utorak, 10. svibnja 2011.

Aktivisti mogu koristiti svoje ciljeve 'zaštitni znakovi

Zanimljive vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/tjg1XsfN_K8/Activists-May-Use-Their-Targets-Trademarks:
lee1 piše "Ponekad politički aktivisti koriste tvrtke zaštitni znak, kao dio kampanje da ga osramotiti ili nazovite pozornost na problem. A ponekad tvrtka tuži, tvrdeći da su svoj trag i njegova satiričkog uporaba zabranjena. Sada Utah sud je donio odluku da takva odijela moraju uspjeti, jer parodijskim korištenje žiga nije komercijalna i je oblik zaštićenog govora. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Uvodnik: Engadget na Google Glazba i filmovi za Android

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/05/10/editorial-engadget-on-music-beta-by-google/:
Urednički
Google pala nevjerojatna količina stvari na nas jutros , do i uključujući koristeći svoj ​​telefon isključiti svjetiljku i tablet za kontrolu div drveni labirint. Premještanje prošlosti bljesak, ipak, i vijesti sa najizravniji utjecaj na android korisnika je puštanje glazbe Beta Google , plus dostupnost film ljetovanje na putu. Sada možete uzeti svoje pjesme sve se u oblaku i platiti previše donijeti neke filmove zajedno s vama. To sve zvuči odlično, ali imamo nešto pomiješane osjećaje o cijeloj stvari. Provjerite 'em out u nastavku.

Nastaviti čitanje Uvodnik: Engadget na Google Glazba i filmovi za Android

Uvodnik: Engadget na Google glazba i filmovi za Android prvobitno pojavio na Engadget dana uto, 10. svibanj 2011 16:49:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji ovaj | Komentari

Navodnog sedmi-gen iPod nano pjegavi, kompletan sa 1,3 megapixel kamerom

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/05/10/purported-seventh-gen-ipod-nano-spotted-complete-with-1-3-megap/:
Je li to Apple's next iPod nano ? To je ako mislite da ljudi iz Tajvana Apple.pro website koji, kao što svibanj podsjetiti, također nedavno dobio svoje ruke na navodni sljedeći-gen iPod nano šasije koja izgleda kao da odgovaraju kompletan uređaj na slici gore. Kao što možete vidjeti, velika promjena ovdje je dodatak ugrađeni fotoaparat koji je rekao da se 1,3 megapiksela, koji izgleda kao da su također pokazali isječak iz putu, iako se ne čini da se onesvijestiti obris gdje se moglo biti. Naravno, ključna riječ ovdje je navodno - njezin kredit, neki od web-mjesta propuštanja doista su oštro kritizirao u prošlosti, ali još uvijek bih preporučiti uzimajući ovaj jedan s rezervom za sada.

Navodnog sedmi-gen iPod nano pjegavi, kompletan sa 1.3 megapixel kamera prvobitno pojavio na Engadget dana uto, 10. svibanj 2011 14:44:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Apple Insider | izvor Apple.pro | Pošalji ovaj | Komentari

Google Music Beta protiv titana za streaming glazbe prostor: grafikon

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/05/10/google-music-beta-versus-the-titans-of-the-streaming-music-space/:
To se osjeća kao što samo jučer smo ucrtana streaming glazbe krajolik , ali to je već promijenjen u velikom način - Google muscling se na voli od rapsodija, Pandora i posebice Amazon sa svojim Google Music Beta . Biti u mogućnosti uzeti 20.000 o vašim osobnim melodijama, potoka ih preko web i predmemoriju ih lokalno na vaš uređaj nije funkcionalnost kihati u, tako da je vrijeme da ažurirali naše ljestvice. Nakon pauze, vidjeti kako veliki streaming usluge stog gore.

