fios-dvr-manager-for-iphone-gets-a-facelift-and-some-n/:
Baš kao i Boxee, Verizon je izbacila 14. veljače ažurirati korisnicima s FiOS DVR Manager za iPhone , koji zapravo može biti na Verizon za svoje telefone sada previše. Ona dodaje podršku za upravljanje višestrukim DVRs, osvježena sučelja kako bi se slagala najnoviju verziju 1,9 na set-top box , pristup za ne-DVR korisnika, i "What's Hot" značajka pokazuje ono što drugima u vašem području koji gledate. Naš prijatelj Dave ZATZ već je otišao na ruku s novom verzijom 1.5.0 i izvješća poboljšani iskustvo s gladilicom procesa prijave za dizanje, iako je napomenuo da je još uvijek mogao poboljšati sama po sebi integrira u daljinski upravljač app koji je također na raspolaganju.

Verizon's FiOS DVR Manager za iPhone dobiva facelift i neke nove značajke prvobitno pojavio na Engadget na ponedjeljak, 14 veljača 2011 16:22:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor iTunes | Pošalji ovaj | Komentari

Best Buy proteže se slobodno kupiti natrag promociju na smartphone i tablete za 26. veljače

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/02/14/best-buy-extends-free-buy-back-promotion-on-smartphones-and-tabl/:
Nije dobiti oko iskorištavanjem Best Buy nove Bieber / Ozzy-unaprijeđen otkupiti program prije post-Super Bowl free-za-sve isteka razdoblja 12. veljače? Onda to izgleda kao da ste u sreću - Tvrtka je upravo objavio da je proširenje besplatnog boravka do 26. veljače. Za razliku od prethodnih promociju kao da primijeniti na cijeli niz elektronike, međutim, ovaj najnoviji nastavak pokriva samo smartfone i tablete, iako možete kupiti očito još uvijek otkupiti pokriće za druge uređaje (laptop ili netbook će se izvoditi vam $ 69,99). Oni koji se odluče za to će biti u mogućnosti da prodaju svoje uređaje natrag na Best Buy za "do" 50 posto od originalne kupoprodajne cijene, koje su prirodno ćete primiti u obliku Best Buy poklon kartica. Bolje od eBay? Možda ne - ali to nije najgora opcija da dok je besplatno. Šef o prošlosti pauze za potpuni press release.

Nastaviti čitanje najbolje kupiti proteže se slobodno kupiti natrag promociju na smartphone i tablete za 26. veljače

Best Buy proteže se slobodno kupiti natrag promociju na smartphone i tablete za 26. veljače prvobitno pojavio na Engadget na ponedjeljak, 14. veljača 2011 16:54:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji ovaj | Komentari

Windows 7 Telefon Da biste dobili multi-tasking, IE9, Xbox integracija

Zanimljive vijesti prikaza u http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/6Ck3cHU8bOU/Windows-Phone-7-To-Get-Multi-Tasking-IE9-Xbox-Integration:
geek4 piše "Microsoft planira uvesti multi-zadatkom i punu integraciju s Internet Explorer 9 u budućim ažuriranjima za svoje Windows 7 Telefon mobilni operativni sustav kasnije ove godine. IE9 na Windows 7 Telefon će se koristiti isti motor jezgre pregledavanje na osobnim računalima. Microsoft Također je govorio o važnosti multi-zadatkom, a tvrdi da sada mogu ponuditi brzo zadatak prebacivanje bez nanošenja ozbiljne štete za baterije. Konkretno, Microsoft je rekao, to će poboljšati iskustvo korištenja aplikacije trećih osoba. U demo, Microsoft inženjer pokazali kako glazba program pod nazivom 'Slacker' mogao zadržati glazba svira u pozadini dok korisnik preselili između različitih aplikacija. držeći "back" gumb, korisnici također mogu vidjeti sve svoje nedavno pristupili aplikacije, dopuštajući im da se prebaci lakše između njih. " Microsoft je također pokazalo kako oni integrirajući WP7 sa Xbox 360 konzole, prikazuje video igrača koriste svoje mobitele kao pomoćni zaslon osjetljiv na dodir kontroler za interakciju s Kinect igru.

