nedjelja, 2. siječnja 2011.

Storm botnet se vraća kao dio New Year's napada

Zanimljive vijesti prikaza u http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/rykTwxmT5hQ/story01.htm:
Trailrunner7 piše "novim spam kampanje koja se pojavila neposredno pred Novu godinu je dio novih napora posada iza Oluje / Waledac botnet i koristi neke prilično osnovne taktike - u kombinaciji s brzim tok - da pokušaju kompromis bezazlen korisnicima. novih napada nastao je koncem prošlog tjedna te je predvođen prilično hrom spam kampanje koja šalje milijune e-poruka koje izgledaju kao da odmor e-kartice, jedan od starijih i otrcano tehnike u ovom konkretnom igri. Prema Analiza napada od strane istraživača na Shadowserver Zaklade, žrtve koji kliknu na link u e-pošti su usmjereni na jedan od brojnih ugrožena područja, koji se zatim preusmjeriti korisnika na drugu stranicu koja prikazuje poruku koja vas pita korisnika za preuzimanje lažni flash player. To je, naravno, instalira komad malware na žrtve stroj. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.




Microsoft patente Izgleda-are Sve Dating

Zanimljive vijesti prikaza u http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/S6gzKJXbNbA/story01.htm:
theodp piše "vijak koji eHarmony kompatibilnosti Matching System gluposti." fizički izgled općenito se smatra jednim od najvažnijih kriterija pretraživanja među korisnicima online dating usluge, "u skladu s patent odobren od utorka do pet Microsoft Research Aziji izumitelja. njene slike-Based Face Traži tehnologija ne samo da omogućava ljudima da odredite spol, dob, etnička pripadnost, mjesto, visinu, težinu, i kao 'svog plijena, objašnjava Microsoft, također im omogućuje da' daju upit sliku lica za koje bi kao što je u potrazi za sličnim lica. ' Dakle, iako ne možete imati pravi Angelina Jolie i Natalie Portman, Microsoft će vam popraviti s izgled podjednako. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.




Onion: novi predsjednik Uprave pita kako Radio Shack je još uvijek u poslovanju

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/01/02/the-onion-new-ceo-wonders-how-radio-shack-is-still-in-business/:
Između njegove upitne marketinških odluka , dekor koji odiše vrsta ranih 90-ih godina popust centar vibru, i očajnički djelatnika (čak i ako su oni izvor mobitela curi s vremena na vrijeme), kada nam čine to na Radio Shack to je uvijek prilično humbling iskustvo. I, kao što je luk ističe, nismo prvi koji su primijetili. Doista, prema web stranici, tvrtka je novi predsjednik Uprave ", izjavio je u ponedjeljak da je on još uvijek ima 'nema pojma' kako pohraniti kućne elektronike uspijeva ostati otvoren." No, čini se da tvrtke gornje razine upravljanja ozbiljno pokušava ispucati kod:
[T] heories o RadioShack je nastavio solventnosti uključuje vjenčanje DJ-a, hitne kabel zamjena, i off-brand bežični telefoni. Druga teorija uključuje bezbroj RadioShack poklon kartice koje sjede u svojim neiskupljen primatelja novčanike. Dan je čak pretpostavlja da je dućan "i dalje kretanje na" ogromnu bogatstvo od daljinski-kontrola igračaka automobila u mid-1970s.
Što nas podsjeća: moramo pogoditi Shack kasnije danas podići 90 minuta prošireni raspon trake kazeta za naše stereo dual-dubliranje kazetni dek.

Onion: novi predsjednik Uprave pita kako Radio Shack je još uvijek u poslovanju prvobitno pojavio na Engadget o Suncu, 2 siječanj 2011 15:01:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Onion | Pošalji ovaj | Komentari

IBM Files Patent Patent Troll

Zanimljive vijesti prikaza u http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/tzOOVi5iei0/story01.htm:
Anonimni čitatelj piše: "To je sve ili ništa više u IBM-u kao tvrtka ide za zlato i datoteke patent patent mamac. Zaboravite hipervezu patenta ili patenta POS shutdown, IBM želi patent patent. Njegova ideja je centriran oko pristupa upravljati patenti od izumitelja trening podnošenja i strategijama zaštite, uključujući i konkurentske monitoring. Barem u teoriji, IBM bi mogao dobiti odobrenje za vlastitu ideju kako da upravljaju patenata i napraviti posao iz IP. sljedeći put kada se datoteka patent, možda želite da se obratite njima kao što svibanj potrebna licenca za datoteku za podnošenje. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.




MSI Wind Top AE2420 3D-u-jednom pregledu

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/01/02/msi-wind-top-ae2420-3d-all-in-one-review/:
Kada MSI gradi "sve-u-jednom" PC, ona ne zabrljati okolo - MSI Wind Top AE2420 3D ima sve, ali sudopera ensconced u plastični okvir. Gdje najviše konsolidirane računala cilj za najmanji zajednički nazivnik s low-power komponente, MSI-pao high-end multimedijalnih bomba ovdje - 23,6-inčni, 120Hz, 1080p, zaslon osjetljiv na dodir s LED pozadinskim osvjetljenjem LCD zaslona u paru s desktop-grade 2.53GHz Core i7-860S procesora, Radeon HD 5730 grafiku, Blu-ray pogon, 4GB RAM-a, te terabajt prostora za pohranu. Aktivni zatvarača naočale ispljunuti 3D slike na oči dok THX zvučnike (i ugrađeni subwoofer) ispumpavanje džemova, te 802.11 b / g / n WiFi, Bluetooth i USB 3.0 utora okrugli out popis povezivanja rublja. To je dobio spec. list umrijeti za te jednako smrtonosan 1.800 $ cijena - ali je AE2420 3D više nego kanta primo dijelova? Je li vrijedno vašeg novca?

