petak, 3. lipnja 2011.

Asus Brod Ubuntu 10,10 na tri Eee PC Netbook računala

Zanimljive vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/kqPm0Oce0DM/Asus-To-Ship-Ubuntu-1010-On-Three-Eee-PC-Netbooks:
Anonimni čitatelj piše: "Asus je najavio da će tri Eee PC će se isporučivati ​​s Ubuntu Linux tri modela 2011 -. 1001PXD, 1011PX, a 1015PX - odmah su dostupne, iako ne trgovaca čini se da ih još dionica Canonical exec je ovo za reći. o novim netbookova:. 'Postoji niz faktora koji čine Ubuntu atraktivan prijedlog za ASUS i svojim klijentima Ubuntu i dalje postaviti standard za gladak dizajn, jednostavnost korištenja i sigurnosti, to je u svijetu treći najpopularniji operativni sustav, . i [to] ima najveći broj korisnika u Linux Mi [Canonical] su u potrazi na javno dostupne podatke o operativnim sustavima pristup Wikipediji prošlog tjedna i pronašao web stranice služi više stranica na Ubuntu računala nego iPads - postoji puno korisnika vani. ' To možda neće biti isti kao i Asus pokreće tri borac netbook sve trčanje Ubuntu umjesto Windowsa, ali to je svakako početak Asus kaže da postoji više Ubuntu netbook dolazi kasnije ove godine, previše -.. Nadamo se da će pokrenuti Ubuntu 11,04 "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Sirija opadajući Internet kao previranja Šiljci

Zanimljive vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/Aq8OW_hDMZ0/Syria-Drops-Off-the-Internet-As-Turmoil-Spikes:
CWmike piše: "U ono što čini se da najnovije ponude vlada gasom pristup vijestima i informacijama uslijed rastućih građanskih nemira, Sirijska vlada petak zatvoriti sve internet usluge. Interneta praćenje tvrtka Renesys izvijestio je da počinje oko 7:00 EDT danas, u neposrednoj blizini do dvije trećine svih sirijskih mreže su iznenada nedostižan iz globalni Internet. U samo 30 minuta, ruta do 40 od ​​59 sirijskih mreže su povučene iz globalne tablica usmjeravanja, Reneys 'tehnološki direktor James Cowie, rekao je u blog post. shutdown je utjecao na sve SyriaTel 3G podatkovnih usluga u pokretnim mrežama, kao i nekoliko zemlje ISP-ovi, kao što su Sawa, inet i Runnet. Također dolje su vlasti Damaska ​​grad stranica i web običaje web. samo mreže koje izgledaju kao da nešto dostupna su pregršt državnom vlasništvu mreža kao što je jedan pripada Siriji nafte Ministarstva, Cowie istaknuo je. 'Ne znamo još koliko je koordinirao ispad, ili ono što određenim regijama ili gradovima može utjecati na više od drugih,' Cowie napisao. 'Ako Egiptu i Libiji bilo koji vodič, moglo bi se zaključiti da su događaji na ulici u Siriji dostizanje tipping point.' "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


BlackBerry plamenika 2 pregled! (Video)

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/06/03/blackberry-torch-2-preview/:
Mi smo već vidjeli BlackBerry baklja 2 fotografije u ljubaznošću gospodina Blurrycam, ali malo ptičica iz Negri Electronics je rod dosta to poslati preko pre-puštanje uređaja za nas da se pod vlastitim stakla za malo foto pucati. Iako je gotovo identičan oblik faktor u izvorniku, baklja 2 kvrga naočale u gotovo svakom odjelu od kamere do RAM-a. Oh, a to je trčanje sljedeći-gen BB OS 7 - što je stvarno OS 6.1, i još uvijek nedostaje bilo QNX DNK. Pročitajte o prošlosti pauzu za puni pregled ovaj još-to-biti-najavio klizač, a neke slavne HD video ako beautious snimke nisu dovoljne za oštriti svoj BBM-gladan apetite.

