subota, 2. travnja 2011.

James Cameron pita 48 ili 60fps snimanje filmova budućnosti post, jer on je u trendu kao što je to

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/04/02/james-cameron-ponders-48-or-60fps-shooting-of-future-avatar-film/:
Oh, Jameson. Vi u trendu, trendy trendsetter . Nakon prisiljavanje cijeli svijet kina klanjati i obožavati umjetnost 3D, izgleda kao da je James Cameron će uskoro biti predvodi napore da se odmakne od pokušao i istinski 24fps metoda snimanja u korist daleko brže opcija. Hollywood Reporter tvrdi da je Cameron copped na ideju snimanja post 2 i 3 na višim cijenama okvir, vjerojatno 48fps ili 60fps. Razlog? To će dati ", dodao je osjećaj za realnost", i vjerojatno će stvoriti val novih kamkordera, softver i plug-ins za obradu prljavi posao. Prema naprijed i prema gore, mi mislimo.

James Cameron pita 48 ili 60fps snimanje filmova budućnosti post, jer on je u trendu kao što je to prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 2. travanj 2011 16:33:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Kotaku | izvor Hollywood Reporter | Pošalji ovaj | Komentari

State Department Gradi App panik tipka

Zanimljive vijesti na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/vSZW26dWp_Q/:
Array

Drug trkača Perfect Long-Range Subs

Zanimljive vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/MDWbM43T-Ww/Drug-Runners-Perfect-Long-Range-Subs:
Hugh Pickens piše piše: "Vlasti su zarobili 74-noga kamuflirani podmornice - gotovo dvostruko dulje od grada autobusom - sa dva propelera i 5-noga komandni most koji, s posadom od četiri do šest, ima maksimalni operativni raspon 6800 nautičkih milja na površini, može ići 10 dana bez punjenja gorivom i vjerojatno je bio dizajniran za trajekt kokaina podvodnih u Meksiko. posuda nosi teret od 9 tona kokaina s ulične vrijednosti od oko 250 milijuna dolara i koristi ploter GPS karta s bočnim skeniranje sposobnosti, visoke frekvencije radio, elektro-optički periskop i infracrvene kamere montirane na komandni most-vizualna pomagala koje nadopunjuju minijaturni dva prozora u improviziranim kokpit. "Ovo je najsofisticiraniji sub smo vidjeli do sada ", kaže Jon Wallace koji je na čelu osobni podmornice organizacije, ili Psubs, za 15 godina." To je vrlo dobar dizajn u smislu oblika i kontrola. "U međuvremenu džungli brodograditelja i dalje savršen njihovih plovila."

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


ViewSonic V3D241wm, računalnog monitora s 3D tehnologijom

Zanimljive vijesti na URL:http://www.tecnoka.com/perifericos/viewsonic-v3d241wm-un-monitor-para-ordenador-con-tecnologia-3d/:

ViewSonic ne želi biti ostavljeni i predstavio novi monitor koji ima modni tehnologije u ovom trenutku, 3D.

V3D241wm Viewsonic ima 24-inčni LED panel sa latencija 2 ms, 300 candelas svjetline, kontrasta 20.000.000:1 i 120Hz refresh rate, frekvencija ovisno o proizvođaču uživati ​​u 3D sadržaja pomoću polariziranih stakala uključeni u ovaj monitor.

U ovom trenutku ne znamo što će cijena biti u eurima, ali u Velikoj Britaniji se prodaje za oko £ 330, koji se po trenutnim stopama koje će biti oko 376 €, iako ne možemo ovo se cijeni kada je u pitanju da se prodaje u Španjolskoj.

