petak, 2. rujna 2011.

NYT Rad na 'Magic Mirror' za kupaonicu surfanje

Zanimljivi vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/jI-dYnAKUsY/NYT-Working-On-Magic-Mirror-For-Bathroom-Surfing:
MrSeb piše: "Ako je New York Times za istraživanje i razvoj Laboratorij ima opaki način, uskoro ćete biti u mogućnosti prestati uzimati prijenosno računalo po izboru u kupaonicu -. I korištenje 'čarobne zrcalo' umjesto U prosjeku smo provesti jedan sat u kupaonicu svaki dan, a magija ogledalo - koji je izgrađen od "data-bearing" ogledalo, Microsoft Kinect i zdrav trunka genijalnosti - je dizajniran za iskoristiti to vrijeme ste vi surfati web i povećanje u New Yorku Times oglašavanja prihoda. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Izvješće: Intel Ubiti meego razvoj "privremeno"

Zanimljivi vijesti na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/qrEXemwWYSU/:
intel-meego

To je teška okolina vani za OS. No, malo su porasle na vrh hranidbenog lanca - najočitije IOS i Android. I na samom dnu, kao što su bez roditelja i ugrožena beba bizona, sjedi meego.

Nokia je već pobjegao iz gorućeg platforme, ali sada je jedini preostali roditelj, Intel, navodno je odlučio privremeno prekinuti razvoj meego. Ali za platformu s jedva bilo vuču i relativno slaba portfelja uređaja, privremeno bi mogao vrlo brzo pretvoriti u zauvijek.

I tako sporo smrti meego počinje.

Digitimes ' izvori tvrde da je Intel umjesto prvenstveno će se usredotočiti na hardver, a planira par svojih proizvoda s bilo Windows 7 Telefon ili Android iduće godine. Naravno, Intel je odbio komentirati sa standardnim "ne komentirati spekulacije industriji ili glasine." Ali Intel je rekao da "ostaje predana meego i da će nastaviti raditi sa zajednicom za razvoj i pomoć bi se zadovoljile potrebe kupcima i krajnjim korisnicima sa open source ".

Čini se čudnim da Intel će "ne komentirati spekulacije", samo odbiti glasine u istom dahu. Što se tiče platforme ići, meego je zapravo iznenađujuće malo pametan OS-a i možda još uvijek imaju malo života u njemu još. Ali ako Intel neka je to sjediti u stanju mirovanja, "privremeno", ili na drugi način, to će biti mrtav i pokopan prije nego što to znam.

Nešto manje od godinu dana nakon meego pokrenuta, Intel obećao je "ne svjetluca na meego", unatoč činjenici da partner Nokia je postao omesti. Ipak, vrsta vidio ovaj dolazi. Intel ne mora nužno meego, kao android i Windows Phone već su podržani od strane tvrtke.


Tvrtka:
INTEL
Web stranica:
http://www.intel.com/
Pokretanje Datum:
1968
IPO:
NASDAQ: INTC

Intel je najpoznatiji po proizvodnji mikroprocesora naći u mnogim osobnim računalima. Tvrtka također čini niz drugih hardverskih uključujući i mrežne kartice, matične ploče i grafičke čipove ....

Saznajte više

Samsung CEO, "ne želimo HP smeće" - ili tako nešto

Zanimljivi vijesti na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/F_3Bg-jtMD8/:
samjack

Budućnost webOS je malo manje neizvjestan da sada Samsung-ov CEO, Choi Gee Sung, uhvatio glasine o kupnji HP-webOS poslovanje pljuska, smijali u lice, a zatim hladnokrvno ubo priča u srcu.

Choi, kao odgovor na izvješća pitanje o nedavnom izvješću analitičara, izjavio je , "To nije u redu da se stjecanje operativni sustav postaje modni", te da bi Samsung "nikada" nastaviti takav posao.