Nastaviti čitanje BlackBerry plamenika 2 pregled! (Video)

BlackBerry plamenika 2 pregled! (Video) prvobitno pojavio na Engadget na pet, 3. lipnja 2011 15:00:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji ovaj | Komentari

Mamac roj ima potencijal da zaštiti napadaju mlaznice sa stotine trutova

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/06/03/swarming-drones-coming-to-a-combat-sortie-near-you/:
MALDs (rakete zrak pokrenut mamaca), za one od vas nije up na vašem wargadgets su križ između krstareće rakete i bespilotne letjelice iz zraka - hibrid koristi za zaštitu od napada zrakoplova zbunjujuće ili ometajući neprijatelja tijekom borbe. Razne grane američke vojske su ih koristiti za godina, ali sada je jedan tvrtka figured out način da se oslobodite stotine 'em, stvarajući pravi neradnik roj. Obrana izvođač Raytheon razvila sustav koji omogućava da MALDs biti izbačena iz cargo zrakoplova, slanja skupine osam raketa u zrak, na kojem trenutku su započeti standardnih krila razmještaj i redoslijed paljenja motora. I, prema Wired, tvrtka je s obzirom na stavljanje senzora i bojevih glava u budućnosti MALDs, što bi ti rojevi više inteligentnih i, znate, eksplozivan. PR nakon pauze.

Nastaviti čitanje namamiti roj ima potencijal da zaštiti napadaju mlaznice sa stotine trutova

Mamac roj ima potencijal da zaštiti napadaju mlaznice sa stotine trutova prvobitno pojavio na Engadget na pet, 3. lipnja 2011 15:17:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Gizmodo , Wired | | Pošalji ovaj | Komentari

Španjolska suzbiti Datoteka dionicima

Zanimljive vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/nQzTZseA3WY/Spain-To-Clamp-Down-On-File-Sharers:
pbahra piše "zakona koji će omogućiti Španjolske vlasti za zatvaranje ilegalnih web stranice s ograničenim pravosudnog nadzora je izazvalo bijes među zemlje korisnika Interneta. zakon, poznat kao Sinde's zakona (nakon trenutni ministar kulture Angelesu González-Sinde) je osmišljen kako bi zatvoriti prazninu koja su mjesta za dijeljenje, kao što su Roja Directa iskorištavaju. Ako idete na web stranicu danas, naći ćete sržni upozorenje protiv Internet piratstva, ljubaznošću američke vlasti. američki je izvršio znatan pritisak na Španjolsku nad onim što ga vidi kao Madridu neuspjeh u borbi protiv piratstva internet. banner s pečatima Ministarstva pravde SAD, plus dva druga birokracija, obavještava korisnika interneta da je španjolski naziv domene, nekada središte ilegalne sportskih sadržaja, zaplijenila je u skladu s američkim zakonom o autorskim pravima. Ali ako to ne učinite pretraživanje, je potrebno vrlo malo da shvati da Roja Directa je živ i mrda ".

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Anonimni ukrala 10.000 iranske vlade E-pošta

Zanimljive vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/0zkF0k6Psis/Anonymous-Steals-10000-Iranian-Government-Emails:
Nekoliko čitatelji su poslali riječ koja Anonymous je sjeckan poslužiteljima koji pripadaju iranskog ministarstva vanjskih poslova, izrada off s više od 10.000 e-pošte. "Web-stranici Ministarstva još uvijek dolje kao ovog pisanja, a poslužitelji su pod Anonymous kontrolom. ... E-arhiv uključuje odobrenja i odbacivanja za razne viza i putovnica, među ostalim, zahtjevi i dopisivanje. 'To je blizu izbora obljetnice . Morali smo nešto učiniti ", rekao je jedan od iranskih članice Anonymous iz # OpIran. On je rekao da skinu iranska vlada servera na redovnoj osnovi za rad dana, ali to očito dobijanja informacija potrebnih drugačiji pristup u grupu potpis DDoS napad. Također je naznačeno kao-još nenajavljen napad. 'Za izbor godišnjice, imamo kompletnu DDoS napada dan' planirano, rekao je on.

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Google Files prvi solarni patente, gradi R & D Team

Zanimljive vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/4RU8a5snul0/Google-Files-First-Solar-Patent-Builds-RampD-Team:
bizwriter piše "Google je premještena izvan ulaganje i korištenje solarne energije, a započeo je ozbiljan R & D rad na terenu. Njegov prvi prijave patenta u solarne energije tehnologije upravo je postala javna, a tvrtka je osoblje novi R & D skupine za razvoj električne energije iz obnovljivih izvora energije na cijene manje od ugljena 'na' utility razmjera. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Microsoft prodaje 55 milijuna Xbox 360 konzola, tvrdi da je konzola povijesti

