ponedjeljak, 3. listopada 2011.

Nokia C5-03, full smartphone za 170 €

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.tecnoka.com/smartphone/nokia-c5-03-un-smartphone-completo-por-170-euros/:

Već ovaj tjedan ćemo predstaviti neke od naglašava finske tvrtke Nokia. Ovaj put je na prijelazu Nokia C5-03 Nokia stariji brat C5 mobitel i donosimo prije nekog vremena u Gizmos

Nokia C5-03 se odlikuje terminala lagan (teži samo 90 grama) koji se savršeno uklapa i njegov prethodnik sa zaslonom osjetljivim na dodir i nekim drugim caracterísitcas koji čine ga vrlo kompletan smartphone tržišna cijena koja je ponuđena, 170 eura.

Osim zaslon osjetljiv na dodir 3, 2 inča, Nokia C5-03 sadrži 5 megapikselnu kameru koja omogućuje video, radio i GPS veze, Bluetooth, WiFi i USB.

Što se tiče memorije, Nokia C5-03 ima 40 megabajta unutarnje, koja se može pretvoriti u do 16 GB ako koristite microSD kartice, ali će uključivati ​​standardne 2 GB

Kao operativni sustav Nokia C5-03 radi sa Symbian 1, koji je bio poznat do sada kao Symbian S60. Uređaja izbornik nudi dobru zbirku ikona koje pružaju izravan pristup računima e-pošte i društvenih mreža.

Neki programi Vrhunac Nokia C5-03 su pristup Nokia Music Store i Ovi Store, iz koje možete kupiti glazbu ili mobilne aplikacije za Nokia. S druge strane, Nokia C5-03 nudi prikaz svih sustava Microsoft Office dokumente, PDF i Zip.

Cijena Nokia C5-03 kao što smo vam biti objašnjeno 170 €.

Devet krugova pakla IT

Zanimljivi vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/Kx5rW6m9Su8/The-Nine-Circles-of-IT-Hell:
snydeq piše "Dan Tynan nas vodi na obilazak devet krugova pakla IT, mjesto 'ne razlikuje podzemlje opisuje Dante u svojoj Božanstvenoj komediji." "Ali ovdje, u podatkovnim centrima, sobe za sastanke, i kabinama, IT verzija ovog pakla nije alegorija. To je vrlo pravi test svakog IT pro razum i dušu," Tynan piše. Od IT limbu, za tech požude , na dionika proždrljivost, na tech-Pro izdaja, IT pakla nije pokopan duboko u zemlju, to je samo dolje u dvorani. "Srećom, kao u Danteovu pjesnički svemir, postoje načini kako bi izbjegao devet krugova IT pakla. No, IT profesionalce pazi: Vi svibanj morati suočiti svoj demoni to učiniti Hoćemo li spustiti ".?

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Velika Britanija Da biste dobili £ 50m Hub Istraživanja grafena

Zanimljivi vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/iPwLUyEFpKU/UK-To-Get-pound50m-Graphene-Research-Hub:
twoheadedboy piše "britanska vlada je napravila veliki opredjeljenje za razvoj 'čudo materijala' grafena, najvjerojatnije kandidat zamijeniti silicij u računalnih čipova u budućnosti. 50.000.000 £ grafena Global istraživanje i tehnologiju Hub je najavio kancelar od blagajna George Osborne. Nadamo se objekt pomoći će komercijalizirati grafena. Sveučilišta u Manchesteru, gdje je materijal je otkrivena, pozdravio je najavu te će biti jedan od mogućih mjesta koncentrator. Sada, sveučilišta će biti uzimajući spremni podnijeti zahtjev za njihovu priliku da bude domaćin grafena središte. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Zašto Linux je dobar za low-end Smartphone

Zanimljivi vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/ul4v6rCB8ak/Why-Linux-Is-Good-For-Low-End-Smartphones:
jfruhlinger piše "Nokia je najava da je u razvoju Linux distro za low-end smartphone, nedugo nakon napuštanja Linux-temeljen meego OS za Windows 7 Telefon je malo zbunjujuće. No, to zapravo čini dobre poslovne smislu u smartphone svijetu. Dok je WP7 cilj za povisok kraj, postoji tržište za jeftinije i manje složenih telefone koji još uvijek tuku dosadan stari značajka telefona, a osobito u gospodarstvima u nastajanju. I, za razliku od Symbian i jako praćka meego, Linux se može brzo i jeftino na tržište kao low-end smartphone OS. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Nikon 1 J1 pregled (video)

