srijeda, 31. kolovoza 2011.

TouchPad dugovječnost dobiva poticaj od android / Ubuntu luka

Zanimljivi vijesti na URL:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/CK33G34KQN8/touchpad-longevity-gets-a-boost-from-androidubuntu-ports.ars:

HP staviti kočnice na svoje ambiciozne webOS strategiju ranije ovog mjeseca nakon što je najavio planove za iskrcati svoje cjelokupnog poslovanja od hardvera široke potrošnje . Iako je platforma potencijalno mogla živjeti dalje kroz buduće licence, HP ne planira isporučiti nove proizvode sa softverom. Za istovariti trenutne zalihe TouchPad tablets, HP je započeo požar prodaju i staviti 499 dolara uređaja za dočepa u velikodušan 99 dolara. Prodati-off je bio sastao s ogromnim potražnje potrošača, što je navelo HP-a da se svjetlo proizvodnju za još jedan pokrenite .

Veliko pitanje bez odgovora, međutim, što će se dogoditi kada se na kraju HP baca svoje opredjeljenje za operativni sustav. Ako licence ne preuzima upravljanje i webOS platforma i stagnira, te Touchpads neće biti osobito korisno. Srećom, zaljubljenik u zajednici dolazi do nekih tehničkih rješenja i pronalaženje načina kako bi dodatni treći-dio softver i alternativni operacijski sustavi na touchpad.

Pročitajte ostatak ovog članka ...

Pročitajte komentare na ovaj post


Je li Sprint je Rana naknada za završetak skakanje na 350 dolara?

Zanimljivi vijesti na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/Yy7e6dDpWvI/:
sprintlogo

Ovaj cijeli sustav od dvije godine ugovora i prijevremenog raskida pristojbe je daleko najgora stvar o posjedovanje i uživanje smartphone. Odobren, ugovori smanjiti stvarna cijena telefona vrlo malo, ali to je još uvijek super neugodno da se prijavite na nekim novim superphone samo da imaju neki super-naj telefon pokrenuti nekoliko tjedana kasnije. A ako ugovor nije bila naporna dovoljno, Sprint odluči podići svoju prijevremenog raskida naknadu 150 $.

Zahvaljujući par orla oči više u Sprint Feed smo stečen doušnik zaviriti u neke "trgovaca Vijesti" koja kaže trenutni 200 dolara ETF-u Sprint sada će biti 350 dolara ETF. Od 9. rujna razbijanje vaš ugovor na bilo smartphone, tablet, netbook i prijenosno računalo će rezultirati u vama iskašljavanje 350 dolara.

To znači da ako već imate ugovor s Sprint, i odabrati da se isključiti iz njega za nešto poput Galaxy S II Epic 4G Touch da svježe otkriven je sinoć, samo ćete dugujete Sprint 200 $. Ali, ako ste s obzirom na premjestiti preko "sada mreže", koju najbolje skočiti na njega. Imate samo nešto više od tjedan dana da se zaključavanje rezervirati

Sprint je bio pozicionira kao jednog prijevoznika koji još uvijek nudi neograničen podataka. U svjetlu predloženog Verizon-T-Mobile spajanja, kao mrežu koja "gleda na narod" će ići dug put za Sprint. Ali čak i CEO Dan Hesse je rekao da "ništa nije zajamčena zauvijek." Je li ovo poskupljenje na prijevremeni prekid naknadu znak stvari koje dolaze? Svakako se nadam ne, ali samo vrijeme će reći.


Tvrtka:
SPRINT NEXTEL
Web stranica:
Pokretanje Datum:
1999
IPO:
NYSE: S

Sprint Nextel nudi sveobuhvatan spektar mobilne i fiksne komunikacijske usluge donosi slobodu kretanja za potrošače, tvrtke i državne korisnike. Sprint Nextel je široko priznat za razvoj, ...

iPhone App Downloads pad u srpnju, potiče Instalacija udar zaslužan (hvala?)

Zanimljivi vijesti na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/YuAe-4Kv8Ok/:
fiksu

Marketing tehnologija tvrtke Fiksu je objavio nove podatke koji pokazuju silazni trend u mobilnoj primjeni instalacije na iPhone. Porast, u širem smislu, je zanemariva, s obzirom na veličinu iPhone korisničke baze, ali bilo koje ne-gore pokret je znatiželjan.

Kaže Fiksu, došlo je pad od 4.505.000 iPhone app instalira dnevno u lipnju kako bi 4.250.000 app instalacija dnevno u srpnju.