Više | Viewsonic

(Osnivač Stories) Simulacija O porijeklu 4chan i evolucije memi

Zanimljive vijesti na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/BqLAf5TjHkU/:
Array

SYNC je druga verzija off lud početak, Ford popravci sa Ctrl-Alt-Delete

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/04/02/syncs-second-version-off-to-a-buggy-start-ford-fixes-with-ctrl/:
Uz to se naručiti u 80 posto svojih modela 2011 , SYNC je bila blagodat za ford's bottom line, ali to nije sve bresaka i kremom za Dearborn posade povezivanja platformi. Naši prijatelji na Autoblog izvijestili su da je druga generacija multimedijskih softvera ima gadan običaj malo o sebi ponovno kada nešto pođe krivo s jednim od programa. Ne zvuči kao takva velika stvar, osim tih automatskog restarta potrajati nekoliko minuta (vječnost ako ste oslanjajući se na GPS-a kako biste dobili okolo), i sustav sklon izgubiti svoje indeksirane glazbe i povezani telefon info dok sam pričvršćivanje . Očigledno, samo drugi način da se bave takvim propuste je da se ponizio da autos zastupnik za full-na softver ili instalirati reinitialization - zašto Ford i Microsoft otišao Ctrl-Alt-Delete put umjesto pronalaženje više user-friendly rješenje, mi ćemo vjerojatno nikad ne znate. Blue Oval dječaka tvrde da je Autoblog iskustvo je atipičan, ali su ipak valjanog out ažuriranja softvera da razriješi problem. Nadajmo se, to je dovoljno da se zaustavi SYNC sustava iz radiš Force Zatvori ples.

SYNC je druga verzija off lud početak, Ford popravci sa Ctrl-Alt-Delete prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 2. travanj 2011 15:31:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Autoblog | Pošalji ovaj | Komentari

Sony CEO Lets Slip da je iPhone će imati 5 8MP Kamera

Zanimljive vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/kjrDU91vqDM/Sony-CEO-Lets-Slip-That-iPhone-5-Will-Have-8MP-Camera:
Anonimni čitatelj piše: "U nedavnom intervjuu s Walt Mossberg, predsjednik Uprave tvrtke Sony Sir Howard Stringer svibanj imati nehotice neka skliznuti da Sony planira opskrbu Apple sa 8 megapixel kamera za sljedeći-gen iPhone. Govoreći o japanskom potres, Stringer napomenuti da Sony kamera senzor biljka u Sendai su bili pogođeni i da pošiljke od 8 megapixel kamera senzori za Apple su kasnije odgođen. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Vikend Podijela: Tagged Tumi torba

Zanimljive vijesti na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/6QAsJOwB3QE/:
Array

CD Ripper 'potiče Zakon Breaking ", kaže britanski regulator

Zanimljive vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/gbu51XI9ERM/CD-Ripper-Incites-Law-Breaking-Says-British-Regulator:
Barence piše "Britanska tvrtka je bio zabranjen od oglašavanja CD ripanje uređaj, jer to izaziva razbijanje zakon". Brennan JB7 je 'CD player sa hard disk koji može pohraniti do 5000 CD-a. " Reklame za Brennan istaknuti praktičnost kopiranje cijeli CD kolekcije na uređaj - slično kao što smo svi radili za godina na naša računala, iPod i ostali MP3 playeri Advertising Standards Authority zabranila oglase nakon sklapanja 'da. oglas misleadingly podrazumijevana je prihvatljivo za kopiranje CD-a, vinila i kaseta, bez dozvole vlasnika autorskih prava. '"

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Sony CEO uzgred spominje on dobavu kamere Apple