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/10/03/nikon-1-j1-review-video/:
Dakle, Nikon je napokon mirrorless kamera, nakon što je vrlo vjerojatno najdramatičniji događaj pokrenuti tvrtka ikada provedena. Naravno, konkurentskim modelima iz Panasonic, Olympus i Sony već postignut drugi, ili čak treća generacija prije Nikon podigao veo na J1, ali je prošlog mjeseca je dugo očekivani najava donijeti nam ILC u pravilu sve ILCs? Pa, ne, ne na sve. Nikon se ne ciljanje profesionalce, pa čak i napredni amateri pucačina sa svojim najnoviji izmjenjivim objektivima fotoaparata obitelji. Umjesto toga, tvrtka je marketing na J1 na nogomet mame (i tate), modni-svjesnom mlade folk, i povremeni strijelci koji žele neke svestranost DSLR , ali su spremni žrtvovati izvrsnu kvalitetu slike za više kompaktan dizajn. Ali što je s ostatkom nas? Hoće li Nikon jedan dan nagraditi naše strpljenje s pravi konkurent klase? Možda, ali to definitivno nije ono što smo ovdje.

Nikon je izgradio 650 $ J1 "iz temelja" - osvrt na svoju 10,1 megapiksela, CX-veličine senzora s 2.7x crop faktor, uz pregršt značajki igra riječima koje vjerojatno neće koristiti, ali da su neki od vi (ili možda svoje članove obitelji) može ljubav. Skoči prošlosti pauzu kako bi vidjeli što nam stvarno svidjela o kameri, a ono što nam je ostavio prilično impresioniran. I to ste umire mogli ocijeniti njenu učinkovitost za sebe, možete se odjaviti pregršt netaknute slike na pokrivenost link ispod zaključak, zajedno s različitim uzorka videa spattered tijekom.

Galerija: Nikon 1 J1 pregled

Nastaviti čitanje Nikon 1 J1 pregled (video)

Nikon 1 J1 pregled (video) prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 3. listopada 2011 00:00:00 EST. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji | Komentari

Jedva vidljivo Bluetooth slušalica Novero uočena na FCC

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/10/03/barely-visible-bluetooth-earphones-from-novero-spotted-at-the-fc/:
Šetnja uz to oskudno granici između Bluetooth slušalice i biserne ogrlice, a na kraju ćete naići tvrtka zove Novero. Ona je specijalizirana u maglovito smiješno Bejeweled bežične stvari, ali to ima neke ozbiljne proizvode previše - uključujući i ove tajan malo Rockaway slušalice samo da su odobreni od strane FCC. Oni će se nositi s hands-free poziva, 5,5 sati stereo glazbe i 250 sati u stanju čekanja - plus oni vagati samo 10 grama. Savršeno za sve NYC Cabbie žele ismijavati pravila na 50MPH.

Jedva vidljivo Bluetooth slušalica Novero uočena na FCC prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 3. listopada 2011 00:22:00 EST. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor FCC | Pošalji | Komentari

Najmoćnija svjetska teleskopa Počinje Traži porijeklu svemira

Zanimljivi vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/C2_yzkvMipc/Worlds-Most-Powerful-Telescope-Begins-Search-For-Origin-of-the-Universe:
MrSeb piše: "Najveći astronomski instalacija u svijetu je sada operativan Alma, ili Atacama Large Array Milimetar, je velika radio teleskop napravljen od 66 12 -. I 7-metarski jelo antene nalazi se 5.000 m nadmorske visine, u Čileu. Njegova je svrha tražiti novi život i nove civilizacije i da hrabro ići tamo gdje nema teleskop je otišao prije, ali ne, ozbiljno:. njen posao je da zaviriti u prošlost i ispitati drevnih zvijezda i maglica, vršnjaka u egzoplaneta koji bi mogli podržati čovjeka ( . ili stranac) života, i nadamo se saznati više o međuzvjezdanog stvaranja i uništenja Za sada samo 20 od 66 antena je na mjestu, ali kad se završi - krajem sljedeće godine - to će imati moć riješiti daleko veći od Hubblea, u skladu s Europska svemirska opservatorija (ESO) koja djeluje ALMA ".

