nedjelja, 8. svibnja 2011.

Prolazeći Halo: Defiant pogled na budućnost franšize

Zanimljive vijesti na URL:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/ZbmiS6OmA9U/passing-the-halo-a-defiant-look-at-the-franchises-future.ars:

Halo zauvijek promijenio prošlog mjeseca s izdavanjem Defiant Map Pack, zbirku novih bojišta za najnovije ulazak u sci-fi serije videogame. U većini poštuje, virtualni stratištima-koji daju milijuni Halo: Reach igrača novi teren na kojem se brčkati jedni drugih leševa, čini identična preuzeti ekspanzija Microsoft je objavio za prethodni izdanja biljeg Xbox igre.

Pročitajte ostatak ovog članka ...

Pročitajte komentare na ovaj post


Nexus S 4G na prodaju danas: $ 200 u Sprint, 150 $ na Best Buy

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/05/08/nexus-s-4g-on-sale-today-200-at-sprint-150-at-best-buy/:
To izgleda isto, to radi na isti, i iako je tri desetine milimetra deblji od originala, Sprint's Nexus S 4G ima jednu veliku razliku: to sportski WiMAX radio. Danas, freshest Gingerbread smartphone ide na prodaju, baš kao što je planirano , donoseći iste 4-inčni zakrivljeni Super AMOLED zaslonom, 1GHz Hummingbird čip i NFC mogućnosti T-Mobile kolega su uživali u mjesecima plus obećanje Google Talk video chat . Nađi je za 200 dolara na ugovor izravno na Sprint, ili brijanje $ 50 off naljepnica cijenu ako ste potpuno novi kupac pokušavajući Best Buy umjesto.

[Hvala, Robert i Nick]

Nexus S 4G na prodaju danas: $ 200 u Sprint, 150 $ na Best Buy prvobitno pojavio na Engadget dana sub, 8. svibanj 2011 16:56:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Sprint , Best Buy | Pošalji ovaj | Komentari

Obilježavanje 125 godina od Velikog vodomjera Promjena

Zanimljive vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/zaGPgkc1TWg/Marking-125-Years-Since-the-Great-Gauge-Change:
Arnold Reinhold piše: "Ovaj mjesec završava s 125. godišnjicu jednog od najznačajnijih dostignuća u tehnologiji povijesti. Više od dva dana od ponedjeljak 31 svibnja 1886, željezničku mrežu u južnom Sjedinjenim Državama je pretvoren iz pet-stopalo mjerilo za jedan kompatibilan s malo užim mjerač koristi u SAD-Sjeveru, sada znamo kao standardni kolosijek. pomak studiozno je planirana i izvršena. to je potrebno jednoj strani svaki trag da se preselio tri inča bliže druge. Sve kotača postavlja morao biti prilagođen, kao dobro. Neke manje pratiti i tračničkih vozila razumno je odgoditi do kasnije, ali u srijedu South's 11.500 milja željezničke mreže je povratak u poslovanju i mogućnosti razmjene željeznicom automobila sa sjevera. drugim zemljama još uvijek se bori s nespojive željeznicom gauges. Australiji još uvijek ima tri. Većina u Europi radi na standardnom mjeraču, ali Rusija koristi u osnovi isti kolosijek pet nogu kao stara juga i Španjolska i Portugal koristiti čak i šire kolosijek. Indija je višegodišnjeg projekta Unigauge, čiji je cilj pretvaranje svojih uskotračna linije na potkontinentu pet nogu šest inčni standardni. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


ViewSonic V3D241wm, računalnog monitora s 3D tehnologijom

Zanimljive vijesti na URL:http://www.tecnoka.com/perifericos/viewsonic-v3d241wm-un-monitor-para-ordenador-con-tecnologia-3d/:

ViewSonic ne želi biti ostavljeni i predstavio novi monitor koji ima modni tehnologije u ovom trenutku, 3D.

V3D241wm Viewsonic ima 24-inčni LED panel sa latencija 2 ms, 300 candelas svjetline, kontrasta 20.000.000:1 i 120Hz refresh rate, frekvencija ovisno o proizvođaču uživati ​​u 3D sadržaja pomoću polariziranih stakala uključeni u ovaj monitor.

U ovom trenutku ne znamo što će cijena biti u eurima, ali u Velikoj Britaniji se prodaje za oko £ 330, koji se po trenutnim stopama koje će biti oko 376 €, iako ne možemo ovo se cijeni kada je u pitanju da se prodaje u Španjolskoj.