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/04/02/sony-ceo-casually-mentions-hes-supplying-cameras-to-apple/:
Mi smo bili u iskušenju da ga nazvati travnja Fools 'vic, ali priča je suviše zemaljski: Sony CEO Sir Howard Stringer navodno neka skliznuti da je njegova tvrtka za proizvodnju kamera za sljedeću seriju iPhone i iPads tijekom javni razgovor s Wall Street Journal . Tradicionalno, Apple je sourced iz njegovih senzora OmniVision, uključujući i ugodno osvijetljena backside- 5 megapikselni CMOS uređaja naći ćete u iPhone 4, ali sad da Sony ima previše BSI tech i OmniVision navodno je naišao kašnjenja, vaš sljedeći prijenosni Apple proizvod može kući Sony senzor Exmor R kao onaj koji smo se divili na Xperia Arc . Mind vas, to ne može završiti zapravo događa, zbog konteksta u kojem Sir Howard objavio vijest - u skladu sa 9-5 Mac, on je rekao da tvornicu za proizvodnju senzora za Apple je pod utjecajem japanske tsunami . Oh dobro.

Sony CEO uzgred spominje on dobavu kamere Apple prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 2. travanj 2011 14:26:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Electronista | izvor 9 do 5 Mac , Wall Street Journal | Pošalji ovaj | Komentari

Cablevision Optimalna za ipad app sada dostupan, potoci stotine TV kanala plus VOD

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/04/02/cablevision-optimum-for-ipad-app-now-available-streams-hundreds/:
Novi Cablevision ipad app je out, uzimanje na TV kuća ( Fox, Discovery, Viacom ) napada Time Warner je live streaming TV TWCable TV app nudeći pretplatnicima istim kanalima kao i njihovi IO TV paket i video na zahtjev. Optimalna za ipad app također uključuje i mogućnost za postavljanje DVR snimanje, brisanje snimljene emisije i pregledavati TV oglasi, iako to ne djeluje kao izravni daljinski za kabel kutija. Posljednji put Fox i Cablevision kvadratna off pretplatnika ne može gledati svoje predstave na YouTube ili dvije utakmice u World Series koja, uz dugu bitku preko mreže DVRs , sugerira kabelska tvrtka je spremna da kopaju svoje pete u dubokoj na ovo pitanje . višekanalni Vijesti ukazuje pretplatnika potrebno barem jedan kabel kutija iskoristiti novi app i TOS navodi da se može koristiti samo unutar prebivališta kupca. Pretplatnici prikladno opremljeni mogu zgrabiti app na iTunes link ispod, check out slike u galeriji ili video demo korisnik ugrađenih nakon pauze.

Update: Sada smo press release i činjenica list iz Cablevision (uključen nakon pauze) pa evo da se radi o brojevima: 300 kanala, može se registrirati na do tri iPads po računu i koristiti na bilo koje dvije istovremeno. Daljinski upravljač funkcije zakazani su za ljeto, a tvrtka navodi da, budući da je isporuku kanala preko digitalnog kabelskog mreže, a ne na internetu (ne "neto usluga koje se zahtijevaju) da vjeruje da je uporaba obuhvaćeno postojećim sporazumima prijevoz.

[Hvala, johnnydop, jcdesimp & Michael]

Nastaviti čitanje Cablevision Optimum za ipad app sada dostupan, potoci stotine TV kanala plus VOD

Cablevision Optimalna za ipad app sada dostupan, potoci stotine TV kanala plus VOD prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 2. travanj 2011 00:04:00 EDT. Molimo pogledajte naše

Dell postiže AMD Fusion, najavljuje Inspiron M102z prijenosno računalo

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/04/02/dell-achieves-amd-fusion-announces-inspiron-m102z-notebook/:
Dell dobiva svoje Fusion na, najavljuje M102z notbook
Nakon toliko godina starosti čeka Fusion uređaja su na nas, i ovdje je Dell je ulazak. To je M102z, ljulja AMD E-350 procesor na 1.6GHz i Radeon HD 6310 grafikom, 4GB RAM-a, te 11,6-inčni zaslon upravljanje 1366 x 768 - nije loše za malo Gvido po cijeni od 699 dolara. Ako je to malo previše bogata postoji 1GHz model s pola memorije i nešto niži spec. grafika za 599 dolara. Ili, ako vam se zaista sviđa gledate reklame, to korak do $ 759 model sa ugrađenim TV tunerom. Svi su, rekao je da će biti dostupan sada u inozemstvu i trebao bi biti udaranje ovim obalama uskoro, pa ako je vaš prst lebdeći nad "Kupi sada" gumb na HP dm1z možda samo želite vratiti za neko vrijeme.