Nakon što je HP objavio da je dobivanje iz igre webOS hardver, nekoliko analitičara objavio izvješća ukazuju da je nekoliko ključnih igrača su zainteresirani za branje gore pali OS. Ta izvješća staviti Samsung kao glavni kupac , ali to očito nije slučaj. Osim toga, dok je HP ubio svoju webOS hardver odjel, tvrtka nije napuštanje za razvoj softvera - još. U stvari, ako HP vrti od svojih računala poslovanja, ovaj novostvoreni tvrtka mogla oživjeti TouchPad zajedno s drugim webOS hardverskih uređaja.

Samsung umjesto toga je fokusiranje na izgradnju svoje Bada OS, koji su mnogi od naših komentirajte istaknuo u naš izvorni post na tu temu. Tvrtka je upravo izašla iz tri nova Bada Prijave ovog tjedna , uključujući i onu s NFC sposobnost. Predsjednik Uprave Choi bitno potvrdio da je Android i Bada je Samsung u budućnosti, a ne kupuju rabljeni OS.

No, s Samsung od slika, ako HP je u potrazi za off-load webOS, nema mnogo tvrtka lijevo pokrenuti sa Palm pao banner. HTC je čvrsto ukorijenjene u Android, RIM je razvija svoju sljedeću generaciju BlackBerry smartphone oko QNX platforma, Motorola će uskoro biti u vlasništvu Googlea, a Nokia je unosan posao s Microsoftom. Tko je lijevo? Možda Tiger Electronics će kupiti webOS i remake Game.com prenosiv. Ja bih ga kupiti.



Mobee uvesti Magic Numpad za Magic trackpad, svjetlucavim prašine nije uključen

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/09/02/mobee-intros-magic-numpad-for-your-magic-trackpad-glittery-dust/:
Je čin crunching brojeva dnevni zadatak za vas, i da li vi koristite Magic Trackpad? Pa, ako stvarne tipke ili kalkulator / miš hibridni jednostavno nisu čarobni dovoljno za vas, onda Mobee je Magic Numpad svibanj pravedan biti. Unatoč svom imenu, Numpad je 29 $ set filmova koji vam omogućuje pretvoriti vaše Trackpad u jednu od tri numerička "tipkovnica" izgleda, sa softverom za omogućavanje na zaslonu kalkulatora i postavljanje makronaredbe. Dodavanje Splenda na jagode, također ćete dobiti za čišćenje kit i izbrisiv marker prilagoditi svoje filmove čak i dalje. Ako lijevoj strani mozga je posrtanje broda u oluji s uzbuđenjem, Magic Numpad je dostupna za unaprijed naručiti sada bi trebao doći brod u listopadu ove godine.

Nastaviti čitanje Mobee uvesti Magic Numpad za Magic trackpad, svjetlucavim prašine nije uključen

Mobee uvesti Magic Numpad za Magic trackpad, svjetlucavim prašine nije uključen prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 2. rujna 2011 08:43:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Mobee tehnologija | Pošalji | Komentari

Vonage pokreće Android aplikacija za besplatno međunarodne zovete, još uvijek nije uslugu Brodo Asogi

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/09/02/vonage-launches-android-app-for-free-international-calling-stil/:
Samo u vrijeme tete Lulu rođendan u Gstaadu , Vonage pokrenula proširenja aplikacija za besplatno dugo udaljenost poziva iz android telefon. Uz brzi download, nostalgičan rođaci mogu iskoristiti svoje postojeće Vonage VoIP usluga iz Googlea pogon telefonski nazvati globalno bez regala se užasno skup dodatnih mobilnih troškove. Uhvatiti? To zahtijeva poziv VoIP međunarodni plan prije nego što možete početi biranja prijatelja širom svijeta. Također, cijena je podložna svoje postojeće zovete plan i to ne podržava poruka kao i neke druge slične aplikacije, uključujući i Fring i Viber . Za postojeće korisnike Vonage, to je sigurno slatko dodano značajku, ostavljajući vas nije izgovor, ali na poziv teta Lulu.

