ponedjeljak, 22. studenoga 2010.

Nokia C5-03, punu Smartphone za 170 €

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.tecnoka.com/smartphone/nokia-c5-03-un-smartphone-completo-por-170-euros/:

Već ovaj tjedan smo predstaviti neke od inovacija finske tvrtke Nokia. Ovaj put to je prijelazu C5-03 Nokia je stariji brat C5 Nokia, mobitel, i mi predstaviti prije nekog vremena u Gizmos

Nokia C5-03 se odlikuje terminal mala težina (teži samo 90 grama), koji nadopunjuje njegov prethodnik s touchscreen i neke druge značajke koje će ga vrlo kompletnu cijenu smartphone tržištu koja se nudi, 170 milijuna eura.

Uz zaslon osjetljiv na dodir 3, 2 inča, Nokia C5-03 uključuje kameru od 5 megapiksela koji omogućuje prikazivanje video, radio i GPS veze, Bluetooth, WiFi i USB.

Što se tiče memorije, Nokia C5-03 nudi 40 MB interne, koji se može pretvoriti u do 16 GB ako koristite microSD karticu, iako je serija uključivat će 2 GB

Kao operativni sustav Nokia C5-03 radi na Symbian 1, koji je bio poznat do sada kao Symbian S60. Izborniku uređaja nudi dobru zbirku ikona koje pružaju izravan pristup pošte i socijalne mreže.

Neke aplikacije Vrhunac Nokia C5-03 su pristup Nokia Music Store i Ovi Store, iz koje možete kupiti glazbu i aplikacije za Nokia telefone. S druge strane, Nokia C5-03 nudi prikaz svih vrsta sustava Microsoft Office dokumente, PDF i Zip.

Cijena Nokia C5-03 kao što sam rekao da ćemo biti 170 €.

Microsoft (vjerojatno) ne samo da kupi Unix

Zanimljive vijesti prikaza u http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/1LbXTWK87MI/story01.htm:
jfruhlinger piše: "Riječ je sišao jutros da kada Attachmate kupio Novell, određena prava intelektualnog vlasništva prodano za Microsoft predvodi konzorcij kao dio posla. Od Unix je najvredniji dio IP Novell posjeduje, postoji određena količina . panike koja se iznenada Redmond je zadužen za ovaj temeljnih tehnologija za Linux i niz drugih open source projekata, ali, dok je MS se snalažljiv, Brian Proffitt sumnje da Unix je bio dio IP paketa koji je prodan - i vjeruje da će Linux biti sigurni čak i ako je bilo. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.




FAA daje SpaceX prvi komercijalne licence za letjelice reentry

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/11/22/faa-gives-spacex-the-first-ever-commercial-license-for-spacecraf/:
Pa, SpaceX samo zabio veliku prekretnicu u svemirska putovanja za proletarijat: mi se vratiti sada. FAA samo dao SpaceX's Dragon kapsula reentry licencu, utirući put za to da bi kružna putovanja do Međunarodne svemirske stanice i na kraju čak i uzeti ljudi tamo gore. NASA, koji već ima neke skupe ugovore s SpaceX za lansiranja, je čestitao SpaceX preko Twitter na dobre vijesti, iako smo sigurni da nekoliko milijardi dolara u budućim poslovnim govori svezaka već. Engadget vlastite Čad Mumm, rezident Space Destiny manijak, ovaj je imao za reći o važnih prigoda:
"Mi smo stojeći na ramenima naših predaka, dopire malo, dijete, poput ruku na zvijezde. A onda se vraćaju na zemlju sigurno zahvaljujući FAA certifikat. Mi smo na rubu nemoguće."
Nažalost, postoji nešto u našem oku ...

Nastaviti čitanje FAA daje SpaceX prvi komercijalne licence za letjelice reentry

FAA daje SpaceX prvi komercijalni dozvola za letjelice reentry prvobitno pojavio na Engadget na ponedjeljak, 22 studeni 2010 17:26:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink @ NASA (cvrkut) | | Pošalji ovaj | Komentari

Moodle 1,9 za drugu nastava jezika

Zanimljive vijesti prikaza u http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/ecb9ZogxF9Q/story01.htm:
witthaus piše "Jeff Stanford Moodle 1,9 za drugu jezika opisano je u predgovoru kao 'knjiga recepata' za stvaranje komunikacijske aktivnosti podučavanja jezika u Moodle. vjeran svojim opisom, knjiga sadrži preko 500 stranica detaljnih, opisne informacije o tome kako iscijediti svaku posljednju kap iz Moodle za jezične potrebe nastave. " Držite čitanje za ostatak Gabi je pregled.