[Hvala, kamarul]

Dell postiže AMD Fusion, najavljuje Inspiron M102z prijenosno računalo prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 2. travanj 2011 00:53:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Notebook Hunter | Pošalji ovaj | Komentari

Gmail Motion travnja Fools 'geg neizbježno pretvoriti u stvarnost pomoću Kinect (video)

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/04/02/gmail-motion-april-fools-gag-inevitably-turned-into-reality-usi/:
To je morao dogoditi. Kada je Google pokazali off novo i revolucionarno Gmail Motion shema upravljanja jučer, ona nije uspjela zavarati većinu ljudi, ali to nije propustio uhvatiti pozornost neke kontrole geeks gibanja s Kinect kamere na ruku. Yep, FAAST posade koji je već donio nam Kinect tipkovnice emulator za World of Warcraft je uzeti Google zadatak i zapravo kuha do softvera za Gmail čine Motion rad. Sve svoje omiljene geste su ovdje: otvaranje e-mail kao da je omotnicu, odgovarate bacajući palac leđa i, naravno, "lizanje pečat" poslati svoj odgovor na svoj način. Čudo stvari! Skoči prošlosti break vidjeti da rade, za real ovaj put.

Nastaviti čitanje Gmail Motion travnja Fools 'geg neizbježno pretvoriti u stvarnost pomoću Kinect (video)

Gmail Motion travnja Fools 'geg neizbježno pretvoriti u stvarnost pomoću Kinect (video) prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 2. travanj 2011 13:24:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor USCICT (YouTube) | Pošalji ovu | Komentari

Burt Rutan povuče iz Scaled Composites

Zanimljive vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/uZrxFTUEQ10/Burt-Rutan-Retires-From-Scaled-Composites:
hondo77 piše "Izgubljeni u svim April Fool's Day zabava je bila vijest da je Burt Rutan umirovljen 1. travnja. 'Pet od njegovih aviona sada visi u Smithsonian National Air and Space muzeja, uključujući i Voyager, koji u 1986 je postao prvi avion letjeti oko svijeta bez nadolijevanja goriva, i SpaceShipOne, koji je u 2004 postao prvi privatni avion raketni ikada staviti čovjeka u svemir. " Uživajte u mirovinu, Burt. Vi ste to zaslužili. " Gledanje SpaceShipOne letjeti u 2004 je jedan od najsretnijih sjećanja na moj život. Hvala, g. Rutan.

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Japanski svemirski brod je 'crna kutija' rekorder preživi plameni pada na Zemlju

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/04/02/japanese-spacecrafts-black-box-recorder-survives-flaming-fall/:
Kada smo izvijestili na Japan's planira pratiti ponovni ulazak proces njegove Kounotori 2 letjelice s crno-box-style snimač, bilo je još nekih neodgovorenih pitanja: konkretno, bi REBR (Re-entry Raspad Recorder) potonuti ili plivati. Pa, prema najava iz uređaja kreator, stvar ne samo preživio vatreni poniranje na Zemlju, ali je također ostao na površini nakon plunking dolje na jugu Tihog oceana u utorak. Tijekom slobodnog pada, REBR nije kao što se očekivalo, automatski nadzor, snimanje, i na kraju prijenosa podataka o prostoru za ponovni ulazak proces, i dok stvar je doduše "nije dizajniran za preživjeti sudar s vodom", nastavila je prosljeđivanje informacija čak i nakon slijetanja. Sljedećeg REBR misija je planirana za lipanj - ovdje je u nadi novi tip je kao plutajuća kao prijatelj. Cijeli PR nakon pauze.