Fiksu App Store Konkurentski Index mjeri prosječnu ukupan dnevni preuzimanje volumen Top 200 besplatnih iPhone aplikacija u SAD-u, a potječu svoje podatke iz 2,7 milijarde Mobile App akcija zabilježila aplikacije na Fiksu za mobilne aplikacije korisnika stjecanja platformi. Te akcije uključuju aplikaciju pokreće, registracija i in-app kupnje, između ostalog.

Kaže predsjednik Uprave Fiksu Mika Adler ", jedan od razloga [za silazni trend] bi mogao biti nedostatak potiče promocije koji su mnogi imali koristi da se skupno kupiti preuzimanja i potaknuti rang. App marketingu sada počinju da doznači proračuna u ne-potiče promocijama koje mogu isporučiti više lojalnih korisnika stopu pretvorbe na nižoj neto trošak. "

Dok se prisjetiti, Apple stegnute dolje potiče instalira u travnju , te je počeo odbacujući aplikacije koje koriste plati-po-instalirati ili ponuda zidinama iz iTunes App.

Fiksu također navodi da je cijena za stjecanje vjerne korisnika (u skladu sa svojim Cijena po Odan Korisnik Index) smanjen, previše. U srpnju, nakon četiri mjeseca povećava, cijene umočen 5,5% na 1,20 dolara.

Tako je Apple borbu protiv potiče instalira stvarno kriv ovdje? Za ovaj smo se okrenuli tržišni lider u primjeni distribucije i zarade, Tapjoy . Zanimljivo, to nije komentar.

Petar Farago od vreve Analytics je potvrdio da je opći trend je ispravan od travnja do sredine ljeta, ali nije mogao jamčiti za Fiksu je određene brojeve. "S nižim cijeni po stjecanja ukloniti (potiče instalira), vidimo cijene ići gore", rekao je napomene.


Tvrtka:
FIKSU
Web stranica:
http://www.fiksu.com
Pokretanje Datum:
12/2008
Financiranje:
$ 5,5 milijuna

IBM kupuje sprečavanje kriminala i podataka inteligencija Software Developer I2

Zanimljivi vijesti na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/5KeRFnyuB7M/:
i2

IBM najavljuje stjecanje I2, tvrtka koja pruža inteligencije i istraživanje softvera za upravljanje za provođenje zakona, obrane, nacionalne sigurnosti i privatnih sektora. Financijski uvjeti nisu objavljeni.

S više od 4.500 klijenata u 150 zemalja, I2 je inteligencija pruža analitike za kriminal i prijevaru prevencije u sektorima poput bankarstva, obrana, zdravstvo, osiguranje, za provedbu zakona, nacionalne sigurnosti i maloprodaji. I2 rješenja trenutno koristi 12 od prvih 20 na globalnoj razini maloprodaje banaka i osam od prvih 10 najvećih tvrtki u svijetu.

I2 ne zamjena ljudske inteligencije, ali pomaže u poboljšanju tehnologije koja može voziti u borbi protiv kriminala, prevencije prijevara i protiv terorizma. I2 će biti integriran u IBM Software Group.

IBM kaže stjecanja pomoći će IBM klijente upregnuti podataka za borbu protiv prijevara i sigurnosnih prijetnji. Od izdavanja: Korištenje IBM stvarnom vremenu analitička rješenja u kombinaciji s tehnologijama I2, javnih agencija i privatnih poduzeća bore prijevara sada će imati sposobnost da bolje prikupljanje, analizu i obraditi sve relevantne podatke na raspolaganju.

Dok je njegov već kolovoza, a to je samo jedan od nekoliko akvizicija IBM je napravio ove godine. Za razliku od 2010 (IBM proveo 6 milijarda dolara kako bi stekli 17 tvrtki u 2010), 2011 je bila relativno nisko-ključ godine za IBM-u smislu kupnje poduzeća. Ovogodišnji kupnju nekretnina uključuje softversku tvrtku Tririga.


Tvrtka:
IBM
Web stranica:
http://www.ibm.com
Pokretanje Datum:
1896
IPO:
NYSE: IBMm

IBM, skraćenica za International Business Machines je multinacionalna računalne tehnologije i konzalting korporacija. Tvrtka je jedan od rijetkih informacijske tehnologije poduzeća s kontinuiranim povijest koja datira ...