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


LG Revolucija dobiva Fulton induktivni tereti za leđa, HTC i Samsung mobitela se pridružio stranci uskoro

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/02/14/lg-revolution-gets-fulton-inductive-charging-back-htc-and-samsu/:
Upravo smo swooped naš put kroz Fulton Inovacija stajati ovdje na MWC i našao, sjeo do poznate svjetlo-up box žitarica , neobična verzija Verizon LTE mreže-jahanje LG revolucije. Deblji od svojih HZZ-najavio kolega (samo 1.5mm, ako Fulton ponavljanja su da se vjeruje), ove revolucije mogućnosti bežičnog punjenja Qi -kompatibilan unatrag, što će se dogoditi da ide jako lijepo s Verizon-branded induktivni punjenje. Možete opseg onih u galeriji ispod. Mi smo rekli stražnji poklopac koji čini li to moguće će biti dostupan kao dodatna oprema u sljedećih 30 do 60 dana, ali uzbuđenje za nas je u raspravi da je Samsung je također nenajavljeni telefon koji će značajka slične dodati-na, koji će se slijetanje u istom timespan. Dok je na štandu, mi također bili prikazani na zadnjoj stranici HTC Thunderbolt - nismo bili rekao Thunderbolt će se odluka poput revolucije i uzimajući svoj zrnasto bežični adapter za punjenje, ali nemojte biti iznenađeni ako se to radi.

Nastaviti čitanje LG revolucije dobiva Fulton induktivni tereti za leđa, HTC i Samsung mobitela se pridružio stranci uskoro

LG Revolucija dobiva Fulton induktivni tereti za leđa, HTC i Samsung mobitela se pridružio stranci uskoro prvobitno pojavio na Engadget na ponedjeljak, 14 veljača 2011 15:11:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji ovaj | Komentari

Qualcomm obećanja Netflix streaming podršku na 'budućnosti Android uređaja' s Snapdragon

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/02/14/qualcomm-promises-netflix-streaming-support-on-future-android-d/:
Qualcomm očito je shvatio što je potrebno da biste dobili Netflix na Android, najavljuje "buduće uređaje" sa svojim Snapdragon mobilne procesore (poput LG revolucije ) će zadovoljiti sve zahtjeve za DRM Watch odmah . Nažalost, to ne izgleda kao da slutiti dobro za svoje postojeće Android uređaj, ali barem budućnosti telefoni neće morati gledati na Windows 7 Telefon i IOS sa zavisti. Osim ključ u ruke paket za proizvođače kako bi podržao / Netflix na svoje uređaje, to je također obećava puno posvećena dekodiranje snage kako bi se poboljšala životni vijek baterije i poboljšati kvalitetu slike koja se može promatrati kao da je demos Netflix app (nadam donijeli su vlastite proxy) na Mobile World Kongres ovaj tjedan.

Nastaviti čitanje Qualcomm obećanja Netflix streaming podršku na 'budućnosti Android uređaja' s Snapdragon

Qualcomm obećanja Netflix streaming podršku na 'budućnosti Android uređaja' s Snapdragon prvobitno pojavio na Engadget na ponedjeljak, 14 veljača 2011 15:34:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink VentureBeat | izvor Qualcomm | Pošalji ovaj | Komentari