Pročitajte više ove priče na Slashdot.




Da li stvarno trebate Diskretna zvučna kartica?

Zanimljive vijesti prikaza u http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/QXYXXZB3XvA/story01.htm:
. Crookedvulture piše "Integrirani audio postalo je uobičajeno freebie na matične ploče, uzrokujući mnoge na pitanje da li postoji bilo potrebno imati zvučnu karticu Tech Report uzeo bliži pogled na pitanje testiranjem najnovijih integriranim Realtek kodek protiv nekoliko zvučne kartice: Asus 30 dolara Xonar DG i znatno skuplji 280 dolara Xense rođaka. Sve od gaming performanse za kvalitetu signala je istraženo, a to je slijepo sluša testova koji dokazuju najviše otkriva. integrirano rješenje je očito manjkav, i malo iznenađenje, jeftinije je jedna Xonar najviše preferira. Diskretna zvučne kartice svakako imaju svoje prednosti, a vi ne morate potrošiti puno dobiti nešto što zvuči puno bolje od prosjeka matičnu ploču. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.




Kod za krađu Drone dobavljača Utvrđuje s devs

Zanimljive vijesti prikaza u http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/v3SjOqU4TKw/story01.htm:
Anonimni čitatelj piše sa ažurirati na priču smo razgovarali u rujnu o navodima da kopira, netočne softver je korišten u CIA bespilotnih trutovi. Tužba da se objave ove optužbe sada je završila u naselju. Citiram: "kršenje ugovora-of-tužbe, pokrenuo u Suffolku Županijskog Vrhovnog suda u Massachusettsu u studenom 2009, vrti oko niza zahtjeva i protutužbe se odnose na sofisticirani, analitički softver, poznat kao geoprostora, koji je razvijen od strane Boston- temelji IISI. softver je sposoban za integriranje pri velikim brzinama prostornih podataka, kao što su karte i vizualne slike, s non-vizualne podatke, kao što su imena i telefonske brojeve. Netezza, u svojoj iskaza, tvrdio je da IISI, po ugovoru, bio dužan za nadogradnju Geoprostorne softverski kod to izraditi Internet funkcionirati na Netezza novi data-warehouse računalnoj platformi, zove TwinFin. IISI tvrdili, a sud na kraju je dogovoreno, da je pod takva obveza. IISI dužnosnici također pokazala da je takva nadogradnja napor biti vrlo zahtjevna i skupa. U svjetlu IISI odbija da se prilagodi Geoprostorne softver TwinFin na Netezza kronologija, IISI tvrdio na sudu iskaza koji Netezza nastavio razvijati re-projektirana, manjkav verzija softvera koji je učitan na TwinFin platforma koja Netezza navodno prodao CIA-e.

Pročitaj više ove priče na Slashdot.




Engadget Show - 015: Sprint's prošli Adib, Google TV kreator Salahuddin Choudhary, Galaxy Tab, gluho boja, i još mnogo toga!

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/11/22/the-engadget-show-015-sprints-fared-adib-google-tv-creator/:
Nabavite spremni ljudi, jer imamo sve nove, iznenađujuće Engadget Prikaži svježe out of the box. Prvo gore, Josh i Paul sjesti za stol s Sprint proizvod šef putove Adib govoriti o rođenju 4G Evo, što je točno definira "4G", gdje Sprint sebe vidi u odnosu na Verizon i AT & T, i zašto skinning Android uređaja može biti nužno zlo. Dalje, Nilay ide na ruku s potpuno automatiziranim kuća budućnosti na Savant Iskustvo Centra u ekskluzivni novi Engadget Show segment, a zatim se pridružuje Josh na pozornici za in-dubina razgovor s Salahuddin Choudhary, TV proizvod Google upravitelja koji su pomogli stvoriti Google TV u svojoj 20-posto vremena. Zatim, Pavao, Nilay, a Josh raspraviti sve tablete u promukao okruglog stola koji sadrži ipad, Galaxy Tab, gluho i boja. Za okrugli out to sve, exileFaker stijene kući s nekim chiptunes glazbu ubojica s vizualnim po HN_i_C. Što čekate? Gledajte ga u aukciji! Hit se video stream nakon pauze ili preuzimanje prikazati u HD ispod!