Više | Viewsonic

Nelojalna i neuravnoteženi

Zanimljive vijesti na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/jSexAAurL-8/:

Kopanje iz pod brdo stvari ovaj vikend, ja sam beznadno iza. Objava: Ja radim na salesforce.com, radi nevjerojatne stvari ne mogu reći ništa o tome.

Očigledno, tech tisak abuzz s polemika o Mike Arrington nastavlja uspjeh zapravo govori što on misli. Objava: Ja sam veliki obožavatelj Mikea sve ne, a osobito njegovu vještinu u ponovnom medija. Ja bi trebao biti posve pristran u tom pogledu, i te bi trebao popust sve što sam rekao u skladu s tim.

Osvrnuvši se u proteklih tjedan dana na TechCrunch, nekoliko tema pojavljuju. Prvo, tu je nevjerojatna količina ništa ne događa od strane Apple, Google, i da je tvrtka do sjeveru s Windows stvar. Apple očito kreće ka ide oblak veliki put. Objava: Volim sve što Apple ne, i zato sam potpuno pristran prema njegovim proizvodima, strategije, pa čak i posebnosti kao što su auto-zamjena "svoj" sa "je" čak i kada se to nikada ne znači "da je" oko 97 posto vremena.

Google očito je uzimajući gotovs to ne objaviti ništa o svojim društvenim medijima strategiju na svom Developer konferenciji ovaj tjedan. Objava: Volim Google i sve to, samo ne onoliko koliko Apple. Dakle, kad kažem Android Ja sam stvarno razmišljati IOS, a kad kažem svirati Ja sam stvarno značenje svirati. Dali smo moj brat Dan Apple TV za njegov rođendan, i uživaju njegovi pokušaji da se integriraju u svoju kutiju sve Android svih vremena okoliš. Posebno je zabavan je njegova pretpostavka o dostupnosti udaljene cca u android tržište.

Ovaj prošli tjedan bio prvi tjedan, gdje sam doslovno nikada nije uzeo moj laptop iz svoje torbe. Umjesto toga, živjela sam non-stop s ipad, koristeći WordPress app za uređivanje slovoslagač u zadnjih tjedan stup, slažu app da besmisleni trag u moje troškove zaostataka, i radi iznenađujuće rad na salesforce.com tijekom ostatka mog vrijeme buđenja. FaceTime i Skype me čuva u petlji s obitelji i prijateljima, i jučer sam iznajmljuje epizoda Grey's Anatomy moj otac u zakonu izbrisan dok omotavati trakom Jeopardy.

Riječ o iznajmljivanju: Volim iznajmljivanje pokazuje za 99 centi i da im nikad ne dirajte hard disk osim za kratko razdoblje u kojem caching Apple TV koristi svoju "prtljagu", na pozornicu pokazati na lokalnoj razini. Također sam ljubav kako Apple TV radi istu stvar kad sam koristiti svirati gurnuti snimljenih show iz moje ipad na velikom ekranu, čime se štedi baterija vremena na ipad jednom show je spremljeno. Kako sve više i više mojih medijske potrošnje protječe kroz ipad, svako malo baterije očuvanje čini povećanje razlika.

Nekako u posljednjih nekoliko mjeseci ipad života, moja godina averziju prema iznajmljivanje i sklonost za "posjedovanje" imaju obrnut. Ja se koristi za vrijednosti iluziju da je knjiga mina na kontrolu, gdje je digitalna verzija je ograničen i prolazan. Objava: Ja sam o da bi Beatle referencu. Volim Beatlese i tako se Apple. Ako sam tip Beatlesa na ipad ga autocorrects do Beatlesa, pokušajte upisivanjem Android i vidjeti što se događa.

Tako sam kupio ili dobio autobiografiju Johna Lennona Philip Norman prije nekoliko godina. Sam to pročitao u uklapa i počne, pa sve dok netko (možda me, možda i ne) prolije kavu na njega i zasićenih prve trećine jako dugo knjigu. Proveo sam sat vremena odvojio stranice te ih sušenje pojedinačno kako ne izgubiti previše od priče. Zatim ipad stigao, sam skinuti knjigu iz zapaliti app, i nikad ne dotaknu i papirnati opet. Moralni: imate ispisa inačicu u vam slomiti To što ga kupite. Vlasnik sam kavu umrljan zaglavi-zajedno stranicama gdje je Ivan Pavao sreo i odlučio da ga dovede u, iako je on bi u konačnici preuzeti i provesti tjedna na Maxwell's Silver Hammer. Čitao sam o tome na ipad.