E-knjige Pozajmljivanje ustane na korporativne huškanja

Zanimljive vijesti prikaza u http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/zAAAF3kTaBM/E-Book-Lending-Stands-Up-To-Corporate-Mongering:
phmadore piše: "Izdavačka perspektive govori danas o uspon e-knjiga kreditiranja, koje, moglo bi se nada, da će dovesti do porasta u propitivanju točno koliko nečije digitalnim pravima proširiti. Iako članci su uglavnom govori o ovlaštenim kreditnim programima kroz zapaliti i gluho ('mehanika su jednostavna: ebook vlasnici prijavili i popis knjiga koje oni žele drugima omogućiti da posuditi Kada netko posuđuje jedan od ebooks si na popisu, možete zaraditi kredit Bodovi se mogu kupiti za onoliko malo.. kao $ 1,99 iz eBook baciti '), moramo se zapitati zašto smo odjednom plaćaju izdavači više za manje. U slučaju iBooks, da ne mogu ni prenijeti svoje knjige na neki drugi uređaj, a kamoli drugog korisnika, ali onda barem Cijene su nešto kontrolira U slučaju web-mjesta kao BooksOnBoard, imaš smiješno out-of-control cijene sa znatno smanjen trošak dostave To nije sve loše, ne bi mi krivo;.. Kobo nudi Vam konkurentne cijene koje nikada ne ostavljajte me osjećaj ripped off ili zaglavi sa inferiornom proizvod još uvijek, ja ne mogu pomoći, ali mislim:. upravljanja digitalnim pravima, sigurni gdje su moja prava, kao potrošača, i tko je upravljanje njima ne bi smetalo prodaje!? prava natrag na izdavača ili pohraniti u trgovini kredita;. ja također ne bi strašno smeta ako oni je dobio razumnu odsiječe preprodaju proizvoda netko drugi Ono što mi se ne sviđa je da nikada to dopustiti ili i dalje da ga je nemoguće za mene to prodati što je s pravom moje. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Apple kaže da je u pregovorima sa Samsung kupiti 7,8 bilijuna dolara u vrijednosti od komponenti

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/02/14/apple-said-to-be-in-talks-with-samsung-to-buy-7-8-billion-worth/:
Nije jasno da li je u svezi s onu otajstvenu 3,9 milijarde dolara " strateško ulaganje "ili ne, ali to izgleda kao Apple bi mogao biti oko baciti neke ozbiljne gotovinu u Samsung smjeru. Prema izvješću objavljenom u Koreji Ekonomski Daily, Apple se očekuje da će kupiti neki 7,8 bilijuna dolara u vrijednosti od komponenti iz Samsung ove godine, uključujući i prikazuje, aplikacije procesora, a NAND flash chips - sve namijenjene za uporabu u iPhone i iPads. Kako papir bilješke, Apple će postati Samsung najveći pojedinačni kupac ako posao ide kroz, iako dva očito nisu stranci masovno se bavi - Apple je već slavno mali Samsung flash memorije pomagala suho nekoliko puta .

Apple kaže da je u pregovorima sa Samsung kupiti 7,8 bilijuna dolara u vrijednosti od komponenti prvobitno pojavio na Engadget na ponedjeljak, 14 veljača 2011 14:45:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Wall Street Journal | Pošalji ovaj | Komentari

T-Mobile Galaxy S 4G kazaljka-na

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/02/14/t-mobile-galaxy-s-4g-hands-on/:
Što dobivate kada se lagano masaža HSPA + podrška i front-suočava kamera za video pozive u Vibrant's backside pomoću tehnologije, znanosti i izbor eteričnih ulja? Pa, možete dobiti Galaxy S 4G - au slučaju Samsung je američko-fokusiran događaj večeras ovdje na MWC , dobivate Galaxy S 4G na narančastu zgnječen baršun. Telefon se osjeća upravo kao Vibrant - tanka, ali još uvijek gotovo smiješno svjetlo za svoju veličinu - i izgleda točno isti s prednje strane. Kao cipal, ipak, to je tamo gdje Galaxy S 4G počinje party: T-Mobile-a prebacio gore jeftini izgleda sjajno crnih plastika na Vibrant za trik siva optički efekt poklopac baterije koja izgleda kao da trepere kao što kretati . Definitivno korak gore, i to ću pustiti T-Mobile entuzijasti oko vas znati da li možda mislili na posao.

Video sljedeće ubrzo!