[Hvala, Val]

Vonage pokreće Android aplikacija za besplatno međunarodne zovete, još uvijek nije uslugu Brodo Asogi prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 2. rujna 2011 09:04:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Android Market | Pošalji | Komentari

Jabra Bluetooth slušalice Sport omogućuje rad butina concalls Master Durning

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/09/02/jabra-sport-bluetooth-headset-lets-you-work-the-thigh-master-dur/:
Ako potajno nosiš kratke hlače spandex bicikl ispod svoje odijelo za on-the-fly vježba između konferencijske pozive, a zatim možda Jabra je novi sport Bluetooth slušalica je za vas. Naravno, to vam omogućuje da odgovara na pozive, ali ono što je hladnjak je izgrađen-in FM radio i A2DP tehnologija za bežično povezivanje na svoj MP3 player - koji tvrde da su prvi slušalicu nositi oboje. Tvrtka je također bacio u besplatni download Endomondo Sports Tracker za iPhone, Android ili BlackBerry - koja je vrsta kao što su Nike + app , praćenje pokreće i daje brzinu i udaljenost ažuriranja. Ovaj 99 dolara uređaj podržava Sprint, Apple i T-Mobile, te će biti dostupan negdje u rujnu zajedno s prugast inačici, podesno zove Jabra Sport-kabelom, za 69 dolara. Pripremite se otrgnuti onima vune hlače i check out punu PR nakon prekida.

Nastaviti čitanje Jabra Bluetooth slušalice Sport omogućuje rad butina concalls Master Durning

Jabra Bluetooth slušalice Sport omogućuje rad butina majstor Durning concalls prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 2. rujna 2011 09:24:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Jabra | Pošalji | Komentari

Starost pristranost u IT: stvarnost iza Glasine

Zanimljivi vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/Sy_EBmKm14g/Age-Bias-In-IT-the-Reality-Behind-the-Rumors:
CWmike piše: "Je high-tech stvarno tako teško na starije radnike, ili su oni jednostavno ne povlačenjem svoje težine u industriji koja nikad ne prestaje inoviranja Starost pristranosti: Neki smatraju da je IT prljave male tajne, ili čak i veliki otvoreni tajna Stariji radnici. je pogodila jače od recesije. '[Starost pristranosti je] nešto što ne [poslodavac] govori o tome. Ali to je realnost u tech da, ako ste 45 godina i još uvijek piše C koda ili COBOL kod i stvaranje 150.000 dolara godišnje , vjerojatnost je da neće biti zaposleni jako dugo ", kaže Vivek Wadhwa, koji trenutno drži akademske pozicije na nekoliko sveučilišta, uključujući i UC Berkeley, Duke i Harvard. Wadhwa zapažanje pokazuje da dobi pristranosti je pojednostavljena oznaka za skup komplicirano čimbenika koji utječu na posao izgledi za starije tech zaposlenika. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Velika Britanija planira bijelog prostora mobilni internet do 2013, dok je analogni TV nježno weeps

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/09/02/uk-plans-white-space-mobile-internet-by-2013-while-analog-tv-ge/:
Kao da nije bilo dovoljno razloga da se presele u Veliku Britaniju. Besplatni iz nesuglasica koji je uporan stvari u SAD-u, Ofcom je objavio planove da u Velikoj Britaniji prva zemlja u Europi u provedbi bijeli prostor mobilni internet. Za nesvjestan, bijeli prostor je opći pojam za neiskorišten, dodijeljene spektra, u ovom slučaju to je frekvencija obično rezervirana za analogne TV. Bijeli prostor nudi znatno povećan raspon, brzina i signali da je prodrijeti područjima gdje 3G strahove da gazite . Postoje već istraživanja održava pokušati povezati s udaljenim škotskog Isle of Bute i Ofcom je s ciljem da se stvari namotan vanjska strana na nacionalnoj razini do 2013. Britanci prianja na svoje stare škole FM radio biti upozoren, Ofcom dolazi nakon tih frekvencija sljedeći.