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/06/03/microsoft-sells-55-million-xbox-360-consoles-claims-thats-cons/:
Ako radite za Sony možda biste željeli ići gledati TV upravo sada - ima nešto na Discovery o nojeva i pijeska. U međuvremenu, Microsoft pravedan pustiti nas znati da je prodao 55 milijuna Xbox 360s na globalnoj razini, što je vrlo vjerojatno dovoljno da zadrži svoje vodstvo preko PS3. Osim toga, 360 prodaje u SAD-u još uvijek ubrzava šest godina u svoj ​​životni ciklus, zahvaljujući u velikoj mjeri na ažuriranja kao Kinect - i Microsoft se može pohvaliti da "nema drugih konzola u povijesti može napraviti takvu tvrdnju." Huzzah. Sada, mi nismo oni oteti olovku iz ruke pobjednika, ali zapamtite: ovaj zahtjev se temelji na američkim statistikama, dok PS3 općenito je radi bolje u drugim regijama. Štoviše, niti Wii ni PS3 još nije dosegao svoj šesti rođendan, tako da priča nije gotova. Ipak, grafikon nakon pauze ne čine Microsoft nastup izgleda prokleto impresivno. Zašto je to da kad si dolje , život neprestano udaranje?

Nastaviti čitanje Microsoft prodaje 55 milijuna Xbox 360 konzola, tvrdi da je konzola povijesti

Microsoft prodaje 55 milijuna Xbox 360 konzola, tvrdi da je konzola povijesti prvobitno pojavio na Engadget na pet, 3. lipanj 2011 13:17:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Major Nelson | Pošalji ovu | Komentari

Je krađu identiteta neodoljiv IRS?

Zanimljive vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/Z1RYEAHHXzk/Is-Identity-Theft-Overwhelming-the-IRS:
coondoggie piše "broj poreznih-incidenata krađe identiteta je eksplodira, a nigdje je da je više nego očito u Internal Revenue Service, koji je vidio izvješća porast od 51.702 u 2008 do 248.357 u 2010. Iako ima programe u mjestu u borbi protiv pitanje krađe identiteta, ona je također hamstrung u mnogim drugim područjima, navodi se u izvješću se ovaj tjedan (PDF) od Vlade Accountability Office. Na primjer, GAO tvrdi IRS sposobnost za rješavanje problema krađe identiteta je ograničena privatnost zakona koji ograničenje IRS 'sposobnost da se dijele informacije krađe identiteta s drugim agencijama. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Koristite Internet Explorer Presvlake ispod 55%

Zanimljive vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/DrlfUwRYl-U/Internet-Explorer-Use-Slips-Below-55:
rfc1394 piše s ovim isječak iz InfoWorld izvješće: "Internet Explorer je tržišni udio i dalje pada kao kamen Net Applications objavila je svoje brojeve za svibanj, a Internet Explorer-a ukupni udio smanjio opet, od 55,11 posto u travnju na 54,27 posto, u svibnju. pad od 0,84 baznih poena u jednom mjesecu. kontrast s Google Chrome, koji je porastao s 11,94 posto u travnju na 12,52 posto u svibnju, što je porast od 0,58 baznih poena. U posljednjih godinu dana, IE udio u pregledniku običaj je umočen od 60,32 posto na 54,27 posto. Koliko dugo prije nego IE korištenja padne ispod 50%? "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


MI6 Swaps Bomba Making informacije s Cupcake recept na al-Qaede Web stranica

Zanimljive vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/7qvh5pLkUEI/MI6-Swaps-Bomb-Making-Info-With-Cupcake-Recipe-On-al-Qaeda-Website:
Britanska obavještajna agencija je predstavila svoj najnoviji oružje u ratu protiv terorizma, cupcake recepata objavio show Ellen DeGeneres. MI6 sjeckan online al-Queda magazin zamjena upute o tome kako "napraviti bombu u kuhinji svoje majke" s web stranica recepata za "The Best Cupcakes u Americi" od Ellen's show iz članka: ". To uključuje recept za Mojito Cupcake - 'od bijelog ruma tortu i zamotan u vanilije buttercream' i Rocky Road Cupcake -' upozorenje: šećer rogoz naprijed ' Za razliku od toga, originalni magazin sadržanu recept prikazuje kako napraviti cijev smrtonosnu bombu koristeći šećer, utakmicu glave i minijaturne žarulje, pričvršćena na timer. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.