Danas

HP EliteBook 2760p Tours FCC, pokazuje se online počevši od 1499 $

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/05/08/hp-elitebook-2760p-tours-the-fcc-shows-up-online-starting-at-1/:
HP nije stvarno pokušava da zadrži svoj ​​12,1-inčni EliteBook 2760p kabriolet tablet tajna ovih dana, ali iskreno to ne bi mogli obzira čak i ako tvrtka pokušao - uvijek pouzdani FCC napravio dosta slika i dokumentacije dostupne u podnesku od Sierra Wireless. To je tvrtka koja opskrbljuje Qualcomm Gobi3000 dual-mode GSM / CDMA mobilne radio na ovom tablet, vidite, koji bi trebao biti atraktivna opcija za poslovne putnike - iako mi ne vidimo i ne spominje da je u prva tri EliteBook 2760p modela potvrđena na HP web stranici. Što je to, kažeš? Potvrda? Da, doista, kao što je HP već je popis tri verzije s početkom u 1499 $, uz osnovni model nabbing vam 2.3Ghz Core i5-2410M, 4GB DDR3 RAM, dual-band 802,11 a / b / g / n WiFi i 320GB hard pogon. FCC slike ispod, i još puno više detalja na naš izvor linkova.

HP EliteBook 2760p Tours FCC, pokazuje se online počevši od $ 1,499 prvobitno pojavio na Engadget dana sub, 8. svibanj 2011 15:25:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor FCC ,

Peugeot EX1 Postavlja Electric Car rekord kruga na Nuerburgring

Zanimljive vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/ad5h7IOZJgU/Peugeot-EX1-Sets-Electric-Car-Lap-Record-At-Nuerburgring:
liqs8143 piše "Peugeot EX1, sve-električni koncept automobila sada drži električni rekord automobil krug u Njemačkoj Nürburgring sklop. automobil je predstavljen na 2010 Salonu automobila u Parizu, a već je razbijen pola zapisa desetak ubrzati do sada. Unatoč mokrom vrijeme, EX1 razbio postojeći rekord s vremenom od 9 minuta i 1,338 sekundi, pobijedivši prethodni rekord promjene MINI E električni automobil, od gotovo 50 sekundi. 340 konjskih snaga EX1 prosječno impresivnih 85,9 milja na sat tijekom krug. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Weird Science podržava maloprodaji terapija, ali samo s kreditnim karticama

Zanimljive vijesti na URL:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/MUV1JTieQsM/weird-science-endorses-retail-therapy-but-only-with-credit-cards.ars:

Kreditne kartice kao terapija za osjećaj kao dweeb: Retail therapy je očito prava stvar ako si osjećaj bezvrijednosti. No, pokazuje da su uključeni malo eksperimentalne metodologije koja se čini pomalo okrutnom. Nakon što je dao test koji su rekli obično odražava akademsko postignuće, "[p] articipants bili su nasumice raspoređeni performanse povratne informacije koje je bilo prijeteće ili nonthreatening na njihov self-vrijedi." Nakon messing s glave, znanstvenici su neka sudionika kupiti proizvode s različitim mogućnostima plaćanja, te s rezultatima depresivno pokupila one skupe i radije upotrebljavaju kreditne kartice. "Plaćanje kreditnom omogućava prijetili pojedincima kompenzacijskih prednosti visokog statusa robe rastavljen od neposredne psihološki trošak plaćanja," zaključuju autori.

Nakon što je puls? To je precijenjena: Postoji mnogo slučajeva u kojima pojedinac ima kratka razdoblja simptoma smrti prije nego što je oživio. No, zastoj srca pacijenta nedavno doživjeli onaj koji je bio odlučno ne kratak: 96 minuta bez pulsa . Tijekom sat i pol, pasivni promatrači i paramedics izvedena CPR i desetak udaraca s defibrilatorom, a sve bez vraćanja impulsa. Ali responders su praćenje proizvodnje ugljičnog dioksida iz pluća, što ukazuje da se nešto događa interno, tako da oni čuvaju ide. Na kraju, srca se vratio, i pojedinca očito je napravio pun neurološki oporavak.

Pročitajte ostatak ovog članka ...