Domaćini: Jošua Topolsky, Nilay Patel, Paul Miller
Specijalni gosti: prošli Adib, Salahuddin Choudhary
Producent i redatelj: Chad Mumm
Izvršni producent: Jošua Fruhlinger
Edited by: Danny Madden
Glazba: exileFaker
Visuals by: HN_i_C
Savant segment glazba: Kris Keyser i exileFaker
Otvaranje naslova: Julien Nantiec

Taped žive na Times Centar

Preuzmite Prikaži: Engadget Show - 015 (HD) / Engadget Show - 015 (iPod / iPhone / Zune formatirani) / Engadget Show - 015 (Small)

Pretplatite se na Show:

[ iTunes ] Pretplatite se na Show direktno u iTunes (MP4).
[ Zune ] Pretplatite se na Show direktno u Zune Marketplace (MP4).
[ RSS MP4 ] Dodavanje Show feed Engadget (MP4) na svoj RSS agregator i to automatski dostavljena.
[ HD RSS ] Get Engadget Show dostavljen automatski u HD.
[ ipad RSS ] Get Engadget Show u ipad-friendly adaptivna formatu.

Nastaviti čitanje Engadget Show - 015: Sprint's prošli Adib, Google TV kreator Salahuddin Choudhary, Galaxy Tab, gluho boja, i još mnogo toga!

Engadget Show - 015:'s prošli Adib, Google TV kreator Salahuddin Choudhary, Galaxy Tab, gluho boja, i još mnogo toga! Sprint prvobitno pojavio na Engadget na ponedjeljak, 22. studeni 2010 15:32:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Kinect lightsaber i druge neizbježne prekretnice za oko open-source robota (video)

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/11/22/kinect-lightsaber-and-other-inevitable-milestones-for-the-open/:
Što, ti ne mislim Kinect open source zajednici bi samo uzeti pauzu za vikend, zar ne? Microsoft sigurno ne bi željeli da , i nakon što je vidio koliko sjena lutkarski grijao naša srca, ne bismo ga željeli bilo! Srećom, netko u ovom svijetu sada može pratiti drveni štap za natjecati lightsaber u realnom vremenu, donoseći jedan klasični meme da je mnogo bliže stvarnosti (i obećao Star Wars Kinect igra ni Parsec bliže otpust). Ako to nije dovoljno, mi također imaju demo napravio da pretvara rukom maše na MIDI note - koji, kao stvoritelj Ben X bilješke ga stavlja jedan korak bliže Ableton Live integracije - i prilično prilično divlje vizualni tijela dysmorphic poremećaja (i bucmast mačka) ljubaznošću snažan open source trkaća knjižnice i Vimeo korisnik koji prolazi "flight404." Ako oni su predjelo i glavno jelo dva dijela, odnosno, naša poslije obroka kava će biti prilično oštre kritike na Kinect Joy Ride - gdje se čini, na barem jednu pjesmu, možete uhapsiti trofej bronce koje borave u još uvijek kao ljudski moguće. Sve snimke koju tražite je nakon pauze.

[Hvala svima koji su poslali to u]

Nastaviti čitanje Kinect lightsaber, i druge neizbježne prekretnice za-source robota oka otvoriti (video)

Kinect lightsaber i druge neizbježne prekretnice za-source robota oka otvoriti (video) prvobitno pojavio na Engadget na ponedjeljak, 22. studeni 2010 16:20:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink technabob , Stvaranje digitalne glazbe , Reddit | izvor YouTube (1) , (2) , (3) , Vimeo | Pošalji ovaj | Komentari

Nexaria BC2 router podržava iPhone tethering iz nekog razloga (video)

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/11/22/nexaria-bc2-router-supports-iphone-tethering-for-some-reason-vi/:
Nexaria BC2 router podržava iPhone tethering iz nekog razloga (video)
Tethering smartphone kako bi dobili podatke o pokretu je sjajan način da ostanu online bez vuče oko zasebna uređaja. Međutim, vuče oko zaseban uređaj isključivo u svrhu tethering telefon čini malo manje velik, posebno kada taj uređaj mora biti priključen na zid. Takva je Nexaria BC2, 802.11b/g/n router koji može biti spojen na kompatibilan iPhone (naime 3G, 3GS, i 4). Pop jedan i, uz pretpostavku da ste plaćati AT & T potreban dodatni $ 20 mjesečno, ona će početi usmjere slatko, slatko internets se da sve vaše uređaje. Izvedba naravno ovisi o jačini vaše signala, ali uzimajući par megabita dolje i jedan megabit gore su potpuno uvjerljivi i respektabilna, iako ping stope u stotinama milisekundi bi se osiguralo da neće biti stalci gore headshots kada je spojen ovako. To je tvoje za 189 dolara sada, ako ste osjećaj potrebe.