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


HTC Android Backdoor Propuštanje kod korisničkih podataka

Zanimljivi vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/XSarfa3jaXc/HTC-Android-Backdoor-Leaks-Private-User-Data:
Trailrunner7 piše "Postoji ozbiljan sigurnosni problem s različitim HTC Android telefone koji omogućuje bilo koji aplikacija s Interneta dozvolama za pristup veliku količinu privatnih podataka na uređaju, uključujući i zapisima poziva, e-mail adrese, SMS poruke, posljednju poznatu GPS lokaciju i više. problem je bio uveden preko ažuriranje HTC telefone koji instaliran alat zvan HTCLogger koje prikuplja podatke. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


T-Mobile i Walmart ponuditi 4G bez dugoročnih ugovora, izbjegavanje boli razvoda

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/10/03/t-mobile-and-walmart-offer-4g-with-no-long-term-contract-avoidi/:
Tree-Mobil ... Žao nam je, T-Mobile i Walmart nude se ekskluzivni "Ne godišnji ugovor" posao za predanost-fobijski kupce koji žele dobiti 4G mobilne podatkovne . $ 30 mjesečno plana Monthly4G daje Vam neograničen mobilnih podataka, s prvim 5GB silazi kroz Amerike tzv najveći 4G mreže . Nakon što prođete koji ograničavaju, podatke shuffles dolje na 2G brzinama. Te isto tako dobiti neograničen tekst poruke i 100 minuta razgovora uključene, ali vjerojatno ste više zainteresirani u uzimajući u da su podaci, zar ne? Usluga će biti dostupna od 16. listopada, kako bi se podudarao s Walmart oteklina svoj asortiman proračuna T-Mob Prijave na šest, uključujući i svoj prvi pre-paid 4G slušalicu. Nakon pauze smo dobili neke službene tražite riječ, uredno poredane u priopćenju.

Nastaviti čitanje T-Mobile i Walmart ponuditi 4G bez dugoročnih ugovora, izbjegavanje boli razvoda

T-Mobile i Walmart ponuditi 4G bez dugoročnih ugovora, izbjegavanje boli razvoda prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 3. listopada 2011 10:42:00 EST. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Walmart | Pošalji | Komentari

Palite ognja pred-narudžbe zagrijati, navodno doći do 95.000

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/10/03/kindle-fire-pre-orders-heat-up-reportedly-reach-95-000/:

Vatra zapaliti neće se Til studenoga, ali to je već off daje neke jake unaprijed naručiti dima signala. Prema digitalni marketing firma eDataSource, Amazon prvi tablet je generirana dovoljno glasine da pokupite nešto manje od 100.000 narudžbi - procjena temelji se na uzorku od 800.000 korisnika e-maila. Čak i sa tim ružičastim procjenama, međutim, Amazon još uvijek dug put to ići prije nego što ga uhvati korak s Apple, koji se prodao u 300.000 iPads na debi. Ali mi smo guessing da vatra je $ 199 cijena krpa vjerojatno neće boljeti svoje šanse.

Palite ognja pred-narudžbe zagrijati, navodno doći do 95.000 prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 3. listopada 2011 11:03:00 EST. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink T3 | izvor eDataSource | Pošalji | Komentari