Nastaviti čitanje Velika Britanija planira bijeli prostor mobilni internet do 2013, dok je analogni TV nježno weeps

Velika Britanija planira bijelog prostora mobilni internet do 2013, dok je analogni TV nježno weeps prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 2. rujna 2011 08:04:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink mocoNews | izvor Ofcom | Pošalji | Komentari

Bijela kuća je 'Mi Narodna e-peticija web stranica nudi više savršeno mjesto za trolling (video)

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/09/02/white-houses-we-the-people-e-petition-website-provides-a-more/:
Građani! Nakon tradiciju postaviti prema dolje od strane britanske, Bijela kuća će uskoro lansirati svoj ​​vlastiti e-peticiju web stranicu. "Mi ljudi" će raditi kao što je ovaj: netko 13 ili stariji mogu postaviti zahtjev - ali prije nego što je vidljivo na mjestu što im je potrebno da biste dobili 150 trava-korijena potpisa. Ako molbe prima 5.000 ili više potpisa u roku od 30 dana, to je zasigurno dobiti službeni odgovor iz Bijele kuće staffer. Da li misli izravan pristup izvršnoj uzbuđuju želite maraton Zapadno krilo? Vjerojatno ćete uživati ​​u uvodni video uključili smo iza pauze.

Nastaviti čitanje Bijele kuće 'Mi Narodna e-peticija web stranica nudi više savršeno mjesto za trolling (video)

Bijela kuća je 'Mi Narodna e-peticija web stranica nudi više savršeno mjesto za trolling (video) prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 2. rujna 2011 08:25:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Yahoo Vijesti | izvor Bijela House.gov | Pošalji | Komentari

Starz povući sadržaj Netflix

Zanimljivi vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/iN-_N01bWFA/Starz-To-Pull-Content-From-Netflix:
tekgoblin piše "Starz planira ukloniti sve svoje filmove i TV emisije iz knjižnice Netflix streaming nakon pregovori propali. Starz, koji je u vlasništvu Ivana Malone je slobode medija, rekao je da su završile razgovore s Netflix obnoviti ugovor koji završava 28. veljače. Netflix stoji izgubiti veliku količinu sadržaja, kao i Starz je dozvola za prve vožnje Sony i Walt Disney filmova. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


LG Optimus Sol kazaljka-na

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/09/02/lg-optimus-sol-hands-on/:
Nokia 500 nije bio samo svježe slušalicu da popped up na Vodafone štand ovdje na sajmu IFA, jutros. Također smo uspjeli ušuljati u neko vrijeme s Optimus Sol . Uređaj je prilično točno za što je tvrtka čini se kadriranje kao relativno low-end telefona. U njegovom središtu je svijetao, sjajan 3,8-inčni AMOLED zaslon Super.

Sol pokreće Android 2,3 s jednim jezgrom 1GHz procesor - što tvrtka ističe trebalo biti u redu za one koji ne rade teške uvjete rada na stvar. To je sigurno rješava ono što smo mogli baciti na to vrijeme naše ruke, na vrijeme. Slušalica je tanka i razumno svjetlo, u odnosu na Optimus 2x , koji osim velikog četiri-inčni zaslon, izgleda prilično slično. To bi trebao biti dolaze uskoro - nešto kasnije ovog mjeseca, najvjerojatnije, za Vodafone korisnike ovdje u Njemačkoj. Prema LG predstavnika, da bi trebao raditi oko 300 € off-ugovora.

Varalica pod:

LG Optimus Sol ruke na prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 2. rujna 2011 07:18:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji | Komentari

Podaci o malina Pi Zaklade $ 25 računala

Zanimljivi vijesti na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/DCCcCaivbZI/Details-About-Raspberry-Pi-Foundations-25-PC:
Prvi put prihvatio podnositelja salcan piše "Postoji sve veći interes oko malina Pi Zaklade i njihova obećanja računalo koje će koštati samo 25 dolara. Vidjeli smo kako je OLPC je borila da dostavi $ 100 laptop za zemlje u razvoju, a ipak malina Pi je uvjeren u isporuci 25 dolara računalom studenoga ove godine. Eben Upton, direktor zaklade, nedavno je dao govor u Bletchley Parku u vezi Obrazovanje programere, koji se fokusirao na razmišljanje iza 25 dolara računala. "

Pročitajte više ove priče na Slashdot.