Xbox 360 modders tvrde CPU hack, čine ga stranka poput N64 (video)

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/08/31/xbox-360-modders-claim-cpu-hack-make-it-party-like-an-n64-vide/:
Sigurnosni sustav ugrađen u matičnu ploču 360 ima više slojeva od luk, što je razlog zašto prethodni hack obično su usredotočene na optički pogon umjesto. No, nekoliko prekidača pod nazivom Gligli i Tiros tvrde da su napokon oslobodili konzole CPU, čime sve varijante 360 ​​za dizanje homebrew softvera, a također čineći ih neranjiv da zakrpe poslana od strane Microsofta. Video nakon pauze podrazumijeva pokazati plodove svoga rada, uključujući i N64 emulator radi na verziji Linuxa. To zapravo ne dokazuje ništa, osim možda duljine ovi momci su otišli na: koje koriste razne hardverske alate usporiti konzole CPU, a zatim ga brkati s tzv "glitch" impulse u nastojanju da ga zaboraviti uobičajenu boot-up provjere. Sigurno ne trik za prosječnog F-Zero X racer, osobito kada je brzo povećanje oko zaštite od kopiranja kao što je ovaj može se sjenovitim u očima zakona. (Još jedna stvar: Nemojte se odložiti do videa soundtrack - počinje čudno, ali dobiva bolje, dijete.)

[Hvala, Rodolfo]

Nastaviti čitanje Xbox 360 modders hack tvrde CPU, čine ga stranka poput N64 (video)

Xbox 360 modders tvrde CPU hack, čine ga stranka poput N64 (video) prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 31. kolovoz 2011 08:00:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Xbox-Scene | Pošalji | Komentari

Windows 7 Telefon Mango će se igrati ljepši s Macova, ažurirati app priključak sada

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/08/31/windows-phone-7-mango-will-play-nicer-with-macs-update-your-con/:
Windows Phone 7,5 će nositi više Mac-friendly pidžami kada je u pitanju. Microsoft Connector cca pravedan je dobio nadograđen je na verziju 2,0, a omogućuje i burza podršku i ringtone transferi za Mango opremljenim uređajima. Također omot neke druge poboljšanja koje već rade s WP 7,0, uključujući i povuci i ispusti datoteku uvoz iz Pregledaj uređaja prozor, bolje backup i vraćanje operacije, i punu sinkronizaciju i uvoz podršku za Apple Aperture softvera. Connector 2,0 je spremna i čeka na App Store i mango treba guranje glave oko planine bilo koji dan.

Windows 7 Telefon Mango će se igrati ljepši s Macova, ažurirati priključak app sada prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 31. kolovoz 2011 08:31:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Pocket Lint | | Pošalji | Komentari

Ospice oporavlja zbog straha od cijepljenja

Zanimljivi vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/8SGMEoZ8X0Q/Measles-Resurgent-Due-To-Fear-of-Vaccination:
florescent_beige piše: "U rujnu Mayo Clinic Proceedings, Gregory Poljskoj, MD piše da" više od 150 slučajeva ospica su iskazane u Sjedinjenim Američkim Državama već ove godine, a bilo je sličnih pojava u Europi, znak bolesti je stvaranje alarmantno povratak (sažetak). ponovnog pojavljivanja potencijalno smrtonosni virus je rezultat neutemeljenih strahova oko vezu između ospica pucao i autizam koje su se pretvorile neki roditelji protiv djetinjstva cijepljenja. '"To slijedi najnovije izdanje velikog pregled studija u nuspojave od cijepljenja, sažeti ovdje po prirodi, koji nisu pronašli uvjerljive potporu ideji da MMR uzrokuje autizam metak.

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Colorio E-820: Novi Epson foto-pisač je prenosiv, dolazi sa zaslonom i daljinskim upravljačem

Zanimljivi vijesti na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/4dTzSGa0h9M/:
E-820

Epson je najavio [JP] Colorio E-820 za japansko tržište danas, foto-pisač i bežična tipkovnica nekako postaviti dizajniran kao računalo iz 1970-ih i 1990-ih (barem kada se gleda na vrhu izbornika). Najnoviji u nizu sličnih uređaja, to 5.760 × 1.440 dpi inkjet pisač pogodan za ispis i fotografije i razglednice bez računala.

Korisnici mogu stvoriti razglednice odabirom između 1.055 različitih pre-set dizajna i koristi 7-inčni LCD zaslon (800 × 480 rezoluciju) da biste provjerili svoje radove prije nego što ih ispisa. Tipkovnica je za dodavanje komentara, čestitke, itd. slike i razglednice.

Uređaj se može nositi okolo pomoću ručke i podržava USB štapića, SDXC ili microSDHC kartice, xD-Picture kartice i Memory Stick Pro karticama.