T-Mobile Galaxy S 4G kazaljka-na prvobitno pojavio na Engadget na ponedjeljak, 14 veljača 2011 13:48:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji ovaj | Komentari

Redatelj kaže Motorole Super Bowl oglas ima neke sličnosti s markantnim kratki film

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/02/14/filmmaker-says-motorolas-super-bowl-ad-bears-some-striking-simi/:
On ne ide tako daleko da kažu da Motorola (ili njegov oglas agencija) napadan Provučeno svoju ideju, ali LA-based redatelj Mike Sarrow smatra da tvrtke nedavnom Super Bowlu oglas medvjeda je previše sličnosti s jednom od svojih kratkih filmova jednostavno neka promaći bez komentara. Taj film, "Nemojte odspajati", snimljen davne 2009 (i cijepane oko za nekoliko godina prije), i uključuje svijet ispunjen "trutovi" odjevene u bijele slušalice, koji su nesvjesni da stvarni svijet oko sebe i nesposobne za ljudske interakcije. Sada, da u sebi i po sebi očito nije najoriginalnijih ideja, ali Sarrow napominje da postoji nekoliko "udarnim" sličnosti izvan opći koncept između oglasa i njegov kratki film, posebice kada je u pitanju završetak (koji mi neće pokvariti za vas ovdje). Nasuprot onome što možda mislite, međutim, vrabac ne traži nikakvu naknadu iz Motorola (ili čak i imenovanje), on samo želi da ljudi vide njegov film i čine vlastite misli. Sudac za sebe nakon pauze.

Nastaviti čitanje Redatelj kaže Motorole Super Bowl oglas ima neke sličnosti s markantnim kratki film

Redatelj kaže Motorole Super Bowl oglas ima neke sličnosti s markantnim njegov kratki film prvobitno pojavio na Engadget na ponedjeljak, 14 veljača 2011 13:54:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink TUAW | izvor CNET | Pošalji ovaj | Komentari

IPhone nano odreći lokalne pohrane? Zdrav razum kaže 'ne'

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/02/14/the-iphone-nano-to-forgo-local-storage-common-sense-says-no/:
Pa, MWC je u punom zamahu, gdje ljudi poput LG, Samsung, Sony i Nokia se izlijeva svoju dušu u pred nama u obliku uređaja. Dakle, naravno, glasine su swirling o ... iPhone nano. U udarac za Wall Street Journal je velika priča , Cult of Mac tvrdi unutar neke dodatne informacije iz izvora s "veliku track record". Osnovna ideja je da je iPhone Nano bi se oslanjaju na oblak u tolikoj mjeri da uređaj zaista ne bi bilo lokalne pohrane govoriti, izvan streaming tampon. To bi, naravno, idu ruku pod ruku s MobileMe / Lala-powered streaming glazbe usluga, i dovesti do znatnih ušteda komponenta troškova (flash memorija je još uvijek prilično spendy). Iako ovo zvuči kao divan san, to ne čini puno smisla u 2011. Streaming sve svoje glazbe i drugih medija preko kapom 3G vezu ne zvuči jako potrošač-friendly, i još uvijek mnogo situacija u kojima ima lijep Pogledaj količinu glazbe je spasilac. No, tu je veći problem: gdje ste stavili svoje aplikacije bez lokalne pohrane? Android Povijesnog nedostatak aplikacije za pohranu stvarno malo ga u dupe, a mi sumnje Apple želi da ide dolje taj put. Naravno, možemo vidjeti 4GB ili tako uređaja ultracheap, s prevelikom oslanjanju na streaming medij (mnogi ljudi dobili većinu svoje glazbe od pandora ovih dana, ionako), ali sjećanje-free iPhone jednostavno ne zvuči izvedivo u ovom trenutku u vremenu.

IPhone nano odreći lokalne pohrane? Zdrav razum kaže 'ne' prvobitno pojavio na Engadget na ponedjeljak, 14 veljača 2011 13:44:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Kulta Mac | Pošalji ovaj | Komentari