Pročitajte komentare na ovaj post


AUO's 71-inčni ultra-wide 3D LCD zaslon oči-u

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/05/08/auos-71-inch-ultra-wide-3d-lcd-panel-eyes-on/:
U šetnji oko Shenzhen ranije danas, odlučili smo da se zaustavi u Kini Optoelektronika Prikaz Expo na blagdan naše oči na AUO-a "najvećeg svjetskog" 71-inčni 21:09 3D LCD panela. Uf, što je zalogaj, ali to 240Hz ultrawidescreen je doista veća od sub-60-inčni prinose od Vizio, JVC, i Philips. No, je li to bilo dobro? Mi smo stavili na našu pasivnu 3D naočale i nađe iskustvo biti iznenađujuće udoban i učinkovit (čak i na oko 40 stupnjeva od centra prije nego što smo hit zid), iako sjajni zaslon odraz susjednih štand bio je malo off-stavljanjem. To će vjerojatno biti manji problem na vaš ponizni osta, zapravo.

U pogledu dostupnosti, AUO rekao nam je da je Kina-based TCL će biti prvi pokupiti ovu zvijer od ploče, a konačni proizvod bi trebao biti u kolovozu. Osim toga, nismo mogli istisnuti daljnje informacije o drugim markama, tako da se najbolje pisanje na svoje najbliže zastupstvo za uvoz ovog egzotičnog kina TV. Više oči na slike u galeriji ispod.

AUO's 71-inčni ultra-wide 3D ​​LCD zaslon oči na prvobitno pojavio na Engadget dana sub, 8. svibanj 2011 13:55:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji ovaj | Komentari

Pitajte Slashdot: alternative Tor Browser paketu za Windows?

Zanimljive vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/d3Ohofls2Ao/Ask-Slashdot-Alternatives-To-Tor-Browser-Bundle-For-Windows:
SonnyJim piše: "Ja često koriste Tor za moj anonimni pregledavanja potrebe, preko svežanj Tor Firefox za Windows. Primijetio sam da postoje mnoge druge programe vani koje koriste kao Tor proxy kao i (Janus VM, ChrisPC, itd.) bilo od njih sigurniji od izvorne Tor snopove, ili sam ja samo troši moje vrijeme pokušava te drugih aplikacija? Ima li išta više siguran od Tor, što se tiče anonimni pregledavanja ide? "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


DoubleTwist mogućnosti nadogradnje svirati podršku za više Apple / Android miješanje rasa

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/05/08/doubletwist-upgrade-features-airplay-support-for-more-apple-an/:
Dodaj još jedan zarez na DoubleTwist's Apple ekosustav integracije pojas, sada da je njegova android app je dodao svirati streaming na popis mogućnosti. Od verzije 1.4 će streaming glazbe, videa ili slike na Apple TV-u ili drugim kompatibilnim uređajima, a također tvrdi beta podrška za Sonos hardver. DoubleTwist player je potpuno besplatan, ali koristeći svirati znači kupnje 4,99 dolara AirSync dodatak koji omogućuje bežično sinkronizirati s media library (iTunes) i streaming na DLNA ili uPnP kompatibilnih uređaja . Twonky Mobile je slobodan izbor koji je također Airplay-kompatibilan, ali bez čvrsto iTunes integracije, možete ih provjeriti kako se na tržištu.

DoubleTwist nadograditi značajke svirati podršku za više Apple / Android miješanje rasa prvobitno pojavio na Engadget dana sub, 8. svibanj 2011 00:21:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor DoubleTwist , Twonky Mobile | Pošalji ovaj | Komentari

Lako omesti ljudi svibanj imati "previše mozga '

Zanimljive vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/iNfzpRS5wTY/Easily-Distracted-People-May-Have-Too-Much-Brain:
fysdt piše ovaj izvadak iz New Scientist: "Oni koji se lako omesti iz zadatka u ruci može imati 'previše mozga.' Tako kaže Ryota Kanai i njegovi kolege s University College London, koji je pronašao veći od prosjeka volumena sive tvari u nekim regijama mozga kod onih čija je pažnja je spremno preusmjerena. Da bi istražili distractibility, tim usporedio mozgove lako i teško-to-odvratiti pojedinaca. [Sažetak] Oni ocjenjuju svake osobe distractibility ih quizzing o tome kako često oni ne primijetiti prometni znakovi, ili otići u supermarket i postati sidetracked do te mjere da zaborave ono što im je došao u kupnju. većine distractible pojedinci primili najveći broj bodova. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.