Epson kaže zaslon se može koristiti kao digitalni okvir za fotografije, također (i baca u daljinski upravljač za tu funkciju).

E820 je veličine 235 × 158 na 192mm × i teži 2.6kg. To će u prodaji u Japanu 15. rujna (cijena: $ 718).



Facebook 'BandPage' Stvoritelja RootMusic diže 16 milijuna dolara

Zanimljivi vijesti na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/vOnugGLsHaU/:
root

RootMusic , tvrtka iza BandPage , platforma koja pomaže glazbenicima čine većinu svojih Facebook prisutnosti, podigao krug serije B sredstava u iznosu od 16 milijuna dolara nakon podizanja 2,3 milijuna dolara ranije ove godine.

Financiranje krug vodio GGV kapitala s novog investitora Northgate kapitala i postojeće Backer Mohr Davidow Ventures sudjeluju.

Od njegovog lansiranja - što je manje od godinu i pol dana - BandPage je narasla za više od 30 milijuna aktivnih korisnika mjesečno, što je šesti najveći ukupni app prema AppData .

Oko 250.000 bendova iz cijelog svijeta BandPage koristiti kako bi se poboljšala njihova Facebook prisutnost, kao i umjetnici kao što su Rihanna, Katy Perry, Arcade Fire, Bon Iver i Kanye West.


Tvrtka:
ROOTMUSIC
Pokretanje Datum:
2009/01/10
Financiranje:
$ 18.3M

Glazbeni doživljaj je za Facebook - Slušajte, Share, otkriti. Napravite Premjesti u BandPage na Facebooku. Mi smo osnovali RootMusic na razini igralište, skrećemo dva dana ...

Saznajte više

Garmin StreetPilot pokreće OnDemand iPhone app, nudi tranzit raspored

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/08/31/garmin-launches-streetpilot-ondemand-iphone-app-offers-transit/:
Garmin je najpoznatiji po svojim u automobilu navigacijski sustavi , a danas zaronio dublje u područje osobnih navigacijskih s potpuno novi iPhone app za vječno izgubljen. Za dolar, dobit ćete standardni hodanje, vožnje i javni prijevoz smjerovima, ali ići premija za 2,99 dolara mjesečno ili 29,99 dolara za godinu, a vi ćete policajac više dodataka dizajniran za pretvoriti vaš iPhone u punopravno PND . Kao i standardni iPhone mapiranje sustav ili HopStop, potpisivanje-temeljen inačici ovaj app vam omogućuje integriranje javnog prijevoza u svoje putovanje - ali je dodao značajke ovdje je sposobnost da biste vidjeli javnog prijevoza raspored kao što možete na Google Maps aplikacija za Android . Također je govorio turn-by-turn glasovne upute, Garmin usmjeravanje prometa i Google pretraživanja, što je zgodan alternativa nezgrapnih navigacijski sustav. Check out punu PR nakon prekida.

Nastaviti čitanje Garmin StreetPilot pokreće OnDemand iPhone app, nudi tranzit raspored

Garmin StreetPilot pokreće OnDemand iPhone app, nudi tranzit rasporedi prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 31. kolovoz 2011 07:00:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji | Komentari

Toshiba je novo REGZA WL800A HDTV kuke se sa svojim smartphone preko MRT

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/08/31/toshibas-new-regza-wl800a-hdtv-hooks-up-with-your-smartphone-vi/:
MRT Konzorcij želi protjerati HDMI porta iz naše telefone u korist svoje mobilne visoke razlučivosti Link veze, a tehnologije je pronašao svoj ​​put u UREÐAJI poput GSII i EVO 3D . No, do sada, nije bilo televizora za spajanje. Toshiba najnovije u REGZA liniji, WL800A je usamljeni postavljen u 2011 lineup za omot 5-pinski priključak koji vuče 1080p sa svog mobilnog uređaja i stavlja ga se na 46-inčni ili 55-inčni ruba lit LED ploče . Najbolji dio je, MRT veza gura moći natrag u svoj telefon u isto vrijeme video streaming - tako da ne morate brinuti o svoj telefon umirući na vas u sredini svoj mobilni film maraton. Trenutno za prodaju u zemlji Oz za 2329 $ (46 inch) i 3,179 dolara (55 inča) AUD, WL800 neće biti dolazak u Ameriku. Međutim, sada da GSII je sletio Amerike nadamo neke MRT opremljene TV slijedite odijelo.

