nedjelja, 28. studenoga 2010.

iRacing svjetski prvak dobiva pucao na pravu stvar

Zanimljive vijesti prikaza u http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/2CnADtUlKng/story01.htm:
Jamie poslao link na priču o iRacing svjetski prvak Greger Huttu, koji je uhvaćen pozornost Top Gear dečki i dobio priliku voziti pravi racer Star Mazda. IRacing je realan simulator vožnje koji osviježiti točan fizike utrke automobila i pjesme iz cijelog svijeta i nitko nije bolji od Greger. Top Gear je htio vidjeti kako virtualni prvak će učiniti sa pravu stvar. Iako je na kraju ne mogu staviti gore s fizičkim zahtjevima, Greger vozio jako dobro.

Pročitajte više ove priče na Slashdot.




iPhone 3G, 3GS dobiti IOS 4.2.1 otključati, pomoću rizično ultrasn0w rješenje

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/11/28/iphone-3g-3gs-get-ios-4-2-1-unlock-using-risky-ultrasn0w-worka/:
Ne mogu čekati još minutu za vaš iPhone 3G ili iPhone 3GS biti carrier-otključana još jednom? Ako i samo ako ste već trčanje najnoviji firmware, zapravo možete ukrasti malo ipad koda odabrati potrebnu brave - iako postoje neke ozbiljne rizike u tome. IPhone Dev Team je novu verziju PwnageTool koji koristi 6.15.00 baseband firmware 3.2.2 sa ipad, koji koji se samo tako dogodi da trčanje savršeno na iPhone 3G i 3GS od oba telefona i tablete za to doba koristiti isti Infineon radio čip . Ako znate svoj put oko ipsw i redovito klupa-press SHSH mrljica, možete skinuti sav softver što vam je potrebno upravo sada - ali ako ne, možda želite da se kloniti postupka za sada. Govorili smo o rizicima trenutak prije, au ovom slučaju postoji vrlo malo - kao što je nemogućnost da unazaditi u osnovnom pojasu od 6,15 ili nikada ne puni vratiti opet, i to je prilično vjerojatno da Apple neće izgledati molimo na jamstvo ako otkriju da ste trčanje ipad softvera. Njima je pauze, klinac.

iPhone 3G, 3GS dobiti IOS 4.2.1 otključati, pomoću rizično ultrasn0w workaround prvobitno pojavio na Engadget dana sub, 28 studeni 2010 17:41:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink @ MuscleNerd (cvrkut) | izvor Dev-Team Blog | Pošalji ovaj | Komentari

Kina je Politbiroa Iza Google Cyber-napad?

Zanimljive vijesti prikaza u http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/OQPJVReXDOk/story01.htm:
theodp piše: "Dok Wikileaks je pod DoS napad, pojedinosti o američki State Department kabeli dobiveni Wikileaks počinju da izađu putem mainstream medija. Među najviše objavi, piše TechCrunch je Erick Schonfeld, je jedan skup koji se bavi masivnim računalo napad na Googleu i drugim tvrtkama koje se prvi put objavio u siječnju prošle godine. Prema NY Times, neke od novih pukotina kablove pokazuje izravno na Kina je Politbiroa za poticanje originalne napada, koja bi trebala neke prolio više svjetla na zašto Bijele kuće i State Odjel za potporu Google tako vociferously u to vrijeme. razvoj, kao rob voli reći. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.




Kako Apple Da Spektakularni godina

Zanimljive vijesti prikaza u http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/wiLZlpJLKTE/story01.htm:
Hugh Pickens piše: "Ivan Boudreau piše u Mercury News da je tijekom njegova samo-završen fiskalne godine, Apple je razbio četiri uzastopna kvartalni prihod i dobit evidencije i usred najgore recesije u zadnjih nekoliko desetljeća, angažirao tisuća radnih mjesta dok su drugi rezati, ali ono što najviše razlikuje Apple da, dok se ostali tech divova provela 2010 rezanje troškova i stjecanje novih tehnologija kroz spajanja, ovaj 65 milijarde dolara tvrtka je bila neumorna u inovacije kao što su pokretanje i nemilosrdna u promicanju tehnologije koje narušavaju svoje linije proizvoda. '"To je bio strašan godine. Učestalost novih stvari samo boggles um ", kaže Charles Wolf, analitičar Needham & Co" Ne postoji tvrtka koja se daljinski blizu onome što Apple radi. . Oni su Energizer Bunny "U rujnu 2005, Apple je ubijen off popularnog iPod mini kako bi napravili mjesta za iPod Nano, Apple otvoreno priznaje da je iPhone je umiranjem svoje iPods - i ne činiti se to briga, i ipad tableta u konačnici moglo ugroziti njezine osnovne poslovne laptop. "[Apple] ima različitih kulturnih um-set", zaključio je Wolf. "Oni se ponašaju kao početak, iako su oni postaju 100 milijarde dolara tvrtke. '

Pročitajte više ove priče na Slashdot.




AMOLED nedostatak postati višak u 2011

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/11/28/amoled-shortage-to-become-a-surplus-in-2011/:
AMOLED nedostatak postati višak u 2011
Samsung je u prekrasnom Super AMOLED ploče postaju sve više i više zajedničkog u mobilnim uređajima, ali oni nisu kao zajedničko kao i oni mogli biti, ako je bilo više od stvari koje lete iz Samsung Mobile Display tvornice. Predvidivo koji je postavljen na promjene u 2011, sa SMD planira ispuniti svoje obećanje i dovesti drugu ustanovu online proizvodnje, dok su ostali konkurenti u Koreji, Tajvan i Singapur će rampu vlastite AMOLED objekata u narednoj godini. U međuvremenu, Kina je rekao da se radi na njezinu OLED opskrbnom lancu, kao i, što znači onih prikazuje na pasivnom matricom raznolikost će također biti lete u zbor linije uskoro. Dakle, 2011 svibanj pa ipak ne biti godina piletina u svakom loncu, ali to bi mogao biti godina glowy organskih goo u svakom smartphone.