Nastaviti čitanje Nexaria BC2 ruter podržava iPhone tethering iz nekog razloga (video)

Nexaria BC2 router podržava iPhone tethering iz nekog razloga (video) prvobitno pojavio na Engadget na ponedjeljak, 22 studeni 2010 16:42:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji ovaj | Komentari

Malezijski optuženi Nakon Hakiranje federalnih rezervi

Zanimljive vijesti prikaza u http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/1cXo09os2Hk/story01.htm:
wiredmikey sends uz sigurnost priču koja izgleda kao da bi mogao biti jedan gledati. Lin Poo Min je uhićen nedugo nakon dolaska u New York's John F. Kennedy International Airport krajem listopada, koji putuju u SAD na posao. 32 godina stara stanovnik Malezija uočen je prikriveni tajni agent prodaje ukradenih podataka kreditnih kartica u restoranu. Nakon što ga je uhićenja i zapljena njegov laptop (koji je bio "jako kodiran"), vlasti su otkrili dokaze o mnogo ozbiljnije narušavanja sigurnosti. Prema dokumentima iz Ministarstva pravde, Min Lin Poo je provalio u Federal Reserve Bank iz Clevelanda i ukradenih više od 400.000 ukradenih kreditnih i debitnih kartica brojeve. Također, prema vlastima, gospodin poo uspio zasjeći FedComp, procesor podacima za savezne kreditne unije, što mu je omogućilo pristup podacima raznih saveznih kreditne unije. On je također provalio u računalni sustav Ministarstva obrane izvođača koji pruža upravljanje sustavima za vojna i druge vojne operacije, potencijalno kompromitira visoko osjetljive vojne logistike informacija.

Pročitajte više ove priče na Slashdot.




Bolle BP-10 pisača dock za iPhone čini jednu stvar, i jedna stvar samo

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/11/22/bolle-bp-10-printer-dock-for-iphone-does-one-thing-and-one-thin/:
Samo u vrijeme za AirPrint funkcionalnost doći s IOS 4,2, Bolle je odlučio ići različite rute s BP-10 pisača pristati. Stvarno, zašto se pisač koji vam daje širok spektar mogućnosti kada možete dobiti onaj koji će samo ispisati 4 x 6-inčni kolor grafika iz usidrene uređaj? Sve to i to će teretiti vaš ručni - za £ 120 (oko $ 190). Dostupan sada u Velikoj Britaniji.

Bolle BP-10 pisača dock za iPhone čini jednu stvar, i jedna stvar samo prvobitno pojavio na Engadget na ponedjeljak, 22 studeni 2010 11:54:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Chip Chick | izvor MobileFun.co.uk | Pošalji ovaj | Komentari

Nintendo role narančasta i zelena DSi pakete posebno za Crni petak stampedes

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/11/22/nintendo-rolls-out-orange-and-green-dsi-bundles-especially-for-b/:
Crni petak je jedan od onih novih škola tradicije doista možemo dobiti iza: potrošački praznik, gdje gaze starija osoba je savršeno prihvatljiv kao čeznuti kao te kraj gore sa 40 dolara netbook. Pa, Nintendo je uzimajući u duhu ove godine s dva nova narančasta i zelena DSi pakete za vašu košaricu užitak. Pakete služe kako bi obilježili 25. godišnjicu poznatog Super Mario Bros igrice i dolaze sa Mario Party DS. Paketi će biti dostupan 26. studenog (da, to je crni petak) za 199,99 dolara. Full press release je ispod.

Nastaviti čitanje Nintendo role narančasta i zelena DSi pakete posebno za Crni petak stampedes

Nintendo role narančasta i zelena DSi pakete posebno za Crni petak stampedes prvobitno pojavio na Engadget na ponedjeljak, 22 studeni 2010 11:31:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji ovaj | Komentari

Trčanje ZFS nativno Na Linux sporije nego Btrfs

Zanimljive vijesti prikaza u http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/hjeZGYktyCk/story01.htm:
Anonimni čitatelj piše: "To je bilo poznato da ZFS dolazi na Linux u obliku izvornih kernel modul obavlja Lawrence Livermore National Laboratory i KQ Infotech. ZFS modul je još uvijek u zatvorenim testiranje na KQ Infotech strani (ali LLNL je ZFS kod je javno dostupan), a sada Phoronix je pokušao iz ZFS file-sustava na Linux i provesti neke testove. ZFS na Linux native putem ovog modula je puno brže nego koristeći ZFS-VATRA, ali Solaris file-sustava u većini područja nije gotovo jednako brzo kao EXT4, Btrfs, ili XFS. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.