Energy Star 5,3 sada na snazi, neki chunkier TV izostavljena u hladnom

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/10/03/energy-star-5-3-now-in-effect-some-chunkier-tvs-left-out-in-the/:
Preuređenu skup Energy Star zahtjeva stupio je na snagu prošlog tjedna, koliko na žalost od plus veličine plazma televizora posvuda. Prema novom specifikaciji (verzija 5.3), postavlja nosi da hvaljena plava naljepnica morat će se, u prosjeku, oko 40 posto bolju energetsku učinkovitost od standardnog modela, dok veći zasloni će se održati čak i strožim zahtjevima. Posljednji iteracija također poziva za kvalifikacije TV da se pridržavaju "tvrdi kapica" od 108 W (bez obzira na veličinu), bitno disqualifying bilo plazme najmanje 50-inča u veličini, i bilo veći, ne-LED pozadinskim osvjetljenjem LCD-a. Među onima koji postavlja kvalificirani za ovjeru pod verzija 4,2 , puni 14 posto konzumira više od 108 vata (uglavnom 2010 modeli), a samo tri su LED LCD-based (uključujući Samsung UN65D8000 ). Neki novo diskvalificiran 2011 modela, međutim, još uvijek može nositi plave naljepnice, zbog Energy Star je u tijeku proces tranzicije. "S namjerom da vidim proizvode koji zadovoljavaju najnovije zahtjeve na malo policama kada 5,3 stupi na snagu, EPA zaustavljen certificiranja novih televizora koji ispunjava uvjete 4,2 (ali ne zahtjeva 5,3) od 31. svibnja 2011," Energy Star Product Manager Katherine Kaplan objasnio CNET. "Svi novi proizvodi certificirani od 31. svibnja ispunjavaju uvjete 5,3. Proizvod novo proizveden i certificiran u lipnju je u susret 5,3 uvjeta koji moraju biti označene." Hit izvor link ispod za više pojedinosti.

Energy Star 5,3 sada na snazi, neki chunkier TV lijevo u hladnom prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 3. listopada 2011 11:22:00 EST. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink CNET | izvor Energy Star | Pošalji | Komentari

Wiki Urednik pomaže otkriti Pre-9/11 CIA greške

Zanimljivi vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/Yx7h4_Ff5dk/Wiki-Editor-Helps-Reveal-Pre-911-CIA-Mistakes:
Anonimni čitatelj piše: "Kevin Fenton je čitanje Department of Justice iz 2004 glavnog inspektora izvješće o pre-9/11 inteligencije kvarova. Dijelovi to nije smisla da ga, pa je odlučio dodati podatke u izvješću Paul Thompson je 9 / 11 datuma u wiki stilu web Povijest Commons. kraju, Fenton rad vodio ga da otkrije identitet CIA-e voditelj koji je vodio za smeće Ladena jedinicu prije 9 / 11, kada agenti tu namjerno uskratio informacije o dva 9 / 11 otmičara iz FBI-a. tog upravitelja je imenovan Richard Earl Blee i on je sada predmet dokumentarni Ray Nowosielski i John Duffy, od secrecykills.org, koji je potvrdio svoj identitet pomoću tehnike pravo iz 70-ih filma Svi predsjednikovi ljudi. Blee , zajedno s Cofer Crno i George Tenet, otkrili su djelo ometanja dovoljno objaviti zajedničko priopćenje negirajući neke od navoda. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Facebook Dodaje zlonamjerni link zaštitu

Zanimljivi vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/CSKZNjTLkDo/Facebook-Adds-Malicious-Link-Protection:
wiredmikey piše: "Kao i svaki IT odjela osiguranja ne zna, socijalne mreže predstavljaju značajnu prijetnju za korisnike u cijeloj ploči kao što su slijepo kliknite linkovi koje često dovode do neželjenih ili drugim zlonamjernim web-mjestima koja bi mogla dovesti do zlonamjernih infekcija. U premjestiti na dodatno zaštititi korisnike od najvećih svjetskih društvenih umrežavanje stranica, Facebook je dodao novu značajku da biste zaštitili korisnike od linkove na tim zlonamjernim web-mjestima. Počevši od danas, kada je Facebook korisnik klikne na link da će biti provjereni od baze podataka iz Websense baze podataka u pokušaju kako bi se utvrdilo je li link zlonamjerni. Ako veza se utvrdi da rizično, korisnik će biti s obzirom na izbor da nastave na vlastitu odgovornost, povratak na prethodni zaslon, ili dobiti više informacija o tome zašto je označena kao sumnjiva. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.