Toshiba je novo REGZA WL800A HDTV kuke se sa svojim smartphone preko MRT prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 31. kolovoz 2011 05:22:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji | Komentari

Swarmanoid "Botovi pravila zrak, zemljište, police za knjige

Zanimljivi vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/cBUSTzL81QM/Swarmanoid-Bots-Rule-Air-Land-Bookshelves:
Anonimni čitatelj piše: "Pojam distribuirano procesiranje nije nova, i njegova primjena u robotici, naravno, upućuje na ideju o roj robota. Međutim, većina roj orijentiran roboti se sastoji od mnogo identičnih robota (poput Kilobots) . U ovom slučaju, postoje tri vrste robota: 'ruka-bot ", koji se može popeti Ormari za knjige i zgrabite predmete sa rukama," stopalo-bot ", koji se može voziti oko i nositi ručno bot i' oku-bot ", koji leti okolo i kolac na stropu pružiti perspektivu drugih robota." Još jedan čitač ističe jedan nepovezane, ali i impresivne-video Kinect se koristi za razvoj user-friendly robota pomoćnika.

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Scosche je RDTX-PRO za iPhone i iPod touch detektira zračenje, sredstava dobrotvorne

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/08/31/scosches-rdtx-pro-for-iphone-and-ipod-touch-detects-radiation/:
Scoshe već nudi prilično impresivan niz od pribor za mobitele , ali je sada razgrananih van u neki neistraženo područje sa svojim najnoviji prinos. Tvrtka upravo je najavio svoj novi RDTX-PRO zračenja detektor i app za iPhone i iPod Touch, koji lansira u Japanu sljedećeg mjeseca. Bez kalibracije potrebi, uređaj će pridaje na svoj iOS ručni putem dock konektor i pruža otkrivanje gama zračenju iznad 60keV unutar + / - 5% točnost. Ako to nije dovoljno, periferne se također može koristiti kao samostalni alarm za radioaktivnost do 96 sati, a spomenuti app će vam da podijelite svoje rezultate putem Facebook, Twitter ili Google Maps. Još uvijek nije uvjeren Scosche je dobru bitku? Pa, $ 10 od svakog $ 330 jedinica prodanih će imati koristi grupa dobrotvorne posvećena pomaganje onih koji su pogođeni Tohoku potresa i tsunamija u Japanu. Za bliži pogled na UI, zaviriti u galeriji ispod, ili za punu rundown, hit za odnose s javnošću nakon prekida.

Galerija: Scosche RDTX-PRO

Nastaviti čitanje Scosche je RDTX-PRO za iPhone i iPod touch detektira zračenje, sredstava dobrotvorne

Scosche je RDTX-PRO za iPhone i iPod touch detektira zračenje, sredstava dobrotvorne prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 31. kolovoz 2011 02:00:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji | Komentari

ComScore poziva Android vrh pas, Apple povlači dalje naprijed RIM

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/08/31/comscore-calls-android-top-dog-apple-pulls-further-ahead-of-rim/:
Prema comScore, od 82,2 milijuna ljudi u SAD-u sa smartphone (do deset posto u odnosu na zadnji kvartal ), Android je došao u prvi kao najveći platforma opet, hvatanje nevjerojatnih 41,8 posto tržišta kao šefa. U ne-tako-blizu drugi, Apple je uspio uloviti 27 posto, a slijede RIM-u u treće mjesto mjesto s 21,7 posto - dolje 4 postotna boda od zadnjeg kvartala. Izvlačenje se stražnji je Microsoft s 5,7 posto, i na kraju Symbian sa strašan 1,9 posto - i prema dolje u odnosu na prethodna tri mjeseca. Što se tiče SAD-u proizvođači hardvera ide, Samsung je i dalje na vrhu s 25,5 posto tržišta, dok je LG je dobio 20,9 posto, a na kraju Motorola sa 14,1 posto, što je 1,5 postotnih bodova od prije. Apple je uspio uloviti neke stoji u OEM prostor s 9,5 posto udjela, dok je BlackBerry za kavu RIM zarobljeni 7,6 posto. Kao što je bitka na plaće, izgleda kao androidi, iPhone, Kupina i (oh my) su još uvijek na vrhu - barem u ovom tromjesečju. Provjerite PR nakon pauze za cijelu Scorecard.