Nastaviti čitanje MSI Wind Top AE2420 3D-u-jednom pregledu

MSI Wind Top AE2420 3D-u-jednom pregledu prvobitno pojavio na Engadget o Suncu, 2 siječanj 2011 00:30:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji ovaj | Komentari

Zašto Objavljeni istraživački nalaz Često False

Zanimljive vijesti prikaza u http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/WjEWNY_GMjg/story01.htm:
Hugh Pickens piše "Jona Lehrer ima zanimljiv članak u New Yorkeru izvještavanje da sve vrste dobro uspostavljena, višestruko potvrđena nalazima u znanosti počeo gledati sve nesigurnija jer oni ne mogu replicirati. Taj je fenomen još uvijek nema službeni naziv , ali to se događa kroz širok spektar područja, od psihologije do ekologije i na području medicine, fenomen izgleda vrlo raširena, utječe ne samo anti-psihotişari ali i terapije u rasponu od srčanog stenta u vitamin E i antidepresiva. "Jedan od moji mentori su mi rekli da je moj pravi pogreška bio težak to odgovor moje djelo ", kaže istraživač Jonathon schooler." Rekao mi je da radiš samo sam se za postavljanje razočaranje. " Za mnoge znanstvenike, učinak je posebno zabrinjavajuće zbog onoga što on izlaže o znanstvenog procesa. 'Ako je odgovor je ono što dijeli strogost znanosti iz squishiness pseudoznanosti, gdje smo stavili sve ove rigorozno potvrdio nalaza koji se više ne može dokazati ? ' piše Lehrer. "Koje rezultate treba vjerujemo?" Francis Bacon, ranom modernom filozof i pionir znanstvene metode, jednom je izjavio da su eksperimenti bitne, jer su nam dopustili da "stavi prirode na pitanje ', ali sada izgleda da priroda često daje nam različite odgovore. Prema Ivanu Ioannidis , autor Zašto većina izdanja nalazi istraživanja su lažne, glavni problem je u tome što previše istraživači sudjeluju u onome što on naziva 'značaj jurnjava, "ili pronalaženje načina da se interpretirati podatke tako da prolazi statističkog testa značajnosti-devedeset pet -postotni granica izumio Ronalda Fishera. 'znanstvenici su toliko željan da prođe ovaj čaroban test da počnu igrati oko s brojevima, pokušavajući naći nešto što izgleda kao dostojan, "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.




Tesla uvjerava $ 57k Model S će biti isplativo, seksi izgleda previše

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/01/02/tesla-assures-57k-model-s-will-be-profitable-sexy-looking-too/:
Tesla uvjerava $ 57k Model S je isplativo, seksi izgleda previše
Put do raspoloživosti za automobile u budućnosti jedan je od kovanog s zapreke, rupe, i doista IEDs - sve skuplji kretanja. To je većina nedavno viđen s Fisker Karma je uzimajući cijenu poticaj do 95.900 dolara, krupan skok preko početnih 80.000 dolara procjena, no Tesla je uzimanje ovu priliku dati novi jamstva da je njegov Model S limuzina je cijenu od 57.000 dolara je ugodno. To je u velikoj mjeri zahvaljujući manjim Li-Ion baterija, koje su slične onima koje se koriste u prijenosnim računalima, a može se naći razasuti poput o chewy grožđica u ovoj aluminija kolačić. Oni su mnogo jeftiniji za proizvodnju nego velike, monolitan omot se koriste u Nissan Leaf ili Chevy Volt , oko 200 dolara po kWh u odnosu na 750 dolara za Nissan's. To je jeftin dovoljno za Tesle kako bi se osiguralo da se još uvijek može napraviti profit na Model S, unatoč trošku koji se postavlja na otprilike polovicu iznosa koji Roadster . Hoće li to i dalje biti slučaj kada ga hitove proizvodnja u 2012? Ne možemo čekati da saznate.

Tesla uvjerava $ 57k Model S će biti isplativo, seksi izgleda previše prvobitno pojavio na Engadget o Suncu, 2 siječanj 2011 10:10:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Autoblog Green | izvor Bloomberg | Pošalji ovaj | Komentari

Online Impersonations sada ilegalna u Kaliforniji

Zanimljive vijesti prikaza u http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/JMYcd7hCdmU/story01.htm:
theodp piše "TechCrunch Michael Arrington izvješća da Kalifornija zakon kriminalizira online impersonations su stupile na snagu 1. siječnja." Mora postojati namjera ozlijediti, zastrašivanja, prijetiti, ili prevariti drugu osobu - ne nužno osoba koju su oponaša ", objašnjava Arrington . 'slobode govora pitanja, uključujući satiru i parodiju, a ne rješavaju se u tekstu zakona. sudovi vjerojatno će ga riješiti. " Dakle, Lažni Steve Jobs, moraš pitati se jedno pitanje: "? Osjećam li sretan Pa, ya punk"

Pročitajte više ove priče na Slashdot.




Neki Hotmail računi izbrisani

Zanimljive vijesti prikaza u http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/ub75AcAiuaA/story01.htm:
.. Tomhudson piše "PC Magazine izvješća da su mnogi Hotmail računima izgubili sve svoje e-pošte korisnika. Čitav e-mail povijesti očito su izgubili 'Korisnici još uvijek mogu prijaviti bez problema, međutim, oni stići na prazan inbox: Ne custom mape, nema poruka u "Poslano" ili "Obrisano", ništa. Kao jedan može očekivati, nenadanost (i neočekivanost) od čistke je ostavio neke od Hotmail-a dugogodišnji korisnici bit u mraku. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.