Nastaviti čitanje japanskih svemirskih letjelica je 'crna kutija' rekorder preživi plameni pada na Zemlju

Japanski svemirski brod je 'crna kutija' rekorder preživi plameni pada na zemlju prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 2. travanj 2011 09:57:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink NewScientist | izvor Aerospace | Pošalji ovaj | Komentari

Google vozača automobila i Logika sigurnost

Zanimljive vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/bsItxEQojX8/Googles-Driverless-Car-and-the-Logic-of-Safety:
mikejuk piše "Google je vozača automobila mogli uštedjeti više od milijun smrti godišnje i desetke milijuna ozljeda. To je impresivan uspjeh, ali će mi omogućiti da preuzmu kotač? Sebastian Thrun stavlja slučaj za to u uvjerljiv TED . Razgovor video Međutim, može biti u redu za ljudsku vozače da će ubiti milijune ljudi svake godine, ali jedna ljudska smrt bi moglo biti dovoljno završiti vozača automobila projekta - u stvari, to možda čak i ne uzeti smrt kao ozljede mogu izazvati isti zazor. Robot vozači mogli ubiti daleko manje ljudi nego ljudskih vozača, ali to ostaje da se vidi, ako možemo biti dovoljno logično prihvatiti povremeni neuspjeh algoritma ili hardver. Pojednostavljeno bismo mogli imati sve vidio previše 'zlo robota' filmova. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


HP-ov tablet Zeen dobiva android 2,2 Froyo ažuriranje, napokon (video)

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/04/02/hps-zeen-tablet-gets-android-2-2-froyo-update-finally-video/:
Ako ste se odlučili za baciti dobar presude kroz prozor i kupiti Photosmart eStation HP samo za tablete, krenimo govoreći mi vam rekao . Sada kada imamo da kvadratna daleko, to izgleda kao da bi moglo biti nade za HP-ov Android škriljevca još - izvješća počinju uvaljati u za dugo čekala android 2,2 update za Zeen. Za mjeseci, vlasnici tableta su popunili HP forume službu za korisnike s pritužbama je obećao, ali nikada dostavljen ažuriranje, ali kao što možete vidjeti iz videa ispod, Zeen vlasnici sada može skinuti beta verziju Froyo zajedno s Flash-kompatibilnost, i od onoga što smo čuli, to je ogroman napredak. Ako morate vidjeti za sebe, check out video nakon pauze, ali neka nam pitanje još jedan upozorenje: audio u ovaj video će vas izvući se.

[Hvala, Zac]

Nastaviti čitanje HP-ov tablet Zeen dobiva android 2,2 Froyo ažuriranje, napokon (video)

HP-ov tablet Zeen dobiva android 2,2 Froyo ažuriranje, napokon (video) prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 2. travanj 2011 10:58:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Google Mobile | Pošalji ovaj | Komentari

Hakeri Ukradi Kroger's Popis korisnika

Zanimljive vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/d-lAfGfQTqo/Hackers-Steal-Krogers-Customer-List:
wiredmikey piše "Kroger, narod najveći tradicionalni maloprodaji s više od 338.000 suradnika, obavijesti klijentima danas kršenja baze podataka koji pohranjuje svojih kupaca imena i adrese e-pošte. tvrtka, rekao je incident dogodio se na Epsilon,-treće strane Kroger koristi za upravljanje svoje baze klijenata e-pošte. " Reader SatanClauz SatanClauz citati e-mail da iziđe na Kroger kupcima ("Mi smo bili obaviješteni i postao svjestan neovlaštenog pristupa našem popis e-pošte od nekoga izvan naše tvrtke. Želimo vas uvjeriti da samo informacije koje su dobivene su imena i adrese e-pošte . "), piše:" Najmanje su bili dovoljno pametni da odvojene e-mail db od ostatka korisnička informacija! - ili kako oni kažu ... "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.