AMOLED nedostatak postati višak u 2011 prvobitno pojavio na Engadget dana sub, 28. studeni 2010 15:01:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink PhoneArena.com | izvor Digitimes | Pošalji ovaj | Komentari

Wikileaks Pod Denial of Service Attack

Zanimljive vijesti prikaza u http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/VTZt3qiagec/story01.htm:
wiredmikey piše "Wikileaks je izvijestio da je njegova web stranica je trenutno u fazi mase distribuiranog uskraćivanja usluga napada. napada dolazi u vrijeme očekuje puštanje povjerljivih dokumenata State Departmenta, koji kaže da će Obamina administracija staviti" bezbroj "život u opasnosti , prijetiti globalne operacije protiv terorizma i ugroziti američke odnose sa svojim saveznicima. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.




Kinect koriste za kontrolu Super Mario na PC-u, redefinirati konvergencija (video)

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/11/28/kinect-used-to-control-super-mario-on-a-pc-redefine-convergence/:
Ako, poput nas, da ste čekali da vide Kinect u kontroli uistinu šator igru, vaš čekati sada je došao do kraja. Isti fella koji nas je doveo Kinect lightsaber se vratila s hack omogućava željan nostalgics uživati nastup Super Mario kontrolira samo svoje tijelo izvijati. OpenKinect je koriste kako bi dobili motion-sensing periferni - izvorno namijenjen isključivo za uporabu s Xbox 360 - komunicirati sa svojim PC-u, dok je jednostavna NES emulator pobrinuo za dovođenje 25-godišnjeg vodoinstalatera u život. Video čeka nakon pauze.

Nastaviti čitanje Kinect koriste za kontrolu Super Mario na PC-u, redefinirati konvergencija (video)

Kinect koriste za kontrolu Super Mario na PC-u, redefinirati konvergencija (video) prvobitno pojavio na Engadget dana sub, 28 studeni 2010 00:59:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Engadget njemački | izvor yankeyan (YouTube) | Pošalji ovu | Komentari

Linux Radio

Zanimljive vijesti prikaza u http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/i5UEM5LTCiA/story01.htm:
Anonimni čitatelj piše: "To bi moglo biti jako dobro nerdiest stranice koje smo ikada ćete naići ... Linux Radio je online radio stanica emitiranje Linux kernel! Svaki put kad netko posjeti stranicu, slučajni izvorne datoteke je odabran i čitati glasno po virtualni zvučnik materijalizira kroz open source govor sintetizator eSpeak. Hoće li to biti korisno da bilo tko je vjerojatno teško pitanje za odgovoriti, ali uzbuđenje koje vrijedi iskusiti barem jednom. No, ovaj koncept još jednom dokazuje prednosti open source više vlasnički softver, kao što postignuća nemoguće: tko zdrave pameti bi željeli slušati na binarne datoteke glasno "?

Pročitajte više ove priče na Slashdot.




Peter Jackson nabs trideset RED EPIC kamere na filmu Hobit, iskušavaj vas da puhati svoju štednju

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/11/28/peter-jackson-nabs-thirty-red-epic-cameras-to-film-the-hobbit-t/:
Mi još uvijek malo bummed da Peter Jackson nikada nije napravio Halo , ali to treba patch stvari TAD - Gospodar prstenova redatelj će film Hobita u 3D-u u cijelosti na trideset ručno obrađeni RED EPIC kamere, počevši početkom iduće godine. To je vijest ravno iz crvene osnivač Jim Jannard, ali to nije sve, kao i ograničen broj pre-proizvodnja EPIC paketi će biti dostupni na rane usvojitelje kao dobro. 58.000 dolara kupuje svoj duboko rupu pupi redatelj strojno EPIC-M tijela, titan PL montirati, bomba EVF i 5-inčni zaslon osjetljiv na dodir LCD, REDmote, četiri-paket baterija, punjač i čvrstom stanju pohranu modul sa četiri paket od 128GB SSD. Jannard očekuje da ručno sastaviti da je prvi batch 5K kamere u prosincu ili siječnju, početi pravi zbor linije mjesec dana nakon toga, i nadamo se imati široku dostupnost do NAB u travnju, iako on nije stvaranje bilo obećanja tamo. To je kako RED role . PR nakon pauze.

[Hvala, Patrick]

Nastaviti čitanje Peter Jackson nabs trideset RED EPIC kamere na filmu Hobit, iskušavaj vas da puhati svoju štednju

Peter Jackson nabs trideset RED EPIC kamere na filmu Hobit, iskušavaj vas da puhati svoju štednju prvobitno pojavio na Engadget dana sub, 28 studeni 2010 11:55:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor REDUSER.net (1) , (2) , (3) | Pošalji ovaj | Komentari

USCG Sues Odvjetnik Autorska prava obrane

Zanimljive vijesti prikaza u http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/jW-U4BagpBA/story01.htm:
ESRB piše "US Copyright Grupa je tužila Graham Syfert, odvjetnik koji je stvorio paket za samozastupanje papirologije za pojedince tužio za P2P dijeljenje pojedinih filmova i preselio se da su sankcije postavljene protiv branitelja. Syfert prodaje tih paketa za $ 20, i USCG tvrdi 19 pojedinaca koji su ga koristili su ih koštati preko 5000 dolara. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.