Nastaviti čitanje comScore poziva Android vrh pas, Apple povlači dalje naprijed RIM

ComScore poziva Android vrh pas, Apple povlači dalje naprijed RIM prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 31. kolovoz 2011 04:09:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink TG Daily | izvor comScore | Pošalji | Komentari

Nokia C5-03, full smartphone za 170 €

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.tecnoka.com/smartphone/nokia-c5-03-un-smartphone-completo-por-170-euros/:

Već ovaj tjedan ćemo predstaviti neke od inovacija finske tvrtke Nokia. Ovaj put je na prijelazu Nokia C5-03 Nokia stariji brat C5, koji se kreće, a mi danas neko vrijeme prije u Gizmos

Nokia C5-03 se odlikuje terminala lagan (teži samo 90 grama) koji se savršeno uklapa i njegov prethodnik sa zaslonom osjetljivim na dodir i nekim drugim caracterísitcas koji čine ga vrlo kompletan smartphone tržišna cijena koja je ponuđena, 170 eura.

Osim zaslon osjetljiv na dodir 3, 2 inča, Nokia C5-03 ima 5 megapixel kamera koja omogućuje video, radio i GPS veze, Bluetooth, WiFi i USB.

Što se tiče memorije, Nokia C5-03 ima 40 megabajta unutarnje, koja se može pretvoriti u do 16 GB ako koristite microSD kartice, ali serije su 2 GB

Kao operativni sustav Nokia C5-03 radi sa Symbian 1, koji je bio poznat do sada kao Symbian S60. Izborniku uređaja nudi dobru zbirku ikona pružaju izravan pristup računima e-pošte i društvenih mreža.

Neki programi Vrhunac Nokia C5-03 su pristup Nokia Music Store i Ovi Store, iz koje možete kupiti glazbu ili mobilne aplikacije za Nokia. S druge strane, Nokia C5-03 nudi prikaz svih sustava Microsoft Office dokumente, PDF i Zip.

Cijena Nokia C5-03 kao što smo vam biti objašnjeno 170 €.

ipad pristanište košaricu čuva footie navijača i njihove druge polovice sretan

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/08/31/ipad-dock-shopping-cart-keeps-footie-fans-and-their-other-halves/:
Britanski navijači dogovoriti o vrlo malo stvari: koliko svatko voli Jimmy Bullard, Arsene Wenger je potrebno kupiti pravi centar pol i kako bolno je to biti izvukli kupovinu neposredno prije početni udarac u subotu. To je tim simpatički i naprijed razmišljanja ljudi na nebu koji su odgovor, barem na taj zadnji. Tvrtka je teamed up s supermarketa Sainsbury je (koji ima track record of inovacije ) na suđenje novi kolica s solarni ipad dock i zvučnike. Sada možete gledati igru, ili bilo što drugo, preko Sky Idi aplikaciju na uređaju i dobiti trgovine kupovinu obaviti u isto vrijeme. Zabrinuti uzimajući tako zadubljen u Juan Mata je rad nogu da ćete biti opasnost za druge? Ostatak lako, košaricu je Induktivni senzori prilogu kako bi Vas obavijestili kada ste o sideswipe umirovljenik. To je kao trialled u Cromwell Road Sainsbury je u zapadnom Londonu - sve što trebate probati sebe je ipad, Sky Idi pristup i želju da bude na čelu sporta i tehnologije. Ako misli vikanje "Taxi za Bent! niz žalbi voće prolaz, možete uhvatiti drugu pic i press release nakon pauze.

Nastaviti čitanje ipad košaricu pristati kupovinu čuva footie navijača i njihove druge polovice sretan

ipad pristanište košaricu čuva footie navijača i njihove druge polovice sretan prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 31. kolovoz 2011 02:55:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Daily Telegraph | | Pošalji | Komentari

Juno gleda, fotografija Zemlja-Mjesec sustav

Zanimljivi vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/ShagLizY4pc/Juno-Looks-Back-Photographs-Earth-Moon-System:
astroengine piše: "Gledajući unatrag, kao što je povećanje kroz međuplanetarni prostor, manje od mjesec dana u svojoj 445 milijuna kilometara, pet godina putovanje plinski div Jupitera, NASA-ine letjelice Juno zarobili portret Zemlje i Mjeseca. Juno je 6 milijuna kilometara daleko u vrijeme. "To je izvanredan prizor ljudi doći da biste vidjeli sve previše rijetko", rekao je Scott Bolton, Juno glavni istraživač s jugozapada Research Institute u San Antonio. "Ovaj pogled našeg planeta pokazuje koliko je Zemlja izgleda izvana, ilustriraju posebne perspektive naše uloge i mjesta u svemiru. Vidimo humbling još prekrasan pogled na sebe. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.