Foxconn postova 943 milijuna dolara neto dobiti za prvo polugodište 2011, 20 milijuna ipad 2s dolazi za Q3?

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/09/02/foxconn-posts-943-million-net-profit-for-first-half-of-2011-20/:
Čini se da je 2011 oblikovanje do biti čvrsto godine Foxconn . Ranije ovog tjedna, proizvođač hardvera je najavio neto dobit od 27,38 milijarde dolara NT (oko 943,72 milijuna dolara) za prvo polugodište ove godine, samo nekoliko mjeseci nakon objavljivanja razočaravajućih 218 milijuna dolara gubitka za sve 2010. Ove brojke, međutim, prema dolje oko 21 posto u odnosu na prvih šest mjeseci prošle godine, kada je Foxconn (inače poznat pod imenom Hon Hai Precision) zabilježila neto dobit od 34,74 milijarde dolara NT (oko 1,2 milijarde dolara). U priopćenju, Hon Hai je rekla da je prvi semestar rezultati su ", kao što se očekuje i ostati sezonski," s obzirom na današnje teške i neizvjesne financijske klime. Digitimes, u međuvremenu, javlja da je elektronika izrađivač je "očekuje" na brod punih 20 milijuna novih ipad 2 a tijekom trećeg kvartala ove godine, iako Tajvan-temeljen vijesti utičnicu ne nudi puno u način objašnjenja ili izvor.

Foxconn postova 943 milijuna dolara neto dobiti za prvo polugodište 2011, 20 milijuna ipad 2s dolazi za Q3? prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 2. rujna 2011 04:41:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Digitimes , Dow Jones Newswire | Pošalji | Komentari

Acer Aspire Ultrabook S3 službeno najavljeno, počinje u 799 €

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/09/02/acer-aspire-ultrabook-s3-officially-announced-starts-at-799-eur/:
I ožujak je Ultrabooks nastavlja. Nakon na heels Toshiba i Lenovo , Acer Aspire samo najavio S3 je na IFA konferenciji za novinare - kojim se potvrđuje da nedvojbeno curenja uočile smo ranije prije nekoliko dana. Stroj, izrađen od magnezijeve legure, mjere anoreksične 13mm tanka i težine samo 140kg. Mi smo rekli da obećanja ne samo trenutak na pristup, ali gotovo trenutno povezivanje - Acer kaže da će se probuditi iz sna u 1,5 sekundi, a registrirajte se i povezati s vrućih oko dva. Ostale specifikacije uključuju 13,3-inčni (1366 x 768) zaslon, iznimno niski napon Core i3, i5 i i7 procesore, izbor solid-state skladištenja ili HDD, Bluetooth 4.0 i ventil bez dna, tako da niste lijevo s prvi-stupanj opeklina. Ovisno o konfiguraciji, baterija život je ocijenjeno za do sedam sati ili do 50 dana u stanju mirovanja. Do sada smo tek sluha europskih cijena (€ 799 do € 1.199), iako Acer potvrđuje da će stići Amerike do kraja rujna.

Acer Aspire Ultrabook S3 službeno najavljeno, počinje u 799 € prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 2. rujna 2011 05:07:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji | Komentari

Acer Aspire Ultrabook S3 kazaljka-na

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/09/02/acer-aspire-ultrabook-s3-hands-on/:
Ako niste čuli, Acer je otišao i ( službeno ) skočio na Ultrabook bandwagon, najavljuje 13mm tanka Aspire S3. Mi ovdje smo živjeti na sajmu IFA u Berlinu, a upravo je dobio neki mnogo očekuje ruku na vrijeme. Za sada, proviriti našu galeriju snimaka u nastavku, i provjerite što smo ažurirati ovaj post s dojmovima i video.


Razvijanje ...

Acer Aspire Ultrabook S3 ruke na prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 2. rujna 2011 05:20:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji | Komentari