Nastaviti čitanje Google Music Beta protiv titana za streaming glazbe prostor: grafikon

Google Music Beta protiv titana za streaming glazbe prostor: grafikon prvobitno pojavio na Engadget dana uto, 10. svibanj 2011 15:41:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Google Music Beta | Pošalji ovaj | Komentari

WebGL postavlja nove sigurnosne probleme

Zanimljive vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/A0uMZ18yCBE/WebGL-Poses-New-Security-Problems:
Julie188 piše "Istraživači upozoravaju da WebGL standard ugrožava postojeći operativni zaštite sigurnost sustava i nudi se novi napad površina. Biste omogućili pružanje zahtjevne 3D animacije, WebGL omogućuje web stranicama da izvrši shader koda direktno na sustav je grafička kartica. To se može dopustiti Napadač iskorištava sigurnosne propuste u vozača grafičke kartice, pa čak i ubrizgati malicioznog koda na sustavu. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Touchscreen prototip donosi lažni kukaca na život s taktilnim senzacija (video)

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/05/10/touchscreen-prototype-brings-fake-insects-to-life-with-tactile-s/:
Laboratorija, koji nas je sve naučio da ljubav opet preko ljubljenje stroj je leđa, a ovaj put, srećom, to je dobio svoje misli na druge stvari. Kajimoto Labs na Tokyo's University u elektro-komunikacije pokazao off prototip za touchscreen sposobnu za prijenos taktilnih informacija kao mjesto na zaslonu ikona u korisničkom dlan, dok sloj gela smještena iza ekrana pomaže da u skladu s oblikom osjet- primati ruku. Što bi korištenje moglo takva tehnologija služi? Pa, ima sigurno puno potencijala ovdje - preuzeti, na primjer, slabovidne korisnike, koji inače ne bi puno informacija iz zaslon osjetljiv na dodir. Manje plemeniti primjer je ponuđeno od strane predstavnika iz laboratorija u obliku igre, gdje korisnik može osjetiti mravi puzeći na njegove ili njezine ruke. Zastrašujući, a nadamo se nije kompatibilan sa laboratorij prijašnji izum. Video zaslon osjetljiv na dodir nakon pauze.

Nastaviti čitanje Touchscreen prototip donosi lažni kukaca na život s taktilnim senzacija (video)

Touchscreen prototip donosi lažni kukaca na život s taktilnim senzacija (video) prvobitno pojavio na Engadget dana uto, 10. svibanj 2011 15:13:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink DigInfo | izvor Kajimoto Labs | Pošalji ovaj | Komentari

Google Pokretanje glazbeni servis bez oznake

Zanimljive vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/bJaxEgnhHHY/Google-Launching-Music-Service-Without-Labels:
fysdt piše "Google Inc je postavljen je za pokretanje on-line uslugu glazbe ormar kako bi se omogućilo korisnicima za pohranu i pristup svojim pjesmama gdje god su oni, slično kao i onaj pokrenut od strane Amazon.com Inc ožujka. I kao što je Amazon Cloud Drive igrač, Google glazbeni servis uvodi se u utorak bez prethodne dozvole bavi velikim glazbenim etikete, nakon mjeseci bezuspješnih pregovora. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Apple razmatra IOS pitanja privatnosti Prije kongresa

Zanimljive vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/kWKCL2kWmzA/Apple-Discusses-iOS-Privacy-Issues-Before-Congress:
Anonimni čitatelj piše: "Ranije danas, Appleov potpredsjednik softverske tehnologije, Guy L. 'Bud' Tribble se pojavio pred kongresnom saslušanju na mobilnim privatnosti na adresu zabrinutosti da su se prvi put doveo u prvi plan nakon lokaciju za praćenje 'kontroverze koje su nastale nekoliko tjedana. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Frankentablet: Windows i Android Mashup

Zanimljive vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/rBNuIcaYQfc/The-Frankentablet-Windows-and-Android-Mashup:
GMGruman piše: "Što će se dogoditi ako se uzme netbook, maknuti i tipkovnica, stavio Windows 7 u jednoj particiji, običaj verzija android 2,2 u drugom, baciti u Linux bootloader, i fizičke tipke koje odgovaraju niti jedan od tih? Ste dobili ViewSonic ViewPad 10, Frankenstein stvaranje tehnologije dijelove tijela koji jednostavno ne uklapaju. Kao što je ovaj InfoWorld pregled pokazuje, to je definitivno 'bili su čak i razmišljati? " klasa proizvoda ".

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


ICANN želi promijeniti pravila za GTLDs

Zanimljive vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/w-FDPqoo_C8/ICANN-Wants-To-Change-Rules-For-GTLDs:
Anonimni čitatelj piše: "10. svibnja rok za komentare na. Neto registra sporazum obnove je stigao s novim naziv domene spor promjena koje su potpora korporacije. Umjesto UDRP, novi sporazum predlaže dodavanje Uniform Rapid ovjes (URS) proces. neto TLD. URS je brz 200 dolara postupak za zaštitni znak nositelja onemogućiti i preuzeti vlasništvo nad domenom. URS također smanjuje panel veličine od 1-3 osobe s jednom osobom. Još uvijek mogu komentirati na prijedlog slanjem e-pošte da ICANN (neto-ugovor-obnove @). "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Google daruje 5.000 Samsung Galaxy tab 10,1 tablets da devs na I / O

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/05/10/samsung-galaxy-tab-10-1-launching-in-about-a-month-google-giv/:
Hej, tko je rekao da samo bih dobiti softver vijesti na Google I / O ? Android kavu samo nas je podsjetio da je Samsung Galaxy tab 10,1 tablet (tanka verzija) će biti lansiranje na mjesec dana , i oštriti apetit, bijelo-podlogom verzija uređaja je prikazan na pozornici off. To je opisao kao limitirano izdanje, potencijalno, jer izgleda da se radi zaliha Android bez sloja TouchWiz UI na vrhu, te će se dati daleko na okupljenih od 5.000 sudionika konferencije. Oni će ga dobiti s Honeycomb 3,0 na brodu, ali ažurirati na 3,1 bit će predstojeće tijekom sljedećih nekoliko tjedana, kao dobro.

Google daruje 5000 Samsung Galaxy tab 10,1 tablets da devs na I / O prvobitno pojavio na Engadget dana uto, 10. svibanj 2011 00:53:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji ovaj | Komentari

Google najavljuje Sladoled Sendvič za Q4 2011, za smartphone i tablets podjednako

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/05/10/google-announces-ice-cream-sadwich-for-q4-2011-for-smartphones/:
"Jedan OS koji radi svugdje." Tu ste ga, ljudi! Neke fancy novi dodaci su pokazali upravo sada, uključujući i kamera fokus prebacuje na prepoznavanje glasa.

Razvijanje ... Pogledajte naše liveblog Google I / O 2011 keynote za najnovije.

Google najavljuje Sladoled Sendvič za Q4 2011, za smartphone i tablets podjednako prvobitno pojavio na Engadget dana uto, 10. svibanj 2011 00:14:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji ovaj | Komentari

Vintage Tech Zbirka neuspjeha

Zanimljive vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/sjR8ZDYBdNk/Vintage-Collection-of-Tech-Failures:
StormDriver piše: "Za svaki dobar dizajn ima desetak nije pojmova. Ništa pokazuje da je bolji od velike online vintage gadget zbirka, objavio je jučer tima Microsoft Research. Zbirka umotvorina Bill Buxton, jedan je od glavnih istraživača tvrtke Microsoft, . muškarcem koji je bio preko 30 godina kontinuiranog tech dizajn nagrađen sa tri počasna doktorata i nekoliko stručnih nagrada, Bill također voli da se okupe stvari -. berba, geeky vrsta stvari, da budem precizniji Tijekom godina, on je okupio impresivnu zbirka prototipova, vjerojatno najbolji sam vidio na internetu. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Sticky Zaslon osjetljiv na dodir omogućava Vam da Osjetite gumbi

Zanimljive vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/UuDGVC5X3Jo/A-Sticky-Touch-Screen-Lets-You-Feel-the-Buttons:
mikejuk poslao jedan u da šalje drhtavice apsolutnu moju kralježnicu. "Imam problema s ljepljive zaslone osjetljive na dodir - kad god sam pokušati očistiti pekmez od aktivirati i koristiti puno aplikacije nikada nisam namjeravao, međutim izgleda kao da je ljepljiva način u budućnosti prototip ekrana je prikazano.. koji se razlikuje trenje kao što premjestiti svoje prstom preko njega. Rezultat je da možete 'osjetiti' gumbe i urezima na trake za pomicanje. To sigurno pobjeđuje vlasništvo izgraditi pravi tipke ... "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.